Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

slm canım hoşgeldiniz aramıza.ilaçla kilo almak çok cansıkıcı bilirim.bendede adet düzensizliği var ilaç kullanıyorum.metobolizmayı yavaşlatıyo.yemesende kilo aldırıyo ödem yapıyo.ama birlikte aşcaz bu durumu.süreç belki zayabilir ama eminim istediğin kioya ulaşacaksın

amaaan canım uzun süredir yemiyosan vicdan yapmana gerek yok o zaman
ben gerçi bi haftalık bi emeğin bi künefe yüzünden boşa gitceğine inanmam, bugün böyle çıktın belki ama yarın tartılsan emin 100 g bile olsa vermiş görürsün kendini
:13:

Yeni gelen arkadaslara hosgeldinizzz umarim hedefine ulasirsin
Kizlar motivasyon icin tsk ederim...Kilo verenleride tebrik ediyorum darisini kilo veremeyenlerin basina :)
tartilmak istemedim ama tartildim yinede. Gerceklerle yüzlesmek lazim kacis bi cözüm degildir dedim ve bastim basküle. Sonuc 500gram artidayim. Eve geleli 6 hafta oldu 69.5 kiloyla geldim 68.5 kiloyla geri dönüyorum. Pozitif yönden bakinca sonuc olarak yinede 1 kilo vermisim 6 hafta icinde. Ama su kacamaklar olmasaydi kesin 66 ya da 67yle dönecektim. Benim hedefim 65kg ondan sonra sabitlemeyi düsünüyorum fakat 3.5 kilo yapisti kaldi :)

bi arkadaş vardı yeni gelen cuma gün kilo bildircem demişti, umarım vazgeçmemiştir.:26:

Merhaba kizlar,

Dun herkesin kacamak gunuydu sanirim. benim de misafirim vardi, 1 dilim elmali turta, cerez falan bir guzel goturdum valla... Neyse artik umarim herkes kacamakli ya da kacamaksiz istedigi kilolara ulasir.

Ben bugun tartiya inanamadim, cunku tarti da 64.3 gozukuyorum. (1.5 kilo vermisim)

bi arkadaş vardı yeni gelen cuma gün kilo bildircem demişti, umarım vazgeçmemiştir.:26:

O yeni gelmedi aslında Arzuyu diyosun sen..O benden de önce burdaydı, ama bir kac haftadır rejimi bırakmıştı...İnsallah gelir ben de oyle ümit ediyorum..

wooow tebrik ederim özge,:13: kuruyemişleri kaçamaktan sayma canım

O yeni gelmedi aslında Arzuyu diyosun sen..O benden de önce burdaydı, ama bir kac haftadır rejimi bırakmıştı...İnsallah gelir ben de oyle ümit ediyorum..

gelenler gitmesin ya, daha kalabalık olalım, diğer topikler hep up valla gıcık oluyorum

Son düzenleme:

kaçamak yapmana ragmen süpersin tbrkler :81:

wooow tebrik ederim özge,:13: kuruyemişleri kaçamaktan sayma canım

Tesekkur ederim, ben de seni tebrik ediyorum, sen de super gidiyosun... Yaa 15 gundur hic kuruyemis falan yemedim, o yuzden kafamda direk kacamak olarak nitelendirdim onlari :) .

kaçamak yapmana ragmen süpersin tbrkler :81:

Tesekkur ederim, hepimiz insallah bu sekilde devam ederiz. Bu hafta diyeti biraz degistirdim aslinda, kb degerini 20'de tutmaya calistim hep, 12-15'ini sebzelerden aldim. Ekmegi zaten tamamen kestim. Bunlarin etkisi diye dusunuyorum.

Herkese merhaba,

Sabah dersim vardı giremedim, birazdan da ayağım için yeni bir doktor buldum ona gideceğim (dua edin bu doktor bir çözüm bulsun artık, yürümeyi özledim) ve bu yüzden tek tek kutlayamadım sizi. Kilo veren veremeyen herkese Başaracağız kızlar vazgeçmek yok

Ben de bu sabah 73.7 oldum nihayet Çizelgemi doğruladım sonunda

Artık hızlanmam lazım ama dediğim gibi 300 olsun benim olsun.

MART KAPIDAN BAKTIRSIN, TÜM YAĞLARI YAKTIRSINNNN

Selam arkadaşlar
Bugün tartıldım ve 69.2 kg. çıktım ama regl olmak üzereyim onun şişliği diye düşünüyorum çünkü genelde ben bu dönemde 1,5- 2 kg fazla çıkarım. Ben 10 gündür bu diyeti yapmamama rağmen karbonhidratı kısmaya alışmışım artık istesemde çok unlu tatlı şeyler yiyemiyorum. Bu arada beni uzun zamandır görmeyen görümcem çok zayıfladığımı söyleyerek beni çok mutlu etti. Pazartesiden itibaren 1haftalık süreçte sıkı bir diyet uygulayacam bakalım başarılı olabilecekmiyim eğer başarılı olursam burayada yazarım.

ya arkadaşlar çizelgede noktalı kilo belirtiyorsunuz ben yazdığımda gram kısmını göstermiyor siz nasıl yapıyorsunuz anlamadım

yaptım galiba hehehe

Son düzenleme:
selam arkadaslar

öncelikle hepinizi tebrik ederim gercekten süper gidiyorsunuz yine cok güzel kilolar vermissiniz hepinizi ayri ayri kutlamak ve cevap yazmak isterdim fazla vaktim yok cikicam ve masallah sayfalar bayagi dolmus ama bu cok güzel

bana gelince büyük heves ve merakla gittim tartildim acikcasi sevinemedim sadece 200 gr vermisim normal degil aslinda iki haftadir hic kacamak yapmadim insallah bu direnc kirilir detoksdan umutluyum. hafta sonu maalesef yeme acisindan kötü gecicek verdigim 200gr'i kesin alicam yani iki haftada verdigim 200gr bosa gitmis olacak neyse tabiki yolumuza devam edicez ben kaplumbag hiziyla ilerliyorum derken kaplumbagin bile gerisinde kaldim

kizlar selam,

ben bu hafta coook mutluyum. gecen haftalarda biraz duraksamisti kilo vermem bu hafta telafi etti sanirim. dun de regl olmama ragmen bugun de kilo vermis olarak uyandim. gecen hafta 61.6 idim cuma sabahi ac karna, bugun 61.0 olarak basladim gune. 600gr vermisim yani bu hafta. ki cars gunu makarna yemistim, dun de bir suru cikolatali sutler, cikolatalar fln goturmustum hasta oldum diye. onlara ragmen vermem sasirtti acikcasi yine de. dunku biraz fazla olmustu cunku. neyse cok sukur diyorum ve yoluma devam ediyorum. Kilo veren herkese basarilar. kilo vermesi duranlar da lutfen sabretsinler, bir sure sonra yine basliyor vucut.:13:

neden canım hafta sonu partimi var:26:

Ben hiç bakmıyorum valla diger topiclere..Hem vaktim yok hem de burası bana yetiyor..
Osqeecimm tebrik ederim supersin bu arada..

bende bakmıyorum ama diyet başlığından girince up olduklarını görüyorum bi bakıyorum bizim topik aşağılarda hemen up yapıyorum

öğle arası önce bir saat yürüyüş yapıp sonra gelip yemek yedim yemek yiyeli 40 dk oluyor ama ben kendimi hala aç ve halsiz hissediyorum neden acaba ya vücudum pesmi etti.çok halsiz duruyom herkesde farkediyo.:95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…