cnm lıght kepek ekmeğinin üstünde yazan karbonhidratı tane sayısına böldüm bi tanesi 1,5 karbonhidrat yapıyor normal ekmek bi dilimi 12 o zaman kıyamet tabi ki.. yaprak sarmasının yarısı etli yarısı pirinçli bilmiyorum tahminen 15 20 tanesine 20 25 dedim öyle hesapladım bilmiyorum bir kaç güne dengelerim sanırım...
kızlarrrrrr ve nihayet 69,9 oldum...iki gün önce 71.6 idim detoks işe yarıyorrrrr.
Kızlar hepiniz mi uyuyorsunuz?? Kimse yok gene sitede..Hadi uyanınnn!!
Yok mu çok sıkı rejim yapan??
eee aslı ben uyandım ama sen gittin
ben varım cnaım meyva suyuna.özledim zaten meyva tadını))
günaydınlar
Arzu hoşgeldin canım , işgüç yoğunluğunda hakikaten iyibir rejim karbonhidrat rejimi, şekersiz yaşamaya alışıyo insanda çok fazla açlık baya zorluyor.
Aslıcım ben meyve suyu detoksuna dayanabileceğimi sanmıyorum hele iş varken çok zor hafta sonuda illa bi program oluyor en iyisi ben ayranımı yapıp getireyim tüm gün içerim.
Ne yapıyoruz şimdi tarih bellimi pazartesimi başlıyoruz detoksa
günaydın kızlar sof hoşgeldin kb diyetiyle bukadar kilo vermen çok güzel tebrik ederim darısı başımıza diyeyim ama bende ekmek olayına takıldım aslınında dediği gibi bitek no dengede 8 kb var ben bütün ekmeklere bakıyorum hepsinde daha fazla acaba sen yurtdışındamı yaşıyosun bayağı merak ettim
aslıcım haklısın sebze çok az oluyo menümde kb düşük tutmaya çalışıyorum kabızılık problemi yaşamıyorum ama biraz artırmam gerekli sağlık açısından saol canım
benim dünkü menüm
sabah bi dilim beyaz peynir bi dilim dil peynir bi yumurta
öğlen tavuk haşlama
1 bardak ayran
arada kahve tatlandırıcı ile 2 kare &70 kakaolu bitter
akşam tavuk ızgara yakında gıdaklamaya başlıycam :))
bi kivi
kivinin kb sni bulamadım kızlar bilen varmı çok değil diye düşünmüştüm ama bide çoksa yandım
Merhaba kizlar,
Detoks'a ben varim ama 7-8'inde yaparsak, cunku 10'undan 14'une kadar Turkiyedeyim, orda yapmam cok zor, umarim kilo almadan geri donerim...
Kivi'nin karbonhidrat degeri 8.7 (11.3 toplam karb degeri, bunun 2.6'si liflerden geldigi icin net degeri 8.7 )
detoxa benide yazmayın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?