Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Ben burda butun ekmekleri araştırdım, en düşük kb degeri olan ekmek uno light denge yani kepekli ekmek onunda bir diliminde 8 KB var cnm..Sen yurt dışında filan mı yaşıyorsun? Ya da hangi ekmegin dilimi 1.5 KB olabilir ki? Ayrıca wasa var ben en çok onu tüketiyorum buyuk marketlerde var, pericim de ondan yiyor onun bir diliminde 5 kb var..

kızlarrrrrr ve nihayet 69,9 oldum...iki gün önce 71.6 idim detoks işe yarıyorrrrr.

Yuksel muthissin..Tebrik ederim cnm..Bak aynen Esranın dedigi gibi, ben pers.cuma yapmıştım ve haftasonu azıcık fazla yedim hemen verdigim 2 kg dan 1kgsunu geri aldım..Ama almayanlar var tabi yemesine 3-4 gun cok dikkat ederek..Sonra cok uzulursun bak benim gibi geri alırsan..O kadar ac kaldım da sonra geri aldım diye..Tekrar tebrikler..

Kızlar bu arada herkese gunaydın..
Ölüm rejimine başladım bugun..Minimum KB alıcam 3 gun çunku biliyorum kilo aldıgımı..
Ama düşürürürm ben bunu kilo üstüme oturmadan..
Sabah omlet yedim..
Oglen somon ızgara yiyecegim
Aksam da brokoli haşlayıp zeytinyagı koyup onu yiyecegimm..Yanında salata yememeyi dusunuyorum gunluk KB degerimi 10 civarı tutup 2-3 gun icin toparlamam lazım..Bir de ictigim suyu 3 litreye çıkarıyorum şimdi..Hepinize kolay gelsin..

Kızlar hepiniz mi uyuyorsunuz?? Kimse yok gene sitede..Hadi uyanınnn!!
Yok mu çok sıkı rejim yapan??

Kızlar hepiniz mi uyuyorsunuz?? Kimse yok gene sitede..Hadi uyanınnn!!
Yok mu çok sıkı rejim yapan??

var mısın yarışa

şaka şaka, almamışsındır canım ya 3 günde verdiklerimizi geri alcaksak ohooo
gerçi ne kadar abarttın bilemiyorum ama çok abartmadığını düşünüyorum yeme işini

senin menünde bugün oldukça düşük kb:13:

ben plan yapmadım bugün henüz iki haşlanmış yumurta yedim şimdilik

GÜNAYYYDINNNNN ARKADAŞŞŞŞLARRR...

Beni özlemişşinizdirr diyee bi bakimm dedimm
şakaa şakaa şu son bir aydır inanın perişan hallerdeyim. iş güç derken yine oldum 80 kilo ama yapcakk bir şeyy yok..

aslımm saolsun bugünnn tekrar aranızdayım.. ve bende başladım yine sevgili KB diyetine... :) bakalımmm .. bu iş temposunda yapılacak tek rejim buu... çünkü ben artık ipin ucunu iyice kaçırdımm...

neyseee hepinizi çok öpüorumm her gün giricemmm sözzz

Kızlarr evet sonunda ısrarlarıma dayanamayıp Arzu tekrar aramıza katıldı..
Arzu bu hafta tartılma listesinde adını görmek istiyorumm..
Boyle yarı yolda bırakabilecek kişiler versin telefonlarını bana ozelden ben arayayım onları :)))
Şaka bir yana çok ama çok sevindim Arzucum tekrar burda olmana..
Artık bırakmana izin vermeyecegim..Moral bozuklugu yok..En az 5 kilo vericeksin bu ay!!!

eee aslı ben uyandım ama sen gittin

Yok yok gitmedim, kahve molası vermiştim bahcede..Şimdi iceri girdim ve mutlu mutlu burdayım chesscim..Ben aldım kilo bunun farkındayım, ben normalde oglen yesem aksam yemeyip filan hep toparlardım ama kac gundur yemek yiyorum ne yazık ki çok dogal almış olmam..Bu tarz yeme olayına bünyem hayatta dayanmaz..Ama kesinlikle vermek daha kolay olucak kilo üstüme oturmadıgı icin cnm..
EE kızlar p.tesi meyve suyu iciyor muyuz?? Kac kişi katılıyor???

aslı üzerine yapışmadan verirsin.cumaya moralin düzgün olur canım.arzu hoşgeldin şeker.

günaydınlar

Arzu hoşgeldin canım , işgüç yoğunluğunda hakikaten iyibir rejim karbonhidrat rejimi, şekersiz yaşamaya alışıyo insanda çok fazla açlık baya zorluyor.

Aslıcım ben meyve suyu detoksuna dayanabileceğimi sanmıyorum hele iş varken çok zor hafta sonuda illa bi program oluyor en iyisi ben ayranımı yapıp getireyim tüm gün içerim .

Ne yapıyoruz şimdi tarih bellimi pazartesimi başlıyoruz detoksa

günaydın kızlar sof hoşgeldin kb diyetiyle bukadar kilo vermen çok güzel tebrik ederim darısı başımıza diyeyim ama bende ekmek olayına takıldım aslınında dediği gibi bitek no dengede 8 kb var ben bütün ekmeklere bakıyorum hepsinde daha fazla acaba sen yurtdışındamı yaşıyosun bayağı merak ettim

aslıcım haklısın sebze çok az oluyo menümde kb düşük tutmaya çalışıyorum kabızılık problemi yaşamıyorum ama biraz artırmam gerekli sağlık açısından saol canım
benim dünkü menüm

sabah bi dilim beyaz peynir bi dilim dil peynir bi yumurta

öğlen tavuk haşlama
1 bardak ayran
arada kahve tatlandırıcı ile 2 kare &70 kakaolu bitter

akşam tavuk ızgara yakında gıdaklamaya başlıycam :))

bi kivi

kivinin kb sni bulamadım kızlar bilen varmı çok değil diye düşünmüştüm ama bide çoksa yandım

Merhaba kizlar,

Detoks'a ben varim ama 7-8'inde yaparsak, cunku 10'undan 14'une kadar Turkiyedeyim, orda yapmam cok zor, umarim kilo almadan geri donerim...

Kivi'nin karbonhidrat degeri 8.7 (11.3 toplam karb degeri, bunun 2.6'si liflerden geldigi icin net degeri 8.7 )

Canım hangisini istiyorsan onu yap ama inan bana meyvesuyu da zor degil..Hem vitamin depolanmış oluyor..Hem de kan şekerini arttırdıgı için açlık hissedilmiyor..Geceleri hariç tabiki...

Sen de var mısın esracım 2 gun meyve suyu detoksuna??p.tesi salı gunu..

Ben de 7si ve 8 i diyorum zaten..Çok guzel kişi sayısı artıyor..Sen de katılıyorsun o zaman aramıza..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…