slm arkadaşlar ben yeniyim 34 yaşında 101 kiloyum bugün diyetisyene gidip başlıyorum
biraz zor oldu ama yemedim, o kadar emek veriyoruz boşa gitmesin dimi
öğlende peynir yedim akşam sebze yemeği yapcam
kızlar besin takviyesi alıyomusunuz, ne alıyosunuz, ben c vitamini alıyımm diyorum ama meyvede kısıtlı yeniyo ya:26:
Geçmiş olsun canım. Kolayca atlatmana sevindim. Gelmiş geçmiş ne güzel. Gerçekten de en önemlisi sağlığımız ve ben bizim yaptığımız şekilde etli, sebzeli, komplex karbonhidratlı haliyle bu rejimin sağlıklı olduğuna inanıyorum ve kendimi karbonhidratlarla doldurduğum günlere göre çok daha iyi ve güçlü hissediyorum. Bana aaa o rejim mi sağlıksız o diyenlere senin diyetisyenin öğlen akşam yemeklerinde ızgara et ve salata vermiyor mu diyorum kalıyorlar öyle:)
MART KAPIDAN BAKTIRSIN, TÜM YAĞLARI YAKTIRSIN :)
biraz zor oldu ama yemedim, o kadar emek veriyoruz boşa gitmesin dimi
Merhaba kizlar,
Detoks'a ben varim ama 7-8'inde yaparsak, cunku 10'undan 14'une kadar Turkiyedeyim, orda yapmam cok zor, umarim kilo almadan geri donerim...
Kivi'nin karbonhidrat degeri 8.7 (11.3 toplam karb degeri, bunun 2.6'si liflerden geldigi icin net degeri 8.7 )
bende meyve alışverişimi cuma yaparım.pazar var burda alırım taze taze.topiğe girip bir sürü msj görünce mutlu oluyorum.katılım çok olunca hepimizin motivasyonu artıyo.iyiki varsınız arkadaşlar
Bence kesinlikle yeme cnm..Cunku tadını bilmedigin birsey degil ve yersen bişey kazanmayacaksın..
100 gram baklavada 70 var..Ama gereksiz bir yiyecek :))
bravo yine iradene hakim olabildin:13: alt tarafi bir dilim dersin ama kb bakimindan degerlendirisen felaket hem seker hem hamur:18:
süpersin vallahi en önemlisi iradeye sahip olmak. internetten baktım 1 porsiyonu 105 kb diyor. yani 1 dilimde 20-30 arası bir şey olmalı. düşünsene ortalama 25 kb ı ne çok şey yiyerek alabilirsin.
Valla canm ben almıyorum ama ben çok taze sogan ve salata yerim..O yuzden ordan dogru vitamin aldıgımı dusunyorum..Ne yazık ki normal zamanda da çok fazla meyve tuketen bir insan olamadım..O yuzden sanırım cok zorlanmıyorum bu durumdan..
Ben bir yerde vitamin takviyesinin alinmasi gerektigini okudum. Ama multi vitamin ve icinde demir elementi olmamasi lazimmis. Ayrica omega 3 ve omega 6 iceren haplari da oneriyorlar.
Valla canm ben almıyorum ama ben çok taze sogan ve salata yerim..O yuzden ordan dogru vitamin aldıgımı dusunyorum..Ne yazık ki normal zamanda da çok fazla meyve tuketen bir insan olamadım..O yuzden sanırım cok zorlanmıyorum bu durumdan..
Neyseki ben de hiç aramam meyveyi. Bizim için daha kolay oluyor bu rejim. Meyve düşkünü insanlar için çok zor gerçekten. Sen bile özlemiştin değil mi? Detoks iyi geldi diyordun. Ben meyve suyu detoksuna katılamıyorum çünkü hem reflü var ben de, hem de dedim ya sevmem, aramam hiç. Ben de başka bir detoks bulsam da sizinle yapsam iki gün. Ayranlı olan da olmuyor çünkü ayran içemiyorum ben. Pirinçle falan olmaz mı acaba?
o zaman su anda senin icin en uygun princ lapasi detoksu. peki daha önce hic yaptinmi istersen dene en azindan sonucunu görmüs olursun insanin elinin altinda basarili bir detoks bulunmasi iyi bence
Şimdiye kadar hiç detoks yapmadım. Pirinç lapası detoksu nasıl yapılıyor sen biliyor musun? Yağsız tuzssuz pirinçtir herhalde. Bir bakayım internete.
Şimdiye kadar hiç detoks yapmadım. Pirinç lapası detoksu nasıl yapılıyor sen biliyor musun? Yağsız tuzssuz pirinçtir herhalde. Bir bakayım internete.
kızlar çok açıkmıştım iki avuç badem yedim, tadım markanın 90 gr lık paketiydi, arkasında 100 gr da 7 kb yazıyodu.
afiyet olsun canim kb degeri cok uygun. ben daha önce listeden cok farkli demistim cünkü benim aldigim paketteki deger senin dediginle ayni ben gece mac seyrederken acikiyorum atistirmalik süper oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?