Sen de var mısın esracım 2 gun meyve suyu detoksuna??p.tesi salı gunu..
merhaba herkese. ne güzel yeni arkadaşlar gelmiş. hoşgeldiniz,umarım hep beraber istediğimiz kilolara inebiliriz.
yaklaşık 10 gündür siteye giremiyordum sağlık problemlerim nedeni ile. acil olarak ameliyat olmam gerekti safra kesemi aldırdım.çok şükür şimdi iyiyim. haliyle diyet falan düşünecek hal kalmadı bende.
ama çabuk toparlandım ve günlük hayatıma döndüm. ameliyat sonrası beslenmem de protein ağırlıklı olduğu için aslında bu diyetten pek koptuğum söylenemez:))
sonuçta herşeyin başı sağlık, aslında zayıflama isteğimiz de daha sağlıklı olma isteğimizden kaynaklanıyor bence.
bu diyet insan vücudunun ihtiyaç duyduğu herşeyi kapsıyor yeteri kadar protein,yağ,karbonhidrat ve vitamin aldığıma inanıyorum çünkü ameliyat sürecini ve sonrasını kolay atlattım ve güç kaybı yaşamadım.
Kizlar bisey sormak istiyorum.. Bu meyva suyu detoksunda, siktigimiz meyvalarinin posasini yemek yasak dimi?
Kızlar bu arada herkese gunaydın..
Ölüm rejimine başladım bugun..Minimum KB alıcam 3 gun çunku biliyorum kilo aldıgımı..
Ama düşürürürm ben bunu kilo üstüme oturmadan..
Sabah omlet yedim..
Oglen somon ızgara yiyecegim
Aksam da brokoli haşlayıp zeytinyagı koyup onu yiyecegimm..Yanında salata yememeyi dusunuyorum gunluk KB degerimi 10 civarı tutup 2-3 gun icin toparlamam lazım..Bir de ictigim suyu 3 litreye çıkarıyorum şimdi..Hepinize kolay gelsin..
kızlarrrrrr ve nihayet 69,9 oldum...iki gün önce 71.6 idim detoks işe yarıyorrrrr.
GÜNAYYYDINNNNN ARKADAŞŞŞŞLARRR...
Beni özlemişşinizdirr diyee bi bakimm dedimm
şakaa şakaa şu son bir aydır inanın perişan hallerdeyim. iş güç derken yine oldum 80 kiloama yapcakk bir şeyy yok..
aslımm saolsun bugünnn tekrar aranızdayım.. ve bende başladım yine sevgili KB diyetine... :) bakalımmm .. bu iş temposunda yapılacak tek rejim buu... çünkü ben artık ipin ucunu iyice kaçırdımm...
neyseee hepinizi çok öpüorumm her gün giricemmm sözzz
aslicim menün güzel canim bu sekilde beslenirsen kalici olmadan erir mutlaka ben kesin varim meyve suyu dietine hatta meyve sularim hazir bile
cevap vermediniz yemicem işte
Bence kesinlikle yeme cnm..Cunku tadını bilmedigin birsey degil ve yersen bişey kazanmayacaksın..
100 gram baklavada 70 var..Ama gereksiz bir yiyecek :))
öğlende peynir yedim akşam sebze yemeği yapcam
kızlar besin takviyesi alıyomusunuz, ne alıyosunuz, ben c vitamini alıyımm diyorum ama meyvede kısıtlı yeniyo ya:26:
Ben de meyve alışverişimi haftasonuna bırakıcam çünkü taze taze olsun istiyorum..
Bu sefer de butun meyvelerden alıcam..Gelsin meyve kokteylleri..Vallahi şimdiden heyecanlandım...
Balıgım pişmek uzere bu arada şimdik ögle yemegi zamanı..
Yaa bu arada pericim haftaya carsamba regl oluyorum ben..Yani verdigim kiloyu goremeyebilirim reglmin ilk gunun sabahında..Ama bitişini düşününce de mutlu sonuc şimdiden iyi geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?