kizlar selam,
ben bu hafta coook mutluyum. gecen haftalarda biraz duraksamisti kilo vermem bu hafta telafi etti sanirim. dun de regl olmama ragmen bugun de kilo vermis olarak uyandim. gecen hafta 61.6 idim cuma sabahi ac karna, bugun 61.0 olarak basladim gune. 600gr vermisim yani bu hafta. ki cars gunu makarna yemistim, dun de bir suru cikolatali sutler, cikolatalar fln goturmustum hasta oldum diye. onlara ragmen vermem sasirtti acikcasi yine de. dunku biraz fazla olmustu cunku. neyse cok sukur diyorum ve yoluma devam ediyorum. Kilo veren herkese basarilar. kilo vermesi duranlar da lutfen sabretsinler, bir sure sonra yine basliyor vucut.:13:
Herkese merhaba,
Sabah dersim vardı giremedim, birazdan da ayağım için yeni bir doktor buldum ona gideceğim (dua edin bu doktor bir çözüm bulsun artık, yürümeyi özledim) ve bu yüzden tek tek kutlayamadım sizi. Kilo veren veremeyen herkeseBaşaracağız kızlar vazgeçmek yok
Ben de bu sabah 73.7 oldum nihayetÇizelgemi doğruladım sonunda
Artık hızlanmam lazım ama dediğim gibi 300 olsun benim olsun.
MART KAPIDAN BAKTIRSIN, TÜM YAĞLARI YAKTIRSINNNN
öğle arası önce bir saat yürüyüş yapıp sonra gelip yemek yedim yemek yiyeli 40 dk oluyor ama ben kendimi hala aç ve halsiz hissediyorum neden acaba ya vücudum pesmi etti.çok halsiz duruyom herkesde farkediyo.:95:
öğle arası önce bir saat yürüyüş yapıp sonra gelip yemek yedim yemek yiyeli 40 dk oluyor ama ben kendimi hala aç ve halsiz hissediyorum neden acaba ya vücudum pesmi etti.çok halsiz duruyom herkesde farkediyo.:95:
Karbonhidrat miktarini kaclarda tutuyorsun bilmiyorum ama, okuduguma gore dusuk karbonhidrat diyetleri ilk baslarda halsizlik, bitkinlik, yorgunluk, bas agrisi gibi semptomlar gosterebiliyormus, vucut alisik olmadigi bir sisteme girdigi icin. 4 gun gibi bir surede gectigi gozlenmis, belki bununla alakalidir seninki de..
ay saol bilgi verdiğin için ozaman 3 günüm kaldı.karbonhidratı 40 larda falan tutuyorum ben ya napayım zayıflamam lazım ortada idda var maddi değeri önemli değilde maneviyatı önemli hem ben yazın beyaz badi giymek istiyorum göbeğim olmadan
neyine iddaya girdiniz merak ettim
neden canım hafta sonu partimi var:26:
canim insallah oyledir ama 600 gr da sukur bir hafta icin. walla fazlasinda gozum yokvalla bugün 2. günse bence sen aslında 1 kilo vermiş olabilirsin bitince bak gör:13:
canim insallah oyledir ama 600 gr da sukur bir hafta icin. walla fazlasinda gozum yokduzenli gitsin yeter... bu haftaki kacamaklarim yarim tart,bir porsiyon makarna ve gercek cikolatadan yapilmis sicak cikolata. ama oncesinde de cikolata yemistim. ama hepsi denk geldi ust uste malesef...o yuzden 600gr sevindirdi beni.
ah ah bu isin bu kadar kolay oldugunu bilseydim ilk kilo aldigim zaman yapardim bu rejimi. hep kendimi korkuttum aksine. suan oyle rahatim ki, ben istedigim kiloya ulassam bile ogunlerimi degistirecegimi sanmiyorum artik. cunku hep sevdigim seyleri yiyorum zaten. zorla yaptigim hicbirsey yok. sadece kilom sabitlenince artik haftada bir borek kek fln yemeye baslarim. o gunleri ozlemle bekliyorum. :81:
bu arada sen yine dokturmussun bu hafta, cok tebrikler.hazir boyle giderken biraz daha ver bence. zaten vucudun bir suer sonra yavaslar. o zaman kb degerlerini biraz arttirir sonra da birakirsin artik saymayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?