Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese iyi akşamlar hanımlar :)

Çok berbat bir gün geçirdim.Sabah kalktığımdan beri vücudumun her yeri şiş vaziyette, o kadar çok ödem var ki vücudumda inanılacak gibi değil. Bacaklarım çukur çukur oldu, odun gibi çoğu zaman hissetmedim bile. Aynı şekilde yüzüm şiş, bir gün öncesinde 76.8'lerde olmama rağmen birden 78-79 gördüm. Ödem söktürücü ilaç kullanıyorum, böbreklere zararlıymış ama sürekli bir durum olmadığı için kullanmaya çalışıyorum. Bütün gün tuvaletten çıkamadım desem doğrudur, gerçekten çok feci bir gündü. Üstelik bu halde dışarıda sağa sola da koşturmam gerekti, şu an bile kendimi çok iyi hissetmiyorum.

Kilo veren tüm hanımlarım tebrik ederim

Herkese kolay gelsin...

gecmis olsun canim neden oldu ki ilaca insallah uzun süre devam etmezsin:18: detoks uygulasan nasil olur acaba:97: insallah yarina birseyin kalmaz

günaydin arkadaslar

yatmadan önce acilisi ben yapayim dedim sahane mac vardi onu izledim simdi yaticam kacta kalkarim bilmiyorum artik hepinize iyi hafta sonlari kacamak yok ona göre

Son düzenleme:
bana yardım arkadaşıma çok teşekkür ediyorum meyve suyu detoksu hakkında

dün 56.3
bugün 55.4
fark 900gr

Evet kızlar işte karşınızda bu haftanın listesi..
Pperi ................................73.5kg (aynı)
Helinaslı.............................67.2kg (aynı)
Mnla..................................61.6kg (300 gram)
Semiluna............................74.0kg (300 gram)
Gulaybcn............................64.3kg (300 gram)
Esra55...............................59.5kg (300 gram)
Aaylin................................68.0kg (500 gram)
Masumum...........................68.8kg (600 gram)
Osqee................................65.8kg (700 gram)
Cansude.............................69.2kg (800 gram)
Airlikfeer.............................55.4kg (900 gram)
Esoes................................78.9kg (1.600 gram)
Chess................................60.0kg (1.600 gram)
Haftanın birincilerini kutluyorum..Aslında ikisi de aynı kiloyu verdler ama esoesle chess arasında neredeyse 19 kilo fark oldugu icin chess bu haftanın bence en başarılısı..
Ama diger yandan soylemeden edemiyecegim, iyi geldiniz esoes canan ve chess..Bizim motivasyonlar sizin sayenizde arttı..
Bu arada bence gecen haftaya gore bu haftaki sonuclar çok içaçıcı kızlar..Her hafta daha iyi olalım artık..Optum hepinizi..Tekrar kutluyorum herkesi...
Sampiyon Esoes ve Chess icin alkışlar gelsin lutfen herkesden kızlar....

aslıcım eline sağlık canım ilk hafta olduğumuz için kilo verme oranımız yüksek inşallah bu şekilde deam eder

pericim teşekkürler canım ilerki hftalardada inşallah boyle oluruz

emeğine sağlık canım saolasın

esoes ve chess tebrik ediyorum ve insallah bu sekilde devam edersiniz

teşekkürler canım, bu hafta sende vereceksin inanıyorum:13:

aslıcım eline sağlık canım ilk hafta olduğumuz için kilo verme oranımız yüksek inşallah bu şekilde deam eder

evet canım, amin

Son düzenleme:
kızlar sayenizde, ben bu kadar dayanamazdım herhalde tek başıma
buraya yazınca insan kendine karşı değil size karşıda sorumlu hissettiğinden kendini bırakmıyo valla

dünkü yediklerim

sabah sadece altın çilek yedim 6 adet üzerine bol su

öğlen sanırım bir gibi 1 yumurta ile sucuklu yumurta 1 kb

arada 10 adet badem sanırım 6 kb olur

akşam et döner 6 dilim domates 4 diyelim onada patates ayran içmedim eşimde şaşırdı canım istemiyo dedim haberi yok onunda soylemek istemiyorum boyle daha güzel gidiyo :))

8 tane çilek 150 gr oda 12

günü kapadım

yanlış varsa düzeltebilirsiniz arkadaşlar yeni yeni öğreniyorum hesaplamayı:))

normalde ben çok acıkırım ağzım boş durmayı pek sevmez ama iyette bişeyler oldu hiç açıkmıyorum

yemezsem yemiycem yani o derece belki diyette olduğum psikolijidenmidir nedir :))

chesscim bende susuyorum çok dediğin gibi kb az aldığımızdan sanırım

kızlar sayenizde, ben bu kadar dayanamazdım herhalde tek başıma
buraya yazınca insan kendine karşı değil size karşıda sorumlu hissettiğinden kendini bırakmıyo valla

aynen canım tek başına yapılmıyo bi sorumluluk var buraya hepinize teşekkürler kızlar

tebrik ederim cok güzel basari bugün özellikle yediklerine dikkat etmeni tavsiye ederim ki verdiklerin bosa gitmesin

teşekkür ederim canım 800 kalori civarı yemeyi düşünüyorum iyi olur mu lavaş yiyeceğim akşama 1 tane yicem bişey olmaz herhalde

dediginiz gibi yapip sabah ac karna tartildigim kiloyu dikkate aliyorum artik. bu sabah dune gore 100 gr vermis olarak uyandim bu durumda. sonra kahvaltimi yaptim size hep soyledigim sekilde. tek sorunum cok fazla bagirsaklarimin calismamasi. ancak filtre kahve icmek yariyor bana. o yuzden gunde bir ya da iki fincan iciyorum muhakkak. cok ise yariyor bende...

20 gun sonra erkek arkadasim gelicek beni gormeye. o gelene kadar 59-58 fln olsam cok iyi olcak. cocugun aklina 60 kusur kilo olabilecegim hic gelmiyor. sanirim 60 ve uzerini cok buyutuyor gozunde. oysa ben 65ten fazlaydim yani rejime basladigimda. neyse iste gelince tartiricak beni kesin. rezil olmasam bari:18:

2-3 saat icinde aksam yemegine gecerim. kofte yaninda yogurt veya domates yemegi dusunuyorum. bugun guya oruclu olcaktim ama kacirdim imsaki. yarin tutcam insallah. onun icin de gece 5 gibi iki yumurta bir de ton baligi yer yatarim. bakalim yarin sabah kac cikicam...:97:

aaaa canım hergün mü tartılıyosun, motivasyonunu bozmuyo mu
erkek arkadaşınla ne kadardır görüşemediniz, görüşmeyelimi kilo aldın, ay çok kişisel oldu ama merak ettim

Son düzenleme:
sabah 100 gr kadar b peynir
öğlen et söte
arada yine 100 gr kadar b peynir
akşamda yani şuan yiyorum, bir demet nane ve yarım demet dereotundan salata yaptım, biliyorum saçma bi salata ama canım öyle çekti napıyım onu yiyorum yanında 200 gr kadar yoğurt
ama naneyle dereotunun kb sini bulamadım ya, ben mi körüm anlamadım:26:
akşamda açıkırsam yine peynir yicem
bu gün hiç yumurta yemedim çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…