Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ne güzel aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş.hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.kalıcı olmanız dileğiyle.

iyi akşamlar

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz , çok güzel bir diyet programı bu , sıkılmadan harika şeyler oluyor bence aslında kilo vermekten çok sağlıklı beslendiğini bilmekde en güzeli

bu hafta sonu leslie ile yürüyüşü indirdim cumartesi , pazar 3 mil yaptım hafta içi nasıl olur bilemiyorum ama hafta sonları bile o tempoda yürüyüş yapmak harikaydı.

Pazar günü çocuklarım hastalandılar ikiside ateşlendi dün dr a götürdüm onların keyfi olmayınca hiç bir şeyin tadı olmuyor.

Yeni gelenler nerdesiniz??
Ben yeni geldigimde butun gun yazıp yazıp silerdim:))
Aktif bir topik olmasını diliyorum artık..Yazıları okumaya yetişemeyelim..
Bugun yediklerimi yazayım ben de..
Sabah bir dilim wasa peynirli (5kb)
Oglen pazı dolması (10kb)
Ara badem(50 gram(12)
Aksam bruksel lahanası (7)
Ben tabi puanları yedigim miktarlara gore hesaplıyorum..(34kb)

Canım çok ama çok geçmiş olsun..Ben tek oglum hastalanınca dagılıyorum sen iyi iki taneyle hala ayaktasın..Gercekten onlar hasta olunca hicbirseyin tadı olmuyor..
Yuruyus olayına gelince bencede super leslie..Ama onemli olan duzenli yapmak..Ben gene bıraktım bakalım ne zaman baslıyacagım bi daha..Offf cok tembelim cookk..

selam kizlar
aramiza yeni arkadaslar katilmis hepiniz hosgeldiniz yasasin yine topigimize hareket geldi bütün sebze yemeklerini kiymalida yapip rahatlikla tüketebilirsiniz ayrica salatada yag kisitlamasi hic yok en cokda buna bayiliyorum

ne güzel aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş.hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.kalıcı olmanız dileğiyle.

çok geçmiş olsun canım

çok saolun kızlar

akşam yemeği olarak bi bardak kadar kavrulmuş kıymaya 2 yumurta kırdım onu yiyorum şimdi
ama akşama acıkırım herhalde ty 100 gr kadar beyaz peynir ya da bi kase yorğurt yerim ya da ikisi birden

ben hiç spor yapmıyorum ya, bakalım bu hafta kilo veremezsem başlarım

tuzu kısıyomusunuz kızlar
:26:

Son düzenleme:
canım çok sağol çok faydalı bilgiler akşam ıspanak yemeği beni bekler ozman :)) tarifide not ettim patlıcanısını biliyorum ama kabak hatta sebze sevmeyen bi eşim olduğu için çok az sebze pişer bizim evde yada bana ayrı ona ayrı yemek pişer bu konuda çok dertliyim :)) başınızı şişirmiyeyim :))
selam kizlar
aramiza yeni arkadaslar katilmis hepiniz hosgeldiniz yasasin yine topigimize hareket geldi bütün sebze yemeklerini kiymalida yapip rahatlikla tüketebilirsiniz ayrica salatada yag kisitlamasi hic yok en cokda buna bayiliyorum
saol canım hoşbuldum tariflerinizi deniyeceğim artık bol bol :))
saol canım bı arada adaşız :))

saol canım sizede çok geçmiş olsun kuzucuklara kıyamıyorum hiç onlar hasta olmasa hiç keşke

Chess ben tuzu kıstım evet cunku çok su iciyorum cnm ve ictigim sular boşa gitsin istemiyorum..
Ama hic koymuyor degilim sadece eskiye gore biraz azalttım..
Esoes : Canım eşinin sebze yememesi kotu ama yavas yavas alıştırmaya çalış bence, ya da kendine bir sekilde sebze pişir (kucuk porsiyon)Sebzesiz cok saglıksız bir diyet haline gelir KB diyeti..

canım 4 yıldır biraz biraz alıştık çok şükür ama eşim genel olarak çok yemek seçr tabi ben kendime ona ayrı yaptığım zmanlarda oluyo ben bayılırım sebze yemeklerine oda salataları çok sever boyle boyle dengelemeye çalışıyoruz ama bi öğün muhakka sebze yerim ben :))

evet canım ya, öyle yapmak lazım ama ben tuzu çok seviyorum sanırım bu sevdadan vazgeçme vakti geldi

helincim 78 kilodan 68e bu diyetleme verdn bide ne kadar zmanda verdin acaba öğrenebilirmiyim

tahmin etmiştim adaş olduğumuzu.canım sebze yemezsen diyetin çok monotonlaşır.meyvede yok çünkü.ve kabızlık sorunu yaşamaya başlarsın protein tükettiğin için.yaptığın et yemeklerinin içine azar azar koymaya başla bence.mesela ıspanak kıyma kavur yumurta kır üstüne.patlıcanla karnıyarık yap.karnıbaharı haşla üzerine kıymalı sos yap.tavuklu salata yapabilirsin.bende acıktım heralde söyledikçe))

cok gecmis olsun canim ben cocuklara hic kiyamam insallah cocuklarin bir an önce iyilesirler acil sifalar diliyorum

kiymali yumurtaya bende bayilirm afiyet olsun benimde SIK yedigim yiceklerden hemde kb bakimindan cok uygun

haklısın canım arkadaşlarının tavsiyesiyle sebzeyi ekliyorum bugunden itibaren tarifleri not ediyorum sürelli teşekkür ederim hepinize çok yardımcı olsunuz

haklısın canım arkadaşlarının tavsiyesiyle sebzeyi ekliyorum bugunden itibaren tarifleri not ediyorum sürelli teşekkür ederim hepinize çok yardımcı olsunuz

Esracım benim adım aslı bu arada, helin yerine aslı dersen sevinirim..
Ben 25 kasımdan beri bu diyeti yapıyorum..Arada kacamaklarım oldu tabi ama baska bir diyet olarak 2 gunluk meyve suyu kürü uyguladık o kadar..Butun kilolarımı bu diyette verdim..Önemli olan istemek, ben hayal bile edemezdim bu kadar sürede bu kilolara inebilmeyi..Ama bir ipin ucu kaçınca kaçıyor ne yazık ki, o yuzden o ipi hep gergin tutmaya calıstım ben..

slmm canlarım bıraz ıhmaldeyım farkındayım ama ev dısında olunca boyle oluyo hersey yolundadır ınsallah..yenı gelen arkadaslar hosgeldınız :))

akşam yemeği olarak bi bardak kadar kavrulmuş kıymaya 2 yumurta kırdım onu yiyorum şimdi
ama akşama acıkırım herhalde ty 100 gr kadar beyaz peynir ya da bi kase yorğurt yerim ya da ikisi birden

ikisinide yedim diyebilirim ki ty beyaz peynir yoğurttan çok daha doyurucu

kızlar vucudun minimum karbonhidrat ihtiyacı nasıl hesaplanıyor biliyor musunuz
yani diyet değilde normal minimum karbonhidrat ihtiyacı

kızlar vucudun minimum karbonhidrat ihtiyacı nasıl hesaplanıyor biliyor musunuz
yani diyet değilde normal minimum karbonhidrat ihtiyacı

normalde insanlarin boy,yas ve kilosuna göre kalori ihtiyaci farkli oluyor ama karbonhidrat dieti ile genel basliklarda insanlarin günlük kb ihtiyaclarinin 70 oldugu yaziyor tabi maksimum. kalorideki gibi kb hesaplamaya ben rastlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…