Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

saolasın canım, doğru söyliyosun kb kısıtlamasını abarttım ben, daha normal düzene geçeceğim artık, mutlaka şu kabak ve kayısıyı denicem, su konusunda tereddütüm yok canım ya çok içiyorum, çok teşekkürler önerilerin için:13::13:

slm arkadaşlar... aranıza katılmaktan büyük mutluluk duyuyorum ben bir senedir karbonhidrat diyeti yapıyorum.. 15 kilo verdim hala da devam ediyorum.. 85 le başladım şimdi 70 im hedef 50

hoşgeldin canım, sen burdamıydın yeni mi katıldın aramıza, yeni katıldıysan hoşgeldin canım
tebrik ederim seni çok güzel kilo vermişsin, aceleye gerek olmadığının bi kanıtısın yani
:13:

Ayrıca senin önünde verecegin çok fazla bir kilo da yok, o yuzden yavas yavas vermen daha kalıcı olur. Yani şimdi 90 kilo olsaydın o zaman tabiki bir an önce zayıflamak icin KB degerini çok düşük tutmanı anlardım..Ama zaten zayıfsın tatlım...Eminim sebzeyi arttırırsan bagırsaklar duzelicektir zaten.Hadi kolay gelsin tatlım..

hoşgeldin canım, sen burdamıydın yeni mi katıldın aramıza, yeni katıldıysan hoşgeldin canım
tebrik ederim seni çok güzel kilo vermişsin, aceleye gerek olmadığının bi kanıtısın yani
:13:

yeni buldum bu siteyi yaprak sarmasının karbonhidratını bulmaya çalışırken buldum hemen üye oldum iki gün oldu ve sizlerin aranızda sizden güç alarak devam etmek istiyorum. evde çok börek çörek pasta oluyor bizimkiler çıldırtıyor beni herkesi diyete soktum ailece yapıyoruz şimdi ben araştırıyorum onlar uyguluyor hesap kitap işleri de bana kalıyor bir haftada ikişer kilo verdik haftada bir 75 te yiyoruz iyi gidiyor şimdilik detoksu da sizden öğrendim bu hafta ablamla uygulicam:86:

aslicim saglimiz acisindan bekleyelim dedigini biliyorum canim bende bu ay icinde yapalim demistim cünkü aradan yeterli süre gecti pazartesi sali günü gercekten en iyi gün eger yapcak arkadaslarda kabul ederse 7-8'inde yada 14-15'inde yapalim daha önce demistim gerci ama bu ayi cok güzel degerlendirelim nisan ayina incelmis kiyafetlerle birlikte daha ince vücutlarla girelim

slm arkadaşlar... aranıza katılmaktan büyük mutluluk duyuyorum ben bir senedir karbonhidrat diyeti yapıyorum.. 15 kilo verdim hala da devam ediyorum.. 85 le başladım şimdi 70 im hedef 50

selam canim hosgeldin aramiza cok güzel kilolar vermissin tebrik ederim yaprak sarmasi icinde önerim bol kiymali icine cok az princ koyarsan kisi basina düsen miktarda bayagi azalmis olur

günün en kötü menüsünü veriyorum sabahtan beri ders çalışmaktan çatladım yorgunum ve iştahsızım akşam öğününü atlatmayı planlıyorum dün 80 de yedim haftada bir tozutma hakkımı kullandım bugün aşağıya çektim karbonhidrat değerini. keyifsizliğimin etkisiyle bayagı aşağı çekildi
sabah bir havuç (7)
öğle lıght kepek ekmeği ile yapılmış 2 tost ( bir lıght kepek ekmeği 1,5 karbonhidrat bi tost 4 karbonhidrat yapıyor hiç yağ kullanmıyorum çıtır çıtır oluyor daha çok hoşuma gidiyor ve daha az karbonhidrat içeriyor )
öğle sonu 25 gr bitter çikolata (100 gr ı 24 karbonhidrat 25 gr ı 6 karbonhidrat ) toplamda 21 karbonhidrat yapıyor bugünde böyle geçsin normalde 50 55 arası tutuyorum bazı günler daha düşük oluyor aslında sabitlemem lazım dengesizlik oluyor dimi kızlar...

selam canim hosgeldin aramiza cok güzel kilolar vermissin tebrik ederim yaprak sarmasi icinde önerim bol kiymali icine cok az princ koyarsan kisi basina düsen miktarda bayagi azalmis olur

hb cnm tşk ederim yemek yapma işi annemin elinden geçiyor zaman zaman müdahele etmeye çalışıyoruz ablamla ama yine kafasına göre yapıyor sıvı yağı çok miktarda kullanıyor mesela azaltsın diye çok uğraşıyorum yaprak sarması bir porsiyonu 35 babam aşçı ve bir porsiyon 8 tane diyor 8 tanecik yaprak sarmasının 35 tutmasın mantığım almadı ve dün 15 20 tane yedim mis gibi dün tozutma günü ilan ettim bu hafta geçti benim tartılma günüm cumartesi bakalım bu hafta ne yapacam

Sof: sana bir sorum olucak. Hangi ekmek 1.5 kb dilimi? Sen tost yedim diyorsun ve 4 etti diyorsun. Ben oyle bir ekmek bilmiyorum da ondan soruyorum cnm. Bir de dolma olayına gelince, bir tencereye koyulan pirinci ölcerek koyarsan eger ornegin 100 gram pirinc koysan 20 KB eder, et zaten birsey sayılmıyor, yaprak desen incecik agırlıgı bile yok. Sen bir tencere bile yesen 25 maximum alırsın dolmadan..Ama tabi çok pirincli olursa olay degişir.

cnm lıght kepek ekmeğinin üstünde yazan karbonhidratı tane sayısına böldüm bi tanesi 1,5 karbonhidrat yapıyor normal ekmek bi dilimi 12 o zaman kıyamet tabi ki.. yaprak sarmasının yarısı etli yarısı pirinçli bilmiyorum tahminen 15 20 tanesine 20 25 dedim öyle hesapladım bilmiyorum bir kaç güne dengelerim sanırım...

Son düzenleme:
kızlar tarhana çorbasının nın kb değeri bilinemez değilmi:26:

aslının listede bi porsiyon 17 demiş ama
şimdi neye göre kime göre
yani çorba koyu mu yapıldı duru mu, ne malzeme kullanıldı, dimi
:26:
gerçi vazgeçtim kolay açıktırır tarhana

iyi geceler kızlar, diğer topikler neden daha aktif, kıskandım şimdi:125:

kızlarrrrrr ve nihayet 69,9 oldum...iki gün önce 71.6 idim detoks işe yarıyorrrrr.

tbrler er canım.detoks işe yaramış.ama detoksdan sonra çok dikkatli olman gerek.yoksa gittiği gibi geliyo.bugün ve yarını hafif yiyerek atlatmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…