Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

chescim sürekli korku sürekli korku onlara kalsa biçok şey kanser yapıyo biz hala nasıl yaşıyoruz acaba tamam dikkat etmemiz lazım ama sonuçta yiyeceklerimiz belli soluduğumuz hava aldığımız ürünler neyse bence bukadar korkmamak lazım semilunaya katılıyorum

kızlar ben detoks yapamıyorum mesela hergün meyve yemek meyve suyu içmek bana işkene gibi bu diyette o yüzden bukadar rahatım meyve yyipde sürekli acıkanlardanım bende bu diyette hiç yemiyorum aramıyorum bile o bulgurlu çorbayıda yazın bi ara yapmıştım tadını hiç beğenmedim

haklısın canım siz öyle söyleyince önemsiz geldi gözüme zaten:13:
kızlar bu detoxa beni katmayın ben yapamam ya, ölürüm acımdan

bişey sorma istiyorum arkadaşlar dün etinin %70 kakaolu bitterini aldım üstünden kb değeri yoktu mail attım cevap vermediler çekmecemde oyle duruyo daha önce bunu yemiştim inanılmaz acı bi tat ki bittere bayılırım bitanesş kesiyo tatlı isteğini acaba bilginiz var mı kb değeri hakkında bide siyah zeytin kb sini bulamadım

bildigim kadariyla kakao orani yüksek olanlarin kb degeri düsük oluyor ama hic almadigim icin net bir kb'si su kadardir diyemicem ama yiyen arkadaslar mutlaka cevap verir ben netten bakmistim siyah zeytin icin 100gr'da 1.1. kb var yaziyor

Siyah zeytin icin dun sabah ben de arastirma yaptim. Atkins'in sitesinde 5 adet siyah zeytn icin 0.7, 5 adet yesil zeytin icin ise 2.5 deger vermisler..Ben bunlari baz aliyorum.

bildigim kadariyla kakao orani yüksek olanlarin kb degeri düsük oluyor ama hic almadigim icin net bir kb'si su kadardir diyemicem ama yiyen arkadaslar mutlaka cevap verir ben netten bakmistim siyah zeytin icin 100gr'da 1.1. kb var yaziyor
çok sağol canım ben bi daha mail atayım hepimiz için net bilgi olsun zeytin iyimiş onuda yiyebiliriz 5 tane gibi
Siyah zeytin icin dun sabah ben de arastirma yaptim. Atkins'in sitesinde 5 adet siyah zeytn icin 0.7, 5 adet yesil zeytin icin ise 2.5 deger vermisler..Ben bunlari baz aliyorum.

sağol canım 5 tane gibi yiyebiliriz günde bunuda sevdim :))

merhaba herkese. ne güzel yeni arkadaşlar gelmiş. hoşgeldiniz,umarım hep beraber istediğimiz kilolara inebiliriz.
yaklaşık 10 gündür siteye giremiyordum sağlık problemlerim nedeni ile. acil olarak ameliyat olmam gerekti safra kesemi aldırdım.çok şükür şimdi iyiyim. haliyle diyet falan düşünecek hal kalmadı bende.
ama çabuk toparlandım ve günlük hayatıma döndüm. ameliyat sonrası beslenmem de protein ağırlıklı olduğu için aslında bu diyetten pek koptuğum söylenemez:))
sonuçta herşeyin başı sağlık, aslında zayıflama isteğimiz de daha sağlıklı olma isteğimizden kaynaklanıyor bence.
bu diyet insan vücudunun ihtiyaç duyduğu herşeyi kapsıyor yeteri kadar protein,yağ,karbonhidrat ve vitamin aldığıma inanıyorum çünkü ameliyat sürecini ve sonrasını kolay atlattım ve güç kaybı yaşamadım.

ay bu erkan topuz showda konuşuyo şimdi, ayda 1,5 kilodan fazla vermek kanser yapar diyo ya

vallahi tv ye çıkan dr,uzman vs izlediğimde ben de bunalıma giriyorum en iyisi izlememek. çünkü insanı korkutuyorlar ve acaba hastalanacak mıyım stresi ile yaşıyorsun. onu yeme bunu yeme,deterjana dikkat et,ultrason çektirme vs. vs. bunların stresi ile yaşamak daha zor. bir ara çok takmıştım ben ve bunları düşünmekten hem kendime hem de çevreme ızdırap çektirip yaptığım hiçbir şeyden keyif alamaz olmuştum. bence mutlu olan,yaşamdan keyif alan insan sağlıklı insan gerisi boş.

Cok gecmis olsun. Umarim bir an once toparlanir, eskisinden daha da saglikli olursun. Bence rejim diye sikma kendini, ilk once kendini iyi hissetmeye bak. Sonrasinda hep beraber gene devam ederiz rejimimize.

terkencim cok gecmis olsun cabuk toparlamissin kendini sevindim canim. acikcasi senin icinde herhalde bizi birakti diye düsünmüstüm o kadar cok arkadas birakinca insanin aklina önce bu geliyor ama seni yine aramizda görmek cok güzel

çok geçmiş olsun allah sıhat versin inşallah

Cok gecmis olsun. Umarim bir an once toparlanir, eskisinden daha da saglikli olursun. Bence rejim diye sikma kendini, ilk once kendini iyi hissetmeye bak. Sonrasinda hep beraber gene devam ederiz rejimimize.

çok teşekkür ederim. kesinlikle haklısın önce sağlık. ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim bir beslenme alışkanlığı edinmişim bu diyet sayesinde. sebze ve protein ağırlıklı besleniyorum.her gün biraz ceviz badem fındık vs,1-2 dilim ekmek ve meyve yiyorum. yemediğim tek şey dışarıdan alınan tatlılar. haftada bir yada iki gün evde yapılmış sütlü bir tatlı yiyorum.

ppericim çok teşekür ederim canım. hiç bırakırmıyım sizi :))) olmadığım günlerin hepsini de okudum. ben de tekrar sizinle birlikte olduğum için mutluyum.

Çok geçmiş olsun

meyve suyu detoxu ikinci günümdeyim.1 günde 1 kilo verdim bile bakalım yarın sabah kaç çıkacagım.yarın sizlerle paylasırım.akşamları zor oluyor ve su an krnım zil çalıyor

meyve suyu detoxu ikinci günümdeyim.1 günde 1 kilo verdim bile bakalım yarın sabah kaç çıkacagım.yarın sizlerle paylasırım.akşamları zor oluyor ve su an krnım zil çalıyor

süper bende ilk gün 1 kg vermistim ikinci gün sadece yarim kg inmistim bakalim senin ne kadar fark edicek yarin . gün bitiyor artik dayan yarin daha az cikmayi hayal et insanin karni doyuyor

Kızlar şimdi geldim eve ve vallahi gelir gelmez sizi okumak icin girdim..Ne çok sayfa olmuş sabahtan beri.
Ne guzel boyle hemen okuyup bitmemesi yazılanları..
Terkencimm ben seni çok merak etmiştim, ozellikle kilo bildirim gununde farkedersin surekli terken nerde diyip durdum..Çok ama çok geçmiş olsun, ama senin haber vermeden bırakacagın benim hiç aklıma gelmemişti zaten..Bir terslik oldugu belliydi..Herseyin başı saglık, bak 3 ay icinde aramızdan 2. kişisin ameliyat geçiren..Hersey insanlar için çünkü yeterki Allah çaresiz dert vermesin..Ben de iki hafta yatmıştım hemoroid ameliyatından sonra sen o zaman var mıydın bilemiyorum..Neyse rejimi dert etme, tekrar aramızda olman cok guzel..
Pericimmmm canım benim detoks olayından korkmasam ben de çoktan yapardım ama saglıgımızı kaybederiz diye korkuyorum ne yazık ki..O yuzden bekleyelim dedim ve senin de benim fikrime saygı duymana çok sevindim. Nasıl olsa burdayız ve bu kiloları verecegiz, acele etmenin bir manası yok. Ama mart ayı icinde kesinlikle yapalım bir p.tesi ve salı gunu..Haftaya olabilir mesela hepinize uyarsa kızlar..Ya da uymaz diyorsanız bir sonraki hafta p.tesi salı..Neden p.tesi salı dedigimi bilen bilir ama bilmeyenler icin anlatayım..Cunku haftasonundan mumkun oldugu kadar uzak olsun diye..Ben gecen sefer persembe cuma yaptım ne yazık ki terkencimle beraber ve hemen ardından haftasonu cozutup 1 kg sunu geri aldım..Cozutma olayı uzak olsun hepimiz icin diye dusunuyorum..Detoks sonra yediklerini minimum tutmak %100 işe yarıyor çunku..
Esracımmmmm kesinlikle katılıorum..Mart kapıdan baktırsın yagların hepsini yaktırsın mumkunse..Çok keyif aldım bu cumleden..Surekli tekrar edicem..Kızlar mart ayı sonunda 63 civarını gormek istiyorum mumkunse 4kg verilemeyecek bir kilo degil cunku..Hem detoksumuz da var en az 1.5 oyle gider..Ohh super olurr..
Semilunacımm artık burdayım, bir suru bir suru kacamaktan sonra kesin kilo almışımdır bunu biliyorum ama umrumda degil, cunku butun gucumu kazanıp tekrar aranızda olmak bile bana yeter..Kilolar benden korksun zaten ben onlardan hic ama hic korkmuyorum..
Chess motivasyonuna hayranım gercekten burayı super canlı tutuyorsun, ama hala gunluk KB degerini cok dusuk tutuyorsun gibi geliyor..Bagırsak sorunu yaşaman ne yazık ki kotu ama sana daha once de yazdıgım kabak tarifini hatırlarsın..Kabak bagırsaklara ilaç resmen..O yuzden bence akşam ögünlerini kabak yiyerek gecirirsen kesin iyi gelir. Ayrıca kuru kayısı da 6 var ve sabah kahvaltı etmeden önce aç karnına bir adet yesen ve üstüne ılık su içsen de kesin iyi geldigini gorursun..Ben çok yaptım bu diyet boyunca..Et yiye yiye kabız olmak çok olası cunku..Yumurta da iyi degil o yuzden kesinlikle tavsiye ederim..Bir de su miktarını arttır biraz istersen o da iyi gelir..
Esoescim çok guzel menulerin senin de ama sebze goremiyorum sende de..Sen de sonra bagırsak sorunu yaşarsın diye korkuyorum..Sebzeyi katıp KB yi sebzeden almanı tavsiye ederim..Tabiki gene de senin diyetin sen bilirsin ama uzun süreli yapmayı dusundugun icin bu diyeti, kolestrol seviyeni de korumak ve daha saglıklı olmak iicn bence kesin bir ögün sebze yemelisin tatlım..
Yuksellcim senin de detoks yaptıgını bilmiyordum..Heyecanla sonuclarını bekliyoruz yarın, bizi habersiz bırakma ve dayan bitti sayılır..Yarına ne kaldı şurda..Kolay gelsin cnm..
Gulaybcn cnm ben o detoksu yapamam cunku bana karbonhidratlı gıdalar gercekten cok dokunuyor ve gaz yapıyor..Ben o yuzden bu rejimde cok mutluyum ama sen yaparsan seni sonuna kadar destekleriz tabiki..Ben meyve suyu detoksu yapmayı dusunuyorum insallah..
Cansudecimmm Yani Canancım, neden kayboldun ortadan..Ne guzel muhabbet ediyorduk..Bir sorun mu oldu yoksa diyeti mi bıraktın..İnsallah aramıza dönersin en kısa zamanda..
Neyse cok yazdım kızlar..Gevezeligimin kusuruna bakmayın ama herkese laf yetiştirmek diye buna deniyor sanırım :))))Unuttugum biri varsa gene de kusura bakmasın..
Ben full gaz rejimdeyim artık hep burdayım!!!!Bu kilolar Gİ-DE-CEK!!!

slm arkadaşlar... aranıza katılmaktan büyük mutluluk duyuyorum ben bir senedir karbonhidrat diyeti yapıyorum.. 15 kilo verdim hala da devam ediyorum.. 85 le başladım şimdi 70 im hedef 50

Son düzenleme:

haklısın canım zaten erkan topuza bakarsan attığımız adım kanser
çok geçmiş olsun canım bu arada ya, umarım çabuk toparlarsın, dikkat et kendine
:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…