Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

bravo gercekten iradene hakim olmayi basariyorsun süper listeye göre tostda 8 kb var ama bence dikkat edilmesi gereken nokta graminda cünkü 20gr'da 8 var diyor ayrica antep fistigina gelince her zaman paket üzerindeki degerleri baz al benim aldigim badem paketinin üzerindede listeden farkli deger yaziyor

Son düzenleme:
Tostu bence 17 olarak saymalisin, 2 dilim kizarmis ekmek (8*2) ve icinde de 100 gr peynir oldugunu dusunersek ona da 1 ver. Toplamda 17 eder, ben boyle hesapliyorum, bilmiyorum diger kizlarda boyle mi hesapliyor?

evet bu mantıklı ccanım sağolasın acaba doğru şeklide bumu farklı bi fikri olan var mı kızlar

saol canım paketin üstündeki baz alırda 100grda 4,4 yazıyo zaman günde 100gr antep fıstığı yiyebilirmiyiz

Kızlar selam,
Çok boşladım sizi biliyorum, istedigim kadar giremiyorum ama carsamba gununden itibaren sıkı bir diyetle aranızdayım..
Ben cabuk toparlarım, kendime güvenim sonsuz, o yuzden dert etmiyorum artık az kaldı..
Desteginiz icin tesekkur ederim hepinize ayrı ayrı..
Kolay gelsin kızlar gene evden çıkmam lazım..Optum hepinizi..

sllm kızlarr.giremiyorum cunku kayınvaldem hastahende ewde degılm bende o yuzden tartılamadm dıyete ara vardm sayın sız..

sabah peynir, öğlen tavuk haşlama ve kırmızı lahana salatası, akşam kahvaltılıklar, biraz zeytin sucuk, peynir ve kırmızı lahana salatası
kırmızı lahanayı incecik kıyıp sarmısak dövüp, tuz sirke zeytinyağ ile harmanlayıp sabahtan yapınca, ağzını kapatıp arada karıştırınca, akşama fermente oluyo hoş bi tadı oluyo, valla bi orta boy kırmızı lahana yedim böyle herhade bi 20 kb olmuştur.

Son düzenleme:

diger yediklerinin degerleri sifir bir arasi oldugu icin sadece lahanadan almissin kb . 20 bile almis olsan günü yine süper bitirmissin

günaydın kızlaaar
bugün 1 mart bahar-yaz gelmek üzere

günaydın arkadaşlar.topiğimiz ne kadar sessizleşti.nerdesiniz çıtır adayları.herkese bir rehavet çöktü sanırım.başta ben olmak üzere))aslıcım hadi gelde canlanalım birazz.baharı karşılama zamanı.ama fazlalıklarımızan kurtulmu olarak..

günaydın hanımlar

iyi haftalar diliyorum dün girdim ama yazdım gönderemedim hata oldu bende bi daha uğraşamadım .
Neyse çok fazla kaçamak yapmadan iyi bir hafta sonu geçirdim sayılır dünde fena değildi sabah öğlen yumurta akşama tavuk iyiydi yani.

bugün sabah gene peynir yumurtayla başladım

evet Esracım bahar geliyor rehavete kapılmadan devam edelim yeni sezon kıyafetler vitrinlere çıkmış büyük bir hevesle biraz daha kilo verip yeni şeyler almak istiyorum ama bir ayım daha var .

Günaaaydııın çıtır adayları

Yoğun bir haftasonu geçirdim. Giremedim siteye. Hem gezmeli hem kavgalı aksiyon doluydu günler. Dün de kavgadan moralim bozuktu. Girdim okudum herkesi ama yazamadım valla. Yazsam forum zayıflama forumundan nasıl koca öldürülür forumuna dönecekti Neyse dün gece regl oldum da fırtına dindi Bu gün bir şişim bir şişim ki anlatamam. Normalde öncesinde şişerdim. Gerçi aramızda kalsın pazar, pazartesi kaçamak yaptım ben
Aslı'cığım sen de ara vermişsin bir kaç gün. Bence iyi de yapmışsın çünkü çok uzun zamandır kaçamaksız yapıyordun. Hem vücudun şaşırsın hem de ruhun doysun azıcık değil mi? Biliyorsun ben de 1 haftada toplarlamıştım. Ben bugün döndüm sıkı halimize, yarın da seni bekliyoruz.

Mart kapıdan baktırsın tüm yağları yaktırsın.

günaydın kızlar

rehavetleri atalım üstümüzden hadi bakalım 1 mart yeni yeni başlangıçlar bu yaz çok güzel olucak hepmiz için
inşallah

ches menü süper tebrik ederim canım kızlar sizde yazın en azından buraya yazıcam kızlar görür diye yerseniz bile aklınıza biz geliriz

benim dünkü benim
sabah
1 dilim beyaz peynir 1 dilim dil peyniri 4 dilim pastırma

öğlen et döner yanında hiç bişey yemediğim gelen turşuya ve pilava dokunmadım bile ayran

arada kahve tatlandırıcı ile

akşam misafirim vardı yine mercimek çorbasının ve pilavın tadına bakmadım salatadan 2 kaşık aldım ve et sote yedim

aynı ben, bende dün oldumda ailecek huzura erdik

Hepinize gunaydın kızlar..
Esracım haklısın gelmeliyim artık ama bugun de çok yogunum son olarak, sonra burdayım..
Rejimi bozdugum icin çok moralim bozuk bakalım ne zaman toparlayabilecegim..
Yarın çok sıkı bir şekilde rejime dönüyorum arkadaslar..
Gecen hafta nasıl da yogunduk burda bir sürü kişi vardı, gene azaldık sanki :))
Arzu bu arada tamamen unuttu sanırım,hic ugramıyor artık..Bir sure ugramayınca da ugramak daha da zor olur zaten..Neyse..
Sabah kahvaltısında bruksel lahanası yedim zeytinyaglı..Hiç olucak iş degil ama kac gundur yediklerim yuzunden bagırsaklarım bir tuhaf onlar çalışsın diye sabah akşam az miktarda sebze yiyecegim bir kac gun..Oglen zaten arkadasın evinde gün var, son olarak minimum zararla kurtarmayı planlıyorum bugunu, aksam da azıcık bruksel lahanasının devamını yemeyi dusunuyorum kızlar..Ben cok severim bruksel lahanasını..Hatta size nasıl pişirdigimi de yazayım.
1 adet soganı piyazlık kesiyosunuz tencerenin dibini kaplıyosunuz..Bir adet havucu halka halka ince ince kesip onu da soganların ustune koyuyorsunuz..Sonra onun ustune yıkayıp ayıkladıgınız bruksel lahanalarını ortadan ikiye bölmeden tam olarak diziyosunuz..Üstüne istediginiz miktarda zeytinyagını gezdiriyorsunuz ve bir bardak su koyup kapagını kapatıyorsunuz. Kaynaya kadar yuksek ates fakat kaynar kaynamaz minimum atese getirip 1 saate yakın pişiriyorsunuz..Lokum oluyor lokum..Tavsiye ederim hem de bu mevsimde cok saglıklı bir secim :)) Afiyet olsun deneyen olursa..
Ben kacıyorum birazdan hazırlanmam gerek..Gorusuruz kızlar.
Melikecim gecmiş olsun tatlım bu arada..Bozma moralini tekrar baslarsın en yakın zamanda..

şekerler yarın sabahtan itibaren bomba gibi başlayalım.yaza istediğimiz her kıyafetin içine girmek için başka şansımız yok.aslıcım yediklerinde uzun süren diyetinin ödülü olsun.arada yapmak lazım öyle.şimdi daha güzel devam edersin.bugünde son olarak ye doyasıya.yarın kaçamksız günmüz başlıyo ama ona göreee.bu arda gidenlere bol şans.kalan sahalar bizimdir...))

tebrik ederim canım çok iradelisin, çok güzel gidiyosun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…