Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Ayy kızlar ne guzel oluyor topigimiz, çok mutlu oldum, tüm sinir bozuklugum birden gitti..Neden sinir bozuklugum oldugunu birazdan anlatıcam..
Chess cnm gercekten bir sure degeri sıfır olan seylerden rejimi bozmamak adına bolca yemek cok guzel, ama bir sure sonra cok buyuk miktarlarda yememeye baslıyor insan cunku vucud alışıyor, o zaman da miktarları biraz azaltarak kilo verimi saglanıyor..Kilonu kaydettim listeye bakalım cuma kac cıkıcaksın..
Cansudecim hoşgeldin aramıza, çok sevindim boyle hırslı insanlara bizim cok ihtiyacımız var..Sen her gun aktif olarak buraya girersen emin ol kacamak yapmak icinden bile gelmeyecek, yani super motive ediyor burası..Senin de kilonu kaydettim, sen de istedigin hangi soru olunca sorabilirsin, ilk zamanlar çok soru sorulur cunku alışana kadar..
Bu arada kızlar 746. sayfada tum kapsamlı liste var, size tavsiyem en bastaki liste yerine o listeyi inceleyin ve print edin..Kolay gelsin hepinize..

Kızlar oglen doktora gidicem de o yuzden sinirlerim biraz bozuk..Koltuk altımda tarif edemeyecegim bir agrı var, elime gelen bir kitle ya da bir kızarıklık yok ama bakalım doktor ne diyecek..3 gundur artan bir agrı o yuzden daha fazla ertelemeden gitmeye karar verdim..Bir de beni genel cerraha yonlendirdiler ona sinirim bozuldu..Ben ne zaman genel cerraha gitsem hep bir ameliyat çıkıyor başıma..Senelerdir en az 10-12 tane operasyon gecirdim..İnsallah bu sefer ilaçla kurtarırım olayı..Neyse bunu paylaşayım dedim..

allah korusun canım ya, inşallah basit kas ağrısı falandır
dönünce yaz mutlaka

geçmiş olsun canım . İnşallah önemli bir şey yoktur .

Saolun kızlar iyi dilekleriniz icin, tabi gelince haber veririm..

geçen hafta yeni evli arkadaşımdada oldu hiç bebeği olmamasına rağmen dün doktora gitti eşiyle süt bezelerin çalışmış demiş ağrı ondanmış inşallah seninkide basit bişeydir.çok geçmiş olsun şimdiden.evet arkadaşlar şimdi ben işyerimden bahsediyem her öülen burada yemek hazırlanır çoktım yemeğe baktım patatesli bezelyeli falan orman kebabı diye bişey ve pirinç pilavı ile ayran şimdi ben yemeklerden birer kase ve ayran içsem çokmu olur.ya ben çok soru soruyom diye kızmıyonuz değilmi siz tecrübelisiniz ya ihtiyacım var ondan.

Canım tabiki soracaksın, biz neciyiz burda, hemen cevap vereyim soruna..
Yememen gerekenlerin en başında baklagil ve patates var..Yani patatesli bezelye yemegi baştan yanlış..Pilav zaten en çok tadını özledigim yemek..Bence sen biran önce evden kendine birseyler hazırlayıp goturmeye başla..Ben hic patates pilav ya da bezelye yemedim 3 ay boyunca..Et de vardır icinde o kebabın etlerinden yesen ve yanında salata çıkmıyor mu yemeklerin? Mesela yanına bolca bir salata alsan bir de ayran icsen..Yani sen bilirsin ama bence daha baslar baslamaz kesinlikle yememen gereken şeyler bunlar canım..Yanına mesela tavuk sosis salata yada kepek ekmeginden sandvic goturebilirsin..Ayrıca sabahları ekmek yemeyip sadece yumurta peynir gibi seyler yersen oglen yemeginde iki dillim tost(kepek ekmegi)sandvic hazırlayabilirsin..Hatta icine tavuk sucuk sosis peynir gibi seylerden yiyebilirsin..Ayrıca eve gidince sebze yemeni de tavsiye ediyorum cunku bizim diyette meyve olmadıgı icin sebzeyi de kesersen cok saglıksız bir diyet haline gelir..Kolay gelsin ve afiyet olsun..

bence de sadece etlerini ayıklayıp onları ve yogurt ayran ne varsa onu ye, aslında yakın büfe tarzı bişey varsa extradan küçük bi yoğrutta yiyeblirsin

Olumlu düşün canım. Çok basit nedenleri de olabilir. Çok çok geçmiş olsun. Mutlaka haber ver bize ölürüm meraktan. Hem erken davranmışsın ne güzel. Ben ayağım için 20 gün sonra gitmiştim. Bir şey varsa bile erken teşhisle hemen hallederler.

cansude hoşgeldin aramıza. Motivasyonun çok iyi, hep böyle devam et. O adam tozunu yutsun senin. En birinci sen olucaksın. Öğlen yanında bir şeyler götürmeye çalışsan çok iyi olur. Ben yanımda getiriyorum yemeklerimi. Bu şekilde daha çok doyuyorsun hem. Hiç bir şey yapamazsam haşlanmış tavuğu küçük parçalar halinde tuzlayıp biberleyip getiriyorum yanımda. Acıktıkça atıştırıyorum.

gülaybcn sizlere de çok geçmiş olsun. Kuzuların iyi bir gece geçirmesine sevindim. Hemen iyileşirler umarım.

en çok tavuk tok tutuyo kızlar et ve kıymalı şeylere göre
dün migrosun tavuk reyonunu indirdim

Sen yine de dönüşümlü ye. İnsan tavuktan bıkıyor, görmek bile istemiyor sonra Ben de çeşit çeşit tavuk yapıyordum ama bir ara bıktım, şimdi haşlayıp baharatla yemeye başladım tekrar. Gerçekten çok tok tutuyor. Yumurta ben de yersem iki tane yiyorum ama alerji falan yapmasın diye bir gün arayla falan yiyorum.

Cok saol canım verdigin moral icin..Çıkıyorum şimdi..Aksam üzeri ancak gelirim..Optum hepinizi kolay gelsin kızlar..

haklısın valla tavuk kolay tiksinilcek bişey ama işte hızlı pişmesi kolay hazırlanması insanın kolayına geliyo

CANSUDE ben spor yapmıyorum canım kendi adıma konuşmam gerekirse, tembelim
ama 30 dk tempolu yürürsen çok faydalı olacağını düşünüyorum, metabolizmanın hızlanması açısından

sanırım puanlarımı doğru kullanamıyorum 3 puanım kaldı akşam 3 puanlıkta sizin yaptığınız gibi tavuk yaparım heralde yada balık.buarada öğlen arası 45 dk ürüdüm tempolu akşamda evde spor yapacam sarkma olsun istemiyorum çünki.

selam kızlar

bugun anca gelebildim geçmişi okuyamadım birazdan okuyacağım inşallah
dün yediklerim

sabah 2 dilim kaşar 3 dilim sucuk

öğlen tavuk haşlama yarım porsiyon

arada kahve azcık kaşar

akşamda bi tabak ıspanak 2 kaşık yoğurt

bide ben her sabah 5-6 adet altın çilek yiyip üstüne su içiyorum bu altın çileği yesemmi acaba

sabah koca bi tabak tavuk sote yedim ama domates hiç koymadım çünkü iştahı acayip açıyor
şimdide yoğurt yiyorum

Ben bu sabah üşengeçlikten evde olan bir parça haşlanmış tavuk göğsünü yedim. 0 puan
Öğlen 150 gram hindi füme yedim. 1 puan
Arada atıştırmak için de var yanımda, onları da yersem 1 puan daha
Akşama canım feci şekilde salata ve sebze çekiyor doğal olarak. Karbonhidrat hakkımı orada kullanacağım. Kendime 20-30 puanlık bir yemek hazırlayabilirim :)
:)

Spor yapıyor musunuz diye sormuş bir arkadaşımız. Ben sıkı yürüyüş yapıyordum ama ayağımda bir sorun çıkınca ara vermek zorunda kaldım. Kesinlikle yürüyüş çok iyi geliyordu. Adım sayar aleti de beni gün içerisinde daha çok hareket etmek konusunda çok motive eder.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…