Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

yeşil çay değilde siyah çay insanı çok acıktırıyo kızlar ya, kahvede aynı şekilde
bunu araştırdım meğerse çay, kahve, kola (light kola dahil) kan şekerini düşürüyormuş, aklınızda bulunsun gerçi zaten biliyosunuzdur belkide bilmeyen varsa diye yazdım

canım tşk ederim verdiğin bilgiler için.okuduğun kitabın adını öğrenebilirmiyim?

ay evet ya, keşke göbeğimi falan ölçseydim bayağı indi gibi çünkü, çok kilo vermeme rağmen

selam arkadaslar bugün bayagi geciktim girmeye kilo veren arkadaslarimi bende kutluyorum ben bu hafta hic kacamak yapmadigim halde ayni ciktim aynen dediginiz gibi moral bozmak yok yolumuza devam ediyoruz
cansude benimde var sauna esofmanim cok düzenli kullanmiyorum ama giydigimde cok terletiyor ayrica sauna kemerimde var onu gecmis senelerde düzenli kullanmistim bir ara cindy crawford'un dvd'sini almistim evde hareket yapiyordum harekete baslamadan kemeri takiyordum hareket sonunda cikarttigimda kemer alti felaket terlemis oluyordu ve cok güzel incelme olmustu

kizlar ben tokken mi tartilmali acken mi bilemiyorum. tokken tabi daha bi motive edici oluyor ama kendimi kandirmis gibi oluyorum oyle de...bu sabah ac karna tartildigimda 61.6 idim. simdi tok karna 62.1im. cok sivi aldim son bir kac saattir gerci...neyse iste sanirim bu hafta 300 gr fln vermisim ben. ama ayin 19.dan beri gobegimden 3 cm daha incelmisim. bacaklarim cok az inceliyor ama gobegimle orantili gitmiyor. sanirim artik usengecligi birakip spor yapmanin zamani geldi

bugunku menum:
sabah derse gittim icin kahvaltim gecikti yine. oglen 1 gibi yedim.
2 yumurta (haslama)
iki dilim peynir bir domates
yulaf kepekli krepin yarisi
cay,kahve..

artik aksam yemegine kadar bisiy yemem. aksam da fume balik yiycem yanina yine domates fln...
kilo verenlere tebrikler,vermeyenler de eger cok kacamak yapmamislarsa odem olusma ihtimaline karsi protein alimini artirmayi ya da tuzu azaltmayi denesinler..haftaya etkisini gosterir muhakkak.

Son düzenleme:

Canım arkadasım, aynen bu hafta ikimizde duraklama haftasındayız..Ama moral bozmak yok..Yola devam..
Bu arada kızlar bir terken gelmedi hala, bir de melike bildirmedi..
Chess ve esoes birinciligi paylaşıyorlar şuanda..Bakalım daha ne sonuc gelicek..Ama zaten ilk hafta baslayanlar olunca asla onları gecmek mumkun olmuyor..:)) Neyse biz de kilo almayalım da o bana yeter bu hafta icin..İlk defa 100 gram bile veremedim 3 aydır..

tabiki ac karninla tartilmalisin cünkü gercek kilon o. aslinda sabah kahvaltisi metabolizmanin calismasi acisindan cok önemli sabah kahvalti yapilmazsa sonraki yedigin ki sen öglen yiyorsun yediklerin direk yag olarak depolaniyor bence bir iki dilim peynir salam artik canin ne isterse birseyler atistir ögleni bekleme

tamam o zaman canim bundan sonra hep sabahkileri dikkate alayim. dogru tabi daha midendekiler sindirilmeden yaga donusmeden cikan kilo guvenilir bilgi vermez. sabah kahvaltisi da iste.... anca derse yetisecek sekilde kalkabiliyorum malesef. yoksa en sevdigim ogundur kahvalti. ama sabahi kacirinca diger yenenlerin yaga donustugunu bilmiyordum ben. bundan sonra iki lokma da olsa agzima birseyler atarim artik.

evet aslicim yine bir duraklama haftasi ama olsun yolumuza devam ben birde citciti merak ediyorum diger topigede ugramiyor napti acaba:97:

kizlar bu mart ayini hepimiz cok dikkatli gecirelim kacamaklara yenik düsmeyelim benim icin(daha dogrusu burdaki iklime göre) nisan ayi bahar baslangici ve kisliklarin tamamen atilmasi demek bahara incelmis kiyafetlerle birlikte daha incelmis vücutlarla girelim

evet mutlaka sabah iki lokma bile olsa birseyler atistir gercekten cok önemli cünkü sabah kahvaltisini atlarsan öglen ne yersen ye ama ne yedigin farketmiyor direk yag olarak depolaniyor

Kızlar listeyi bugun yapmıyorum..Yarın sabah yapayım da gec de olsa giren olursa listede olsun..
Aslında hazır liste..Ama yarın sabah gonderirim sizlere..Şimdi çıkcacagım cünkü arkadasa davetliyiz, aksam giremem..Yarın sabah ilk iş göndermek listeyi...
Pericim kesinlikle katılıyorum sıkı bir mart ayı olsun hepimiz icin lutfen, en az bir 4 kilo vermeyi planlıyorum mart sonuna kadar..İnsallah..Ayrıca detoksu da dogru yapacagım bu ay..Ona da guveniyorum tabi..Yoksa ben de kaplumbaga hızına gecmekten korkuyorum acıkcası..
Neyse optum herkese iyi haftasonları simdiden..

iyi eglenceler tatlim
mart ayini gercekten iyi degerlendirelim benim icinde cok önemli artik 70'leri terketmek istiyorum eminim herkes icin güzel ay olacak

evet kizlar ben mart ayina simdiden iyice motive oldum nisanin biri cuma ve bugünden itibaren koskoca tam 5 hafta var önümüzde hedefim 69 ama olucam inaniyorum lütfen sizde 1 nisan icin hedefler belirleyin ve o hedeflere hep beraber ulasalim

kızlar ya ağzım çok kuruyo sizede başta öyle oldumu, çok fazla su içiyorum ama su içmekle geçmeyen bişey, bi öneriniz var mı:26:

kızlar ya ağzım çok kuruyo sizede başta öyle oldumu, çok fazla su içiyorum ama su içmekle geçmeyen bişey, bi öneriniz var mı:26:

canim agiz kurulugu cok sivi ve yumusak gidalar yendiginde cigneme hareketinin azalmasiyla gorulebilir. baska sebepleri de olabilir tabi fiziksel rahatsizliklar fln..allah korusun. ama bir anda ciktigina gore muhtemelen yediklerindendir. sakiz cigne mumkunse. gecicektir kisa zamanda.

alirken dikkat edicem aylin merak ettim:26: daha önce almanyadami yasadin buradaki marketleri ve ürünleri cok iyi biliyorsun

ppericim ben almanya'da dogdum ve iki yil önce Istanbulda okumaya gittim. Suan da almanyadayim tatilleri burda geciriyorum.
Bu arada osqeeydi galiba atkinsin cikolatalarini kesfetmis...bu cok güzel ya kiskandim resmen. Almanyadaki arkadaslarda internet üzerinden siparis verebilirler. 100graminda 1KH ekmekler var mesela ya da cikolatali pastalar 100 graminda 4 KH felan ben denemedim acikcasi ama öyle bisey var.

Bu arada benim kilom 68.00kg
gecen hafta 68.500

almanyada hangi sehirdesin birde nereden siparis verebiliriz 100gr ekmek 1kb cok az ben eve dilimlenmis ekmek aliyorum 100gr'da 43 kb var onun icin wasa türü ekmek tercih ediyorum

ilgilendiğin için teşekkürler canım
yok canım ya, bi haftadır aldığım tek sıvı oldu, bi öğün tavuk çorbası yemiştim, su ve ayranı saymıyorum tabii
diyetten 3-4 gün sonra başladı, galiba kb kısıtlamasını abarttım, arttırmayılım sanırım

sakızı denicem yarın, saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…