Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

naber kızlar,

günaydın deyip kaçıyosunuz ama, sohbet istiyorum, dedikodu istiyorum

naber kızlar,

günaydın deyip kaçıyosunuz ama, sohbet istiyorum, dedikodu istiyorum

Sende varsa dedikodu sen anlat :) Saat 1 de derse gireceğim ama çocuklara ne anlatacağımı hala bilmiyorum. Tersten değil de şapşal yanımdan kalktım bugün. Ama ders yapmazssam da kendimi suçlu hissederim. Offf offf. Sen söyle ne anlatsam da kaynatsam kendi dersimi

branşın ne canım, kaçıncı sınıfa girceksin, ayrıntıları bilelim ki ona göre taktik verelim

günaydınm kızlar

sofcum bimdeki yada tüm ekmeklerin içinde 100 grmındaki kb değeri yazıyo canım ekmek kaç kramsa kb onuna çarpıp dilim sayısıma bolebilirsin mesela unolarda hem 100grdaki hemde 1 dilimdeki ayrı ayrı yazıyo

benim dün yediklerim

sabah 1 dilim beyaz peynir 1 zeytin 1 dilim dil peynir 2 kb

öğlen tavuk ızgara 0 kb

arada 3 kare bitter çikolata % 70 kakao sanırım 5 kb dir

akşam 1 patlıcan 2 kabak 1 küçük soğan 1 diş sarımsaktan oluşan sebze yemeği 1 kaşıkda yağ 3kaşık yoğurt bunu hakkında kbsi bilgim yok

bi kivi 7 kb

branşın ne canım, kaçıncı sınıfa girceksin, ayrıntıları bilelim ki ona göre taktik verelim

Üniversitede antropolojiye giriş dersine gireceğim. Ah ah Öğrenciler de psikoloji bölümünden. En korktuğum şube bunlar valla.

Üniversitede antropolojiye giriş dersine gireceğim. Ah ah Öğrenciler de psikoloji bölümünden. En korktuğum şube bunlar valla.

taş devrinde insanların nasıl kb diyeti yapmak zorunda kaldıklarını ve fit olduklarını anlat

şaka şaka sıkıcı bi gün olcak galiba, ama sen üstesinden gelirsin
:13: neden psikoloji öğrencilerinden korkuyosun canım:26:

canım süper kapatmışsın, sanırım yarın 1. sen olcaksın,:13: ben nedense bu hafta kendimi kilo vermiş hissetmiyorum
yarın hepinizin kilolarlarını merak ediyorum kızlar
:13:

Varya bu sabah kimse beni böyle güldüremezdi Sağolasın. Aslında süper fikir. Günümüz beslenmesiyle taş devrini kıyaslayarak falan kaynatırız. Kendi alanımdan çok bunları biliyorum artık kilo vericem vericem diye diye.

Genelde mühendisliklere falan veriyorum. Sosyal dersi ya onlar hevesle dinliyor ama psikoloji kendi sosyal olduğundan çok sorguluyor, eleştiriyorlar. Ondan korkuyorum. Gerçi ben her dönem ilk derste korkarım. Hep ilk günkü heyecan :78:

aaa ne güzel, bence çok hoş bi duygu ilk derste heyecanlanmak:13:

valla canım istedikleri kadar sorgulasınlar taş devrindeki gibi beslensek tahıl almasak, paketlenmiş hazır ürün yemeksek, yeni nesil şeker tüketmesek, yani taş devrinde şeker fabrikasımı vardı, hiç rejim diyete gerek olmazdı yani pek sorgulancak bişeyi yok

en fazla ama biz onlar gibi avlanmıyoruz, çalışmıyoruz koşmuyoruz derler, bi zahmet totonuzu kaldırıp biraz yürüyün dersin

ne övdüm kaçla göz arasında diyetimizi he

canım süper kapatmışsın, sanırım yarın 1. sen olcaksın,:13: ben nedense bu hafta kendimi kilo vermiş hissetmiyorum
yarın hepinizin kilolarlarını merak ediyorum kızlar
:13:

saol canım bende çok merak ediyorum aslında kilo verip veremediğimi bu sabah tarıya gittim ama çıkmadım yarını merakla bekliyoruz aslında pa<artesi başladığım için bu diyete pazartesi tam 2 hafta olucak senin listende gayet güzel canım inşallah hep beraber yarın 1kgda olsa vermiş oluruz

merhaba kizlar,

dun normal sabah kahvaltimi yaptim ve aralarda bitter cikolatalarla aksam yemegi vaktine geldim. Ama ani bir kararla bir arkadasa yemege gittim. Menude karides,mantar ve sogandan olusan bir sosla yapilmis makarna vardi. yaninda da ton balikli yogurtlu meze ve diyet kola. Cok kucuk tuttum porsiyonumu ama yemekten de geri kalmadim. bu sabah korkarak tartildim ki degisimi gozlemleyim diye ama hic bir zarari olmamis. aksine 100 gr daha vermisim. Ben hep zaten 6 gun diyet 1 gun normal yemek taraftariydim, dunku menumle de emin oldum bunun dogrulugundan. bundan sonra haftada bir sevdigim birsey yemeye calisicam. pek sevindim sormayin:79: ne zamandir canim makarna istiyordu, cok iyi geldi.

yarin toplam sonucu bildiririm. bu haftam iyi gecti. guya tartilmiycaktim ama yine duzenli tartildim.... ama beni pozitif etkiliyor tartilmak, napiyim

Son düzenleme:

yaf ben ekmeğe düşkün biri değilim sadece tostlarda yiyordum ben tamamı 36 sanıyordum değilmiş neyse ki aldınlattın tşk ederim ona göre hesaplarım bundan sonra sağol cnm

selam arkadaslar
tartilma gününe bir gün var yine merak icerisindeyim:26: iki haftadir hic kacamak yapmadim ve gecen hafta hic verememistim insallah bu hafta baskülde biraz karsiligini alirim
bizim yarim günümüz vardi gidecegimiz arkadasin esi rahatsizlanmis ondan haftaya cumaya kaldi ama cumartesi günü arkadaslarla program yaptik yani cumartesi dietime pek sadik olamicam ama pazar bende minumum kb alirim detokslada telafi etmis olurum yani

kızlar ayran detoksunda yüzen bulgur mercimek parçacıkları çok itici geldi mikser sağolsun şimdi ayran içiyorum keyfiyle devam ediyor geçen cumartesi gününden bugün sabaha kadar geçen süre de sadece yarım kilo vermişim performans düşüklüğü var bu hafta çokta dikkat ettim napalım sağlık olsun benim hedefim haftada bir kiloydu ama bakalım cumartesiye kadar bu detoksunda etkisiyle toplam kaç kilo vermiş olacam

yaf ben ekmeğe düşkün biri değilim sadece tostlarda yiyordum ben tamamı 36 sanıyordum değilmiş neyse ki aldınlattın tşk ederim ona göre hesaplarım bundan sonra sağol cnm

canım yanlış anlama sadece doğru hesaplıyalım diye soylemek istedim yok bizde bi yanlış hesaplıyosak bizde sana uyarız

canım yanlış anlama sadece doğru hesaplıyalım diye soylemek istedim yok bizde bi yanlış hesaplıyosak bizde sana uyarız

yok cnm yanlış anlamadım tabi ki birimizin yanlış hesabı olursa müdahele edeceğiz bu hafta sadece yarım kilo vermişim galiba tostların etkisinden böyle oldu:26: doğru hesaplamanın önemi bu gibi durumlarda ortaya çıkıyor bu hafta 35 50 arasında tutmuştum en azından bir kilo vermiş olmam lazımdı
detoksu tam zamanında yapıyorum demek ki bir kilo farketse keyfim tekrar yerine gelecektir:79:

Sofcum kolay gelsin , nasıl gidiyor detoks ben daha karar veremedim hangi gün yapacağıma. Ama bu detoksu yapacağım kesin kararlıyım baya bi güzel yorumlar var bakalım bizde işe yarıycakmı.

Similuna canım kolay gelsin girmişsindir şimdi herhalde derse.

bugünkü menümü yazayım
sabah 1 yumurta 0
1 dilim peynir 1
şekersiz çay

öğlen
tavuk ızgara
yarım dilim ekmek 6 dır herhalde
meyve suyu ( 25 mi oluyo şimdi keşke içmeseydim)
püre 2 kaşık (15 dir sanırım 150 gr sütlü püre 30 kbh değerindeymiş)

bence yarın verceksin canım bu kadar uzun duraklama olmaz herhalde, sen yinede bugün kb ne dikkat et:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…