çakma çerkez tavuğu,dene canım,
bugün ben zorlandım ya:26:
niye zorlandinki bu dietin en güzel yani ac kalmamak hic aclik cekmene gerek yok elinin altinda kb degeri sifir yicekler olsun onlardan rahatlikla ye daha sonra zaten canin bile istemiyecek miden bu yeme sistemine aliscak kendini basta hemen zorlama ki rahat devam edebilesin
yarın tartılcaz mı? çok heyecanlı
günaydın kızlar.bugün sizin sözünüzü dinleyip evde hazırladım yiyeceklerimi sölüyorum 2 tane yumurta sabah kahvaltısı için getirdim tabiki haşlanmış ve tabiki şekersiz çayla öğlen içinde geceden tavuk haşladım tuzsuz bi kasede yoğurt getirdim ekmek yemeyi düşünmüyorum bugün 4-5 bardak yeşilçay ve 2 litre su ve tabiki öğlen ve akşam olmak üzere spor sizce nasıl ii gidiyormu.yorumlarınızı bekliorum bide sizce akşam ne yemeliyim.
size de günaydın kızlar, similerin yerine bi süre sonra buzda kurbağa çıkıyo sizde görüyo musunuz?
CANSUDE, sen yanında götürmüş olsanda yemekhaneyede bak et tavuk türü bişey varsa yine sadece etlerini yersin, yoğurt salata türü varsa onları yersin
bence akşamda mutlaka sebze yemeğinin yanında proteinde al, 200g kadar beyaz peynir olabilir, ya da sebze yemeğini kıymalı yapabilirsin, ya da içine ekmek koymadığın köftelerle hazırladığın sulu köfte tarzı bi yemek olabilir yanında bol yoğurt olabilir
teşekkürler sizler bana çok güzel destek veriyorsunuz ama bol yoğurt derken onunda karbonhidrat değeri üksekti yanılmıyosam.hatta hemen çantamdaki listeme bakıyom
Kızlar günaydın,
Yogurtta az KB yok ne yazık ki onu ölçülü yemeniz gerekiyor...746.sayfaya bakabildiniz mi yeni gelen arkadaslar, hersey yazıyor orda..Acıktıkca peynir tavsiye ediyorum kesinlikle hem tok tutuyor hem de çeşit çeşit tüketebilirsiniz..
Ayrıca Canancım sana şöyle bir fikir de vereyim, eger sabah 2 yumurta peynir gibi kahvaltı yaparsan yanında simitcinin simitini götürüp yarım simit yiyebilirsin oglen yemeginde (12.5 kb) Ama bence bayaa doyurucu bir yemek..Hem de iş yerinde kolay temin edebilecegin bir secenek..
Kızlar bu topigi boyle gormek cok guzel, yazılanları okuyana kadar yenileri yazılıyor..
Arzucum bu halini gorse sasırırdı buranın..Ama gelemiyor yogunluktan..
Neyse bugun buralardayım..Hepinize kolay gelsin arkadaslar..
ben karar verdiğim gün o çıktıı aldım zaten.kızlar size bişey söyleyeyim mi aylardır iş yerinde ayağa kalktığımda göbeğimi içime çekmek zorunda kalmamanın nasıl bi duygu olduğunu unutmuşum ben yaaaa acıdım şimdi bak.ohalde acınacak hale düşmemek için şuanki açlığımıza acımayacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?