Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ben sabah büyük bi bardak ayran içtim, başka kb almamaya çalışcam bugün, birazda kaşar peyniri yedim, yarın sabah için heyecanlıyım açıkcası, mümkün olduğu kadar düşük çıkmak istiyorum

günaydın kızlar

ches menülerin çok güzel :)) o kurbağaları bende heryerde görüyorum niye çıkıyolarki

benimde dünkü yediklerim

sabah 2 haşlanmış yumurta

öğlen 50-100gr arası kaşar peynir

arada 50 gr beyaz peynir kibrik kutusun büyüklüğünde idi

akşam bi porsiyon tavuk haşlama 2kaşık pirinç pilavı
bi bardak ayran
2 kare bitter çikolata

kızlar benim bu yediklerim toplam kac kb olur benim tahminlerime göre 25 geçmemiştir değilmi

aslıcım sayfa numarasını vermen çok iyi oldu teşekkür ederim ben hemen göz gezdiriyorum

doktora gittinmi canım umarım önemli bişey değildir

Son düzenleme:

Aslıcığım çook geçmiş olsun canım umarım basit birşeydir. Bu arada topiğe yeni arkadaşlar gelmiş ne güzel. Hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar dilerim hepiniz istediğiniz kilolara kavuşursunuz.

saol canım, pilav yemişsin, neden yedin bakiim olsa olsa 30 olmuştur sanırım en fazla:26:
galiba evdekilere pişirdin demi, ayrı yemek yapmak insanı zorluyo ya, ben onlarada etli, kıymalı bişeyler yapıyorum, henüz eşim çakmadı, neden hergün bunları yiyoruz diye

hoşbulduk masumum

canım evet evdekilere pişirmiştim tadına baktım bide hiç kb almamıştım bende Pilav (50gr.) 10 bu şekilde yazıyo ama birazdan 756 saydayada bakıcam

Çok sevindim canım. İyi ki erkenden gitmişsin. Ne güzel oldu topic değil mi? Cıvıl cıvıl Ben dün akşam giremedim, şimdi baktım ne çok şey yazılmış. Hangisine cevap yazsam diye şaşırır insan. Tabi ilk seni merak ettim ve çok sevindim. Ben de öğrensem şu erken davranmayı ne güzel olur. Bundan sonra senin erken teşhisini aklımda tutup kendimi zorlayacağım.

canım evet evdekilere pişirmiştim tadına baktım bide hiç kb almamıştım bende Pilav (50gr.) 10 bu şekilde yazıyo ama birazdan 756 saydayada bakıcam

Aslında ben de hiç karbonhidrat almadığım günlerde ölçerek pilav yiyordum ama onu öğlen saatine almak ve tabi kesinlikle alışmamak lazım. Ben çok ama çok özlediğim zamanlarda yapıyordum.

İlk günler gerçekten insan çok arıyor. Bu güne kadar o kadar alıştırmışız ki kendimizi. Ama inan bir hafta sonra alışıyorsun. Vazgeçmek yok Hem fikir de süpermiş gerçi ben yoğurt yiyemiyorum ama diğer arkadaşlara yeni tarif olmuş.

Menün güzelmiş ama yoğurt çorbasını kendin yapmadıysan çok unlu olabilir dikkat et canım, gerçi bir tencereye iki kaşık olsa 24 birim eder, sen 4 te birini bile içsen 6 birim gelir undan. Bir de hiç oyalanma git doktora. Bak erken teşhis her şeyi kolaylaştırıyor.

teşekkür ederim canım, bana öyle ara ara gelir zaten mantı ve yaprak sarma krizi
yaprak sarmayıda sadece pirinç yerini kıyma koyarak yapcam ilerde

Benim için en zoru ne biliyor musun, ben peynir yiyemiyorum. Sadece yemekle erimiş kaşarı yiyebiliyorum ki o bile çok fazla olmayacak. En çok özendiğim şey aslında, al yanına bir kaç parça peynir acıktıkça at ağzına ne güzel. Yoğurt, ayran zaten asla yaklaşamadığım şeyler, neyse ki onların karbonhidrat değeri az değil de özenmiyorum

Tavsiyelerin için çok teşekkürler, özellikle bitter çikolata tarifine bayıldım, ben de kahvemin yanında yiyorum ve zararını görmiyorum. Ve de tartı konusunda da haklısın, ben de kilo vermediğim haftalarda bile aynada kendimi daha incelmiş ve sıkılaşmış görüyorum. Demek ki kendimi kandırmıyormuşum Bizleri de motive ettin valla :) Daha sık uğramalısın :)

merhaba arkadaşlar yeşil çayı ihmal etmiyoruz değilmi şimdiye kadar en az 1 tane içmiş olmalıydık.biri nekadar zayıflamak istediğimi sormuştu şuan 70 kıloyum ilk hedifim 58 di diyete başlarken ama sizler beni öle motive ettinizki şunki hedefim rabbimin izniyle sağlıkla 55 kiloya ulaşmak ünvdeyken öleydim ve kendimi çok beğeniyordum yaaaa.özledim o günleri bu arada kızlar ben dünden beri günlük bile tutmaya başladım giriş sayfasınada hayatıma hoşgeldin karbonhidrat diyeti yazdım.yediğim içtiğim herşeyi yazıorum.gün sonu görmek güzel bence

Aslında ben de hiç karbonhidrat almadığım günlerde ölçerek pilav yiyordum ama onu öğlen saatine almak ve tabi kesinlikle alışmamak lazım. Ben çok ama çok özlediğim zamanlarda yapıyordum.

haklısın canım önerini dikkate alıcam bende karbonhidrat yememeğe çalışıyorum ekmeği tamamen kestim mesela sebzelerden almak istiyorum kb yi ama dün sebze yemeğince 2 kaşık yedim sadece bidaha daha dikkatli olucam

güzel fikir canım benimde ilk hedefim 70 olmak bi 10 kilo fazlam var çünkü doğum sonrası kilolarımdan benimde başarısızlıklarımla kurulamadım bi türlü inşallah hepberaber fit olucaz aslında 65 olsam daha güzel olurda genç kızlığımdan buyana hep 70dim boyum172 olunca normal duruyo bu kilo bende bide kemiklerim iri (

Son düzenleme:
kızlar şimdi marketten geliyorum bpeynir aldım, içeriğinde 100 g 4.4 kb diyo anlamadım bu işi, neyse genede ne kadar doyurucu olduğu göz önüne alınırsa çok değil

Kızlar kesinlikle hedefler buyuk olmalı..Ulaşmak o kadar kolay olmamalı..
Ben 78 kilo ile başladım yolculuguma ve neredeyse yarıladım olayı..
60 kilo ile de guzel gorunurum kesin ama 55 olsam çok daha guzel gorunecegime eminim.
O yuzden hedef 55 yazdım çizelgeme de..23 kilo vermeyi hedefledim yani çok ulaşılmaz görünse de..
Kesinlikle ulaşacagım burdaki arkadaslar gorucekler..
Bu arada iyi dilekleriniz icin ayrı ayrı hepinize tesekkur ederim..İlaç kullanmaya basladım, gecicek insallah..
Bu hafta kilo veremedim biliyorum çunku benim olayım su..Kac gundur dogru duzgun evde olmadıgım icin de duzenli olarak suyumu icemedim..Kesinlikle duraklama haftası olucak buna eminim ama bakalım..
Yarın cok guzel bir liste hazırlayacagım..İnsallah yanlarında hep alkışlar olucak..
Esoes, chess ve cansude super canlı tutuyorsunuz burayı..Ben bile yetişemiyorum ki ben eskiden herkese yetişebilirdim..Ama bu ara biraz ugraslarım var işte ne yazık ki..İnsallah haftaya daha yogun bir sekilde burda olabilirim..
Pericimm sesin çıkmıyor tatlım, sen nerelerdesin? terkencim sende yoksun?? Arada gorunup kayboluyorsunuz kızlar..
Neyse ben bugun yediklerimi yazayım..
1 dilim wasa peynirli( ben bu wasaya cok alıstım..ekmekten daha guzel hem de kb degeri 5kb diliminde)(pericim saolsun alıstırdı beni tavsiye ederim)
Oglen kabak yemegi
Aksama henuz karar vermedim..Ama canım hic et cekmiyor..Bakalım ne yiyecegim..
Ben cok dusurdum porsiyonları canım hicbisey yemek istemiyorum kendimi tanıyamıyorum kızlar yaa..
Nerde o yemeklere saldıran eski Aslı :)))?????

yormuyoruz demi seni helincim

şimdi tavukları didtim, az sarımsak ezip attım suyun içine, nane, pul biber limon, sıcak bi tavuk çorbası içeceğim ve iki haşlama yumurta, öğlen yemeğim bu

yormuyoruz demi seni helincim

şimdi tavukları didtim, az sarımsak ezip attım suyun içine, nane, pul biber limon, sıcak bi tavuk çorbası içeceğim ve iki haşlama yumurta, öğlen yemeğim bu

Canım ismim Asli, Aslı dersen sevinirim..
Tabiki yorulmuyorum ve hatta cok da mutluyum..Yeni insanların gelmesi guzel motivasyon oldu bizim icin de..Cok guzel bir yemek hazırlamıssın..Ama bence kesinlikle aksama bir sekilde sebze yemegini koy..
Cok dusuk KB degerinde tutarsan sonra arttırdıgında kilo vermen durabilir..O yuzden dikkat et cnm yediklerine..Bu arada sana chess mi diyelim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…