günaydın kızlar sof hoşgeldin kb diyetiyle bukadar kilo vermen çok güzel tebrik ederim darısı başımıza diyeyim ama bende ekmek olayına takıldım aslınında dediği gibi bitek no dengede 8 kb var ben bütün ekmeklere bakıyorum hepsinde daha fazla acaba sen yurtdışındamı yaşıyosun bayağı merak ettim
cnm ben adana da yaşıyorum lıgt kepek ekmeğini erkek kardeşim keşfetti bende şaşırdım ama arkasındaki kb sayı değerini dilim sayısına bölünce 1,5 oluyor paket halinde hazır dilimlenmiş ekmek.. bence marketleri araştırın sizde ulaşabilirsiniz :)
Ben burda butun ekmekleri araştırdım, en düşük kb degeri olan ekmek uno light denge yani kepekli ekmek onunda bir diliminde 8 KB var cnm..Sen yurt dışında filan mı yaşıyorsun? Ya da hangi ekmegin dilimi 1.5 KB olabilir ki? Ayrıca wasa var ben en çok onu tüketiyorum buyuk marketlerde var, pericim de ondan yiyor onun bir diliminde 5 kb var..
kızlar tarhana çorbasının nın kb değeri bilinemez değilmi:26:
ya arkadaşlar bir şey soracam.. - ben detoks için cuma cumartesi gününü ayarladım pt günü size katılamicam erken yapmış olacam. portakal suyu ile yapacam - pirinç detoksu nasıl oluyor? mesela 100 gr pirinç 20 kb oluyor sadece 100 gr mı yiyeceğiz 200 gr yersek 40 yapar kafama yatmadı benim ya bi günde 40 karbonhidrat alırsak bir kilo nasıl veriliyor 40 kb da tutarsak anca günde 200 gr veriliyor bir de haftada bir mi detoks yapılıyor.. haftada bir gün ise bir hafta portakal yaparım bi hafta pirinç bi hafta ayran çeşit ii olur gibi geldi bana.. ayran detoksu nasıl oluyor yine portakal detoksu gibi 4-6 bardak arasında mı sınırlandırılıyor. aydınlatırsanız sevinirim :)
Ekmek bilgilendirmen için tesekkur ederim..Araştırıcam çünkü çok kafama takıldı..
Bu arada biz meyve suyu detoksu yapacagız, sadece portakal degil, butun meyvelerden karışım yapıp yapıp diledigimiz kadar icecegiz. Muz ve ananas hariç. 2 gün yapacagız, p.tesi ve salı gunu diye kararlastırdık. 1.5 - 2 aydan önce yapılmıyor tekrarı çunku sakıncalı surekli yapılması..2 ay once 2 kilo vermiştim 2 gunde..Benim gibi veren arkadaslar var..Onemli olan detoks sonrası cok dikkatli yemek, hic kacamak yapmamak..
cnm bende uzun bir liste var içinde tarhana çorbası da var 2 kepçe 17 karbonhidrat :)
ya arkadaşlar bir şey soracam.. - ben detoks için cuma cumartesi gününü ayarladım pt günü size katılamicam erken yapmış olacam. portakal suyu ile yapacam - pirinç detoksu nasıl oluyor? mesela 100 gr pirinç 20 kb oluyor sadece 100 gr mı yiyeceğiz 200 gr yersek 40 yapar kafama yatmadı benim ya bi günde 40 karbonhidrat alırsak bir kilo nasıl veriliyor 40 kb da tutarsak anca günde 200 gr veriliyor bir de haftada bir mi detoks yapılıyor.. haftada bir gün ise bir hafta portakal yaparım bi hafta pirinç bi hafta ayran çeşit ii olur gibi geldi bana.. ayran detoksu nasıl oluyor yine portakal detoksu gibi 4-6 bardak arasında mı sınırlandırılıyor. aydınlatırsanız sevinirim :)
tmm cnm tşk ederim :) ama pirinç detoksunu anlamadım bende yorumları okudum tatsız tuzsuz sade diyenler var ona da eklenilecek şeyler var mı acaba :44:
mrb arkadaşlar iş yerinde artık giremiyorum kk ya sorun olduğunu daha önce yazmışım ama sizi hiç bir an unutmuyorum hep aklımdasınız siz ve karbonhidrat diyeti ben tam gaz devam ediyorum cumaya sonucu bildirecem ama kızlar iddaya girdiğim arkadaş vardı ya 5 kilo vermiş yani o önde ama yılmk yok daha finale var.cuma girmeye çalışıp sonucu yazacam bende tabloda kalmalıyım.yeni bişeyler öğrenrseniz lütfen benimlede paylaşın yarın bi ara girip bakacam.hepinizi öpüyorum sağlıkla zayıflayalım.
az tuz ve cesitli baharatlarla tatlandirabilirsin. günde iki defa meyve yiyen olmus yada her ögünde iki kasik yogurtla birlikte yiyende olmus. her ögün haslanmis bir cay bardagi princ o kesin ama günde toplam 4 ögün
naber kızlar çayımı içiyorum 0 kb:82:
siz ne yiyip içiyosun bakim "şuan"
çaktırmadan çaktırmadan eşimede yapcam bu diyeti, akşam ekmek kalmamış dedim yemeğinin yanına koymadım
:) benimki ekmek yok desem un su tuzdan ekmek yapıyor valla :)) Ben akşam kıymalı kabak gondol yedim iki tane kapattım geceyi ama iyi hatırlattın. Bir yeşil çay yapayım kendime :)
ohhh afiyet olsun canım, eşin toplu mu benim ki toplu malesef ama ona bi el atcam yakında
Sağol canım. Toplu valla, iri yarı diye göstermiyor ama kendisi de mutsuz kilo almaktan. Bizim sorun adam inanılmaz aşçı. Evlendikten sonra 1 yılda 10 ar kilo aldık. Gece acıkınca makarna değil hünkar beğendi yapıyor paşam da böyle gitmiyor işte :) Bir ara benimle başladı 6 kilo verdi ama işle ilgili sorunlar falan dağıldı aklı bu aralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?