Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

aslicim gecmis olsun tatlim beze gibi birsey olabilir daha önce benimde öyle olmustu doktor jel vermisti hemen kaybolmustu bizi habersiz birakma

aslicim gecmis olsun tatlim beze gibi birsey olabilir daha önce benimde öyle olmustu doktor jel vermisti hemen kaybolmustu bizi habersiz birakma

merhaba ben canan çizelgenizi gördümde merak ettim siz nekadar zamanda verdiniz bu kiloları.çok imrendim valla maşallah helal olsun

hosgeldin canim aramiza baslangic motivasyonuna bayildim bu sekilde baslamakla zaten basarmak icin en büyük adimi atmis oluyorsun kolay gelsin

merhaba ben canan çizelgenizi gördümde merak ettim siz nekadar zamanda verdiniz bu kiloları.çok imrendim valla maşallah helal olsun

saol canim benim bu kilolari vermem biraz uzun sürdü cünkü ben cok kacamak yaptim eger yapmasaydim ideal kiloma biraz daha yaklasmis olacaktim ama yinede yoluma devam ediyorum bu yazi citir gecirmek istiyorum

Takip ettiğim bir dergiden alıntıdır kızlar

"Proteinin gücü adına
Çatalı elinden bıraktığın an, aldığın proteinler çalışmaya başlar. Yüksek proteinli yiyecekler yediğinde sindirim sistemi ve metabolizma daha hızlı çalışır. Bu da daha fazla kalori harcaman anlamına gelir. Ayrıca proteinli besinler mideni çabucak terk etmez. Böylece kendini uzun süre tok hissedersin ve sıra bir sonraki öğüne geldiğinde yemeklere aç kurt gibi saldırmazsın. Bütün bunları düşününce, kilosunu takip eden her kadın için protein kesinlikle yararlı ve gereklidir diyebiliriz.

Nutrition Metabolism’de yayımlanan bir çalışmaya göre, diyette aldığı proteini yüzde 30 oranında arttıran kişiler günde yaklaşık 450 kalori daha az alıyor ve 12 hafta sonunda yaklaşık beş kilo verebiliyor.

Diyette başarılı olan herkes gibi, kalorileri saydığın ölçüde iyi yakmak da istiyorsan, protein alımını arttırmanın sana kas değil yağ kaybettireceğine emin olabilirsin. Proteinde bulunan amino asitler, vücut tarafından kas yapımında kullanılır. Bu da seni sadece daha güçlü ve formda göstermekle kalmaz, hareket etmediğin zamanlarda bile kalori yakmaya devam etmeni sağlar. Sonuç olarak metabolizman hızlanır. Böylece arada sırada kaçamak yapsan da bu, kilo almana neden olmaz."

bu arada arkadaslar topigimiz ne güzel canlandi umarim bu sekilde devam eder bu sabah disarida isim vardi giremedim simdi bir actim gözlerime inanamadim kac sayfa yazi yazilmis ama süper hep böyle olalim kizlar paylasim cok oldukca daha cok motive oluyoruz

gercekten cok dogru proteinler uzun süre tok tutuyor sinirsiz ve rahat yiyebiliyor olmamiz dahada güzel

Bu da aynı yazıdan biraz daha alıntı :)

" Son dönemde diyet rüzgârları kalori hesabı yöntemine doğru esmeye başladı. Alınan kalorileri saymak gerçekten de etkili bir kilo verme yöntemi olabilir ama bu proteinin gözden kaçmasına neden olabilir. Las Vegas’taki Nevada Üniversitesi’nden Beslenme Uzmanı Dr. Laura J.Kruskall, “Pek çok kadın yüksek proteinli besinleri yüksek kalorili ya da şişmanlatıcı olarak algılar” diyor. Oysa durum böyle değil. Yine de kalori saymakta ısrar edenlerin bilmesinde fayda var: Proteinden, meyve ve sebzelerden aldığımız kalorinin sadece biraz daha fazlasını alırız. Kan basıncı, kötü kolesterol ve trigliserid oranı, yüksek karbonhidrat içeren diyet programlarına göre daha düşük çıkıyor. Bazı çalışmalarda ise, protein açısından zengin diyetlerin obezite, osteoporoz ve diyabetten korunmaya da yardımcı olduğu bulundu. Bu bilgileri de göz önüne almamız gerekiyor. "

evet canım özellikle kolestrol yalanı patladı artık karbonhidratla beslenmede, şekerli beslenmede kolestrol artıyormuş

içim kazındı 2 yumurta yicem haşlanıyo

harikasınız kızlar biz bu azın en fit hatunları olacağız...şöyle eşlerimiz birkez daha farketsinler bizi ne dersiniz.

ya kızlar bazılarınızda takip çizelgeniz varya o çok motive edici bişeye benziyor banada öğrete bilirmisiniz nasıl yapıldığını bu arada bende zayıfladıktan sonra resmimi ekleyecem.o salınarak yürüyen 38 bedenlerden bizim neyimiz eksik.

aynen canim bizde bu yaz 38 bedene inip citir citir dolasicaz

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...emleri-deneyimlerimiz/kadinl...eklenmesi.html (Yeni Eklenti - Kilo Çizelgesinin Eklenmesi

buraada cok güzel aciklamis cizelgeyi nasil yapacagini fakat en son kopyalama isleminde sonu png ile biten yaziyi ekliyeceksin devamini ekleme
üzgünüm yazdigim link acilmadi ben buradan yapmistim ama istersen google'a tickerfactory yazipda yapabilirsin yada arkadaslar belki baska link verebilirler

Son düzenleme:
birazdan mesaim bitecek eve gidecem ama birbirimize desteğe devam oradanda doktora giden arkadaşın durumu için girecem nete birbirimize desteğe devam.

Kızlar selam,
lenf nodulu olusmus, antibiyotikle yok edicez insallah..Erken gitmenin faydaları, gec kalsam gene operasyon gerekip alabilme durumları olabilirmiş..Hicbirseyi geciktirmemek lazım..Bu kesin..
Neyse ilginize alakanıza cok tesekkurler arkdaslarımmm...Hepinizi kocaman opuyorum..
Arkadasım var cok giremiyecegim, yarın gorusuruz..

geçmiş olsun canım, ucuz atlatacak olmana sevindim:13:

kuşbaşı tavuk etlerini kavurdum, sarımsaklı yoğurt döktüm üstüne, onun üstünede kırmızı biberli tereyağlı sos... akşam yemeğim bu

sevindim canim aynen her zaman erken teshis cok önemli tekrar gecmis olsun

sevindim canım.tekrar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…