Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

naptın aslıııı
olsun canım ya kilo almazsın bence 3 günde, belkide metobolizman şaşırır iyi gelir
sen yinede dikkatli ye canım, nasılsa bi et yemeği vardır, onunla bi dilim pasta yersin
gün senin mi, seninse işin kolay, diğer ikramların yanına peynir topları yapar ondan yersin sadece ama başkasındaysa zor
:26:
ama nasıl zayıflayıp gün arkadaşlarını şoke ettiğini hayal et, hepsinin senden koçluk istediğini hayal et, hepsinden bi lokma ye bence:13:

kızlar kuru erik ve kuru kayısının kb sini biliyomusunuz
yemek istiyorum bağırsaklarım için ama yüksekse diye korkuyorum
:26:

buldum, aslı daha önce yazmış, ama kb leri çokmuş ya

Kuru Üzüm 50 gr 38
Kuru Kayısı 1 Adet 6
Kuru İncir 1 Adet 6
Kuru Erik 1 Adet 5

Son düzenleme:

aslicim sen diete basladigindan beri böyle kacamak yapmamistin ama bence iyi olmus neden dersen hem metabolizman sasirmis oldu hem nefsin körlenmis oldu emin ol bundan sonra dahada rahat devam edersin insana arada böyle degisiklik inan cok iyi geliyor her ne kadar psikolojik olarak rahatsizlik duysada . ki sen bir ögünde asiri yemissin diger ögünlerde onu dengelemissin carsambadan cumaya kadar cok az kb aldigin sürece eger fazla cikarsan o fazlalik kalici olmadan erir belkide haftaya daha iyi sonuclar alirsin. icin rahat olsun canim tabi sen böyle kacamak yapmaya aliskin olmadigin icin cok rahatsiz oldun seni anliyorum. SIKI bir mart ayi bizi bekliyor herseyi bu ayda telafi edicez ve cok güzel kilolar vericez:13:

buldum, aslı daha önce yazmış, ama kb leri çokmuş ya

Kuru Üzüm 50 gr 38
Kuru Kayısı 1 Adet 6
Kuru İncir 1 Adet 6
Kuru Erik 1 Adet 5

chesscim senin bugün zaten cok az olmustu bagirsaklarinin rahatlamasi icin yiyebilirsin ayrica her gün bir ögününde sebze yersen inan bagirsak problemi yasamazsin

chesscim senin bugün zaten cok az olmustu bagirsaklarinin rahatlamasi icin yiyebilirsin ayrica her gün bir ögününde sebze yersen inan bagirsak problemi yasamazsin

evet canım akşam yapcaktım aslında ama işte zor geldi, evdekilere kahvaltılık çıkardım yiyebilceğim sadece peynir vardı işte
ama yarın bol lifli bi sebze yemeği yapcam bakalım

senin nasıl gidiyo canım yazmıyosun hiç yediklerini ya da ben kaçırdım

Son düzenleme:
ppericim sevindim sitelerin hosuna gittigine. Fakat eger ürünler hakkinda yorumlar varsa kesinlikle oku cünkü hepsi cok lezzetli cikmiyormus. Yorumlara göre neyi alip almayacagini daha iyi secebilirsin
benimde kacamakli gecti bugünüm 3 kurabiye yarim dilim pasta...artik napalim 1hafta sonra dersler basliyo yurtta bulamicam bu ev yapimi lezzetli seyleri:)
ben acikcasi günde 2-3 incir yiyordum yurttayken cünkü bagirsak sorunu yasiyordum ve hesaplamalarima katmiyordum sifa niyetine diye :) napim saglik daha önemli

aslinda cok iyi gidiyor genelde günlük 30 civari tutuyorum ama duraklama dönemindeyim gecen hafta hic veremedim bakalim bu cuma ne olacak merak ediyorum:97: insallah bu sefer biraz vermis olurum bir ara yediklerimi yazmistim sonra kendime bir hafta ara verdim sonra yazmayida biraktim

yazdigim iki defa yayinlaninca birini silmek istedim

Son düzenleme:

hepsini inceleme firsatim olmadi acikcasi basliklara baktim pizza hamuru dikkatimi cekti cünkü üzerine koyacagimiz malzemeler bizim dietimizde sifir gibi birsey birde tatli basliklarina baktim muffin ve puding dikkatimi cekti onlarda cok uygun
sen masallah yine iyi devam ettin evde kilo almamayi basardin ben tatile bir gidiyorum annecigim sagolsun hergün icin özel yemekler tatlilar yapiyor en az 5 kilo alip geliyorum

Annem isyanlardaydi ilk basta ben sana ne yedirecem diye ama artik birakti :)) ne yaparsan yap ne yersen ye diyor...yoksa ev rahatligi gibisi var mi yaaa kilo almak cok normal :)

bu arada bugün bi arkadasimizin verdigi tarifi denedim. Kohlrabi yani turp oluyo galiba onu hasladim, ikiye böldüm, icini oydum ve kiymali karisimla doldurup üzerine biraz peynir serpip, dibine sos yapip firina verdim. gercekten patates dolmasi gibi oldu ve turpda sadece 4KH var 100graminda. cok da doyurucu oluyo ben sadece birtane yiyebildim.

napsin annelerimizde kiyamiyor sen tatillerde gidiyorsun bende yazin gidiyorum herseyi yapip yedirmek istiyorlar annem diyor kilo alirsan eve gidince dietini yaparsin diyor kilolu olmamida istemiyor:44:

kohrabiyi biliyorum ve tarifin cok hosuma gitti bu haftalik alisverisimi yapmistim ama bir daha markete gittigimde mutlaka alicam. bu arada türkcesi kivircik lahana yada yer lahanasi olarak geciyor

Son düzenleme:
günaydın kızlar

kaçamaksız bi hafta sonu geçirdim çok şükür ki hiç aramadım da çok sevdim bu diyeti inşallah hep boyle gider üstelik eşim pasta alıp gelmişti onu bile tadına bakmadım :)) birer tabak kızıma ve eşime koydum kalanı kayınvalideme gönderdim gözümün önünde durmasın :))

aslıcım sende üzülme belki metobolizma şaşar daha farklı olur sonuçlar

kızlar sormak istediğim bişey var

tostun kb değeri bende 8 gözüküyo doğrumu
bide hafta sonu antep fıstığı aldım paketin arkasında 4,4 gr yazıyodu karbonhidrat bolumunde aklım karışrı biraz

wooow tebrik ederim irade diye buna derim

canım genelde 100 gr üzerinden hesaplanıyo ama kaç gr için demiş 4 kb diye, 100 gr içinse iyiymiş valla, ama kabuklu hesap etmiş olabilirler:26:

ekmek konusunda tost ekmeğinin poşetinde yazmıyomuydu canım kb değeri

Son düzenleme:

canım teşekkür ederim 100gr içinde 4,4gr yazıyodu pakette bulursa eklerim resmini

Tostu bence 17 olarak saymalisin, 2 dilim kizarmis ekmek (8*2) ve icinde de 100 gr peynir oldugunu dusunersek ona da 1 ver. Toplamda 17 eder, ben boyle hesapliyorum, bilmiyorum diger kizlarda boyle mi hesapliyor?

Hosuna gittigine sevindim, biz de cok begenmistik, ayni patates gibi gercekten de..

Insallah hepimiz az KH bir hafta geciririrz
ben sbah sabah 2 catal kek yedim ne oldu bana nazar mi degdi ne toparlamam lazim kendimi
Annem pirasa yapiyor. bugün onu yerim aksamda cok acikirsam kahve icerim. Günümü böyle gecirmeyi düsünüyorum. Dün cünkü cok kacirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…