şimdi gittim tartıldım kızlar 58,7
1,3 kilo vermişim , şaşırdım doğrusu, bana kilo vermemişim gibi gelmişti, iyi vermişim be kendimce
Tebrik ederim seni de cnm..super iradenle bak bu hafta da super verdin..Yola devam..
günaydın arkadaşlar.kilo veren herkesi tbr ediyorum.aslıcım akşam bende hüsrana uğrayanlardanım.eşim gelirken künefe almış çok severim ben.ben yemicem dedim.ben enin için aldım sen yemiyosun dedi.zaten bahane arıyom yemek için kırmayım bari dedim.veee bir porsiyon künefeyi yedimm.sonuççç bu sabah 59.7.bu hafta verdim diyodum ama künefe herşeyi altüst etti.neyse artıkın yedim bitti geçti.bugün yeni bir gün.inş. toparlarım.
şimdi gittim tartıldım kızlar 58,7
1,3 kilo vermişim , şaşırdım doğrusu, bana kilo vermemişim gibi gelmişti, iyi vermişim be kendimce
çok teşekkür ederim canım,hedefimi 58 mi çeksem acep, şuan kendimi çok iyi hissediyorum göbeğim bile söndü sanki
yanlız ben sizden biraz daha farklı bi diyet uyguladım sonuçta kb hesaplamaya dayansada
ama yanlış anlaşılmasın benim yaptığım daha iyidir demiyorum, kim nasıl mutlu hissediyorsa öyle yapmalı
ben diyetin başından beri sadece bi yarım simit yedim tahıl grubundan ve meyve olarakta sadece br muz
bununların dışında hiç meyve yemedim ve hiç tahıl, bakliyat grubu bişey yemedim
aldığım en yüksek kb ler sebzelerden ve çok az kuruyemişlerden...
biraz çakma tdd ve kbd karışımı oldu yani
günaydın arkadaşlar.kilo veren herkesi tbr ediyorum.aslıcım akşam bende hüsrana uğrayanlardanım.eşim gelirken künefe almış çok severim ben.ben yemicem dedim.ben enin için aldım sen yemiyosun dedi.zaten bahane arıyom yemek için kırmayım bari dedim.veee bir porsiyon künefeyi yedimm.sonuççç bu sabah 59.7.bu hafta verdim diyodum ama künefe herşeyi altüst etti.neyse artıkın yedim bitti geçti.bugün yeni bir gün.inş. toparlarım.
tbrkler cnm
Herkesin kendine göre bir duzeni olmalı bence de..Sen gayet iyi gidyorsun zaten..Ama 58 e de ceksen hedefini, bence 1 ay kadar verdigin kiloyu korumak adına gunluk KB degerini 70 lerde tutman gerek diye dusunuyorum..Eger yeteri kadar verdigini dusunuyorsan kendin sevdiin yiyeceklerden bir daha bir liste hazırlayabilirsin..Ama 55 e düşersen en azından 1-2 kilo alsan da mutsuz olma durumun olmaz..Neyse tekrar tebrikler..
günaydın kızlar
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
ben bu hafta 500gr vermişim regli zamanım aslında olmam lazım ama gecikti bikaçgün neyse sorun değil nasıl olsa vermişim moral bozmak yok herşekliyle yola devam
Selam kızlar, ben ve bir arkadaşım daha aranıza katıldık, motivasyon desteğine ve deneyimlerinize ihtiyacımız var. Ben yaklaşık 20 yıl kadar önce de bu diyeti yapıp kilo vermiştim ama o zaman verdiğim kilo şimdi vermem gerekenin çok çok altındaydı. Bakalım bu sefer de başarabilecek miyim..Benim kilom 89.6, hedefim 60kg..Antidepresanlarla alınan kiloların üzerine tüp bebek denemeleri vs de eklenince 40kg aldım ama eski kilomda olmama gerek yok beni 60 kg kurtarır. Hedef sürem de 7 ay, iyi mi sizce?
Günaydın arkadaşlar,
kilo veren herkesi kutlarım
ben 59.2 çıktım geçen hafta kilo bildirimi yapmamıştım ama önceki hafta 59.9 dum. iki haftada 700 gr.
çok şükür. ben 60 da çok uzun süre kaldım umarım şimdi bu direnci kırmışımdır.
Selam kızlar, ben ve bir arkadaşım daha aranıza katıldık, motivasyon desteğine ve deneyimlerinize ihtiyacımız var. Ben yaklaşık 20 yıl kadar önce de bu diyeti yapıp kilo vermiştim ama o zaman verdiğim kilo şimdi vermem gerekenin çok çok altındaydı. Bakalım bu sefer de başarabilecek miyim..Benim kilom 89.6, hedefim 60kg..Antidepresanlarla alınan kiloların üzerine tüp bebek denemeleri vs de eklenince 40kg aldım ama eski kilomda olmama gerek yok beni 60 kg kurtarır. Hedef sürem de 7 ay, iyi mi sizce?
Kızlar size iyi bir haberim var, buradaki tüm listelerde bakliyatlar fena halde karbonhidratlı ya, onlarda bir hata var. Bu listelerin prototipi havacıların dergisinde yayınlanan listedir ve 746. sayfadaki listenin tümüdür. Ancak ben diyetle çok ilgilendiğimden,güvenilir bir besin değerleri sitesinden aldığım bilgileri size aktarmak istiyorum
mercimek 100gr 20 ünite
bezelye 100gr 17
bakla 100gr 20
nohut 100gr 27
fasulye 100gr 23
pirinç 100gr 29
buradaki listelere göre bakliyat yemek hayalden öteye gidemiyor oysa ki içerdiği lif ve vitaminler açısından alınması gereken besin grubu. Size yaklaşık %50 indirim yaptım ünitelerde, afiyet olsun
Günaydın arkadaşlar,
kilo veren herkesi kutlarım
ben 59.2 çıktım geçen hafta kilo bildirimi yapmamıştım ama önceki hafta 59.9 dum. iki haftada 700 gr.
çok şükür. ben 60 da çok uzun süre kaldım umarım şimdi bu direnci kırmışımdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?