Canım ismim Asli, Aslı dersen sevinirim..
Tabiki yorulmuyorum ve hatta cok da mutluyum..Yeni insanların gelmesi guzel motivasyon oldu bizim icin de..Cok guzel bir yemek hazırlamıssın..Ama bence kesinlikle aksama bir sekilde sebze yemegini koy..
Cok dusuk KB degerinde tutarsan sonra arttırdıgında kilo vermen durabilir..O yuzden dikkat et cnm yediklerine..Bu arada sana chess mi diyelim?
aslının tavsiyesine uyarak akşam için sebze yapıyorum şuan, herhalde akşam yemeğinden iki saat sonrada peynir yer günü kapatırım
CANSUDE yarın sabahtan tartılıp yazmayı unutma, işyerinde tartı yoktur şimdi
bi bakıyosunuz yarın hedefim olan 57 deyim, olur mu olabilir
hergün mutlaka sebze yemeniz bagirsaklariniz acisindanda iyi olur daha önce yazmissindir belki ama ben kacirdim herhalde:26: kac kilo ile basladin ve hedefin kacti
pazar 61.6 yla başladım canım bu cuma değilde bi daha ki cuma 57 olurum diyorum ama... hedef 57
çünkü ilk defa yaptığımdan su da gider diye düşünüyorum:26:
pazar 61.6 yla başladım canım bu cuma değilde bi daha ki cuma 57 olurum diyorum ama... hedef 57
çünkü ilk defa yaptığımdan su da gider diye düşünüyorum:26:
Ne yani 5 günde hedefine ulaşıp aramızdan ayrılmayı mı planlıyorsun hemencecik??
4.5 kilo vermen 5 gunde mumkun degil bence..Ama en azından bir 2 kg gidebilir..
İlk hafta ben de 2 kg vermiştim..Dur hemen ulaşma hedefine daha yeni ısınıyoruz muhabbetine yaa..,
Hemencecik gidersen özeriz :))) Şaka bir yana insallah çok vermişsindir tabiki..
senin kilon süpermis 4.6kg fazlalik ne ki ilk hafta dedigin gibi su kaybi oldugu icin fazla veriliyor ama geriyede birsey kalmiyor zaten
Herkese merhaba :)
Cumartesiden itibaren bir süre protein diyeti yapıcam.
Protein diyeti ile karbonhidrat diyeti arasında ciddi bir fark olmadığı için bu başlıkta da paylaşımda bulunmak istiyorum
Herkese kolay gelsin hanımlar...
Herkese merhaba :)
Cumartesiden itibaren bir süre protein diyeti yapıcam.
Protein diyeti ile karbonhidrat diyeti arasında ciddi bir fark olmadığı için bu başlıkta da paylaşımda bulunmak istiyorum
Herkese kolay gelsin hanımlar...
hoşgeldin canım:13:
neden cumartesi ya
yarın tartı günümüz, yarın başla:13:
selam canim yalniz süper kilo veriyorsun tebrikler en son detoks yaptigimizda insallah 80'leri terkedersin dedigimi hatirliyorum ve su an indigin kiloya bakiyorum bravo vallahi
Kızlar günaydın,
Yogurtta az KB yok ne yazık ki onu ölçülü yemeniz gerekiyor...746.sayfaya bakabildiniz mi yeni gelen arkadaslar, hersey yazıyor orda..Acıktıkca peynir tavsiye ediyorum kesinlikle hem tok tutuyor hem de çeşit çeşit tüketebilirsiniz..
Ayrıca Canancım sana şöyle bir fikir de vereyim, eger sabah 2 yumurta peynir gibi kahvaltı yaparsan yanında simitcinin simitini götürüp yarım simit yiyebilirsin oglen yemeginde (12.5 kb) Ama bence bayaa doyurucu bir yemek..Hem de iş yerinde kolay temin edebilecegin bir secenek..
Kızlar bu topigi boyle gormek cok guzel, yazılanları okuyana kadar yenileri yazılıyor..
Arzucum bu halini gorse sasırırdı buranın..Ama gelemiyor yogunluktan..
Neyse bugun buralardayım..Hepinize kolay gelsin arkadaslar..
Hoşbulduk canım, sen de hoşgeldin
Şu an diyet yapıyorum zaten ama başka bir yöntemle :)
Evde kalabalık bir misafir grubu var, onları uğurlamadan böreklerden-çöreklerden kurtulmak pek mümkün değil
Cumartesi evde misafir kalmayacak ve ben de gönül rahatlığıyla diyetime değşitiricem
Çok teşekkür ederim canım, elimden geldiğince şu kilolardan kurtulmaya çalışıyorum :)
İnanıyorum hep birlikte başarıcaz
Yaptığımız meyve suyu detoksu ile verdiğim kiloyu hala geri almadım.
Büyük ihtimalle vücudumdaki ödemin bir kısmını attım ama detokstan sonra da dikkat ettiğim için tekrar geri alma gibi bir sorunum olmadı.
Umarım cumartesiden sonra da diyete adapte olabilirim
Senin de kilo verdiğini görüyorum.
Yanılıyor muyum?
Evde kalabalık bir misafir grubu var, onları uğurlamadan böreklerden-çöreklerden kurtulmak pek mümkün değil
Cumartesi evde misafir kalmayacak ve ben de gönül rahatlığıyla diyetime değşitiricem
aslicim arzuya ulastin sanirim isleri hafifleyince gelmeyi düsünüyordur herhalde dmi bu arada dieti ne durumdamis insallh birakmamistir:97:
aynen bende terken ve aslinin tavsiyelerine uydum ve detoksdan sonra verdiklerimi geri almadim
kaplumbag hiziylada olsa kilo veriyorumbunada sükür
Çok teşekkür ederim canım, elimden geldiğince şu kilolardan kurtulmaya çalışıyorum :)
İnanıyorum hep birlikte başarıcaz
Yaptığımız meyve suyu detoksu ile verdiğim kiloyu hala geri almadım.
Büyük ihtimalle vücudumdaki ödemin bir kısmını attım ama detokstan sonra da dikkat ettiğim için tekrar geri alma gibi bir sorunum olmadı.
Umarım cumartesiden sonra da diyete adapte olabilirim
Senin de kilo verdiğini görüyorum.
Yanılıyor muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?