Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Selam arkadaşlar
Kaç gündür yemekli misafirlerim vardı o yüzden topiğe giremedim. Bu arada diyeti bırakmadım ama herhangi uyguladığım bir diyette yok kafama göre takılıyorum ama genede karbonhidratı sınırlı tutuyorum. bu hafta kg almadım ama vermedimde sanırım. çünkü reglim yakın şiş olmam gerekirken şişlik hissetmiyorum. Martın 15 inden sonra gene aranızda olacam inşallah.

gülaybcn,aslı çok teşekkür ederim sağolun.
hmmm yine meyve suyu detoksu var galiba. ben katılamam sanırım ama geçen sefer aslı ile birlikte yaptığımızda kendimi gayet iyi hissetmiştim.
yeni yapacak arkadaşlara örnek olması için anlatayım, ben sadece meyve suyu içmedim. sıcak birşeyler içmeyi sevdiğim içim meyve çayları ve şekersiz kaynattığım kuru incir ve kayısı suyu da içmiştim.2 gün sonunda 1.6 kg vermiştim ama detoks bitişi hafta sonuna denk geldiği için yarısını geri almıştım. hangi diyet olursa olsun hafta sonları zor geçiyor. kaçamak yapmak daha kolay maalesef.pericim bizden sonra yapmıştı o daha başarılı oldu mesela. detokstan sonraki 1-2 gün dikkatli olmak lazım.o yüzden aslı ile bir daha yaparsak bitişi hafta sonuna denk gelmesin diye konuşmuştuk.ben meyve suyu detoksundan çok keyif almıştım. bu diyette zaten meyveyi sınırlı tüketmek gerekiyor insan özlüyor:))

Kizlar bisey sormak istiyorum.. Bu meyva suyu detoksunda, siktigimiz meyvalarinin posasini yemek yasak dimi?

Geçmiş olsun canım. Kolayca atlatmana sevindim. Gelmiş geçmiş ne güzel. Gerçekten de en önemlisi sağlığımız ve ben bizim yaptığımız şekilde etli, sebzeli, komplex karbonhidratlı haliyle bu rejimin sağlıklı olduğuna inanıyorum ve kendimi karbonhidratlarla doldurduğum günlere göre çok daha iyi ve güçlü hissediyorum. Bana aaa o rejim mi sağlıksız o diyenlere senin diyetisyenin öğlen akşam yemeklerinde ızgara et ve salata vermiyor mu diyorum kalıyorlar öyle:)

MART KAPIDAN BAKTIRSIN, TÜM YAĞLARI YAKTIRSIN :)

Son düzenleme:
Kizlar bisey sormak istiyorum.. Bu meyva suyu detoksunda, siktigimiz meyvalarinin posasini yemek yasak dimi?

Canım ne yazık ki posa yemiyoruz. Ayrıca muz ve ananas da yasak sıkılan meyveler arasında..
Ama dayanamayacaksan mesela bir yarım mandalina yemenin bir sakıncası olacagını dusunmuyorum..
Yiyenler var cunku..Bu diyet aslında hollywood diyetinin ilk iki gunu, o yuzden devamında çok az yemek yiyerek kiloyu geri almamak gerek..

Merhaba canım, süper bir menü, hatta kıskandım ben de yarın bu menüyü kopyalayacağım :) Tabi ki atacaksın üzerinden o kiloları yapışmadan. Ne diyoruz?

MART KAPIDAN BAKTIRSIN, TÜM YAĞLARI YAKTIRSIN (şımarıklık yapıcam ama ben uydurmuştum bunu başkasına yazmışsın bana ne bana ne )

Yeşim, sof hoşgeldiniz aramıza. Yükselll tebrikler, 69 u ben de görsem bir ah ahhh.

Arzu, masumum size de tekrar merhabalar, haydi hep beraber yola devam.

Bu günkü menüm:

Sabah 1 sosis, 1 haşlanmış yumurta
Öğlen tavuklu salata
Akşam kıymalı kabak gondol

arzucum nerelerdesin varmi diet ikizini hepimizi yari yolda birakmak saka bir yana tabiki seni özledik bu sefer birakmak yok hepimiz bu ayi cok güzel degerlendirmeyi kafaya koyduk aslininda dedigi gibi sende en az 5kg vermelisin hatta 6'da olabilir cünkü baslangicta fazla veriliyor kolay gelsin canim bu sefer olacak:13:

aslicim menün güzel canim bu sekilde beslenirsen kalici olmadan erir mutlaka ben kesin varim meyve suyu dietine hatta meyve sularim hazir bile

aslicim menün güzel canim bu sekilde beslenirsen kalici olmadan erir mutlaka ben kesin varim meyve suyu dietine hatta meyve sularim hazir bile

Ben de meyve alışverişimi haftasonuna bırakıcam çünkü taze taze olsun istiyorum..
Bu sefer de butun meyvelerden alıcam..Gelsin meyve kokteylleri..Vallahi şimdiden heyecanlandım...
Balıgım pişmek uzere bu arada şimdik ögle yemegi zamanı..
Yaa bu arada pericim haftaya carsamba regl oluyorum ben.. Yani verdigim kiloyu goremeyebilirim reglmin ilk gunun sabahında..Ama bitişini düşününce de mutlu sonuc şimdiden iyi geliyor..

ya işyerine süper bi bakalava geldi, napmalıyım:26:

Bence kesinlikle yeme cnm..Cunku tadını bilmedigin birsey degil ve yersen bişey kazanmayacaksın..
100 gram baklavada 70 var..Ama gereksiz bir yiyecek :))

biraz zor oldu ama yemedim, o kadar emek veriyoruz boşa gitmesin dimi

öğlende peynir yedim akşam sebze yemeği yapcam
kızlar besin takviyesi alıyomusunuz, ne alıyosunuz, ben c vitamini alıyımm diyorum ama meyvede kısıtlı yeniyo ya
:26:

öğlende peynir yedim akşam sebze yemeği yapcam
kızlar besin takviyesi alıyomusunuz, ne alıyosunuz, ben c vitamini alıyımm diyorum ama meyvede kısıtlı yeniyo ya
:26:

Valla canm ben almıyorum ama ben çok taze sogan ve salata yerim..O yuzden ordan dogru vitamin aldıgımı dusunyorum..Ne yazık ki normal zamanda da çok fazla meyve tuketen bir insan olamadım..O yuzden sanırım cok zorlanmıyorum bu durumdan..

bu sefer vericem kiloyu hemde hem de tatli bir gida alicam icin sabirsizlaniyorum dün canim cok tatli istedi ama kacamak yokk
aslicim sonucta sen o kiloyu vericeksin her ne kadar carsamba sonucu tam göremesende ama cuma doping etkisi yapicaktir kesin:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…