aslında marketlerde şekersiz %100 doğal meyve suları var. onları kullanan arkadaşlar olmuştu daha önceden hatırladığım kadarı ile.
üşenme konusunda haklısın ben de katı meyve sıkacağı var ama onu açmak sonra da yıkamak falan gözümde büyümüştü geçen sefer o yüzden portakal nar içmiştim genelde. narenciye sıkacağımı nar sıkarken bozdum !!! eski usul kollu meyve sıkacağı kullandım sonra en iyisi o bence.
sadece iki tür meyve suyu yeterli geliyorsa bende yapabilirim ben 4 5 çeşit olarak düşünmüştüm şekersiz meyve suları da olabilir :26: denemeye değer benim için çokta keyifli olur çünkü meyve suyuna bayılırım
evet pericim liste ile paketler birbirinden farklı ben de paket üzerinde yazanları baz alıyorum. bu diyeti işte bu yüzden seviyorum insan nefsini törpüleyecek kadar yiyebiliyor bazı şeyleri.
aslının temennisine ben de yürekten destek veriyorum inşaalah bu haftanın birincisi olursun.
merhaba kızlar biliyorum üzülme normal falan diyeceksiniz ama ben çok mutsuzum işte 68.4 olmuşum 800 gram gibi vermişim ya ben mi çok çabuk olsun düşüncesiyle yanlış yapıyorum yoksa bende troit falanmı var sizdaha terübelisiniz 17 günde üç buçuk kilo vermek normal mi ama yemesini çok kısan biri için
günaydın kızlar
Canan , Sof tebrik ederim güzel kilolar vermişsiniz. Aylincim canın ne zaman istiyorsa ozaman tartıl canım üzülme okadar .
Aslında bende tartılmıyacaktım akşam eve gittim eşim lahmacun , pide etli ekmek ne varsa doldurmuş gelmiş tam hafta sonu olucak şeymi ertesi gün tartılcaz falan diye diye bi güzel yedim yani ne yapabilirim buda benim suçum artık bir hafta cezasını çekicem.
Yanlız güzel bişey var 300 gr vermişim buna rağmen. Yani 64 geldim.
ben yarin tartilmak istemiyomuf ya kendimi 1.5 kilo almis hissediyorum
ah şu gramlar ah..kızlar bende bu detoks mudur nedir onlardan yapayım diyorum varmı bana yardımcı olacak fikir vercek olan..şimdiden teşekkür mesala şu ayran detoksu
merhaba kızlar biliyorum üzülme normal falan diyeceksiniz ama ben çok mutsuzum işte 68.4 olmuşum 800 gram gibi vermişim ya ben mi çok çabuk olsun düşüncesiyle yanlış yapıyorum yoksa bende troit falanmı var sizdaha terübelisiniz 17 günde üç buçuk kilo vermek normal mi ama yemesini çok kısan biri için
Kızlar selam,
Sof, Cansude, Gulaycım hepiminizi tebrik ederim..
Cansude bosyere üzülüyorsun, 800 gram bence super sonuc, gecen gun televizyonda diyetisyenden dinledim..Kilon mesela 80 ise haftada 800 gram, 90 ise 900 gram en mantıklı verilen kilo imis..Yani sen en saglıklı olanını yapıyorsun sakın uzulme..
Sof sen de cnm guzel yaradı detoks, hemen sonucunu alıyorsun ne guzel..Tebrik ederim..
Gulaybcn valla lahmacuna ragmen verdiysen helal sana..Benim oyle şanslarım hic olmadı..300 gram hiç fena degil..
Ben de size benim hikayemi anlatayım..
İki gundur nasıl sıkı bir rejim yapıyodum biliyorsunuz, dun aksam misafirlerim geldi ve ben begendili kebap yaptıgımı yazdım burda ne yazık ki..
Fırından tepsiyi çıkartırken elimden bir düşürdüm en buyuk boy borcamımı, bir anda butun etler ve patlıcanlar yerde tabi borcamda tuz buz.. İcerde misafirler ben oyle kaldım..Resmen cocuk gibi agladımö hüngür hüngür..Tabi benim de eşim hemen lahmacun soyledi..En yakın o var, biz cok dag basında oturuyoruz, secenek yok..Ben de yarım lahmacun ve salata yemek zorunda kaldım..Cunku misafirlere cok ayıp olurdu azıcık tadına bakmasam..
Bu sabah tartıldım aynı kilomdayım..Bu kadar bozmaya ben inanamıyorum aslında..Sozde 2 gun hic bozmayıp toparlıyordum onda da yarım lahmacun saolsun..Neyse ben hala aynıyım...Listeyi gün icinde hazırlıycam ama yarın sabah gondericem..
Hepiniz guzel haberlerle gelin insallah...
Kızlar selam,
Sof, Cansude, Gulaycım hepiminizi tebrik ederim..
Cansude bosyere üzülüyorsun, 800 gram bence super sonuc, gecen gun televizyonda diyetisyenden dinledim..Kilon mesela 80 ise haftada 800 gram, 90 ise 900 gram en mantıklı verilen kilo imis..Yani sen en saglıklı olanını yapıyorsun sakın uzulme..
Sof sen de cnm guzel yaradı detoks, hemen sonucunu alıyorsun ne guzel..Tebrik ederim..
Gulaybcn valla lahmacuna ragmen verdiysen helal sana..Benim oyle şanslarım hic olmadı..300 gram hiç fena degil..
Ben de size benim hikayemi anlatayım..
İki gundur nasıl sıkı bir rejim yapıyodum biliyorsunuz, dun aksam misafirlerim geldi ve ben begendili kebap yaptıgımı yazdım burda ne yazık ki..
Fırından tepsiyi çıkartırken elimden bir düşürdüm en buyuk boy borcamımı, bir anda butun etler ve patlıcanlar yerde tabi borcamda tuz buz.. İcerde misafirler ben oyle kaldım..Resmen cocuk gibi agladımö hüngür hüngür..Tabi benim de eşim hemen lahmacun soyledi..En yakın o var, biz cok dag basında oturuyoruz, secenek yok..Ben de yarım lahmacun ve salata yemek zorunda kaldım..Cunku misafirlere cok ayıp olurdu azıcık tadına bakmasam..
Bu sabah tartıldım aynı kilomdayım..Bu kadar bozmaya ben inanamıyorum aslında..Sozde 2 gun hic bozmayıp toparlıyordum onda da yarım lahmacun saolsun..Neyse ben hala aynıyım...Listeyi gün icinde hazırlıycam ama yarın sabah gondericem..
Hepiniz guzel haberlerle gelin insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?