Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşalr topik olarak spora başlayalımmı.lessie yada herhangi başka bişey.bir haftalık kampa girelim))herkes yaptığı sporu paylaşır günlük olarak.yada herkes aynı sporu yapsın.vücudumuzdaki etkilerini görelim.birlikte olunca belki gaza geliriz.ne dersiniz?

Helal kızlar supersiniz..Esracm 300 gram fena degil yaa...Bak ben gibi hic veremeyenler var..
Tebrik ederim seni tatlım..
Chess supersin cnm, Canancım sen de valla..Bugun çok çekişmeli olucak belli ki :))
Kaydettim hepinizi..

saol canım, siz tabii uzun süredir yaptığınızdan duraklamanız normal sanırım, eminim haftaya vereceksin

tebrik ederim canım, 300, 500 boşver, damlaya damlay göl olur:13:

canım normal kilom 55.eski kiloma dönmeye çalışıyorum.ama öyle bir metoboliza varki bende nerdeyse iki aydır 59 u göremedim.

anladım canım, seninle yaklaşık kiloda olduğumdan dikkatimi çekti, boyun kaç canım, bi de detox u nasıl yapmayı planlıyorsun.

Son düzenleme:
chess canım benm boyum 165.senin kaç?detoks olarak meyva detoksu olablir yada pirinç lapası varmış.gerçi onu hiç denemedim.arada vücudu şaşırtmak lazım.diyete yeni başlandığında kilo verimi hızlı oluyo.bir süre sonra duraklamaya geçiyo vücut.direnç gösteriyo.

benim boyumda 1.65 canım ama ben 57 de kendimi iyi hissediyorum
belkide yürüyüşe başlamalıyız dediğin gibi
gerçi ben evde yapılan lesli vs.. yapamam, mutlaka dışrada olmalı
evdeki sporlardan çabuk sıkılıyorum

boyumuzda aynı demek.bende 57de fena sayılmam aslında ama 55te kendimi daha iyi hissediyorum.yürüyüşü dışarda yapmak daha zevkli ama havalar ve vakit azlığından çıkılmıyo.belkide bahane yaratıyoruz kendimize.alışknalık haline getirip hergün yarım saat olsun yürümek lazım aslında
benim vücudum armut))yani kilo genelde basende toplanıyo.alta ağırlık vermem lazım.

Günaydınn kızlarrr

Kilo veren herkese tebrikler ve çicekler
Duraklama dönemine giren herkese motivasyon öpücükleri

Duraklamaya girmek demek afferin ne çok kilo vermişiz demek, öyle düşünün ve sakın moral bozmayın. Ben geçen hafta 74.3 çıkmıştım, bu hafta 74 çıktım. 300 gram olsun benim olsun. Yalnız inatla çizelgemi değiştirmedim, az kaldı o bıraktığım noktaya dönmeme diye. Kendime hatırlatıyorum bak sen 73 görmüştün yine göreceksin diye.

ay burda ayrılıyoruz bak ben elmayım, göbekli elmalardan

tebrik ederim canım

günaydın arkadaşlar
kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum veremeyenlerde üzülmesinler durmak yok yola sdevam hep beraber vericez bu kiloları ayrıca aylin arkadaşımızı çok çok tebrik ediyorum 93 kilodan bu diyetle düşmesi beni çok sevindirdi bendede haberker güzel pazartesi 80.5 tartıldığımda bugun 78.9 sudan mı kastan mı yağdan mı gidiyo bilmiyorum ama beni inanılmaz motive etti :)) dünkü yediklerim

sabah 2 dilim pastırma
1 küçük dilim beyaz peynir
2 dilim kaşr peynir

öğlen tavuk haşlama yarım porsiyon

arada 1 küçük dilim beyaz peynir

akşam
4 dilim pastırma 1 dilim beyaz peynir
yarım portakal

yemekde kuru fasulye pilav vardı valla ikisininde adına bile bakmadım :))

evet ya bencede spor yapalım sporsuz hiç olmaz çünki hele sarkmalara karşı şart bence.ya bide sauna eşofman hakkında bilgisi olan varmı.tavsiye eden varmı ben almayı düşünüyorumda.

sauna eşofman almanı önermiyorum sadece su kaybettiriyor sağlıksız olduğunu düşünüyorum zayıflamanda hiç bi etkisi olmaz halsizlikte cabası

tebrik ederim canım çok güzel vermişsin

iki haşlanmış yumurta yicem şimdi, akşamada tavuk ızgara düşünüyorum, öğleni bilmiyorum henüz.

sauna eşofman almanı önermiyorum sadece su kaybettiriyor sağlıksız olduğunu düşünüyorum zayıflamanda hiç bi etkisi olmaz halsizlikte cabası

cvp verdiğiniz için teşekkürler ama kafam karıştı netden kullanan insanların yorumunu okudum çok memnunlardı siz kullandınızmı yoksa fikrinizmi bu benim için çok önemli cvplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

tebrik ederim canım çok güzel vermişsin

iki haşlanmış yumurta yicem şimdi, akşamada tavuk ızgara düşünüyorum, öğleni bilmiyorum henüz.

saol canım bende seni tebrik edrim aynı anda başladık seninle aynıda vermişiz sanırım inşallah hep boyle devam eder bende bu saat oldu bişey yemedim birazdan yerim sanırım afiyet olsun sana şimdiden

cansuda bi ara araştırmıştım kullananların çoğu yorumlarda memnun değildi canım hatta bende sauna şort var hiç giymiyorum bile bikaç giydim azıcık terletti okadar belkide devamlı yitmediğim için etkili olmadı

Esra merhaba,

Bizim diyetimizle ilgili bir kitap okuyorum, senin gibi durumlar icin, yani diyete bagli kalip-kilo vermeniz durduysa eger bide aldiginiz protein miktarini (proteinlerin gramajlarini) azaltmayi deneyin yaziyor kitapta.. Istersen bir dene etkili mi?

Ayrica sadece tarti da tarilmak degil, ayni zamanda vucudumuzu mezura ile olcmemiz lazimmis... Yani tartida sabit kiloda kaldiginizi gorseniz bile, vucut incelmeye dewam ediyormus (vucut bir yandan yaglari yakarken, bir yandan da proteinleri kasa donusturmeye baslio), bunu en iyi mezura ile olcum yaparak gozlemleyebilceginiz yaziyor.

Gecen hafta 66.5'tum bu sabah 65.8 geldim. Diyetimin 12. gunundeyim..

Son düzenleme:
Bu hafta her ne kadar bu diyeti yapmasamda bende tartıldım kızlar ve 68,8 kg.yum. inşallah haftaya 67 yili rakamaları görürüm.

öğlende menemen yedim
gıdaklıcam yakında

Son düzenleme:
öğlende menemen yedim
gıdaklıcam yakında

aynen canım sabah yiyemedim bende az önce sucuklu yumurta yedim gıdıklayaağız az kaldı :))

sabahhları aç karnına 5-6 adet altın çilek yediğimi soylemiştim nette besin değerini buldumda 100 grmında 66 grm yazıyo ben 100gr almıştım iki avuç kadar gelir 5-6 tanesi yüzde onu bile yapmaz yani bu benim diyetimi etkilemez dimi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…