normalde insanlarin boy,yas ve kilosuna göre kalori ihtiyaci farkli oluyor ama karbonhidrat dieti ile genel basliklarda insanlarin günlük kb ihtiyaclarinin 70 oldugu yaziyor tabi maksimum. kalorideki gibi kb hesaplamaya ben rastlamadim
bende değişik bi karbonhidrat diyeti var doktordan...bu diyetle kaçamakalarla beraber 23 günde 4 kg verdim...tanıdıklarım şimdi eski pantolonlarına çuval gözüyle bakıyor...ama onlar diyeti kaçamaksız yaptı...şimdi bende 2 kez üst ste uygulayarak 10 kg vermeyi planlıyorum 2 ayda....Kesinlikle başarılı bir diyet..alıştıktan sonra kolay geliyor....
günaydın arkadaşlar.bugün kendimi sanki biraz hafiflemiş hissediyorum.dün az yedim anırım ondan.cuma tartıda azalma görsem çok sevincem.kaç haftadır.duraklamdayım.
günaydın canım, tartı bildirdiğimiz gün cuma mı, yoksa bu başlıkta öyle bişey yok mu merak ettimgünaydın arkadaşlar.bugün kendimi sanki biraz hafiflemiş hissediyorum.dün az yedim anırım ondan.cuma tartıda azalma görsem çok sevincem.kaç haftadır.duraklamdayım.
Lion24 Nedir bu degişik KB diyeti biraz bilgi verebilir misiniz lutfen?
Yoksa bildigimiz Atkins dietimi?KB diyetinden biraz daha farklı..
Neyse kızlar gunaydın, hepinize güzel bir gün gecirmenizi dilerim..
Chess gunluk KB alımı 70-80 olmalı diyor listelerin başında ama bence 100 de alsak kilo almayız gibi geliyor bana..Koruma programına gecince deniyecegim gunluk alımlarmı arttıra arttıra bakacagım kacta durursam almıyorum diye..
günaydın canım, tartı bildirdiğimiz gün cuma mı, yoksa bu başlıkta öyle bişey yok mu merak ettim
saol canım bilgi için
aslında ben kendimi 3 gündür olmadığım kadar iyi hissediyorum
yarım simit dışında hiç tahıl grubu bişey yemedim
hatta karbonditratı kıstığımdan mı yoksa yeşil çaydan mı bilmiyorum
belki bana inanmıcaksınız cildim bile fark etti 3 günde ya
o yüzden ben diyet bitincede karbodhidratı düşük tutmak istiyorum gerçi zaten 70 i geçmem herhalde:26:
Kilo çizelgesini ben tutuyorum canım her cuma bildirim günümüz..Sen kaç kilo ile başladın diyete? Keske başlar başlamaz not alsaydım, ilk hafta çok guzel kilo veriliyor bu diyette cunku..Sen baslangıc kilonu soyle şimdi not edeyim listeye..
merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız ismim canan 2 yaşında bi kızım var ve ben doğum kilolarımı hala veremedim.hemde çalışıor olmama rağmen yani sürekli bi koşuşturma halindeim ama so n 2 ayda 6 kilo aldığımı görünce artık dur demem gerektiğini anladım.yaşım 25 boyum 1.57 kilom şuan 70 ben ayın 15 inde yediklerimi kısmaya başladım aayın 15 inde 71.5 kiloydum beni hangisini baz alarak ekleyecekseniz ekleyin dün sizi okuduktan sonra acayip heveslendim karbonhidrat değerlerinin listesini çıkardım yanımdan hiç ayırmıyorum çok hırslıyım zayıflayacağımı herkese gösterecem.iş yerinden bi erkek arkadaşlada 2 ayda kim daha çok zayıflayacak diye idddaya girdik kazannın ödülüde güzel lütfen benide destekleyin olmaz diye bişey yok demi..mesala en kısa sürede kaç kilo verdiler en fazla bana bi iki örnek gösterirseniz memnun olurum.hepimize sağlıklı zayıflamalar.
merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız ismim canan 2 yaşında bi kızım var ve ben doğum kilolarımı hala veremedim.hemde çalışıor olmama rağmen yani sürekli bi koşuşturma halindeim ama so n 2 ayda 6 kilo aldığımı görünce artık dur demem gerektiğini anladım.yaşım 25 boyum 1.57 kilom şuan 70 ben ayın 15 inde yediklerimi kısmaya başladım aayın 15 inde 71.5 kiloydum beni hangisini baz alarak ekleyecekseniz ekleyin dün sizi okuduktan sonra acayip heveslendim karbonhidrat değerlerinin listesini çıkardım yanımdan hiç ayırmıyorum çok hırslıyım zayıflayacağımı herkese gösterecem.iş yerinden bi erkek arkadaşlada 2 ayda kim daha çok zayıflayacak diye idddaya girdik kazannın ödülüde güzel lütfen benide destekleyin olmaz diye bişey yok demi..mesala en kısa sürede kaç kilo verdiler en fazla bana bi iki örnek gösterirseniz memnun olurum.hepimize sağlıklı zayıflamalar.
hoşgeldin canımsen kazanacaksın tabii ki, diğer arkadaşın hiç şansı yok
günaydın canım, tartı bildirdiğimiz gün cuma mı, yoksa bu başlıkta öyle bişey yok mu merak ettim
evet canım tartı günümüz cuma günü.aslı cvp vermiş zaten.cuma günü herkes kilo bildirimi yapıyo sabahları.ve gün sonunda en çok kilo veren arkadaş belirleniyo. aslı birde ödülümüz olsa aslında.değişiklik olur.yada puanlama.yada yeni fikirler üretelim ne dersiniz arkadaşlar??
evet canım tartı günümüz cuma günü.aslı cvp vermiş zaten.cuma günü herkes kilo bildirimi yapıyo sabahları.ve gün sonunda en çok kilo veren arkadaş belirleniyo. aslı birde ödülümüz olsa aslında.değişiklik olur.yada puanlama.yada yeni fikirler üretelim ne dersiniz arkadaşlar??
olur bana uyar bütün ödülleri kazanmak istiyorumm.noldu bana ya kilolar gözümü karartı.sabah bir dilim kepek ekmeği üzeri krem peynir sürüp bir haşlanmış yumurta 2 bardak şekersiz çay ve ilk uyandığımdada 1 bardak ılık su içtim şimdilik böyle ama ben bu cumaya yetişemem haftaya cuma bence.şimdide yeşilçay içeçecem tabişekersiz
canım h.g aramıza.ne güzel çok isteklisin kilo vermeye.eminim başarcaksın.ama önemli olan çok kısa sürede vermek değilde sağlıklı bir şekilde vermek.bu diyeti biz çok severek yapıyoruz.istediklerimizi yiyerek kilo veriyoruz.karbonhidrat miktarını ne kadar azlatırsan kio vermen okadar hızlı olur.yediklerinden örnek verirsen herkes sana yardımcı olur canım.
aslıcım topiğimiz canlanmaya başladı ne güzel dimi.böyle olunca bizimde isteiğimiz artıyo.daha motive oluyoruz.yok canımya ben birinci olamamda en azından vücut direncimin kırıldığını görmek bile güzel.bakalım görcez esramı kazancak esranın vücut direncimi))
teşekkürler arkadaşım.senin isminne ve varmı başarı hikayen tanışırsak sevinirim.
olur bana uyar bütün ödülleri kazanmak istiyorumm.noldu bana ya kilolar gözümü karartı.sabah bir dilim kepek ekmeği üzeri krem peynir sürüp bir haşlanmış yumurta 2 bardak şekersiz çay ve ilk uyandığımdada 1 bardak ılık su içtim şimdilik böyle ama ben bu cumaya yetişemem haftaya cuma bence.şimdide yeşilçay içeçecem tabişekersiz
canım yumurtanın değeri 0, 2 tane yeseydin keşke
bu diyet klasik diyetler gibi değil, güzelliğide burda zaten
0 olanları bol bol ye:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?