Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

sofcum bence üzülme ekmegi yanlis hesaplamana ragmen yarim kg iyi bir sonuc bazen öyle bir durma noktasina geliyoruzki 100gr bile bizi mutlu ediyor ki yarim kg süper yani

bu arada detoks nasil gidiyor

merhaba canlarım bugün işyerinde doğum günü ve uzmanlık kutlaması vardı ama ben ne pastadan neden baklavadan ağzıma bile sürmedim herkes azmime hayran kaldı sen böle giderse çok kalmaz zayıflarsın diye.çok motive oldum ben kazanacam

süpersin canim :13: iradenin sonu zaferdir

:81::81: tebrikler canım sonunda kazanan sen olucaksın inşallah

ben diyete başladığımdan beri bizimkilerin eli durmadı her gün pasta börek bugünde menude dondurmalı pasta var zaten diyeti bozdular ya rahatlar pastacık dolapta kuzu pozisyonunda yatıyor dolabı açamıyorum dün yaptılar dünden beri bi lokmacık bile almadım detoks işkence olmaya başladı karnımın gurultusu senfoni eşliğinde çoşuyor cansu cum senn azmine bende hayran oldum cidden o muhteşem lezzetlerden uzak kalmaya çalışmak büyük başarı senn yazını okudum kıskandım pastaya ciger kedi hikayesi gibi bakmicam artık

sofcum bence üzülme ekmegi yanlis hesaplamana ragmen yarim kg iyi bir sonuc bazen öyle bir durma noktasina geliyoruzki 100gr bile bizi mutlu ediyor ki yarim kg süper yani

bu arada detoks nasil gidiyor

karnım zil çaldımı basıyorum ayran detoksunu ben yarım ölçü yaptım bir günlük yani hani belki hoşlanmam diye bir bardaklık kaldı akşama saklıyorum yarın sabah baskülde fark yaratırsa ayran a devam ederim aslında biraz tiksindim yarın pirinci mi denesem bir gün ayran bir gün pirinç yapsam ne olur zararlı mı acaba..:26:

ilk günde bile güzel sonuclar aliniyormus insallah yarin baskül yüzünü güldürür iki detoks ayni anda kesin zararli olurdu ama bir gün birinden bir gün digerinden bence zararli olmaz sonucta iki günü gecmiyorsun hem onuda deneyip aradan cikarmis olursun hangisi hosuna giderse bir dahaki detoksda hangisini yapacagin icin iyi bir fikir olur senin icin

evt haklısın bi de yarın pirinci deneyim ayran detoksundan hoşlanmadım bulgur sevmem ben belki o yüzden tiksindim bilmiyorum acı ilacı içmek gibi oldu benim için..ama bitti çok şükür bugünü atlattım.. yarın ola hayır ola :) pirinç severim lapa severim ama pilav yine sevmem pirinç lapa kıvamında olsa nasıl olur pirinç pirinçtir di mi bir de detoksu uygularken gün içinde şekersiz turk kahvesi bitki çayı ve normal çay tükettim umarım olumsuz etkisi yoktur.. o konuyla ilgili bir bilgi okumadım o yüzden aklıma da gelmedi şimdi çayımı hüpletirken aklıma geldi.. bir yarın olsun bakalım baskül amca ne dicek:76:

Son düzenleme:
Kızlar selam..
Butun gun gelemedim eve o yuzden yoktum burda da..
Gunluk ne yediklerimi yazayım..
Sabah
1 yumurta peynirli
Oglen
Brokoli haslama yogurtlu
Aksam
Begendili kebab yaptım kızlar ayıptır soylemesi
Misafirim gelicek birazdan..
Yesil salata yanında da..
Neyse yarın önemli gün ama ben korkuyorum tartılmaya..Cunku verememiş olabilirim hala aldıgımı..
Sabah erkenden burdayım ve heyecanla kilolarınızı bekliyorum..
Pericimmm nolur sen şampiyon olur musun artık????
Bence çoktan hakettin bunca zamandır!!

sofcum ayran detoksunun sonucunu merak ediyorum bakalım nasıl bir sonuç alacaksın. senin deneyimin bize de örnek olur :))
yarın tartılma günü!!! umarım güzel neticeler alırız.
ben iki gündür kb değerlerini düşük tuttum. sabahları omlet yaptım. güne yumurta türevleri ile başladığımda gün daha kolay geçiyor gibi geliyor bana. gün içinde bir avuç fındık,badem,antep fıstığı karışımı yedim. yemek olarak da yeşil salata ve ızgara et yaptım.Bir tane de enginar yedim.
ekmek yemedim. normalde sadece kahvaltıda yiyordum ama omlet yediğimde aramıyorum ekmeği.

hmm menun güzelmiş beğendim çerezlerin kb si ne baktın mı ben biraz yüksek bulduğum için yememeye çalışıyorum canım çok isterse bir iki tane alıyorum sadece.
bende detoksun sonucunu merak ediyorum yarın sabah uyanır uyanmaz ilk işim tartılmak olacak ama ben bir gün yaptım sonuç alamazsam içine malzeme koymadan sadece ayranla yapsam diyorum iki gün etkilidir belki..pirinci de denicem o da olmadı detoks metoks yok kuzular bana yaramıyor demek ki derim normal diyetle devam ederim

yediğim çerezlerin paketlerinde 100 gr için 5 ile 7 arasında yazdığı için rahatça yedim açıkcası. yediğim miktar 50 gr falandır ancak.olsun olsun max.10 kb diye düşünüyorum.
sen meyve suyu detoksunu denemişmiydin? sadece ayran zor olabilir bari ayranın kıvamı koyu olsun :))

seve seve aslicim sampiyonluktan ziyade güzel kilo vermis olmayi umuyorum gerci sonucta ayni kapiya cikiyor gercekten hakettim ama ya iki hafta olucak hic kacamak yapmadim yarini sabirsizlikla bekliyorum:97:

menüne bayildim terkencim kb'yi cerezlerden almissin cok saglikli bence ayrica cerezlerin listedeki degerlerle paket üzerindekiler tutmuyor bende paket üzerindekileri baz alarak rahatlikla yiyorum:13:

eger malzemesiz ayrana devam edersen biraz koyu yapip salataligi cok ilave et yine dengelemis olabilirsin

hazır paketli çerezler ii fikir aklıma hiç gelmemişti bende senn gibi yapim kb si de düşükmüş. mevye suyunu denemedim. hazır karışık meyve suyu olmaz deniliyor elma ya da kivi gibi meyvelerin de suyunu çıkarmak zor olacak benim için açıkçası üşeniyorum.. ayranı koyu kıvamda yapabilirim aklıma gelmemişti tşk ederim cnm. bir ay sonra da pirinci denicem ayran detoksu sarmadı ama yarın baskülde bir kilo eksik çıkarsam 1.5-2 ayda bir katlanabilirim

menüne bayildim terkencim kb'yi cerezlerden almissin cok saglikli bence ayrica cerezlerin listedeki degerlerle paket üzerindekiler tutmuyor bende paket üzerindekileri baz alarak rahatlikla yiyorum:13:

evet pericim liste ile paketler birbirinden farklı ben de paket üzerinde yazanları baz alıyorum. bu diyeti işte bu yüzden seviyorum insan nefsini törpüleyecek kadar yiyebiliyor bazı şeyleri.
aslının temennisine ben de yürekten destek veriyorum inşaalah bu haftanın birincisi olursun.

aslında marketlerde şekersiz %100 doğal meyve suları var. onları kullanan arkadaşlar olmuştu daha önceden hatırladığım kadarı ile.
üşenme konusunda haklısın ben de katı meyve sıkacağı var ama onu açmak sonra da yıkamak falan gözümde büyümüştü geçen sefer o yüzden portakal nar içmiştim genelde. narenciye sıkacağımı nar sıkarken bozdum !!! eski usul kollu meyve sıkacağı kullandım sonra en iyisi o bence.

eger malzemesiz ayrana devam edersen biraz koyu yapip salataligi cok ilave et yine dengelemis olabilirsin

ayran kıvamında olan sıvıların içinde katı oldu mu hoşlanmıyorum o yüzden mercimek bulgur ve nohutu püre yapıp karıştırdım yine heterojen kıvamında oldu :S salatalık da ayran içinde püre yapınca tortulu gibi asılı kalacak benim için detoks işkenceye dönüşmemeli zor sunmamalıyım yoksa diyetten de soğurum tercih edebilecekler için ama çok parlak bir fikir tşk ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…