25 GÜNLÜK DİYET LİSTESİ
Arkadaşlar bu diyette günün menüsü ne ise sınırsız yiyebiliyorsunuz....Ben acıktıkca ara ara az az yedim..Zaten menüde tatsız tuzsuz şekersiz :) olduğu için iştehım kapandı yeme hissimde yok oldu:)ilk 2 günden sonrada zorlanmadım alışması kolay...Ya bu diyette şunun yerine şunu yesem olurmu dediğinizi duyar gibiyim ama cevap çok açık:HAYIRAmma velakin şekersiz çay,sade kahve sade maden suyu içebilirsiniz...Birebir uygulayıpta bende dahil zayıflamayan görmedim...Eğer canım bişeyler çok çekerse uyumayı seçtim...yemiycem işte diye sinirlendim ve uyudum:)Listeyi yazıyorum:
1.Gün
Haşlanmış makarna,beyaz peynir.(Peynir orta yağlıda olur yağsızda sorun yok hatta tulumda ben tulum yedim)
2.Gün
Pirinç lapası,peynir.
3.gün
Pirinç lapası peynir (2.günün aynısı)
4,5,6. Gün
ızgara yada onun yerine haşlanmış et bol salata(ben 3 günlük köfte yapıp dondurucuya attım ızgarada yapıp yapıp yedim)
7,8,9.Gün
Haşlanmış hindi(ızgara olabilir), bol salata
10,11,12.Gün
Haşlanmış tavuk (ızgarada olabilir), bol salata.
13,14 Gün
Patates kızartması,peynir. (kızartmanın yağını peçeteye patatesleri koyup alıyodum yağın fazlasını)
15,16. Gün
Bol salata (o kadarcık :) patatesin acısı çıktı işteee)
17,18. Gün
Bol meyva
19,20. Gün
Haşlanmış yeşil fasulye,meyve.(sebze olarak brokoli,pırasa,kabak,karnabaharda olabilir)
21.22.Gün
Haşlanmış sebze ile peynir.
23,24. gün
Haşlanmış pirinç lapası,peynir.
25.gün
(sıkı durun ) yaş pasta sede kahve.
Diyete pazartesi yeniden başlıyorum geçen yılda yaptım çok işe yaradı hatta yağsız yuzsuz yemekten diyeti bırakınca 1 paket cipsi kolayla bitiren ben cipsi uzun süre yiyemedim 2-3 adet belki..Çünkü çok yağlı geldi gözüme içim almadı...Birebir uygulayın kaçamak yapmayın sabredin ve görün...Benimle pazartesi diyet kardeşliği yapmak isteyen varsa buyursun beraber yapalım destek olalım birbirimize..Diyet Başlangıç:28.02.2011
evet cnm ben her sabah her gece...mutemadiyen tartiliyorum.ama motivasyonum bozulmuyor yani. cunku vucudumu mezuraliyorum. yani tartida fazla ciksam da mezurada incelmeye devam ettigim icin takmiyorum. ben sevgilimi tanidiktan sonra 10 kilodan fazla kilo aldim. hepsi onun yeme sistemine ayak uydurmam yuzundendi..simdi baska yerledeyiz...ben artik biktim kendimden ve kilo vermeye karar verdim. ama sevgilime kac kiloyumdur sence dedigimde hic 60'i fln konduramamisti yani. yok olamaz fln diyordu. ben de hic sesimi cikartmadim sonuc olarak tabi kaybettigim kilolari mevcut kiloma ekleyince anliycak ama tartida 60li birsey gormesin istiyorum. yazik sok olcak sapsal sevgilim benim:90:
Kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum. :)umarim böyle devam eder.
Chess galiba cok susuyorum demis . Bu diyete ne zaman basladigini takip edemedim fakat ben ilk basladigimda netde arastirma yaparken cogu kisinin ilk günlerde cok susadigini ve sabah kalktiklarinda agizlarinda tuhaf bir tat oldugundan bahsediyorlardi. Bunun nedenide vücudün karbonhidrat yaktigi icinmis yanlis hatirlamiyorsam...yani yüzde yüz emin degilim. Ama bunun önüne gecmek icin bolbol su icmek gerekiyormus. Arti birde bünye alisana kadar basagrisi ve halsizlikdende bahsediyordu cogu kisiler.
Tuz tamam ki ben asla hiç tuz olmadan beslenemem ama doktorlar kesinlikle yağı tamamen kesmemelisiniz diyor. Vücudun ihtiyacı olan pek çok vitamin yağda çözülüyor. Bu rejimi belki çok çok inatçıysan 25 gün yapabilirsin ama beslenme düzeni olarak benimseyemezssin. Belki az bir kilo vermek isteyen ve kilo almaya benim kadar meyilli olmayan biri deneyebilir ama ben daha gündelik hayatıma uygun, arkadaşlarımle eşimle dışarı da çıkabileceğim ve çeşitliliği olan bir düzeni tercih ederim. Bu topicte kalırsan bizler seni de motive etmeye çalışırız ama bunun yerine bizim düzenimizle de 25 günde 3-4 kilo verebilirsin. 25 günde 4 kilo çok anormal bir rakam değil ki. Haftada bir kilo eder.
Beyaz prinç gerçekten çok gerekli bir şey değil ama ben de o lezzetten tamamen vazgeçemem. Hem onca çinli, japon da yiyor ama bir şey olmuyorŞaka bir yana kepekli pirinç de alışılabilir bir lezzet. Ben elma suyu ile pişirirdim mesela. Çok değişik oluyor.
bende aranıza yeni katıldım.bu diyeti ben 3 yıl önce yapmıştım ve 13 kilo vermiştim.ama dikkat etmediğim için aldım yine.şimdi sizlerle motive olmak istiyorum.33 yaşında bir kız annesiyim 74,3 kiloyla başlıyrum bugün itibariyle.sizlere yazıcm her hafta kilomu desteğinize ihtiyacım var!!
bende aranıza yeni katıldım.bu diyeti ben 3 yıl önce yapmıştım ve 13 kilo vermiştim.ama dikkat etmediğim için aldım yine.şimdi sizlerle motive olmak istiyorum.33 yaşında bir kız annesiyim 74,3 kiloyla başlıyrum bugün itibariyle.sizlere yazıcm her hafta kilomu desteğinize ihtiyacım var!!
Valla şimdi sizide anlıyorum sonuçlarını görmediğiniz ve denemediğiniz için kabullenmek zor geliyo diyetin tarzını...Hani şunu şöyle yapsak yada şurda çok zorlanırım tarzında gelen cümleler...Ama inanın başlayınca alışıyosunuz...Ve benim en çok hoşuma giden yanı listeye göre bir gün boyunca aynı şeyler olduğu için bir kere hazırla bütün gün yemakarna ve pilav olan gunleri bilemem ama et olan gunlerde yumurtali bir kahvalti yapilabilir bence...hepsi protein nasilsa...ama yine de kesinlikle kolay olan bir diyet degil...ve ben hayatta sadece meyve yiyerek doyabilecegimi sanmiyorum. elma fln beni oyle aciktiriyorki hatta, ara ogun olarak elma yiyin tavsiyesini bir turlu anlamiyorum. midemi kazindiriyor aksine..yas pastali gun de biraz garip...insan uc ogun pasta yiyemez ki... eger ben nu diyeti yapicak olursam biraz kirpar bazi gunleri atarim herhalde.,,sonuc olarak suanki yaptigim diyete cikar sanirim kapi:90: sadece makarnayi cok ozledim belki onun hatrina denerim
sabah peynir yedim, bi kaç çizik zeytin, öğlen köfte ayran, ama dışardaydık ayranın içeriğine baktım 10.50 kb diyo du ama napıyım içtim valla, akşama plan yapmadım bakalım
10 kb olsa bile ayrandan almis olman iyi dert etme hic . yalniz köfteleri ekmeksiz yemeyi tercih et hele disarida yenen köftelerin ekmek katkisi bayagi fazla ama pidesiz kebaplari, yada döneri rahatlikla yiyebilirsin
dikkat ettim canım sırf ettendi, pidesinide yemedim:13:
hosgeldin canim aramiza sen bizden daha tecrübelisin eminim yine rahatlikla verirsin kilolari destek konusunda hic süphen olmasin hepimiz biribirimizin destekcileriyiz:13:
süper o zamangünü cok güzel gecirmis oluyorsun aksam icinde harcaman gereken bayagi puanin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?