Selam kızlar, ben ve bir arkadaşım daha aranıza katıldık, motivasyon desteğine ve deneyimlerinize ihtiyacımız var. Ben yaklaşık 20 yıl kadar önce de bu diyeti yapıp kilo vermiştim ama o zaman verdiğim kilo şimdi vermem gerekenin çok çok altındaydı. Bakalım bu sefer de başarabilecek miyim..Benim kilom 89.6, hedefim 60kg..Antidepresanlarla alınan kiloların üzerine tüp bebek denemeleri vs de eklenince 40kg aldım ama eski kilomda olmama gerek yok beni 60 kg kurtarır. Hedef sürem de 7 ay, iyi mi sizce?
chess eşim biliyo canım diyet yaptığımı.kendide yapmıştı geçen ay. ama esnektie canının istediğni yer.yanındada spor yapar.yapyığı sporla dengeliyo yani.ben normalde pek gaza gelip bozmam diyeti .yemek konusunda hep tek brakıyorum onu.eşli edim dedim.arada olsun böyle kaçamaklar.tatlı yemeyeli okaar çok zaman oldukii.iyi geldi aslında.))
aslıcım bende diyorumki normal kiloma uaşıp bir korumaya geçsem.kaçamakları artrırımda.55 ideal kilom.zaten sonrasında koruma dönemindede eskisi gibi yersek gene alırız.bu yeme şekli bizim hayat tarzımız oldu aslında yani şekerli unlu bol karbonlu gıdalar tüketince rahatsızlık duyuyoruz.
hep birlikte vercez kiloları .ama yavaş ama hızlı.önemli olan ideal uğrunda çabalamak değilmi)))
bi arkadaş vardı yeni gelen cuma gün kilo bildircem demişti, umarım vazgeçmemiştir.:26:
Merhaba kizlar,
Dun herkesin kacamak gunuydu sanirim. benim de misafirim vardi, 1 dilim elmali turta, cerez falan bir guzel goturdum valla... Neyse artik umarim herkes kacamakli ya da kacamaksiz istedigi kilolara ulasir.
Ben bugun tartiya inanamadim, cunku tarti da 64.3 gozukuyorum. (1.5 kilo vermisim)
O yeni gelmedi aslında Arzuyu diyosun sen..O benden de önce burdaydı, ama bir kac haftadır rejimi bırakmıştı...İnsallah gelir ben de oyle ümit ediyorum..
Merhaba kizlar,
Dun herkesin kacamak gunuydu sanirim. benim de misafirim vardi, 1 dilim elmali turta, cerez falan bir guzel goturdum valla... Neyse artik umarim herkes kacamakli ya da kacamaksiz istedigi kilolara ulasir.
Ben bugun tartiya inanamadim, cunku tarti da 64.3 gozukuyorum. (1.5 kilo vermisim)
wooow tebrik ederim özge,:13: kuruyemişleri kaçamaktan sayma canım
kaçamak yapmana ragmen süpersin tbrkler :81:
gelenler gitmesin ya, daha kalabalık olalım, diğer topikler hep up valla gıcık oluyorum
selam arkadaslar
öncelikle hepinizi tebrik ederim gercekten süper gidiyorsunuz yine cok güzel kilolar vermissiniz hepinizi ayri ayri kutlamak ve cevap yazmak isterdim fazla vaktim yok cikicam ve masallah sayfalar bayagi dolmus ama bu cok güzel
bana gelince büyük heves ve merakla gittim tartildim acikcasi sevinemedimsadece 200 gr vermisim normal degil aslinda iki haftadir hic kacamak yapmadim insallah bu direnc kirilir detoksdan umutluyum. hafta sonu maalesef yeme acisindan kötü gecicek verdigim 200gr'i kesin alicam yani iki haftada verdigim 200gr bosa gitmis olacak neyse tabiki yolumuza devam edicez ben kaplumbag hiziyla ilerliyorum derken kaplumbagin bile gerisinde kaldim
Ben hiç bakmıyorum valla diger topiclere..Hem vaktim yok hem de burası bana yetiyor..
Osqeecimm tebrik ederim supersin bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?