günaydın kızlar
kaçamaksız bi hafta sonu geçirdim çok şükür ki hiç aramadım da çok sevdim bu diyeti inşallah hep boyle gider üstelik eşim pasta alıp gelmişti onu bile tadına bakmadım :)) birer tabak kızıma ve eşime koydum kalanı kayınvalideme gönderdim gözümün önünde durmasın :))
aslıcım sende üzülme belki metobolizma şaşar daha farklı olur sonuçlar
kızlar sormak istediğim bişey var
tostun kb değeri bende 8 gözüküyo doğrumu
bide hafta sonu antep fıstığı aldım paketin arkasında 4,4 gr yazıyodu karbonhidrat bolumunde aklım karışrı biraz
Tostu bence 17 olarak saymalisin, 2 dilim kizarmis ekmek (8*2) ve icinde de 100 gr peynir oldugunu dusunersek ona da 1 ver. Toplamda 17 eder, ben boyle hesapliyorum, bilmiyorum diger kizlarda boyle mi hesapliyor?
bravo gercekten iradene hakim olmayi basariyorsun süperlisteye göre tostda 8 kb var ama bence dikkat edilmesi gereken nokta graminda cünkü 20gr'da 8 var diyor ayrica antep fistigina gelince her zaman paket üzerindeki degerleri baz al benim aldigim badem paketinin üzerindede listeden farkli deger yaziyor
saol canım paketin üstündeki baz alırda 100grda 4,4 yazıyo zaman günde 100gr antep fıstığı yiyebilirmiyiz
canin istediginde yiyebilirsin kb'si cok uygun ben bademi cok seviyorum canim istediginde bende yiyorum
sllm kızlarr.giremiyorum cunku kayınvaldem hastahende ewde degılm bende o yuzden tartılamadm dıyete ara vardm sayın sız..
sabah peynir, öğlen tavuk haşlama ve kırmızı lahana salatası, akşam kahvaltılıklar, biraz zeytin sucuk, peynir ve kırmızı lahana salatası
kırmızı lahanayı incecik kıyıp sarmısak dövüp, tuz sirke zeytinyağ ile harmanlayıp sabahtan yapınca, ağzını kapatıp arada karıştırınca, akşama fermente oluyo hoş bi tadı oluyo, valla bi orta boy kırmızı lahana yedim böyle herhade bi 20 kb olmuştur.
diger yediklerinin degerleri sifir bir arasi oldugu icin sadece lahanadan almissin kb . 20 bile almis olsan günü yine süper bitirmissin
günaydın hanımlar
iyi haftalar diliyorum dün girdim ama yazdım gönderemedim hata oldu bende bi daha uğraşamadım .
Neyse çok fazla kaçamak yapmadan iyi bir hafta sonu geçirdim sayılır dünde fena değildi sabah öğlen yumurta akşama tavuk iyiydi yani.
bugün sabah gene peynir yumurtayla başladım
evet Esracım bahar geliyor rehavete kapılmadan devam edelim yeni sezon kıyafetler vitrinlere çıkmış büyük bir hevesle biraz daha kilo verip yeni şeyler almak istiyorumama bir ayım daha var .
Günaaaydııın çıtır adayları
Yoğun bir haftasonu geçirdim. Giremedim siteye. Hem gezmeli hem kavgalı aksiyon doluydu günler. Dün de kavgadan moralim bozuktu. Girdim okudum herkesi ama yazamadım valla. Yazsam forum zayıflama forumundan nasıl koca öldürülür forumuna dönecektiNeyse dün gece regl oldum da fırtına dindi Bu gün bir şişim bir şişim ki anlatamam. Normalde öncesinde şişerdim. Gerçi aramızda kalsın pazar, pazartesi kaçamak yaptım ben
Aslı'cığım sen de ara vermişsin bir kaç gün. Bence iyi de yapmışsın çünkü çok uzun zamandır kaçamaksız yapıyordun. Hem vücudun şaşırsın hem de ruhun doysun azıcık değil mi? Biliyorsun ben de 1 haftada toplarlamıştım. Ben bugün döndüm sıkı halimize, yarın da seni bekliyoruz.
Mart kapıdan baktırsın tüm yağları yaktırsın.
günaydın kızlar
rehavetleri atalım üstümüzden hadi bakalım 1 mart yeni yeni başlangıçlar bu yaz çok güzel olucak hepmiz için
inşallah
ches menü süper tebrik ederim canım kızlar sizde yazın en azından buraya yazıcam kızlar görür diye yerseniz bile aklınıza biz geliriz
benim dünkü benim
sabah
1 dilim beyaz peynir 1 dilim dil peyniri 4 dilim pastırma
öğlen et döner yanında hiç bişey yemediğim gelen turşuya ve pilava dokunmadım bile ayran
arada kahve tatlandırıcı ile
akşam misafirim vardı yine mercimek çorbasının ve pilavın tadına bakmadım salatadan 2 kaşık aldım ve et sote yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?