Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

saol canım, zahmet etmişsin yazmışsın ama ben bunu asla yapamam, bana mantıklıda gelmedi çünkü
sadece pasta ve kahve diyo, pirinç diyo, kızartma diyo, sadece meyve olan günler var, bu saydıklarım Gİ yi hoplatan, insanın yedikten bi kaç saat sonra midesini açlıktan kazındıran şeyler
ne zayıflama diyetinde ne de normal beslenmede Gİ i yükseltecek yiyecekler yenmemeli normalde yense bile yanında düşük Gİ li bişeyler olmalı. Hatta normal düzene geçtiğimizde bile pirinci hayatımızdan çıkarmayılıyız çünkü insana zararından başka hiçbir yararı olmayan hiç bi vitamini lifi olmayan yüksek Gİ li, sadece kilo aldıran kof bi yiyecek
krbonditrat diyetinin güzelliği burda düşük Gİ, esnek yeme koşulları ve aç kalmamak, şuan yaptığm diyet çok daha cazip bence

25 günde 4 kilo veriliyomuş bu diyetle ama ben kb diyetiyle 5 günde 1.6 kilo verdim zaten geriye 3 kilo aldı, açıkcası benim metabolizmam hızlıdır, daha önce diyet geçmişimde olmadığından 2-2,5 hafta içinde bu 3 kiloyu veriririm diye tahmin ediyorum

Son düzenleme:

ay rejim yaptığını söyleme, inceldiysen anlamaz zaten, ben hala aynı evde eşime çaktırmadım

evet canım sabahları belli belirsiz baş ağrımda var ama bişeyler yiyince geçiyo
halsizliğim yok allahtan hatta daha dinç hissediyorum
çok teşekkür ederim aylin ilgilendiğin ve önerilerin için, burdaki hanımlar çok ince ya

Tuz tamam ki ben asla hiç tuz olmadan beslenemem ama doktorlar kesinlikle yağı tamamen kesmemelisiniz diyor. Vücudun ihtiyacı olan pek çok vitamin yağda çözülüyor. Bu rejimi belki çok çok inatçıysan 25 gün yapabilirsin ama beslenme düzeni olarak benimseyemezssin. Belki az bir kilo vermek isteyen ve kilo almaya benim kadar meyilli olmayan biri deneyebilir ama ben daha gündelik hayatıma uygun, arkadaşlarımle eşimle dışarı da çıkabileceğim ve çeşitliliği olan bir düzeni tercih ederim. Bu topicte kalırsan bizler seni de motive etmeye çalışırız ama bunun yerine bizim düzenimizle de 25 günde 3-4 kilo verebilirsin. 25 günde 4 kilo çok anormal bir rakam değil ki. Haftada bir kilo eder.

Beyaz prinç gerçekten çok gerekli bir şey değil ama ben de o lezzetten tamamen vazgeçemem. Hem onca çinli, japon da yiyor ama bir şey olmuyor Şaka bir yana kepekli pirinç de alışılabilir bir lezzet. Ben elma suyu ile pişirirdim mesela. Çok değişik oluyor.

sauna eşofman mutlaka tavsiye ediyorum.inanılmaz kilo verdiriyor.toksinleri dışarı atmadan kilo veremeyiz.çok hareket lazım. şeker yiyen biri kesinliklikle kilo veremez.

canım ama onlar çok az ve yağsız yiyorlar, her öğünleri azmış, japonlar gözleriyle doyar diye bi lafları varmış hatta zaten ana beslenmeleri balık ve yosunmuş, emin ol bizim gibi türkişi yeseler gözleri hiç görünmezdi

karli bir günden hepinize günaydin arkadaslar
kis bitiyor derken gece felaket kar yagmis bir kalktim her yer bembeyaz . kacamaksiz bir cumartesi gecirdim bugünde aynen devam sizler ne durumdasiniz

bende aranıza yeni katıldım.bu diyeti ben 3 yıl önce yapmıştım ve 13 kilo vermiştim.ama dikkat etmediğim için aldım yine.şimdi sizlerle motive olmak istiyorum.33 yaşında bir kız annesiyim 74,3 kiloyla başlıyrum bugün itibariyle.sizlere yazıcm her hafta kilomu desteğinize ihtiyacım var!!

hoşgeldin canım, cumaları kilo bildiriyoruz, bu defa kiloları geri almak yok

canım hoşgeldin aramıza.bu topikte herkes birbirine destek oluyo zaten.eminim istediğin bütün kiloları vericeksin.daha önce başarmış biri olarak sende paylaş bilgilerini bizimle

hosgeldin canim aramiza sen bizden daha tecrübelisin eminim yine rahatlikla verirsin kilolari destek konusunda hic süphen olmasin hepimiz biribirimizin destekcileriyiz:13:

aylincim verdigin siteye biraz göz attim gercekten bizim dietler icin harika ürünler var en cokda pizza hamuru ve muffin hosuma gitti daha uygun ürünler mutlaka vardir bos vaktimde daha ayrintili incelerim

sabah peynir yedim, bi kaç çizik zeytin, öğlen köfte ayran, ama dışardaydık ayranın içeriğine baktım 10.50 kb diyo du ama napıyım içtim valla, akşama plan yapmadım bakalım

Valla şimdi sizide anlıyorum sonuçlarını görmediğiniz ve denemediğiniz için kabullenmek zor geliyo diyetin tarzını...Hani şunu şöyle yapsak yada şurda çok zorlanırım tarzında gelen cümleler...Ama inanın başlayınca alışıyosunuz...Ve benim en çok hoşuma giden yanı listeye göre bir gün boyunca aynı şeyler olduğu için bir kere hazırla bütün gün ye Bende önce uygulayan arkadaşıma dedimki yaa çok zor hemde makarna pilavla zayıflanırmı dedim...Oda bana öyle deme bak azimle uygula ama sakın bu liste dışında minicikte olsa bişey yiyip içme dedi...sonra arkadaş acayip zayıfladı ve bu listeyi sonuçlarını görünce tam üç kez uyguladı ve şu an eski kıyafetlerini giyemiyor yeni kıyafetler aldı hep,ama totoş kocamando şimdi manken gibi hatun..ben bir kez uygulayınca bile arkadaşlarım şoktaydı benim totoşu nasıl küçülttüğüme şaşırdı keşke bırakmasam 2 kez daha uygulasaydım...Ama şimdi 3kez uygulayacağım..yaza kadar ip ince olacağım koydum kafaya...Tabiki daha öncede dediğim gibi bazı günler zorluyo ama kilo almak kolay vermekte zor ..Ama ben bu kilolarla yaşamak istemiyorum eskiden ne hoştu fiziğim tekrar yaşım ilerleyip kilolar oturmadan standartlarıma dönmek istiyorum...İnsanın gözü diyette olmayınca artı beyninde BEN BU KİLOLARDAN KURTULACAĞIM! diye inatlaşmayınca kendinle diyet yapmammak için kırk türlü bahane bulunuyor..Bende diyete başlamaya karar aşamasında zorlanan biriyim,ama karar verincede inatçıyım kendime kızarım canım bişey isteyince,ye ye dobiş olmaya devam et falan filan söylenirim iştesonra yemem o kızgınlıkla...EEEE nede olsa Kendim Ettim Kendim Buldum...Ama Psikolojik destek çok önemli,sizlerden de destek alacağım ara ara...Ben daha önce bu diyeti bir arkadaşla beraber yaptım.Ve bu diyeti daha önce yapan arkadaşta kırılma noktalarımızda hep sonuca odakladı,kendiside SONUÇ olunca tabi biz baya güçlendik bu moralle ve dayandık...Yine dayanacağım....Pazartesi başlıyorum....Hepinize sağlıklı zayıf günler diliyorum..BAŞLAMAK BİTİRMENİN YARISIDIR...

sabah peynir yedim, bi kaç çizik zeytin, öğlen köfte ayran, ama dışardaydık ayranın içeriğine baktım 10.50 kb diyo du ama napıyım içtim valla, akşama plan yapmadım bakalım

10 kb olsa bile ayrandan almis olman iyi dert etme hic . yalniz köfteleri ekmeksiz yemeyi tercih et hele disarida yenen köftelerin ekmek katkisi bayagi fazla ama pidesiz kebaplari, yada döneri rahatlikla yiyebilirsin

10 kb olsa bile ayrandan almis olman iyi dert etme hic . yalniz köfteleri ekmeksiz yemeyi tercih et hele disarida yenen köftelerin ekmek katkisi bayagi fazla ama pidesiz kebaplari, yada döneri rahatlikla yiyebilirsin

dikkat ettim canım sırf ettendi, pidesinide yemedim:13:

süper o zaman günü cok güzel gecirmis oluyorsun aksam icinde harcaman gereken bayagi puanin var

saol canım, valla ben bile şaşırıyorum kendime, bu kadar iradeli olacağımı hiç sanmıyordum, bence bu topiğin etkisi
:13:
akşamda peynir yedim yemek yapmak zor geldi

Son düzenleme:
Kızlar selam..
Fena bir haftasonu geçiriyorum ne yazık ki..Kendimden nefret ettim resmen..
Cunku cuma akşamıyla başlayan rejim bozulması dün ve bugun de devam etti..Ve ne yazık ki yarın ve diger gun de devam edicek..Carsamba gunu çok sıkı bir şekilde aranıza dönmeyi planlıyorum..
Kesin kilo alıcam ama yapacak bir durum yok sanırım sıkıldım rejim yapmaktan..Bu ara vermek belki iyi gelicek vucuduma ama psikolojik olarak iyi gelmedigi kesin..
Cuma aksamı yemekteydik, çok bozmadım rejimi tabiki ama alkol aldım..Bu diyette alkol ne kadar serbest te olsa benim vucudumda su tutuyor, dun gece yemege gittik kalabalık olarak ve yedim tatlı herkes yerken..( Boyle itiraflar yapıyor olmak beni üzüyor sonunda Aslı da cozuttu diyosunuzdur kesin ama inanın gecicek, cok kısa bir dönem bu..Bugun de kayınvaldemdeydim, yemek olayında bir sorun yok ama aşure yapmış ve benim için yaptıgını soyleyince onu üzmemek icin bir kucuk kase aşure yedim..Şimdi akşam yemek yemeden sadece bir iki parca peynir yiyerek gecistirdim ama olsun aşureyı ne yapsam kurtaramam..
Yarın da cok yakın bir arkadsın dogum gunu ve yemege gidicez aksam ne yazık ki..Gene dayanamıyacagım sanki oyle hissediyorum..Salı günü de günümüz var aylık....E daha ne soyleyebilrim ki..Hersey bu kadar üstüste gelir mi..Neyse Carsamba günü sıfır KB degeriyle toparlamaya calısıcam kendimi..Kusura bakmayın kızlar sanırım benim de cıvıtma zamanım geldi, onu yaşıyorum..Mart2 başlangıc günüm..Çok kilo almadan kurtarsam bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…