Chess motivasyonuna hayranım gercekten burayı super canlı tutuyorsun, ama hala gunluk KB degerini cok dusuk tutuyorsun gibi geliyor..Bagırsak sorunu yaşaman ne yazık ki kotu ama sana daha once de yazdıgım kabak tarifini hatırlarsın..Kabak bagırsaklara ilaç resmen..O yuzden bence akşam ögünlerini kabak yiyerek gecirirsen kesin iyi gelir. Ayrıca kuru kayısı da 6 var ve sabah kahvaltı etmeden önce aç karnına bir adet yesen ve üstüne ılık su içsen de kesin iyi geldigini gorursun..Ben çok yaptım bu diyet boyunca..Et yiye yiye kabız olmak çok olası cunku..Yumurta da iyi degil o yuzden kesinlikle tavsiye ederim..Bir de su miktarını arttır biraz istersen o da iyi gelir..
slm arkadaşlar... aranıza katılmaktan büyük mutluluk duyuyorum ben bir senedir karbonhidrat diyeti yapıyorum.. 15 kilo verdim hala da devam ediyorum..85 le başladım şimdi 70 im hedef 50
slm arkadaşlar... aranıza katılmaktan büyük mutluluk duyuyorum ben bir senedir karbonhidrat diyeti yapıyorum.. 15 kilo verdim hala da devam ediyorum..85 le başladım şimdi 70 im hedef 50
Hoşgeldin cnm aramıza..Uzun süredir yapıyor olman çok guzel, deneyimli arkadaslara da çok ihtiyacımız var. Ama burda yapmıyordun di mi yani en azından son 3 aydır mesaj hic atmadın çunku atmış olsan kesin hatırlardım..Umarım bundan sonra aktif olarak burda olursun sen de ve yediklerini bizimle paylaşırsın. Hatta guzel tariflerin varsa bu diyete uygun onları da paylaşırsan seviniriz. Uzun süredir bu diyeti yaptıgına gore kendine gore yemekler uydurmuşundur kesin.
saolasın canım, doğru söyliyosun kb kısıtlamasını abarttım ben, daha normal düzene geçeceğim artık, mutlaka şu kabak ve kayısıyı denicem, su konusunda tereddütüm yok canım ya çok içiyorum, çok teşekkürler önerilerin için:13::13:
hoşgeldin canım, sen burdamıydın yeni mi katıldın aramıza, yeni katıldıysan hoşgeldin canım
tebrik ederim seni çok güzel kilo vermişsin, aceleye gerek olmadığının bi kanıtısın yani:13:
Hoşgeldin cnm aramıza..Uzun süredir yapıyor olman çok guzel, deneyimli arkadaslara da çok ihtiyacımız var. Ama burda yapmıyordun di mi yani en azından son 3 aydır mesaj hic atmadın çunku atmış olsan kesin hatırlardım..Umarım bundan sonra aktif olarak burda olursun sen de ve yediklerini bizimle paylaşırsın. Hatta guzel tariflerin varsa bu diyete uygun onları da paylaşırsan seviniriz. Uzun süredir bu diyeti yaptıgına gore kendine gore yemekler uydurmuşundur kesin.
canım hb tşk ederim. ben yeniyim dün keşfettim burayı hemen üye oldum ve sizle beraber olmaktan mutluyum. evde yemekleri annem yapıyor ve müdahele edilmesinden pek hoşlanmıyor ben dogaçlama yapıyorum haftada bir gün 75 te yeme hakkımız var bu bize yeme güdüsünü erteleme gücünü veriyor haftanın herhangi bir gününde çok güzel bir yemeğe ya da pastaya böreğe misafirliğe denk düştüğümüzde uyguluyoruz buna ragmen haftada 2 kilo veriyoruz ben her 10 kilo da 4 5 ay ara veriyorum ara derken 75 80 de yiyorum hiç kilo almadım geri şimdi tekrar başladım 15 20 gün oldu başlayalı yardımcı olabileceğim bir durum olursa seve seve yardımcı olurum cnm :)
selam canim hosgeldin aramiza cok güzel kilolar vermissin tebrik ederim yaprak sarmasi icinde önerim bol kiymali icine cok az princ koyarsan kisi basina düsen miktarda bayagi azalmis olur
canım hb tşk ederim. ben yeniyim dün keşfettim burayı hemen üye oldum ve sizle beraber olmaktan mutluyum. evde yemekleri annem yapıyor ve müdahele edilmesinden pek hoşlanmıyor ben dogaçlama yapıyorum haftada bir gün 75 te yeme hakkımız var bu bize yeme güdüsünü erteleme gücünü veriyor haftanın herhangi bir gününde çok güzel bir yemeğe ya da pastaya böreğe misafirliğe denk düştüğümüzde uyguluyoruz buna ragmen haftada 2 kilo veriyoruz ben her 10 kilo da 4 5 ay ara veriyorum ara derken 75 80 de yiyorum hiç kilo almadım geri şimdi tekrar başladım 15 20 gün oldu başlayalı yardımcı olabileceğim bir durum olursa seve seve yardımcı olurum cnm :)
haftanin bir günü 75-80 arasi tutmana ragmen haftada 2 kilomu veriyorsunsüperrrrrrr peki diger günler maksimum kac kb aliyorsun birde hic duraklama dönemi yasadinmi ben mesela gecen hafta hic kilo veremedim kacamak yapmadigim halde:44:
Sof: sana bir sorum olucak. Hangi ekmek 1.5 kb dilimi? Sen tost yedim diyorsun ve 4 etti diyorsun. Ben oyle bir ekmek bilmiyorum da ondan soruyorum cnm. Bir de dolma olayına gelince, bir tencereye koyulan pirinci ölcerek koyarsan eger ornegin 100 gram pirinc koysan 20 KB eder, et zaten birsey sayılmıyor, yaprak desen incecik agırlıgı bile yok. Sen bir tencere bile yesen 25 maximum alırsın dolmadan..Ama tabi çok pirincli olursa olay degişir.
haftanin bir günü 75-80 arasi tutmana ragmen haftada 2 kilomu veriyorsunsüperrrrrrr peki diger günler maksimum kac kb aliyorsun birde hic duraklama dönemi yasadinmi ben mesela gecen hafta hic kilo veremedim kacamak yapmadigim halde:44:
evt cnm haftada bir gün 60 70 80 yeme hakkımız var
4 5 ay 75 te falan tuttum daha az da yedim tabi ki kilo almamak için yaptım ara verdiğim dönemdi özellikle ara verdim vucut sabitlensin geri almayım diye hızla bir anda verirsem geri alırım o yüzden ara vermenin faydasını gördüm şimdi 45 55 arası tutuyorum öyle iki kilo verdim o da yeni başladım tekrar o yüzden fazladan başladı düşecektir zamanla duraklama dönemi oluyor özellikle diyetimin birinci ayı dolduktan sonra yani 4 5 kilo verdikten sonra duruyor 3 5 gün kadar. terazi delirtiyor o zamanlarda yılmıyorum ben bi iki haftaya haftada bir vermeye başlarım zaten o yüzden 10 kilo verdikten sonra 4 5 ay karbonhidratı sınırda bırakıyorum 60 70 80 değişiyor öyle yiyorum :)
kızlarrrrrr ve nihayet 69,9 oldum...iki gün önce 71.6 idim detoks işe yarıyorrrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?