Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

tarif güzele benziyo aslı, ağzım sulandı valla, en yakın zamanda denicem, saol tarifin için:13:

Tarif için sağol canım. Ben dışarılarda rastlarsam yerim brüksel lahanası ve severim de ama hiç evde pişirmeyi düşünmemiştim. Sanki yabancı bir şey gibi geliyordu hani nerden alınır ki bu diye düşünüyordum. Aklıma taktın, bu hafta bulup alıcam ve pişiricem. Moralini bozma artık. Bak yarın dönüyorsun rejime. İnan aldıysan bile o kilolar daha yağa dönüşüp yerlerine oturamadan kovacağız bu hafta. Olumlu düşün ki vücudun da olumlu tepkiler versin.

Yok yok gene de fena değiliz Haftasonu araya girince biraz sessizleşiyor ama yeni dostlar faal maşallah. Sen, ben, Aslı 'da hafif bir bahar rehaveti olsa bile silkiniyoruz değil mi?

Mart kapıdan baktırsın, tüm yağları yaktırsın

sllm kızlarr.giremiyorum cunku kayınvaldem hastahende ewde degılm bende o yuzden tartılamadm dıyete ara vardm sayın sız..

Geçmiş olsun canım. Bu durumda yapacağın bir şey yok zaten ama moralini yüksek tut. Olumlu düşün. Herşey yoluna girince biz buradayız zaten.

Heyy süper, yeni bir tarif daha gelmiş. Teşekkür ederiz.

ay bu erkan topuz showda konuşuyo şimdi, ayda 1,5 kilodan fazla vermek kanser yapar diyo ya

ay bu erkan topuz showda konuşuyo şimdi, ayda 1,5 kilodan fazla vermek kanser yapar diyo ya

Her kanalda, her gazetede, her dergide, her internet sitesinde farklı farklı şeyler söyleniyor. Birine inansan öbürü onu yalanlıyor. Benim bildiğim şu, diyetisyen ve doktorlar haftada 1-1.5 kilo, ayda 4-5 kilo normal ve sağlıklı, üzerine çıkmayın ama kilo fazlalığı çoksa ilk zamanlar hızlı veriliyor diyorlar. Genel doğru bu. Rejim yapmadan hızla kilo vermeye başladıysanız bu kanser ya da başka bir sağlık sorunu habercisi olabilir deniyor. Ayrıca yediğimiz, içtiğimiz, kullandığımız eşyalar, ilaçlar, soluduğumuz hava, hepsi için kanserojen denebiliyor. Kanserin iki ana nedenine ise genetik ve stress deniyor, tabi sigara içmiyorsanız. Bence kafamızı bunlara takıp stress olmak çok daha kansorejen olur. Korkma sen. Annem bir kaç yıl önce check-up yaptırmıştı. Yıllardır da sigara içer günde 10 tane. Çok iyi bir doktora götürdük. Annem şantiyelerde çalışan bir makina mühendisi ve işi çok stresli. İnan doktoru şunu dedi, bu 10 sigarayı içmeyince işinin stresi ile başa çıkamayacaksan akciğer kontrollerini aksatmadan devam et içmeye, bizim için stress daha önemli bir faktör.

O yüzden gülümsemek lazım

haklısın galiba, bi korku kültürüdür gidiyo zaten, ondan kork bundan kork:26:
valla ayda 1.5 kiloda çok az ya cidden

selam arkadaslar
motivasyonlariniza bayildim hepimiz icin bu mart ayi süper gecicek ayrica bir güne karar verelim ve bu ay icinde detoks yapalim ne dersiniz:97:

selam arkadaslar
motivasyonlariniza bayildim hepimiz icin bu mart ayi süper gecicek ayrica bir güne karar verelim ve bu ay icinde detoks yapalim ne dersiniz:97:

bide şu %100 detoks var deneyeniniz varmı. Ayran içine mercimek nohut bulgur katılıp tüm gün içiliyor. O aslında epey kafama yattı. Ben durdum çünkü ne yapsam gitmiycekmiş gibi.

bide şu %100 detoks var deneyeniniz varmı. Ayran içine mercimek nohut bulgur katılıp tüm gün içiliyor. O aslında epey kafama yattı. Ben durdum çünkü ne yapsam gitmiycekmiş gibi.

aslinda deneyebiliriz ben diger topigide takip ediyorum orda bir bayan bir gün yapti ve 400gr verdi o detoks iki gün yapilmaliymis belki iki günün sonunda daha güzel sonuclar alinabilir ama birini tercih etmeliyiz bir ayda iki detoks bünyeye agir gelir ben cogunluga uyarim herkes tercihini bildirir onu uygulariz hele birde kilo vermenin durdugu dönemlerde detoks iyi oluyor bence sende denemelisin benim gecen hafta durmustu bakalim bu hafta vermis olacakmiyim:97:

pericim bencede yapalım.ben geçndede dedim ama kimseden ses çıkmadı.farklı bir detoksta olabilir.meyvada olabilir.ben uyarım hepsinede.ama detoks iyi gelir motive olmamıza

Herkese merhaba,

SU meyva suyu detoksunu merak ettim. Nasil yapiyoruz? Sadece meyva suyu mu icicez? Kac gun boyunca uygulucaz? Ayrica onceki deneyimlerinizden kilo kayiplariniz ne orandaydi? Ayy cok soru sorsum sanirim :)

pericim bencede yapalım.ben geçndede dedim ama kimseden ses çıkmadı.farklı bir detoksta olabilir.meyvada olabilir.ben uyarım hepsinede.ama detoks iyi gelir motive olmamıza

esracim asli sakincali biraz daha bekliyelim dedigi icin birsey demedim yoksa ben her zaman hazirim su an önümüzde iki detoks var bende hangisine karar verirseniz uyarim

Herkese merhaba,

SU meyva suyu detoksunu merak ettim. Nasil yapiyoruz? Sadece meyva suyu mu icicez? Kac gun boyunca uygulucaz? Ayrica onceki deneyimlerinizden kilo kayiplariniz ne orandaydi? Ayy cok soru sorsum sanirim :)

canim iki gün sadece meyve suyu iciyoruz baska hicbirsey yok evdede hazirlayabilirsin ki daha tok tutuyor yada %100 katkisiz hazir meyve sularindanda alabilirsin ben 1.5 kg vermistim asli galiba 2kg civari emin degilim bazi arkadaslar bir gün yaptilar ama 400 gr'dan asagi veren olmadi bir gün bile yapmis olmalarina ragmen denemek istersen hep beraber yapariz

Waoww, supermis ozaman.. Hem vucudu sasirtmak icinde iyi olur.. Ben varim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…