Hepinize gunaydın kızlar..
Esracım haklısın gelmeliyim artık ama bugun de çok yogunum son olarak, sonra burdayım..
Rejimi bozdugum icin çok moralim bozuk bakalım ne zaman toparlayabilecegim..
Yarın çok sıkı bir şekilde rejime dönüyorum arkadaslar..
Gecen hafta nasıl da yogunduk burda bir sürü kişi vardı, gene azaldık sanki :))
Arzu bu arada tamamen unuttu sanırım,hic ugramıyor artık..Bir sure ugramayınca da ugramak daha da zor olur zaten..Neyse..
Sabah kahvaltısında bruksel lahanası yedim zeytinyaglı..Hiç olucak iş degil ama kac gundur yediklerim yuzunden bagırsaklarım bir tuhaf onlar çalışsın diye sabah akşam az miktarda sebze yiyecegim bir kac gun..Oglen zaten arkadasın evinde gün var, son olarak minimum zararla kurtarmayı planlıyorum bugunu, aksam da azıcık bruksel lahanasının devamını yemeyi dusunuyorum kızlar..Ben cok severim bruksel lahanasını..Hatta size nasıl pişirdigimi de yazayım.
1 adet soganı piyazlık kesiyosunuz tencerenin dibini kaplıyosunuz..Bir adet havucu halka halka ince ince kesip onu da soganların ustune koyuyorsunuz..Sonra onun ustune yıkayıp ayıkladıgınız bruksel lahanalarını ortadan ikiye bölmeden tam olarak diziyosunuz..Üstüne istediginiz miktarda zeytinyagını gezdiriyorsunuz ve bir bardak su koyup kapagını kapatıyorsunuz. Kaynaya kadar yuksek ates fakat kaynar kaynamaz minimum atese getirip 1 saate yakın pişiriyorsunuz..Lokum oluyor lokum..Tavsiye ederim hem de bu mevsimde cok saglıklı bir secim :)) Afiyet olsun deneyen olursa..
Ben kacıyorum birazdan hazırlanmam gerek..Gorusuruz kızlar.
Melikecim gecmiş olsun tatlım bu arada..Bozma moralini tekrar baslarsın en yakın zamanda..
tebrik ederim canım çok iradelisin, çok güzel gidiyosun bence
Hepinize gunaydın kızlar..
Esracım haklısın gelmeliyim artık ama bugun de çok yogunum son olarak, sonra burdayım..
Rejimi bozdugum icin çok moralim bozuk bakalım ne zaman toparlayabilecegim..
Yarın çok sıkı bir şekilde rejime dönüyorum arkadaslar..
Gecen hafta nasıl da yogunduk burda bir sürü kişi vardı, gene azaldık sanki :))
Arzu bu arada tamamen unuttu sanırım,hic ugramıyor artık..Bir sure ugramayınca da ugramak daha da zor olur zaten..Neyse..
Sabah kahvaltısında bruksel lahanası yedim zeytinyaglı..Hiç olucak iş degil ama kac gundur yediklerim yuzunden bagırsaklarım bir tuhaf onlar çalışsın diye sabah akşam az miktarda sebze yiyecegim bir kac gun..Oglen zaten arkadasın evinde gün var, son olarak minimum zararla kurtarmayı planlıyorum bugunu, aksam da azıcık bruksel lahanasının devamını yemeyi dusunuyorum kızlar..Ben cok severim bruksel lahanasını..Hatta size nasıl pişirdigimi de yazayım.
1 adet soganı piyazlık kesiyosunuz tencerenin dibini kaplıyosunuz..Bir adet havucu halka halka ince ince kesip onu da soganların ustune koyuyorsunuz..Sonra onun ustune yıkayıp ayıkladıgınız bruksel lahanalarını ortadan ikiye bölmeden tam olarak diziyosunuz..Üstüne istediginiz miktarda zeytinyagını gezdiriyorsunuz ve bir bardak su koyup kapagını kapatıyorsunuz. Kaynaya kadar yuksek ates fakat kaynar kaynamaz minimum atese getirip 1 saate yakın pişiriyorsunuz..Lokum oluyor lokum..Tavsiye ederim hem de bu mevsimde cok saglıklı bir secim :)) Afiyet olsun deneyen olursa..
Ben kacıyorum birazdan hazırlanmam gerek..Gorusuruz kızlar.
Melikecim gecmiş olsun tatlım bu arada..Bozma moralini tekrar baslarsın en yakın zamanda..
günaydın arkadaşlar.topiğimiz ne kadar sessizleşti.nerdesiniz çıtır adayları.herkese bir rehavet çöktü sanırım.başta ben olmak üzere))aslıcım hadi gelde canlanalım birazz.baharı karşılama zamanı.ama fazlalıklarımızan kurtulmu olarak..
sllm kızlarr.giremiyorum cunku kayınvaldem hastahende ewde degılm bende o yuzden tartılamadm dıyete ara vardm sayın sız..
Annem isyanlardaydi ilk basta ben sana ne yedirecem diye ama artik birakti :)) ne yaparsan yap ne yersen ye diyor...yoksa ev rahatligi gibisi var mi yaaakilo almak cok normal :)
bu arada bugün bi arkadasimizin verdigi tarifi denedim. Kohlrabi yani turp oluyo galiba onu hasladim, ikiye böldüm, icini oydum ve kiymali karisimla doldurup üzerine biraz peynir serpip, dibine sos yapip firina verdim. gercekten patates dolmasi gibi oldu ve turpda sadece 4KH var 100graminda. cok da doyurucu oluyo ben sadece birtane yiyebildim.
ay bu erkan topuz showda konuşuyo şimdi, ayda 1,5 kilodan fazla vermek kanser yapar diyo ya
Her kanalda, her gazetede, her dergide, her internet sitesinde farklı farklı şeyler söyleniyor. Birine inansan öbürü onu yalanlıyor. Benim bildiğim şu, diyetisyen ve doktorlar haftada 1-1.5 kilo, ayda 4-5 kilo normal ve sağlıklı, üzerine çıkmayın ama kilo fazlalığı çoksa ilk zamanlar hızlı veriliyor diyorlar. Genel doğru bu. Rejim yapmadan hızla kilo vermeye başladıysanız bu kanser ya da başka bir sağlık sorunu habercisi olabilir deniyor. Ayrıca yediğimiz, içtiğimiz, kullandığımız eşyalar, ilaçlar, soluduğumuz hava, hepsi için kanserojen denebiliyor. Kanserin iki ana nedenine ise genetik ve stress deniyor, tabi sigara içmiyorsanız. Bence kafamızı bunlara takıp stress olmak çok daha kansorejen olur. Korkma sen. Annem bir kaç yıl önce check-up yaptırmıştı. Yıllardır da sigara içer günde 10 tane. Çok iyi bir doktora götürdük. Annem şantiyelerde çalışan bir makina mühendisi ve işi çok stresli. İnan doktoru şunu dedi, bu 10 sigarayı içmeyince işinin stresi ile başa çıkamayacaksan akciğer kontrollerini aksatmadan devam et içmeye, bizim için stress daha önemli bir faktör.
O yüzden gülümsemek lazım
selam arkadaslar
motivasyonlariniza bayildim hepimiz icin bu mart ayi süper gecicek ayrica bir güne karar verelim ve bu ay icinde detoks yapalim ne dersiniz:97:
selam arkadaslar
motivasyonlariniza bayildim hepimiz icin bu mart ayi süper gecicek ayrica bir güne karar verelim ve bu ay icinde detoks yapalim ne dersiniz:97:
meyve suyu detoxu mu canım:26:
bide şu %100 detoks var deneyeniniz varmı. Ayran içine mercimek nohut bulgur katılıp tüm gün içiliyor. O aslında epey kafama yattı. Ben durdum çünkü ne yapsam gitmiycekmiş gibi.
pericim bencede yapalım.ben geçndede dedim ama kimseden ses çıkmadı.farklı bir detoksta olabilir.meyvada olabilir.ben uyarım hepsinede.ama detoks iyi gelir motive olmamıza
Herkese merhaba,
SU meyva suyu detoksunu merak ettim. Nasil yapiyoruz? Sadece meyva suyu mu icicez? Kac gun boyunca uygulucaz? Ayrica onceki deneyimlerinizden kilo kayiplariniz ne orandaydi? Ayy cok soru sorsum sanirim :)
canim iki gün sadece meyve suyu iciyoruz baska hicbirsey yok evdede hazirlayabilirsin ki daha tok tutuyor yada %100 katkisiz hazir meyve sularindanda alabilirsin ben 1.5 kg vermistim asli galiba 2kg civari emin degilim bazi arkadaslar bir gün yaptilar ama 400 gr'dan asagi veren olmadi bir gün bile yapmis olmalarina ragmen denemek istersen hep beraber yapariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?