cok güzel görünüyor kb bakimindanda uygun canimiz tatli cektiginde rahatlikla yiyebiliriz
insallah basarirsin ben ilk gün sonunda 1 kg vermistim bakalim sen ne ne kadar vericeksin insallah güzel kg verirsin bende seni tebrik ederim
Kesinlikle katiliyorum size kizlar. Ne yedigimiz cok önemli. Diyetde olmasak bile bunu hic unutmayalim. Bu arada bi kac kere daha yazmistim ama yine yazayim. Almanya'da yasayan arkadaslar icin. Kaufland'da Pea diye bir marka var ve bu marka sekersiz cikolatalar üretiyor. Genelde diabet ürünlerinin yaninda bulunuyor. Fakat dikkat etmek lazim cünkü fruktoslu olan diabet ürünleriiden uzak durmakda fayda var cünkü bunlar daha cabuk kana karisiyor. Bu Pea markasinin da bi serisi var sekeri %95 azaltilmis cikolata ve hanutalar satiliyor. bunlar maltit ile tatlandiriliyor ve bizim rejim icin cok uygun. Bir hanutada 4 KB var 25 gra cikolatada 2.3KB galiba. Zor günlerimin dostu bunlar :)
Bu arada beni tanimayanlar icin ...kizlar ben bu rejimle 93 kilodan 68 kiloya düstüm. Haziran da baslamistim ve kasimda 71 kiloydum. ondan sonra cok dikkat etmedigim halde yine de kilo almadim tam tersi hatta 2 -3 kilo vermisim:) ilk zamanlar gibi yapamiyorum birde vücütda alisiyor artik. Umarim herkes istedigi kiloya saglikli bir sekilde ulasir.
pea marka cikolata ve hanutayla ilgili daha önce yazdiklarini okuduktan sonra alisverise gittigimde hanutanin kb degerine baktim bir tanesinde 10kb civari vardi ama 4degildi pea markada gözüme carpmadi raflarda aradim ama ben normal cikolata reyonlarina bakmistim bir daha gittigimde diabetik ürünlerin oldugu yere bakarim
Tsk ederim osqee :)
bu tarif ilgimi cekti kesinlikle denemeyi düsünüyorum. Ama bir sorum olacak bu turp söyle yuvarlak yesilimsi olanmi yoksa büyük beyaz olan turp mu?[/QU
Beyaz turp Aylincim, lutfen dene. Ayrica Hollanda'da markette Dr.Atkins'in cikolatalarindan buldum. 30gr 1.8 carb degerinde, gerci Almanya ve Turkiyede var mi bilmiyorum.
Selam arkadaşlar maşallah topik hareketlenmiş.bende diyetime devam ediyorum ama bugün kaçırdım bayağı yarın bende kilomu bildirecem inşallah bu yeni diyetim işe yarar hedefim yeni diyetimde 4 kg. vermek sonra inşallah gene aranızdayım.
Evet o diabetik kurabiyeler, gofretlerin oldugu yerde oluyor. Ama dikkat et cünkü üzerinde mutlaka "minus 95 % Zucker" yazanindan almalisin, cünkü digerleri fruktoz ile tatlandirilmis oluyor. Ben cok seviorum onlari ya kahvenin yaninda ayri bi güzel gidiyorlar
insallah kolay bir sekilde verirsin masumcum günde maksimum kac kalori aliyorsun
Size de günaydın kızlaaar
Tam 60
iyi demi 5 gün için 1.6 kilo, su da gittiği için:26:
esracım senin hedefin kaç ki, sende sayaç yok ya merak ettim, sayacı olanların hedef belli de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?