Helal kızlar supersiniz..Esracm 300 gram fena degil yaa...Bak ben gibi hic veremeyenler var..
Tebrik ederim seni tatlım..
Chess supersin cnm, Canancım sen de valla..Bugun çok çekişmeli olucak belli ki :))
Kaydettim hepinizi..
günaydın kızlar
Chess , Canan tebrik ederim kızlar güzel kilolar vermişsiniz.
benim kilom 64,3 geçen hafta 64,6 gelmiştim yani 300 gr eh fena değil Esracım aynı gidiyoruz Bakalım bu hafta nasıl olacak.
sabah ekmeğini iki gündür kesiyorum bu hafta öyle deneyim diyorum.
bugün sabah 1 haşlanmış yumurta , 1dilim peynir , 5 zeytin, şekersiz çay
canım normal kilom 55.eski kiloma dönmeye çalışıyorum.ama öyle bir metoboliza varki bende nerdeyse iki aydır 59 u göremedim.
chess canım benm boyum 165.senin kaç?detoks olarak meyva detoksu olablir yada pirinç lapası varmış.gerçi onu hiç denemedim.arada vücudu şaşırtmak lazım.diyete yeni başlandığında kilo verimi hızlı oluyo.bir süre sonra duraklamaya geçiyo vücut.direnç gösteriyo.
boyumuzda aynı demek.bende 57de fena sayılmam aslında ama 55te kendimi daha iyi hissediyorum.yürüyüşü dışarda yapmak daha zevkli ama havalar ve vakit azlığından çıkılmıyo.belkide bahane yaratıyoruz kendimize.alışknalık haline getirip hergün yarım saat olsun yürümek lazım aslında
benim vücudum armut))yani kilo genelde basende toplanıyo.alta ağırlık vermem lazım.
Günaydınn kızlarrr
Kilo veren herkese tebrikler ve çicekler
Duraklama dönemine giren herkese motivasyon öpücükleri
Duraklamaya girmek demek afferin ne çok kilo vermişiz demek, öyle düşünün ve sakın moral bozmayın. Ben geçen hafta 74.3 çıkmıştım, bu hafta 74 çıktım. 300 gram olsun benim olsun. Yalnız inatla çizelgemi değiştirmedim, az kaldı o bıraktığım noktaya dönmeme diye. Kendime hatırlatıyorum bak sen 73 görmüştün yine göreceksin diye.
günaydın arkadaşlar
kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum veremeyenlerde üzülmesinler durmak yok yola sdevam hep beraber vericez bu kiloları ayrıca aylin arkadaşımızı çok çok tebrik ediyorum 93 kilodan bu diyetle düşmesi beni çok sevindirdi bendede haberker güzel pazartesi 80.5 tartıldığımda bugun 78.9 sudan mı kastan mı yağdan mı gidiyo bilmiyorum ama beni inanılmaz motive etti :)) dünkü yediklerim
sabah 2 dilim pastırma
1 küçük dilim beyaz peynir
2 dilim kaşr peynir
öğlen tavuk haşlama yarım porsiyon
arada 1 küçük dilim beyaz peynir
akşam
4 dilim pastırma 1 dilim beyaz peynir
yarım portakal
yemekde kuru fasulye pilav vardı valla ikisininde adına bile bakmadım :))
sauna eşofman almanı önermiyorum sadece su kaybettiriyor sağlıksız olduğunu düşünüyorum zayıflamanda hiç bi etkisi olmaz halsizlikte cabası
tebrik ederim canım çok güzel vermişsin
iki haşlanmış yumurta yicem şimdi, akşamada tavuk ızgara düşünüyorum, öğleni bilmiyorum henüz.
cvp verdiğiniz için teşekkürler ama kafam karıştı netden kullanan insanların yorumunu okudum çok memnunlardı siz kullandınızmı yoksa fikrinizmi bu benim için çok önemli cvplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
günaydın çıtır güzeller.kilom 59.5.ben haa duraklamayı atamamaşım.bir aydr aynı kilolardayım.neyse moral bozup motivasyonu düşürmeye gerek yk.önümüzdeki hafta spora biraz ağırlık verip vücudumu şaşırtmam gerekiyo sanırım.yada 2 günlük bir detoks denerim.
öğlende menemen yedim
gıdaklıcam yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?