Kızlar oglen doktora gidicem de o yuzden sinirlerim biraz bozuk..Koltuk altımda tarif edemeyecegim bir agrı var, elime gelen bir kitle ya da bir kızarıklık yok ama bakalım doktor ne diyecek..3 gundur artan bir agrı o yuzden daha fazla ertelemeden gitmeye karar verdim..Bir de beni genel cerraha yonlendirdiler ona sinirim bozuldu..Ben ne zaman genel cerraha gitsem hep bir ameliyat çıkıyor başıma..Senelerdir en az 10-12 tane operasyon gecirdim..İnsallah bu sefer ilaçla kurtarırım olayı..Neyse bunu paylaşayım dedim..
Kızlar oglen doktora gidicem de o yuzden sinirlerim biraz bozuk..Koltuk altımda tarif edemeyecegim bir agrı var, elime gelen bir kitle ya da bir kızarıklık yok ama bakalım doktor ne diyecek..3 gundur artan bir agrı o yuzden daha fazla ertelemeden gitmeye karar verdim..Bir de beni genel cerraha yonlendirdiler ona sinirim bozuldu..Ben ne zaman genel cerraha gitsem hep bir ameliyat çıkıyor başıma..Senelerdir en az 10-12 tane operasyon gecirdim..İnsallah bu sefer ilaçla kurtarırım olayı..Neyse bunu paylaşayım dedim..
Saolun kızlar iyi dilekleriniz icin, tabi gelince haber veririm..
geçen hafta yeni evli arkadaşımdada oldu hiç bebeği olmamasına rağmen dün doktora gitti eşiyle süt bezelerin çalışmış demiş ağrı ondanmış inşallah seninkide basit bişeydir.çok geçmiş olsun şimdiden.evet arkadaşlar şimdi ben işyerimden bahsediyem her öülen burada yemek hazırlanır çoktım yemeğe baktım patatesli bezelyeli falan orman kebabı diye bişey ve pirinç pilavı ile ayran şimdi ben yemeklerden birer kase ve ayran içsem çokmu olur.ya ben çok soru soruyom diye kızmıyonuz değilmi siz tecrübelisiniz ya ihtiyacım var ondan.
en çok tavuk tok tutuyo kızlar et ve kıymalı şeylere göre
dün migrosun tavuk reyonunu indirdim
Sen yine de dönüşümlü ye. İnsan tavuktan bıkıyor, görmek bile istemiyor sonraBen de çeşit çeşit tavuk yapıyordum ama bir ara bıktım, şimdi haşlayıp baharatla yemeye başladım tekrar. Gerçekten çok tok tutuyor. Yumurta ben de yersem iki tane yiyorum ama alerji falan yapmasın diye bir gün arayla falan yiyorum.
Sen yine de dönüşümlü ye. İnsan tavuktan bıkıyor, görmek bile istemiyor sonraBen de çeşit çeşit tavuk yapıyordum ama bir ara bıktım, şimdi haşlayıp baharatla yemeye başladım tekrar. Gerçekten çok tok tutuyor. Yumurta ben de yersem iki tane yiyorum ama alerji falan yapmasın diye bir gün arayla falan yiyorum.
Cok saol canım verdigin moral icin..Çıkıyorum şimdi..Aksam üzeri ancak gelirim..Optum hepinizi kolay gelsin kızlar..
kızlar spor olarak neler yapıyorsıunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?