yok cnm yanlış anlamadım tabi ki birimizin yanlış hesabı olursa müdahele edeceğiz bu hafta sadece yarım kilo vermişimgaliba tostların etkisinden böyle oldu:26: doğru hesaplamanın önemi bu gibi durumlarda ortaya çıkıyor bu hafta 35 50 arasında tutmuştum en azından bir kilo vermiş olmam lazımdı
detoksu tam zamanında yapıyorum demek ki bir kilo farketse keyfim tekrar yerine gelecektir:79:
bence yarın verceksin canım bu kadar uzun duraklama olmaz herhalde, sen yinede bugün kb ne dikkat et:13:
merhaba canlarım bugün işyerinde doğum günü ve uzmanlık kutlaması vardı ama ben ne pastadan neden baklavadan ağzıma bile sürmedim herkes azmime hayran kaldı sen böle giderse çok kalmaz zayıflarsın diye.çok motive oldum ben kazanacam
merhaba canlarım bugün işyerinde doğum günü ve uzmanlık kutlaması vardı ama ben ne pastadan neden baklavadan ağzıma bile sürmedim herkes azmime hayran kaldı sen böle giderse çok kalmaz zayıflarsın diye.çok motive oldum ben kazanacam
sofcum bence üzülme ekmegi yanlis hesaplamana ragmen yarim kg iyi bir sonuc bazen öyle bir durma noktasina geliyoruzki 100gr bile bizi mutlu ediyor ki yarim kg süper yani
bu arada detoks nasil gidiyor
karnım zil çaldımı basıyorum ayran detoksunu ben yarım ölçü yaptım bir günlük yani hani belki hoşlanmam diye bir bardaklık kaldı akşama saklıyorum yarın sabah baskülde fark yaratırsa ayran a devam ederim aslında biraz tiksindim yarın pirinci mi denesembir gün ayran bir gün pirinç yapsam ne olur zararlı mı acaba..:26:
sofcum ayran detoksunun sonucunu merak ediyorum bakalım nasıl bir sonuç alacaksın. senin deneyimin bize de örnek olur :))
yarın tartılma günü!!! umarım güzel neticeler alırız.
ben iki gündür kb değerlerini düşük tuttum. sabahları omlet yaptım. güne yumurta türevleri ile başladığımda gün daha kolay geçiyor gibi geliyor bana. gün içinde bir avuç fındık,badem,antep fıstığı karışımı yedim. yemek olarak da yeşil salata ve ızgara et yaptım.Bir tane de enginar yedim.
ekmek yemedim. normalde sadece kahvaltıda yiyordum ama omlet yediğimde aramıyorum ekmeği.
hmm menun güzelmiş beğendim çerezlerin kb si ne baktın mı ben biraz yüksek bulduğum için yememeye çalışıyorum canım çok isterse bir iki tane alıyorum sadece.
bende detoksun sonucunu merak ediyorum yarın sabah uyanır uyanmaz ilk işim tartılmak olacak ama ben bir gün yaptım sonuç alamazsam içine malzeme koymadan sadece ayranla yapsam diyorum iki gün etkilidir belki..pirinci de denicem o da olmadı detoks metoks yok kuzular bana yaramıyor demek ki derim normal diyetle devam ederim
Kızlar selam..
Butun gun gelemedim eve o yuzden yoktum burda da..
Gunluk ne yediklerimi yazayım..
Sabah
1 yumurta peynirli
Oglen
Brokoli haslama yogurtlu
Aksam
Begendili kebab yaptım kızlar ayıptır soylemesi
Misafirim gelicek birazdan..
Yesil salata yanında da..
Neyse yarın önemli gün ama ben korkuyorum tartılmaya..Cunku verememiş olabilirim hala aldıgımı..
Sabah erkenden burdayım ve heyecanla kilolarınızı bekliyorum..
Pericimmm nolur sen şampiyon olur musun artık????
Bence çoktan hakettin bunca zamandır!!
sofcum ayran detoksunun sonucunu merak ediyorum bakalım nasıl bir sonuç alacaksın. senin deneyimin bize de örnek olur :))
yarın tartılma günü!!! umarım güzel neticeler alırız.
ben iki gündür kb değerlerini düşük tuttum. sabahları omlet yaptım. güne yumurta türevleri ile başladığımda gün daha kolay geçiyor gibi geliyor bana. gün içinde bir avuç fındık,badem,antep fıstığı karışımı yedim. yemek olarak da yeşil salata ve ızgara et yaptım.Bir tane de enginar yedim.
ekmek yemedim. normalde sadece kahvaltıda yiyordum ama omlet yediğimde aramıyorum ekmeği.
hmm menun güzelmiş beğendim çerezlerin kb si ne baktın mı ben biraz yüksek bulduğum için yememeye çalışıyorum canım çok isterse bir iki tane alıyorum sadece.
bende detoksun sonucunu merak ediyorum yarın sabah uyanır uyanmaz ilk işim tartılmak olacak ama ben bir gün yaptım sonuç alamazsam içine malzeme koymadan sadece ayranla yapsam diyorum iki gün etkilidir belki..pirinci de denicem o da olmadı detoks metoks yok kuzular bana yaramıyor demek ki derim normal diyetle devam ederim
yediğim çerezlerin paketlerinde 100 gr için 5 ile 7 arasında yazdığı için rahatça yedim açıkcası. yediğim miktar 50 gr falandır ancak.olsun olsun max.10 kb diye düşünüyorum.
sen meyve suyu detoksunu denemişmiydin? sadece ayran zor olabilir bari ayranın kıvamı koyu olsun :))
menüne bayildim terkencim kb'yi cerezlerden almissin cok saglikli bence ayrica cerezlerin listedeki degerlerle paket üzerindekiler tutmuyor bende paket üzerindekileri baz alarak rahatlikla yiyorum:13:
hazır paketli çerezler ii fikir aklıma hiç gelmemişti bende senn gibi yapim kb si de düşükmüş. mevye suyunu denemedim. hazır karışık meyve suyu olmaz deniliyor elma ya da kivi gibi meyvelerin de suyunu çıkarmak zor olacak benim için açıkçası üşeniyorum.. ayranı koyu kıvamda yapabilirim aklıma gelmemişti tşk ederim cnm. bir ay sonra da pirinci denicem ayran detoksu sarmadı ama yarın baskülde bir kilo eksik çıkarsam 1.5-2 ayda bir katlanabilirim
eger malzemesiz ayrana devam edersen biraz koyu yapip salataligi cok ilave et yine dengelemis olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?