aslicim gecmis olsun tatlim beze gibi birsey olabilir daha önce benimde öyle olmustu doktor jel vermisti hemen kaybolmustu bizi habersiz birakma
merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız ismim canan 2 yaşında bi kızım var ve ben doğum kilolarımı hala veremedim.hemde çalışıor olmama rağmen yani sürekli bi koşuşturma halindeim ama so n 2 ayda 6 kilo aldığımı görünce artık dur demem gerektiğini anladım.yaşım 25 boyum 1.57 kilom şuan 70 ben ayın 15 inde yediklerimi kısmaya başladım aayın 15 inde 71.5 kiloydum beni hangisini baz alarak ekleyecekseniz ekleyin dün sizi okuduktan sonra acayip heveslendim karbonhidrat değerlerinin listesini çıkardım yanımdan hiç ayırmıyorum çok hırslıyım zayıflayacağımı herkese gösterecem.iş yerinden bi erkek arkadaşlada 2 ayda kim daha çok zayıflayacak diye idddaya girdik kazannın ödülüde güzel lütfen benide destekleyin olmaz diye bişey yok demi..mesala en kısa sürede kaç kilo verdiler en fazla bana bi iki örnek gösterirseniz memnun olurum.hepimize sağlıklı zayıflamalar.
merhaba ben canan çizelgenizi gördümde merak ettim siz nekadar zamanda verdiniz bu kiloları.çok imrendim valla maşallah helal olsun
Takip ettiğim bir dergiden alıntıdır kızlar
"Proteinin gücü adına
Çatalı elinden bıraktığın an, aldığın proteinler çalışmaya başlar. Yüksek proteinli yiyecekler yediğinde sindirim sistemi ve metabolizma daha hızlı çalışır. Bu da daha fazla kalori harcaman anlamına gelir. Ayrıca proteinli besinler mideni çabucak terk etmez. Böylece kendini uzun süre tok hissedersin ve sıra bir sonraki öğüne geldiğinde yemeklere aç kurt gibi saldırmazsın. Bütün bunları düşününce, kilosunu takip eden her kadın için protein kesinlikle yararlı ve gereklidir diyebiliriz.
Nutrition Metabolism’de yayımlanan bir çalışmaya göre, diyette aldığı proteini yüzde 30 oranında arttıran kişiler günde yaklaşık 450 kalori daha az alıyor ve 12 hafta sonunda yaklaşık beş kilo verebiliyor.
Diyette başarılı olan herkes gibi, kalorileri saydığın ölçüde iyi yakmak da istiyorsan, protein alımını arttırmanın sana kas değil yağ kaybettireceğine emin olabilirsin. Proteinde bulunan amino asitler, vücut tarafından kas yapımında kullanılır. Bu da seni sadece daha güçlü ve formda göstermekle kalmaz, hareket etmediğin zamanlarda bile kalori yakmaya devam etmeni sağlar. Sonuç olarak metabolizman hızlanır. Böylece arada sırada kaçamak yapsan da bu, kilo almana neden olmaz."
Bu da aynı yazıdan biraz daha alıntı :)
" Son dönemde diyet rüzgârları kalori hesabı yöntemine doğru esmeye başladı. Alınan kalorileri saymak gerçekten de etkili bir kilo verme yöntemi olabilir ama bu proteinin gözden kaçmasına neden olabilir. Las Vegas’taki Nevada Üniversitesi’nden Beslenme Uzmanı Dr. Laura J.Kruskall, “Pek çok kadın yüksek proteinli besinleri yüksek kalorili ya da şişmanlatıcı olarak algılar” diyor. Oysa durum böyle değil. Yine de kalori saymakta ısrar edenlerin bilmesinde fayda var: Proteinden, meyve ve sebzelerden aldığımız kalorinin sadece biraz daha fazlasını alırız. Kan basıncı, kötü kolesterol ve trigliserid oranı, yüksek karbonhidrat içeren diyet programlarına göre daha düşük çıkıyor. Bazı çalışmalarda ise, protein açısından zengin diyetlerin obezite, osteoporoz ve diyabetten korunmaya da yardımcı olduğu bulundu. Bu bilgileri de göz önüne almamız gerekiyor. "
ya kızlar bazılarınızda takip çizelgeniz varya o çok motive edici bişeye benziyor banada öğrete bilirmisiniz nasıl yapıldığını bu arada bende zayıfladıktan sonra resmimi ekleyecem.o salınarak yürüyen 38 bedenlerden bizim neyimiz eksik.
Kızlar selam,
lenf nodulu olusmus, antibiyotikle yok edicez insallah..Erken gitmenin faydaları, gec kalsam gene operasyon gerekip alabilme durumları olabilirmiş..Hicbirseyi geciktirmemek lazım..Bu kesin..
Neyse ilginize alakanıza cok tesekkurler arkdaslarımmm...Hepinizi kocaman opuyorum..
Arkadasım var cok giremiyecegim, yarın gorusuruz..
Kızlar selam,
lenf nodulu olusmus, antibiyotikle yok edicez insallah..Erken gitmenin faydaları, gec kalsam gene operasyon gerekip alabilme durumları olabilirmiş..Hicbirseyi geciktirmemek lazım..Bu kesin..
Neyse ilginize alakanıza cok tesekkurler arkdaslarımmm...Hepinizi kocaman opuyorum..
Kızlar selam,
kuşbaşı tavuk etlerini kavurdum, sarımsaklı yoğurt döktüm üstüne, onun üstünede kırmızı biberli tereyağlı sos... akşam yemeğim bu
en kisa zamanda denicem tereyagli biberli soseminim asiri lezzet katmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?