Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Sen nie kaplumbaga hızıyla diyosun ki?? Ne kadardır diyettesin ve bu kiloyu verdin cnm??

aradan o kadar cok uzun süre gectiki galiba ekim sonu baslamistim ama ocak ayinda hic diet yapmadim daha dogrusu yapamadim irademe hep yenik düsüp baslayamamistim neyseki sonra kendime geldim tabi sizinde desteginizle

üzüldüm simdi insan bir motivasyonunu kaybettimi ipin ucu maalesef kaciyor yilbasindan sonra ayni seyleri bende yasadim insallah isleri hafiflediginde yine aramiza katilir yada mutlu olabilecegi dieti yaparak kilolarindan kurtulur

hazır mı içiliyo acaba yoksa taze sıkılmış mı

taze SIKILMIS daha uzun süre tok tutuyor evde hazirlama imkanin varsa daha iyi yani ben sedece portakal ve greyfurtu evde hazirlayip ictim diger meyve sularini katkisiz olanlardan aldim ictim ve iki günde 1.5 kg verdim

taze SIKILMIS daha uzun süre tok tutuyor evde hazirlama imkanin varsa daha iyi yani ben sedece portakal ve greyfurtu evde hazirlayip ictim diger meyve sularini katkisiz olanlardan aldim ictim ve iki günde 1.5 kg verdim

kaç litre içtin peki canım 1.5 kilo mu
sonra nasıl durdurdun kendini ben 5 günde 5 kilo diyetini uyguladım 3 gün 4. gün ne bulduysam yedim boşa gitti:2:

kaç litre içtin peki canım 1.5 kilo mu
sonra nasıl durdurdun kendini ben 5 günde 5 kilo diyetini uyguladım 3 gün 4. gün ne bulduysam yedim boşa gitti:2:
sinir yok aciktikca ictim ama bunu uygulayacaksan devami bu dieti uygulamaktan daha önemli cünkü verilen kilolar hemen geri aliniyor iki arkadas bizden önce yapmisti ve birazini geri almisti ben cok dikkat ettim ve cok hafif seyler yedim ve geri almadim eger kendime hakim olamam dersen tavsiye etmem yaptigin bosa gitmesin yani

Son düzenleme:

1 gün uygulayım bende bakalım ne olacak yardımın içimn saol canım dayanırım ve teşekküre gelirim inşallah

eşim çakcak yakında sabah sana aldığım simidi yememişsin, ekmekte yenmemiş sabahtan beri ne yedin sen diyo

1 gün uygulayım bende bakalım ne olacak yardımın içimn saol canım dayanırım ve teşekküre gelirim inşallah

insallah basarirsin ben ilk gün sonunda 1 kg vermistim bakalim sen ne ne kadar vericeksin insallah güzel kg verirsin bende seni tebrik ederim

insallah basarirsin ben ilk gün sonunda 1 kg vermistim bakalim sen ne ne kadar vericeksin insallah güzel kg verirsin bende seni tebrik ederim

Yeni gelen bütün arkadaslara hosgeldiniz...
benim 1.5 aydir bir günüm iyi bir günüm kacamakli geciyor. kendimde fakat bilincsiz bir deneme yaptim ve bugün farkina vardim. Gecen hafta cuma 68.500kg fazla cikmistim. bu sabah dayanamadim tartiya ciktim ve 68 gösterdi tarti. nedeninide söyle acikladim kendimce. Gecen hafta cumaya kadar her aksam 2 tane rafaello (hindistancevizli kücük topcuklar) yedim yemeklerden sonra. ama bu hafta yemedim. demekki bana cikolata kesinlikle yaramiyor ve ne yazikki bende herkes gibi cikolatayi cok seviyorum. ama allahtan KH degeri cok düsük cikoalatalar var :)onlari yedigim haftalarda cünkü cok etki yapmamisti.
kizlar sizde kendinizde böyle deneyler yapabilirsiniz kendi metabolizmanizi daha iyi ögrenmek icin

bugun ne yedim????

sabah erkenden derse gittim hicbirsey yemedim. oglen 12de ancak kahvalti yaptim
1 haslanmis yumurta (o kb)
2 dilim az yagli peynir (%15 yag) peynire kb katan yagi kizlar. o yuzden keci peynirinden fln uzak durun. illa light olmasi gerekmiyor sadece alternatifler icinden en az yag ve kb degeri olani secin. (2kb)
bir kucuk domates (5kb)
2.5 kasik yulaf kepegiyle yapilmis ekmek niyetine yedigim krep (bunun tam degerini bilmiyorum ama icinde seker, yag veya tuz yok ve saf lif dolu. cok fazla olamaz. zaten basladigimdan beri bunu yiyorum ekmek yerine ve bir zararini gormedim)

bu kahvalti fix bende...hic degistirmiyorum.

sonra oglen yine ders aksam 5te pirasa pisirdim. pirinc havuc koymadan tabiki. sadece salca koydum biraz. pirasanin hepsi iki sapti buarada... sonra pisince yanina bir kutu ton baligi actim(su icinde olanlardan, yagin icindeki ton baliklarindan degil) ton baligi 0 kb pirasa 1 porsiyon 8 diyor ama onun icinde pirinc ve havuc var mi bilmiyorum. hadi benimki olsun 10 kb bol bol yazalim 50 ye cok var nasilsa...

sonra 100 graminda 22.8 kb olan bir bitter cikolatadan 12,5 gr bir parcayi eritip findikla karistirdim yanina da turk kahvesi sekersiz... ohhh canima degdi resmen. suan tikabasa doluyum ama cok gec yatiorum olaki aciktim hemen yarim avuc misir patlatirim o beni frenler.. benim gunum boyleydi yani. ve bu liste neredeyse hep ayni. sadece aksamlari ton baligi veya fume bir balikla kofteyi degistire degistire yiyorum.

hadi kapanisi da biraz onceki atistirmaligimla yapayim

herkese kolay gelsin..

bende gecen hafta kendime izin verdim ama kontrollü izin istedigim yicekleri öglen olmak sartiyla ölcülü yedim ve her gün mutlaka 100 kalori degerinde degisik cikolatalar yedim ve yarim kg verdim süper birseydi metbolizma bazen böyle degisiklikler istiyor bu hafta hic kacamak yapmadim bakalim yarin baskül kac göstericek:97:

cok güzel görünüyor kb bakimindanda uygun canimiz tatli cektiginde rahatlikla yiyebiliriz

canim evet, sorun cikolata degil icindeki seker orani. cikolatanin icindeki kakao orani azaldikca seker orani artiyor. bitter cikolata alirken de icinde en yuksek kakao orani olanla biraz daha dusuk olanlar arasindaki kb oranini karsilastirin farki goruceksiniz. kaldiki sutlu cikolatalar fln cok daha fena...ben suan %81 kakao oranina sahip bir cikolata yiyorum bu cikolatadan once %70lik olanindan yemistim arada bir paket cikolatada (100 gr) 10 kb deger farki var. bu da bircok seyi degistiriyor tabi. cikolata yemeyi kesme ama dogru cikolatayi ye. ben bu sekilde kendime bunu serbest birakarak dusuk kb alternatifi olmayan seylerden uzak durabilme iradesini olusturuyorum. ornegin patates kizartmasinin dusuk kblisi fln yok malesef... ama cikolatada kendimi simartabildigim icin patatesi birakmakta nefsime yenilmiyorum. ama dedigin gibi insan deneye deneye ogreniyor... hepimizin metabolizmasi farkli. umarim saglam adimlarla devam edersin kilo vermeye...

Merhaba geçmişi okuyu verdim bi çırpıda ya iş yerinde yine kk yı kapatmışlardı sanki öğlenden sonra birtürlü giremedim kamu kurumu olduğu için bu sitede de oyun olduğu için oda yasak olduğundan bi türlü giremedim umarım düşündüğüm gibi değildir çünki sizlerle yazışmak beni çok mutluediyordu bakalım yarında giremezsem zaten bizimki laptop ve vıınn valla hiç erinmem taşırım daire ye ben bi arkadaşa artık kk açılıyo dedim oda dayanamayıp oynadı yakalandı bence ben öle düşünüyom.sabah tartılmamı hatırlatan arkadaşa teşekkür ama ben başlayalı 3 gün olmuş olacak o yüzden benle dalga geçmek yok buarada iş yerinde doğumdan hemen sonra zayıflayan kızlardan biri rejimde olduğumu duyunca o dayanamaz 3 güne patlar yine yer demiş öle sıkıldı ki canım gösterecem ben size söz verdim kk ya birkez.bende akşam salata hazırladım ve 2 dilim kepek ekmek yedim gün boyu aldığım tek karbonhidrat bunlardı işte öyle öpüyorum hepinizi kokulu kokulu hepinize iyi geceler korusun sizi melekler.:93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…