Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

sadece iki tür meyve suyu yeterli geliyorsa bende yapabilirim ben 4 5 çeşit olarak düşünmüştüm şekersiz meyve suları da olabilir :26: denemeye değer benim için çokta keyifli olur çünkü meyve suyuna bayılırım

ben çok farklı meyveler kullanmamıştım tembellikten olsa gerek :)) meyve çayı ve kaynattığım kuru incir kayısı suyu da içmiştim sonunda da 1.6 kilo vermiştim. gerçi yarısını geri aldım ama olsun...meyve suyu seviyorsan iyi. ben meyve suyu detoksundan çok keyif almıştım.

temennin icin saol tatlim insallah hepimiz ayni kiloyu veririz hepimiz toplu birincilikler yasariz

ARZUUUUUUUUUUUUUUUU ugrucam söz dedin yine yok oldun insallah yarin gelir kilo bildirimi yaparak diete baslarsin

arkadaşlar uyanır uyanmaz tartıldım ve tam 1 kilo vermişim :81: bu hafta toplam 1,5 kilo vermiş oldum bugün de ayran detoksu yapacam benim tartılma günüm yarın. cumartesi sabahına kadar bir kilo daha verirsem haftayı 2,5 kiloyla kapatmış olacam. bir olumsuz tarafı var ben bir senedir akşam 7 den sonra hiç bir şey yemem 9 a kadar karnımın gurultusu öldürdü beni bir şeyler yemeyim diye erkenden yattım. bir de detoksta verilen kiloları geri almamak için kb minimumda tutacam her gün 5 kb arttıracam 45 50 ye kadar önümüzdeki haftada bir günlük kaçamağımı yapmicam.düzene girince yine haftada bir kaçamak hakkımı kullanırım. ay çok mutlu oldum yaa inşallah geri almam

Son düzenleme:
merhaba kızlar biliyorum üzülme normal falan diyeceksiniz ama ben çok mutsuzum işte 68.4 olmuşum 800 gram gibi vermişim ya ben mi çok çabuk olsun düşüncesiyle yanlış yapıyorum yoksa bende troit falanmı var sizdaha terübelisiniz 17 günde üç buçuk kilo vermek normal mi ama yemesini çok kısan biri için

cnm gayet normal ilerliyorsun 3.5 kilo 17 günde ii bir rakam sağlıklı olanı haftada bir kilo vermek diyor dr lar benim diyetisyenimde öyle söylemişti fazlası vucuda zarar verir dedi ayrıca kiloları daha çabuk geri almasına sebep oluyormuş bende 20 günde 3.7 kilo vermişim 72.90 la başladım şimdi 69.20 yim hiç canını sıkma sabrederek kilo vermeye adapte et kendini çabucak gitmeyecek kilolar yavaş yavaş sağlam vermek en iyisi ben geçen sene 15 kiloyu öyle verdim geri de almadım çok şükür hiç moralini bozma harika gidiyorsun :81:

günaydın kızlar

Canan , Sof tebrik ederim güzel kilolar vermişsiniz. Aylincim canın ne zaman istiyorsa ozaman tartıl canım üzülme okadar .

Aslında bende tartılmıyacaktım akşam eve gittim eşim lahmacun , pide etli ekmek ne varsa doldurmuş gelmiş tam hafta sonu olucak şeymi ertesi gün tartılcaz falan diye diye bi güzel yedim yani ne yapabilirim buda benim suçum artık bir hafta cezasını çekicem.

Yanlız güzel bişey var 300 gr vermişim buna rağmen. Yani 64 geldim.

ayran detoksunu kendime göre uyarladım bir litre yogun kıvamdaki ayranı az tuz ve naneyle kaynattım çorba niyetine içecem dünkü tiksinti durumunu bugünde yaşamak istemiyorum kendim için keyifli hale getirmeye çalıştım

tşk ederim cnm bende bu hafta ekmeği yanlış hesapladım bir de hafta içi akşam babam künefe getirmişti dayanamayıp yarım porsiyon yemiştim bu hafta verdiğim kilo sadece 500 gr dı detoks sayesinde dengelemiş oldum.. ipin ucu az kaçmış olsada vermişsin o da ii bir başarı tbrk ederim cnm

Kızlar selam,
Sof, Cansude, Gulaycım hepiminizi tebrik ederim..
Cansude bosyere üzülüyorsun, 800 gram bence super sonuc, gecen gun televizyonda diyetisyenden dinledim..Kilon mesela 80 ise haftada 800 gram, 90 ise 900 gram en mantıklı verilen kilo imis..Yani sen en saglıklı olanını yapıyorsun sakın uzulme..
Sof sen de cnm guzel yaradı detoks, hemen sonucunu alıyorsun ne guzel..Tebrik ederim..
Gulaybcn valla lahmacuna ragmen verdiysen helal sana..Benim oyle şanslarım hic olmadı..300 gram hiç fena degil..
Ben de size benim hikayemi anlatayım..
İki gundur nasıl sıkı bir rejim yapıyodum biliyorsunuz, dun aksam misafirlerim geldi ve ben begendili kebap yaptıgımı yazdım burda ne yazık ki..
Fırından tepsiyi çıkartırken elimden bir düşürdüm en buyuk boy borcamımı, bir anda butun etler ve patlıcanlar yerde tabi borcamda tuz buz.. İcerde misafirler ben oyle kaldım..Resmen cocuk gibi agladımö hüngür hüngür..Tabi benim de eşim hemen lahmacun soyledi..En yakın o var, biz cok dag basında oturuyoruz, secenek yok..Ben de yarım lahmacun ve salata yemek zorunda kaldım..Cunku misafirlere cok ayıp olurdu azıcık tadına bakmasam..
Bu sabah tartıldım aynı kilomdayım..Bu kadar bozmaya ben inanamıyorum aslında..Sozde 2 gun hic bozmayıp toparlıyordum onda da yarım lahmacun saolsun..Neyse ben hala aynıyım...Listeyi gün icinde hazırlıycam ama yarın sabah gondericem..
Hepiniz guzel haberlerle gelin insallah...

ah şu gramlar ah..kızlar bende bu detoks mudur nedir onlardan yapayım diyorum varmı bana yardımcı olacak fikir vercek olan..şimdiden teşekkür mesala şu ayran detoksu

ben yarin tartilmak istemiyom uf ya kendimi 1.5 kilo almis hissediyorum

diyette kendi içimizdeki psikolojik baskı kötü oluyor yaa ben haftalık çizelgemi takip edebilmek için kaçamaklar yapsamda tartılıyorum haftamı genel olarak değerlendirip diğer hafta ona göre yöntemler belirliyorum yemek pasta çörek konusunda zayıf düştüğümü hissettiğimde 60 kb den yavaş yavaş 5 kb lik düşüşler uyguluyorum hem psikolojik olarak kendimi diger haftaya hazırlıyorum hemde az çok kilo vermiş oluyorum...

ah şu gramlar ah..kızlar bende bu detoks mudur nedir onlardan yapayım diyorum varmı bana yardımcı olacak fikir vercek olan..şimdiden teşekkür mesala şu ayran detoksu

cnm meyve suyu ayran ve pirinç detoksu var meyve suyu detoksu en az 2 meyveden oluşuyor hazır meyve suyu alacaksan yüzde yüz dogal şekersiz olanlarından var iki gün tüketiyorsun ayran detoksu 4 kaşık haşlanmış mercimek nohut ve bulguru 2 lt ayran içine karıştırıp iki gün tüketiyorsun pirinç ise haşlıyorsun az tuz ya da baharatla zenginleştirebilirsin her ögün bir çay bardağı dolusu yiyorsun o da 2 gün sürüyor detokslar 1.5 2 ayda bir yapılıyor geri almamak içinde detoks sonrasındaki haftada çok dikkatli yemen lazım.. ben dün yaptım ii sonuç aldım ama ayran detoksu içindeki malzemeler damak tadıma uymuyor benim için işkence oldu dün bugün kendi ayran detoksumu yaratmaya çalıştım içine bakliyat koymadan ayranı nane ve tuzla az kaynattım. bugünü de öyle geçirecem..

bence 17 güne 3,5 kilo çok iyi
boşuna üzüyosun kendini
800 g güzel bence az değil
yeterki verdiklerin kalıcı olsun canım, önemli olan hızlı olması değil kalıcı olması

beğendili kebapa üzüldüm canım , olsun artık lahmacunla kurtarmışsınız. Kilonada üzülme sen güzel kilolar verdin arada duruşlar olacak tabi.

kıyamam ya, nazara yor boşver, giden yemek olsun, neden ayıp olsun misafirlere canım, insanlık hali:13:

şimdi gittim tartıldım kızlar 58,7
1,3 kilo vermişim , şaşırdım doğrusu, bana kilo vermemişim gibi gelmişti, iyi vermişim be kendimce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…