chesscim bende susuyorum çok dediğin gibi kb az aldığımızdan sanırım
sabah 100 gr kadar b peynir
öğlen et söte
arada yine 100 gr kadar b peynir
akşamda yani şuan yiyorum, bir demet nane ve yarım demet dereotundan salata yaptım, biliyorum saçma bi salataama canım öyle çekti napıyım onu yiyorum yanında 200 gr kadar yoğurt
ama naneyle dereotunun kb sini bulamadım ya, ben mi körüm anlamadım:26:
akşamda açıkırsam yine peynir yicem
bu gün hiç yumurta yemedim çok mutluyum
100gr dereotunda 5.1 kb , 100gr nanede ise 1.3 kb var
bende sirf maydonoz salatasini cok severim taze naneyede bayilirim ama burda maalesef bulmasi cok zor oluyor
aaaa canım hergün mü tartılıyosun, motivasyonunu bozmuyo mu
erkek arkadaşınla ne kadardır görüşemediniz, görüşmeyelimi kilo aldın, ay çok kişisel oldu ama merak ettim
evet cnm ben her sabah her gece...mutemadiyen tartiliyorum.ama motivasyonum bozulmuyor yani. cunku vucudumu mezuraliyorum. yani tartida fazla ciksam da mezurada incelmeye devam ettigim icin takmiyorum. ben sevgilimi tanidiktan sonra 10 kilodan fazla kilo aldim. hepsi onun yeme sistemine ayak uydurmam yuzundendi..simdi baska yerledeyiz...ben artik biktim kendimden ve kilo vermeye karar verdim. ama sevgilime kac kiloyumdur sence dedigimde hic 60'i fln konduramamisti yani. yok olamaz fln diyordu. ben de hic sesimi cikartmadim sonuc olarak tabi kaybettigim kilolari mevcut kiloma ekleyince anliycak ama tartida 60li birsey gormesin istiyorum. yazik sok olcak sapsal sevgilim benim:90:
mnlacim ben bu sürekli tartilma olayin icinde yeni duydugum bir bilgiyi paylasmak istiyorum murat topoglu katildigi bir programda mutlaka haftada bir tartilin her gün tartilmayin eger hergün tartilirsaniz kilo verdiginizi görüp sevindiginizde böbrek üstü bezleri insülin salgilar ve kilo verimi durur demisti
nasıl değişik:26: yazsaydın keşke
Bu diyeti yaparken kıslar ilk 2 günden sonra zorlanmıyorsunuz...Diyetin ilginç yanları bütün gün aynı şeyi yiyorsunuz...şimdi listeyi girdiğimde ağğğ bunlarla nasıl zayıflanır diyeceksiniz ama valla yağsız tuzsuz ve meşrubatsız öylede bi zayıflatıyorki....karbonhidratla bişeyin çarpışması sonucu vücuttaki yağlar eriyormuş...doktor demiş arkadaşıma..valla acayip zayıfladı ve bütün okulda bu diyet trendi başladı..sonucu gören başlıyor...hazırlamasıda kolay çalışanlar için...ben işe götürüyorum yiyorum..hatta bazen saman gibi şey yiyecem diye yemek yeme isteğim kırıldı ve daha az yemeye başladım...Okumakla kalmayın,yaa bu nasıl diyet falan kafanızı karıştırmayın birebir deneyin ondan sonra yazışalım tekrar:)Deneyinde görün kıslar...Listeyi vereyim....:82:
ppericim google'e low carb shop, ya da keto shop yazarsan bu ürünlerin satildigi sitelere ulasabiliyorsun. Bu ekmekler genelde hazir unkarisimi olarak geliyor sende evde kendin pisiriyorsun. Tadini ama hic bilmiyorum. Hatta o sitelerde bu diyete uygun cikolata, makarna vs satiliyor ama hic birini denemedim:)almanyada hangi sehirdesin birde nereden siparis verebiliriz 100gr ekmek 1kb cok az ben eve dilimlenmis ekmek aliyorum 100gr'da 43 kb var onun icin wasa türü ekmek tercih ediyorum
Bu diyeti yaparken kıslar ilk 2 günden sonra zorlanmıyorsunuz...Diyetin ilginç yanları bütün gün aynı şeyi yiyorsunuz...şimdi listeyi girdiğimde ağğğ bunlarla nasıl zayıflanır diyeceksiniz ama valla yağsız tuzsuz ve meşrubatsız öylede bi zayıflatıyorki....karbonhidratla bişeyin çarpışması sonucu vücuttaki yağlar eriyormuş...doktor demiş arkadaşıma..valla acayip zayıfladı ve bütün okulda bu diyet trendi başladı..sonucu gören başlıyor...hazırlamasıda kolay çalışanlar için...ben işe götürüyorum yiyorum..hatta bazen saman gibi şey yiyecem diye yemek yeme isteğim kırıldı ve daha az yemeye başladım...Okumakla kalmayın,yaa bu nasıl diyet falan kafanızı karıştırmayın birebir deneyin ondan sonra yazışalım tekrar:)Deneyinde görün kıslar...Listeyi vereyim....:82:
nasıl değişik:26: yazsaydın keşke
Kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum. :)umarim böyle devam eder.
Chess galiba cok susuyorum demis . Bu diyete ne zaman basladigini takip edemedim fakat ben ilk basladigimda netde arastirma yaparken cogu kisinin ilk günlerde cok susadigini ve sabah kalktiklarinda agizlarinda tuhaf bir tat oldugundan bahsediyorlardi. Bunun nedenide vücudün karbonhidrat yaktigi icinmis yanlis hatirlamiyorsam...yani yüzde yüz emin degilim. Ama bunun önüne gecmek icin bolbol su icmek gerekiyormus. Arti birde bünye alisana kadar basagrisi ve halsizlikdende bahsediyordu cogu kisiler.
ppericim google'e low carb shop, ya da keto shop yazarsan bu ürünlerin satildigi sitelere ulasabiliyorsun. Bu ekmekler genelde hazir unkarisimi olarak geliyor sende evde kendin pisiriyorsun. Tadini ama hic bilmiyorum. Hatta o sitelerde bu diyete uygun cikolata, makarna vs satiliyor ama hic birini denemedim:)
Ben Stuttgart yakinlarindanim ya sen?
25 GÜNLÜK DİYET LİSTESİ
Arkadaşlar bu diyette günün menüsü ne ise sınırsız yiyebiliyorsunuz....Ben acıktıkca ara ara az az yedim..Zaten menüde tatsız tuzsuz şekersiz :) olduğu için iştehım kapandı yeme hissimde yok oldu:)ilk 2 günden sonrada zorlanmadım alışması kolay...Ya bu diyette şunun yerine şunu yesem olurmu dediğinizi duyar gibiyim ama cevap çok açık:HAYIRAmma velakin şekersiz çay,sade kahve sade maden suyu içebilirsiniz...Birebir uygulayıpta bende dahil zayıflamayan görmedim...Eğer canım bişeyler çok çekerse uyumayı seçtim...yemiycem işte diye sinirlendim ve uyudum:)Listeyi yazıyorum:
1.Gün
Haşlanmış makarna,beyaz peynir.(Peynir orta yağlıda olur yağsızda sorun yok hatta tulumda ben tulum yedim)
2.Gün
Pirinç lapası,peynir.
3.gün
Pirinç lapası peynir (2.günün aynısı)
4,5,6. Gün
ızgara yada onun yerine haşlanmış et bol salata(ben 3 günlük köfte yapıp dondurucuya attım ızgarada yapıp yapıp yedim)
7,8,9.Gün
Haşlanmış hindi(ızgara olabilir), bol salata
10,11,12.Gün
Haşlanmış tavuk (ızgarada olabilir), bol salata.
13,14 Gün
Patates kızartması,peynir. (kızartmanın yağını peçeteye patatesleri koyup alıyodum yağın fazlasını)
15,16. Gün
Bol salata (o kadarcık :) patatesin acısı çıktı işteee)
17,18. Gün
Bol meyva
19,20. Gün
Haşlanmış yeşil fasulye,meyve.(sebze olarak brokoli,pırasa,kabak,karnabaharda olabilir)
21.22.Gün
Haşlanmış sebze ile peynir.
23,24. gün
Haşlanmış pirinç lapası,peynir.
25.gün
(sıkı durun ) yaş pasta sede kahve.
Diyete pazartesi yeniden başlıyorum geçen yılda yaptım çok işe yaradı hatta yağsız yuzsuz yemekten diyeti bırakınca 1 paket cipsi kolayla bitiren ben cipsi uzun süre yiyemedim 2-3 adet belki..Çünkü çok yağlı geldi gözüme içim almadı...Birebir uygulayın kaçamak yapmayın sabredin ve görün...Benimle pazartesi diyet kardeşliği yapmak isteyen varsa buyursun beraber yapalım destek olalım birbirimize..Diyet Başlangıç:28.02.2011
25 GÜNLÜK DİYET LİSTESİ
Arkadaşlar bu diyette günün menüsü ne ise sınırsız yiyebiliyorsunuz....Ben acıktıkca ara ara az az yedim..Zaten menüde tatsız tuzsuz şekersiz :) olduğu için iştehım kapandı yeme hissimde yok oldu:)ilk 2 günden sonrada zorlanmadım alışması kolay...Ya bu diyette şunun yerine şunu yesem olurmu dediğinizi duyar gibiyim ama cevap çok açık:HAYIRAmma velakin şekersiz çay,sade kahve sade maden suyu içebilirsiniz...Birebir uygulayıpta bende dahil zayıflamayan görmedim...Eğer canım bişeyler çok çekerse uyumayı seçtim...yemiycem işte diye sinirlendim ve uyudum:)Listeyi yazıyorum:
1.Gün
Haşlanmış makarna,beyaz peynir.(Peynir orta yağlıda olur yağsızda sorun yok hatta tulumda ben tulum yedim)
2.Gün
Pirinç lapası,peynir.
3.gün
Pirinç lapası peynir (2.günün aynısı)
4,5,6. Gün
ızgara yada onun yerine haşlanmış et bol salata(ben 3 günlük köfte yapıp dondurucuya attım ızgarada yapıp yapıp yedim)
7,8,9.Gün
Haşlanmış hindi(ızgara olabilir), bol salata
10,11,12.Gün
Haşlanmış tavuk (ızgarada olabilir), bol salata.
13,14 Gün
Patates kızartması,peynir. (kızartmanın yağını peçeteye patatesleri koyup alıyodum yağın fazlasını)
15,16. Gün
Bol salata (o kadarcık :) patatesin acısı çıktı işteee)
17,18. Gün
Bol meyva
19,20. Gün
Haşlanmış yeşil fasulye,meyve.(sebze olarak brokoli,pırasa,kabak,karnabaharda olabilir)
21.22.Gün
Haşlanmış sebze ile peynir.
23,24. gün
Haşlanmış pirinç lapası,peynir.
25.gün
(sıkı durun ) yaş pasta sede kahve.
Diyete pazartesi yeniden başlıyorum geçen yılda yaptım çok işe yaradı hatta yağsız yuzsuz yemekten diyeti bırakınca 1 paket cipsi kolayla bitiren ben cipsi uzun süre yiyemedim 2-3 adet belki..Çünkü çok yağlı geldi gözüme içim almadı...Birebir uygulayın kaçamak yapmayın sabredin ve görün...Benimle pazartesi diyet kardeşliği yapmak isteyen varsa buyursun beraber yapalım destek olalım birbirimize..Diyet Başlangıç:28.02.2011
Birden cok zor gozuktu bu diyet gozume, yagi gectim de hic tuz koymadan (cok tuzlu yiyen biri degilim ama sifir tuz da korkutuyor) :S Gecen yil yaptiginda kac kilo kaybettin ogrenebilirmiyim?
Ama sanki 8 kg vermiş gibiydim beni bu diyet boyunca görmeyipte sonra görenler şoktaydı...sen ne yaptın totoş küçücük kalmış nasıl zaıfladın spor salonuna mı gittin falan dediler..Ben tuzlu yemeyi çok severim...ama alıştım..mesela pirinç lapası ve peynir var yada makarna ve peynir,peynirden tuz ihtiyacımı karşıladım,aramadım tuzu...köftede tuzlu ama salata tuzsuz dengeliyo mesela..çok tuz suzluk hissettirmiyor...bi haşlanmış tavuk salata ve haşlanmış hindi salata günü tuzu aradım ama inat ettim zayıflayan arkadaşları görünce atmadım,kastım,başardım...15-16 ve 17-18.günü biraz kasıyo ama o kadar aman aman değil.. dene bak pes etme nasıl zayıflanıyormuş gör!Ama ben lapaların makarnaların olduğu gün form çaylarıda içtim kabız olmamak için.Gel beraber başlayalım...Valla ben 2 günden alışıyorum bazen kasıyo o zamanda beynimle mideme hükmediyorum sinirlenip:)yada uyuyorum,günü kurtarıyorum.....Umarım denersin,ne kadar anlatsamda boş denemeden bilemezsin...Düşünmekle olmuyor bize icraat gerek,savaşmak gerek...
bizimle paylastigin tesekkürler ama bu bana göre degil söyleki 4. günden 12. güne kadar yani toplam 9 gün sirf et var yaninda salata bile olsa ben daha önce et dieti yapayim dedim 3 gün sonunda tavukdan ve baliktan tiksindim aradan uzun süre gecmesine ragmen halä tavuk yiyemiyorum ben zaten belli bir menüye bagli kalmayi sevmiyorum degerlerini bileyim ve canimin istedigini kendim ayarliyayim daha hosuma gidiyor daha dogrusu daha rahat yapiyorum
sana kolay gelsin insallah yine basarili olursun
birde sunu ilave etmek istiyorum 9 gün sadece et ve salata var yani hic kahvalti yok benim en sevdigim menü kahvalti iki gün meyve suyu detoks yaptigimizda en cok kahvaltiyi özlemistim her ne kadar bu dieti yapmasakda diet boyunca herseyini bu sayfada paylasabilirsin belki yapmak isteyen arkadaslarda olabilir sana destek oluruz tekrar kolay gelsin
makarna ve pilav olan gunleri bilemem ama et olan gunlerde yumurtali bir kahvalti yapilabilir bence...hepsi protein nasilsa...ama yine de kesinlikle kolay olan bir diyet degil...ve ben hayatta sadece meyve yiyerek doyabilecegimi sanmiyorum. elma fln beni oyle aciktiriyorki hatta, ara ogun olarak elma yiyin tavsiyesini bir turlu anlamiyorum. midemi kazindiriyor aksine..yas pastali gun de biraz garip...insan uc ogun pasta yiyemez ki... eger ben nu diyeti yapicak olursam biraz kirpar bazi gunleri atarim herhalde.,,sonuc olarak suanki yaptigim diyete cikar sanirim kapi:90: sadece makarnayi cok ozledim belki onun hatrina denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?