günanaydın çıtır adayları.hafif bir gün dilioyorum herkese..
naber kızlar,
günaydın deyip kaçıyosunuz ama, sohbet istiyorum, dedikodu istiyorum
Sende varsa dedikodu sen anlat :) Saat 1 de derse gireceğim ama çocuklara ne anlatacağımı hala bilmiyorum. Tersten değil de şapşal yanımdan kalktım bugün. Ama ders yapmazssam da kendimi suçlu hissederim. Offf offf. Sen söyle ne anlatsam da kaynatsam kendi dersimi
branşın ne canım, kaçıncı sınıfa girceksin, ayrıntıları bilelim ki ona göre taktik verelim
Üniversitede antropolojiye giriş dersine gireceğim. Ah ahÖğrenciler de psikoloji bölümünden. En korktuğum şube bunlar valla.
günaydınm kızlar
sofcum bimdeki yada tüm ekmeklerin içinde 100 grmındaki kb değeri yazıyo canım ekmek kaç kramsa kb onuna çarpıp dilim sayısıma bolebilirsin mesela unolarda hem 100grdaki hemde 1 dilimdeki ayrı ayrı yazıyo
benim dün yediklerim
sabah 1 dilim beyaz peynir 1 zeytin 1 dilim dil peynir 2 kb
öğlen tavuk ızgara 0 kb
arada 3 kare bitter çikolata % 70 kakao sanırım 5 kb dir
akşam 1 patlıcan 2 kabak 1 küçük soğan 1 diş sarımsaktan oluşan sebze yemeği 1 kaşıkda yağ 3kaşık yoğurt bunu hakkında kbsi bilgim yok
bi kivi 7 kb
taş devrinde insanların nasıl kb diyeti yapmak zorunda kaldıklarını ve fit olduklarını anlat
şaka şaka sıkıcı bi gün olcak galiba, ama sen üstesinden gelirsin:13: neden psikoloji öğrencilerinden korkuyosun canım:26:
Varya bu sabah kimse beni böyle güldüremezdi Sağolasın. Aslında süper fikir. Günümüz beslenmesiyle taş devrini kıyaslayarak falan kaynatırız. Kendi alanımdan çok bunları biliyorum artık kilo vericem vericem diye diye.
Genelde mühendisliklere falan veriyorum. Sosyal dersi ya onlar hevesle dinliyor ama psikoloji kendi sosyal olduğundan çok sorguluyor, eleştiriyorlar. Ondan korkuyorum. Gerçi ben her dönem ilk derste korkarım. Hep ilk günkü heyecan :78:
canım süper kapatmışsın, sanırım yarın 1. sen olcaksın,:13: ben nedense bu hafta kendimi kilo vermiş hissetmiyorum
yarın hepinizin kilolarlarını merak ediyorum kızlar:13:
günaydınm kızlar
sofcum bimdeki yada tüm ekmeklerin içinde 100 grmındaki kb değeri yazıyo canım ekmek kaç kramsa kb onuna çarpıp dilim sayısıma bolebilirsin mesela unolarda hem 100grdaki hemde 1 dilimdeki ayrı ayrı yazıyo
benim dün yediklerim
sabah 1 dilim beyaz peynir 1 zeytin 1 dilim dil peynir 2 kb
öğlen tavuk ızgara 0 kb
arada 3 kare bitter çikolata % 70 kakao sanırım 5 kb dir
akşam 1 patlıcan 2 kabak 1 küçük soğan 1 diş sarımsaktan oluşan sebze yemeği 1 kaşıkda yağ 3kaşık yoğurt bunu hakkında kbsi bilgim yok
bi kivi 7 kb
yaf ben ekmeğe düşkün biri değilim sadece tostlarda yiyordum ben tamamı 36 sanıyordum değilmiş neyse ki aldınlattın tşk ederim ona göre hesaplarım bundan sonra sağol cnm
canım yanlış anlama sadece doğru hesaplıyalım diye soylemek istedim yok bizde bi yanlış hesaplıyosak bizde sana uyarız
kızlar ayran detoksunda yüzen bulgur mercimek parçacıkları çok itici geldi mikser sağolsun şimdi ayran içiyorum keyfiyle devam ediyor geçen cumartesi gününden bugün sabaha kadar geçen süre de sadece yarım kilo vermişim performans düşüklüğü var bu hafta çokta dikkat ettim napalım sağlık olsun benim hedefim haftada bir kiloydu ama bakalım cumartesiye kadar bu detoksunda etkisiyle toplam kaç kilo vermiş olacam
selam arkadaslar
tartilma gününe bir gün var yine merak icerisindeyim:26: iki haftadir hic kacamak yapmadim ve gecen hafta hic verememistiminsallah bu hafta baskülde biraz karsiligini alirim
bizim yarim günümüz vardi gidecegimiz arkadasin esi rahatsizlanmis ondan haftaya cumaya kaldi ama cumartesi günü arkadaslarla program yaptik yani cumartesi dietime pek sadik olamicam ama pazar bende minumum kb alirim detokslada telafi etmis olurum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?