Sen nie kaplumbaga hızıyla diyosun ki?? Ne kadardır diyettesin ve bu kiloyu verdin cnm??
Canım konustuk telefonda 2 gun once, çok yogun işleri yeni iş olayları var çunku..
Ne yazık ki diyet olayını da bırakmış ipin ucu kaçmış durumda yani..
Gelicem ugrayacagım dedi ama gene vakit bulamadı sanırım tatlım..
merak ettim meyva suyu detoksunu :78::78::78::78:
iki gün sadece meyve suyu iciliyor baska bir sey yok maalesef ama cok etkili bir detoks
hazır mı içiliyo acaba yoksa taze sıkılmış mı
hazır oluyorsa yarın başlıyorum
taze SIKILMIS daha uzun süre tok tutuyor evde hazirlama imkanin varsa daha iyi yani ben sedece portakal ve greyfurtu evde hazirlayip ictim diger meyve sularini katkisiz olanlardan aldim ictim ve iki günde 1.5 kg verdim
hazir olanlardan icmeyi düsünüyorsan %100 katkisiz olmasina dikkat et cogu seker katkili oluyor cünkü
sinir yok aciktikca ictim ama bunu uygulayacaksan devami bu dieti uygulamaktan daha önemli cünkü verilen kilolar hemen geri aliniyor iki arkadas bizden önce yapmisti ve birazini geri almisti ben cok dikkat ettim ve cok hafif seyler yedim ve geri almadim eger kendime hakim olamam dersen tavsiye etmem yaptigin bosa gitmesin yanikaç litre içtin peki canım 1.5 kilo mu
sonra nasıl durdurdun kendini ben 5 günde 5 kilo diyetini uyguladım 3 gün 4. gün ne bulduysam yedim boşa gitti:2:
sinir yok aciktikca ictim ama bunu uygulayacaksan devami bu dieti uygulamaktan daha önemli cünkü verilen kilolar hemen geri aliniyor iki arkadas bizden önce yapmisti ve birazini geri almisti ben cok dikkat ettim ve cok hafif seyler yedim ve geri almadim eger kendime hakim olamam dersen tavsiye etmem yaptigin bosa gitmesin yani
1 gün uygulayım bende bakalım ne olacakyardımın içimn saol canım dayanırım ve teşekküre gelirim inşallah
1 gün uygulayım bende bakalım ne olacakyardımın içimn saol canım dayanırım ve teşekküre gelirim inşallah
Yeni gelen bütün arkadaslara hosgeldiniz...
benim 1.5 aydir bir günüm iyi bir günüm kacamakli geciyor. kendimde fakat bilincsiz bir deneme yaptim ve bugün farkina vardim. Gecen hafta cuma 68.500kg fazla cikmistim. bu sabah dayanamadim tartiya ciktim ve 68 gösterdi tarti. nedeninide söyle acikladim kendimce. Gecen hafta cumaya kadar her aksam 2 tane rafaello (hindistancevizli kücük topcuklar) yedim yemeklerden sonra. ama bu hafta yemedim. demekki bana cikolata kesinlikle yaramiyorve ne yazikki bende herkes gibi cikolatayi cok seviyorum. ama allahtan KH degeri cok düsük cikoalatalar var :)onlari yedigim haftalarda cünkü cok etki yapmamisti.
kizlar sizde kendinizde böyle deneyler yapabilirsiniz kendi metabolizmanizi daha iyi ögrenmek icin
bugun ne yedim????
sabah erkenden derse gittim hicbirsey yemedim. oglen 12de ancak kahvalti yaptim
1 haslanmis yumurta (o kb)
2 dilim az yagli peynir (%15 yag) peynire kb katan yagi kizlar. o yuzden keci peynirinden fln uzak durun. illa light olmasi gerekmiyor sadece alternatifler icinden en az yag ve kb degeri olani secin. (2kb)
bir kucuk domates (5kb)
2.5 kasik yulaf kepegiyle yapilmis ekmek niyetine yedigim krep (bunun tam degerini bilmiyorum ama icinde seker, yag veya tuz yok ve saf lif dolu. cok fazla olamaz. zaten basladigimdan beri bunu yiyorum ekmek yerine ve bir zararini gormedim)
bu kahvalti fix bende...hic degistirmiyorum.
sonra oglen yine ders aksam 5te pirasa pisirdim. pirinc havuc koymadan tabiki. sadece salca koydum biraz. pirasanin hepsi iki sapti buarada... sonra pisince yanina bir kutu ton baligi actim(su icinde olanlardan, yagin icindeki ton baliklarindan degil) ton baligi 0 kb pirasa 1 porsiyon 8 diyor ama onun icinde pirinc ve havuc var mi bilmiyorum. hadi benimki olsun 10 kb bol bol yazalim 50 ye cok var nasilsa...
sonra 100 graminda 22.8 kb olan bir bitter cikolatadan 12,5 gr bir parcayi eritip findikla karistirdim yanina da turk kahvesi sekersiz... ohhh canima degdi resmen. suan tikabasa doluyum ama cok gec yatiorum olaki aciktim hemen yarim avuc misir patlatirim o beni frenler.. benim gunum boyleydi yani. ve bu liste neredeyse hep ayni. sadece aksamlari ton baligi veya fume bir balikla kofteyi degistire degistire yiyorum.
hadi kapanisi da biraz onceki atistirmaligimla yapayim
Eki Görüntüle 146795 Eki Görüntüle 146798 Eki Görüntüle 146796
herkese kolay gelsin..
Yeni gelen bütün arkadaslara hosgeldiniz...
benim 1.5 aydir bir günüm iyi bir günüm kacamakli geciyor. kendimde fakat bilincsiz bir deneme yaptim ve bugün farkina vardim. Gecen hafta cuma 68.500kg fazla cikmistim. bu sabah dayanamadim tartiya ciktim ve 68 gösterdi tarti. nedeninide söyle acikladim kendimce. Gecen hafta cumaya kadar her aksam 2 tane rafaello (hindistancevizli kücük topcuklar) yedim yemeklerden sonra. ama bu hafta yemedim. demekki bana cikolata kesinlikle yaramiyorve ne yazikki bende herkes gibi cikolatayi cok seviyorum. ama allahtan KH degeri cok düsük cikoalatalar var :)onlari yedigim haftalarda cünkü cok etki yapmamisti.
kizlar sizde kendinizde böyle deneyler yapabilirsiniz kendi metabolizmanizi daha iyi ögrenmek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?