chescim sürekli korku sürekli korku onlara kalsa biçok şey kanser yapıyo biz hala nasıl yaşıyoruz acaba tamam dikkat etmemiz lazım ama sonuçta yiyeceklerimiz belli soluduğumuz hava aldığımız ürünler neyse bence bukadar korkmamak lazım semilunaya katılıyorum
kızlar ben detoks yapamıyorum mesela hergün meyve yemek meyve suyu içmek bana işkene gibi bu diyette o yüzden bukadar rahatım meyve yyipde sürekli acıkanlardanım bende bu diyette hiç yemiyorum aramıyorum bile o bulgurlu çorbayıda yazın bi ara yapmıştım tadını hiç beğenmedim
bişey sorma istiyorum arkadaşlar dün etinin %70 kakaolu bitterini aldım üstünden kb değeri yoktu mail attım cevap vermediler çekmecemde oyle duruyo daha önce bunu yemiştim inanılmaz acı bi tat ki bittere bayılırım bitanesş kesiyo tatlı isteğini acaba bilginiz var mı kb değeri hakkında bide siyah zeytin kb sini bulamadım
bişey sorma istiyorum arkadaşlar dün etinin %70 kakaolu bitterini aldım üstünden kb değeri yoktu mail attım cevap vermediler çekmecemde oyle duruyo daha önce bunu yemiştim inanılmaz acı bi tat ki bittere bayılırım bitanesş kesiyo tatlı isteğini acaba bilginiz var mı kb değeri hakkında bide siyah zeytin kb sini bulamadım
çok sağol canım ben bi daha mail atayım hepimiz için net bilgi olsun zeytin iyimiş onuda yiyebiliriz 5 tane gibibildigim kadariyla kakao orani yüksek olanlarin kb degeri düsük oluyor ama hic almadigim icin net bir kb'si su kadardir diyemicem ama yiyen arkadaslar mutlaka cevap verir ben netten bakmistim siyah zeytin icin 100gr'da 1.1. kb var yaziyor
Siyah zeytin icin dun sabah ben de arastirma yaptim. Atkins'in sitesinde 5 adet siyah zeytn icin 0.7, 5 adet yesil zeytin icin ise 2.5 deger vermisler..Ben bunlari baz aliyorum.
ay bu erkan topuz showda konuşuyo şimdi, ayda 1,5 kilodan fazla vermek kanser yapar diyo ya
merhaba herkese. ne güzel yeni arkadaşlar gelmiş. hoşgeldiniz,umarım hep beraber istediğimiz kilolara inebiliriz.
yaklaşık 10 gündür siteye giremiyordum sağlık problemlerim nedeni ile. acil olarak ameliyat olmam gerekti safra kesemi aldırdım.çok şükür şimdi iyiyim. haliyle diyet falan düşünecek hal kalmadı bende.
ama çabuk toparlandım ve günlük hayatıma döndüm. ameliyat sonrası beslenmem de protein ağırlıklı olduğu için aslında bu diyetten pek koptuğum söylenemez:))
sonuçta herşeyin başı sağlık, aslında zayıflama isteğimiz de daha sağlıklı olma isteğimizden kaynaklanıyor bence.
bu diyet insan vücudunun ihtiyaç duyduğu herşeyi kapsıyor yeteri kadar protein,yağ,karbonhidrat ve vitamin aldığıma inanıyorum çünkü ameliyat sürecini ve sonrasını kolay atlattım ve güç kaybı yaşamadım.
merhaba herkese. ne güzel yeni arkadaşlar gelmiş. hoşgeldiniz,umarım hep beraber istediğimiz kilolara inebiliriz.
yaklaşık 10 gündür siteye giremiyordum sağlık problemlerim nedeni ile. acil olarak ameliyat olmam gerekti safra kesemi aldırdım.çok şükür şimdi iyiyim. haliyle diyet falan düşünecek hal kalmadı bende.
ama çabuk toparlandım ve günlük hayatıma döndüm. ameliyat sonrası beslenmem de protein ağırlıklı olduğu için aslında bu diyetten pek koptuğum söylenemez:))
sonuçta herşeyin başı sağlık, aslında zayıflama isteğimiz de daha sağlıklı olma isteğimizden kaynaklanıyor bence.
bu diyet insan vücudunun ihtiyaç duyduğu herşeyi kapsıyor yeteri kadar protein,yağ,karbonhidrat ve vitamin aldığıma inanıyorum çünkü ameliyat sürecini ve sonrasını kolay atlattım ve güç kaybı yaşamadım.
Cok gecmis olsun. Umarim bir an once toparlanir, eskisinden daha da saglikli olursun. Bence rejim diye sikma kendini, ilk once kendini iyi hissetmeye bak. Sonrasinda hep beraber gene devam ederiz rejimimize.
terkencim cok gecmis olsuncabuk toparlamissin kendini sevindim canim. acikcasi senin icinde herhalde bizi birakti diye düsünmüstüm o kadar cok arkadas birakinca insanin aklina önce bu geliyor ama seni yine aramizda görmek cok güzel
çok geçmiş olsun allah sıhat versin inşallah
meyve suyu detoxu ikinci günümdeyim.1 günde 1 kilo verdim bile bakalım yarın sabah kaç çıkacagım.yarın sizlerle paylasırım.akşamları zor oluyor ve su an krnım zil çalıyor
vallahi tv ye çıkan dr,uzman vs izlediğimde ben de bunalıma giriyorum en iyisi izlememek. çünkü insanı korkutuyorlar ve acaba hastalanacak mıyım stresi ile yaşıyorsun. onu yeme bunu yeme,deterjana dikkat et,ultrason çektirme vs. vs. bunların stresi ile yaşamak daha zor. bir ara çok takmıştım ben ve bunları düşünmekten hem kendime hem de çevreme ızdırap çektirip yaptığım hiçbir şeyden keyif alamaz olmuştum. bence mutlu olan,yaşamdan keyif alan insan sağlıklı insan gerisi boş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?