Herkese iyi akşamlar hanımlar :)
Çok berbat bir gün geçirdim.Sabah kalktığımdan beri vücudumun her yeri şiş vaziyette, o kadar çok ödem var ki vücudumda inanılacak gibi değil. Bacaklarım çukur çukur oldu, odun gibi çoğu zaman hissetmedim bile. Aynı şekilde yüzüm şiş, bir gün öncesinde 76.8'lerde olmama rağmen birden 78-79 gördüm. Ödem söktürücü ilaç kullanıyorum, böbreklere zararlıymış ama sürekli bir durum olmadığı için kullanmaya çalışıyorum. Bütün gün tuvaletten çıkamadım desem doğrudur, gerçekten çok feci bir gündü. Üstelik bu halde dışarıda sağa sola da koşturmam gerekti, şu an bile kendimi çok iyi hissetmiyorum.
Kilo veren tüm hanımlarım tebrik ederim
Herkese kolay gelsin...
Evet kızlar işte karşınızda bu haftanın listesi..
Pperi ................................73.5kg (aynı)
Helinaslı.............................67.2kg (aynı)
Mnla..................................61.6kg (300 gram)
Semiluna............................74.0kg (300 gram)
Gulaybcn............................64.3kg (300 gram)
Esra55...............................59.5kg (300 gram)
Aaylin................................68.0kg (500 gram)
Masumum...........................68.8kg (600 gram)
Osqee................................65.8kg (700 gram)
Cansude.............................69.2kg (800 gram)
Airlikfeer.............................55.4kg (900 gram)
Esoes................................78.9kg (1.600 gram)
Chess................................60.0kg (1.600 gram)
Haftanın birincilerini kutluyorum..Aslında ikisi de aynı kiloyu verdler ama esoesle chess arasında neredeyse 19 kilo fark oldugu icin chess bu haftanın bence en başarılısı..
Ama diger yandan soylemeden edemiyecegim, iyi geldiniz esoes canan ve chess..Bizim motivasyonlar sizin sayenizde arttı..
Bu arada bence gecen haftaya gore bu haftaki sonuclar çok içaçıcı kızlar..Her hafta daha iyi olalım artık..Optum hepinizi..Tekrar kutluyorum herkesi...
Sampiyon Esoes ve Chess icin alkışlar gelsin lutfen herkesden kızlar....
esoes ve chess tebrik ediyorumve insallah bu sekilde devam edersiniz
aslıcım eline sağlık canım ilk hafta olduğumuz için kilo verme oranımız yüksek inşallah bu şekilde deam eder
kızlar sayenizde, ben bu kadar dayanamazdım herhalde tek başıma
buraya yazınca insan kendine karşı değil size karşıda sorumlu hissettiğinden kendini bırakmıyo valla
tebrik ederimcok güzel basari bugün özellikle yediklerine dikkat etmeni tavsiye ederim ki verdiklerin bosa gitmesin
teşekkür ederim canım 800 kalori civarı yemeyi düşünüyorumiyi olur mu lavaş yiyeceğim akşama 1 tane yicem bişey olmaz herhalde
gayet güzel ekmege agirlik verme yeter,bir lavas yeterli salata, sebze, yogurt ve meyve yiyebilirsin rahatlikla
slm arkadaşlar.hafta birincilerimizi tbr ediyorum aynı hızla dvm eder umarım.
dediginiz gibi yapip sabah ac karna tartildigim kiloyu dikkate aliyorum artik. bu sabah dune gore 100 gr vermis olarak uyandim bu durumda. sonra kahvaltimi yaptim size hep soyledigim sekilde. tek sorunum cok fazla bagirsaklarimin calismamasi. ancak filtre kahve icmek yariyor bana. o yuzden gunde bir ya da iki fincan iciyorum muhakkak. cok ise yariyor bende...
20 gun sonra erkek arkadasim gelicek beni gormeye. o gelene kadar 59-58 fln olsam cok iyi olcak. cocugun aklina 60 kusur kilo olabilecegim hic gelmiyor. sanirim 60 ve uzerini cok buyutuyor gozunde. oysa ben 65ten fazlaydim yani rejime basladigimda. neyse iste gelince tartiricak beni kesin. rezil olmasam bari:18:
2-3 saat icinde aksam yemegine gecerim. kofte yaninda yogurt veya domates yemegi dusunuyorum. bugun guya oruclu olcaktim ama kacirdim imsaki. yarin tutcam insallah. onun icin de gece 5 gibi iki yumurta bir de ton baligi yer yatarim. bakalim yarin sabah kac cikicam...:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?