Kızlar günaydın,
Yogurtta az KB yok ne yazık ki onu ölçülü yemeniz gerekiyor...746.sayfaya bakabildiniz mi yeni gelen arkadaslar, hersey yazıyor orda..Acıktıkca peynir tavsiye ediyorum kesinlikle hem tok tutuyor hem de çeşit çeşit tüketebilirsiniz..
Ayrıca Canancım sana şöyle bir fikir de vereyim, eger sabah 2 yumurta peynir gibi kahvaltı yaparsan yanında simitcinin simitini götürüp yarım simit yiyebilirsin oglen yemeginde (12.5 kb) Ama bence bayaa doyurucu bir yemek..Hem de iş yerinde kolay temin edebilecegin bir secenek..
Kızlar bu topigi boyle gormek cok guzel, yazılanları okuyana kadar yenileri yazılıyor..
Arzucum bu halini gorse sasırırdı buranın..Ama gelemiyor yogunluktan..
Neyse bugun buralardayım..Hepinize kolay gelsin arkadaslar..
Kızlar oglen doktora gidicem de o yuzden sinirlerim biraz bozuk..Koltuk altımda tarif edemeyecegim bir agrı var, elime gelen bir kitle ya da bir kızarıklık yok ama bakalım doktor ne diyecek..3 gundur artan bir agrı o yuzden daha fazla ertelemeden gitmeye karar verdim..Bir de beni genel cerraha yonlendirdiler ona sinirim bozuldu..Ben ne zaman genel cerraha gitsem hep bir ameliyat çıkıyor başıma..Senelerdir en az 10-12 tane operasyon gecirdim..İnsallah bu sefer ilaçla kurtarırım olayı..Neyse bunu paylaşayım dedim..
günaydın kızlar
ches menülerin çok güzel :)) o kurbağaları bende heryerde görüyorum niye çıkıyolarki
benimde dünkü yediklerim
sabah 2 haşlanmış yumurta
öğlen 50-100gr arası kaşar peynir
arada 50 gr beyaz peynir kibrik kutusun büyüklüğünde idi
akşam bi porsiyon tavuk haşlama 2kaşık pirinç pilavı
bi bardak ayran
2 kare bitter çikolata
kızlar benim bu yediklerim toplam kac kb olur benim tahminlerime göre 25 geçmemiştir değilmi
saol canım, pilav yemişsin, neden yedin bakiimolsa olsa 30 olmuştur sanırım en fazla:26:
galiba evdekilere pişirdin demi, ayrı yemek yapmak insanı zorluyo ya, ben onlarada etli, kıymalı bişeyler yapıyorum, henüz eşim çakmadı, neden hergün bunları yiyoruz diye
hoşbulduk masumum
Kızlar selam,
lenf nodulu olusmus, antibiyotikle yok edicez insallah..Erken gitmenin faydaları, gec kalsam gene operasyon gerekip alabilme durumları olabilirmiş..Hicbirseyi geciktirmemek lazım..Bu kesin..
Neyse ilginize alakanıza cok tesekkurler arkdaslarımmm...Hepinizi kocaman opuyorum..
Arkadasım var cok giremiyecegim, yarın gorusuruz..
canım evet evdekilere pişirmiştim tadına baktım bide hiç kb almamıştım bende Pilav (50gr.) 10 bu şekilde yazıyo ama birazdan 756 saydayada bakıcam
yiyorum aslında canım ama canım çok mantı çekti mesela bugün hatta tavuğu ondan öyle yaptım
sanırım karbonhidrat özledim yani açlıktan zorlanmadım, size de oldumu ilk başladığınızda +1 hafta daha sabretsem alışırım gibi geliyo ama:26:
günaydınlar
Cansude menün çok güzel , ben başladığımdan beri okadar azimli olamadım o yüzden kilo vermem az aslında. başlardaki mesajlarıda okursan orada arkdaşlar 5 kb değerlerinden bahsediyorlar aslında yapılmıyacak gibi değil. Biraz azim bol yumurta ve tavuk
Aslıcım önemli birşey çıkmadığına sevindim aslında benimde ara ara ağrıyor sağ koltuk altım bende gitsem iyi olur gibi geliyor.
Bugünkü menüm
1 yumurta
2 dilim peynir 2 kb
1 diyet çubuk 2 falandır herhalde
şekersiz çay
öğlen tavuk ızgara ve yoğurt çorbası
İlk günler gerçekten insan çok arıyor. Bu güne kadar o kadar alıştırmışız ki kendimizi. Ama inan bir hafta sonra alışıyorsun. Vazgeçmek yokHem fikir de süpermiş gerçi ben yoğurt yiyemiyorum ama diğer arkadaşlara yeni tarif olmuş.
Kızlar günaydın,
Yogurtta az KB yok ne yazık ki onu ölçülü yemeniz gerekiyor...746.sayfaya bakabildiniz mi yeni gelen arkadaslar, hersey yazıyor orda..Acıktıkca peynir tavsiye ediyorum kesinlikle hem tok tutuyor hem de çeşit çeşit tüketebilirsiniz..
Ayrıca Canancım sana şöyle bir fikir de vereyim, eger sabah 2 yumurta peynir gibi kahvaltı yaparsan yanında simitcinin simitini götürüp yarım simit yiyebilirsin oglen yemeginde (12.5 kb) Ama bence bayaa doyurucu bir yemek..Hem de iş yerinde kolay temin edebilecegin bir secenek..
Kızlar bu topigi boyle gormek cok guzel, yazılanları okuyana kadar yenileri yazılıyor..
Arzucum bu halini gorse sasırırdı buranın..Ama gelemiyor yogunluktan..
Neyse bugun buralardayım..Hepinize kolay gelsin arkadaslar..
selam kizlar,
bir suredir rakamsal olarak durgunluga girdi vucudum. 62 kusurlerde gidip geliyorum ama vucudum incelmeye devam ediyor. size de tavsiyem tartida cikan rakama ilaveten vucudunuzu da olcun. cunku kilo verme dursa da incelme ve sikilasma devam ediyor bu diyette. motivasyonunuza katki saglayabilir. ben son 5 gundur adak orucu tutmaya calisiyorum. o yuzden yeme duzenim biraz sasti. sabah 4 gibi bir ton baligi 2 tane de haslanmis yumurta yiyorum. aksam da kofte ya da fume balik seklinde oluyor. bir de her gun hic degismeyen abur cuburum bitter cikolatami yiyorum. cikolatadaki kakao degeri ne kadar yuksekse kb degeri o kadar dusuk oluyor. son birkac gundur iki parca cikolatayi (7kb) benmari usulu eritip icine findik katip kahvemin yaninda yiyorum puding gibi. degme tatlilara tas cikartiyor. bir de dun dolapta duran misirlari gorunce arastirdim, yagsiz tuzsuz patlamis misirin kb degeri coook cok az. aksamlari benim gibi agzi bos durmayanlara tavsiye ederim. tuzun eksikligini hissetmiyorsunuz. bereketli de mubarek. yagsiz patlar mi ki diye denemek icin teflon tencerenin icine 20-30 tane misir attim bir kaseyi doldurdu patlamis hali. bu arada oructan mi yoksa direnmekten vaz mi gecti vucudum bilmiyorum ama 61.5 olmusum bugun. ins yine yavas yavas vermeye devam ederim. son duruma gore 35 gunde 3-4 kilo arasi birsey vermis oldum. bel ve gobek cevremden 7 cm inceldim. hic spor yapamadim malesef. cok sukur halime simdilik. bir de bu yeme tarzini iyice benimsedim. sadece haftada bir kendime bir kacamak hakki taniyorum. mesela gecen hafta patates kizartmasi yedim. ins boyle boyle 3 ay sonrasinda istedigim kiloya ulasmis olurum. bu yaz farkli olsun istiyorum.
yeni gelen arkadaslara boool sans diliyorum. lutfen gozunuzde buyutmeyin. bu diyet cok basarili.aburcuburlarinizi dogru secin hic bir zararini gormeyeceksiniz. unutmadan ekleyeyim; ben gunde 4-5 tane de hurma yiyorum bu arada. hic bir zararini gormedim.
hepinize selamlar..operim
Aslında ben de hiç karbonhidrat almadığım günlerde ölçerek pilav yiyordum ama onu öğlen saatine almak ve tabi kesinlikle alışmamak lazım. Ben çok ama çok özlediğim zamanlarda yapıyordum.
merhaba arkadaşlar yeşil çayı ihmal etmiyoruz değilmi şimdiye kadar en az 1 tane içmiş olmalıydık.biri nekadar zayıflamak istediğimi sormuştu şuan 70 kıloyum ilk hedifim 58 di diyete başlarken ama sizler beni öle motive ettinizki şunki hedefim rabbimin izniyle sağlıkla 55 kiloya ulaşmak ünvdeyken öleydim ve kendimi çok beğeniyordum yaaaa.özledim o günleri bu arada kızlar ben dünden beri günlük bile tutmaya başladım giriş sayfasınada hayatıma hoşgeldin karbonhidrat diyeti yazdım.yediğim içtiğim herşeyi yazıorum.gün sonu görmek güzel bence
yormuyoruz demi seni helincim
şimdi tavukları didtim, az sarımsak ezip attım suyun içine, nane, pul biber limon, sıcak bi tavuk çorbası içeceğim ve iki haşlama yumurta, öğlen yemeğim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?