Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

valla bugün 2. günse bence sen aslında 1 kilo vermiş olabilirsin bitince bak gör:13:

canım geçmiş olsun, neyin var:26:

öğle arası önce bir saat yürüyüş yapıp sonra gelip yemek yedim yemek yiyeli 40 dk oluyor ama ben kendimi hala aç ve halsiz hissediyorum neden acaba ya vücudum pesmi etti.çok halsiz duruyom herkesde farkediyo.:95:

psikolojik olabilir mi, 800 gr az değil canım, boşuna moralini bozma:13:

sabah kıymalı kapuska yedim, öğlen tavuk ızgara, akşamda kahvaltılık yemeği düşünüyorum peynir, yumurta, zeytin falan ama hala akşam bişeyler atıştırma isteğimi bastıramadım biraz kuruyemiş yerim herhalde

Aslicim tesekkur ederim :) Bu hafta boyle oldu, bakalim.. Bu arada soylemeden gecemicem, iyi ki varsiniz, sizler sayesinde acayip motive oluyorum..

öğle arası önce bir saat yürüyüş yapıp sonra gelip yemek yedim yemek yiyeli 40 dk oluyor ama ben kendimi hala aç ve halsiz hissediyorum neden acaba ya vücudum pesmi etti.çok halsiz duruyom herkesde farkediyo.:95:

Karbonhidrat miktarini kaclarda tutuyorsun bilmiyorum ama, okuduguma gore dusuk karbonhidrat diyetleri ilk baslarda halsizlik, bitkinlik, yorgunluk, bas agrisi gibi semptomlar gosterebiliyormus, vucut alisik olmadigi bir sisteme girdigi icin. 4 gun gibi bir surede gectigi gozlenmis, belki bununla alakalidir seninki de..

ay saol bilgi verdiğin için ozaman 3 günüm kaldı.karbonhidratı 40 larda falan tutuyorum ben ya napayım zayıflamam lazım ortada idda var maddi değeri önemli değilde maneviyatı önemli hem ben yazın beyaz badi giymek istiyorum göbeğim olmadan

neyine iddaya girdiniz merak ettim

kızlar ayran detoksumun son günü ama bugün kaç kilo ya da gram verdiğimi yarın öğrenemicem regl oldum ve baskülde 69,20 den fazla çıkacağım kesin. bugün dünkü kadar zorlanmadım tiksinmedim de akşam acıkacağımı da sanmıyorum. gün boyunca ayran bitki çayı normal çay kahve su tükettim bol bol . ayran detoksunu söylediğim gibi içine bir şey koymadım sadece nane ve azcık tuz koydum ve sıcak tükettim bence sıcak tükettiğim için çorba niyetiyle ya psikolojik olarak ya da biyolojik olarak acıkmadım ( her ikiside mümkün )çok şükür bugünü de atlattım. yarın karbonhidrata devam ama verdiğim kiloları almamak için kb ye 20 ile başlicam her gün 5 kb ile arttırıp her zamanki 45 55 arası tutmaya devam edecem serbest bir günüm vardı onu da bu hafta atlicam ayran detoksuna katkısız tekrar yapabilirim bugün keyif aldım canım da hiç bir şey istemedi. kilo vermiş olan arkadaşların hepsini tbrk ediyorum takip ettiğim kadarıyla az da olsa herkes kilo vermiş herkes adına ve kendi adıma çok mutlu oldum

Son düzenleme:
valla bugün 2. günse bence sen aslında 1 kilo vermiş olabilirsin bitince bak gör:13:
canim insallah oyledir ama 600 gr da sukur bir hafta icin. walla fazlasinda gozum yok duzenli gitsin yeter... bu haftaki kacamaklarim yarim tart,bir porsiyon makarna ve gercek cikolatadan yapilmis sicak cikolata. ama oncesinde de cikolata yemistim. ama hepsi denk geldi ust uste malesef...o yuzden 600gr sevindirdi beni.

ah ah bu isin bu kadar kolay oldugunu bilseydim ilk kilo aldigim zaman yapardim bu rejimi. hep kendimi korkuttum aksine. suan oyle rahatim ki, ben istedigim kiloya ulassam bile ogunlerimi degistirecegimi sanmiyorum artik. cunku hep sevdigim seyleri yiyorum zaten. zorla yaptigim hicbirsey yok. sadece kilom sabitlenince artik haftada bir borek kek fln yemeye baslarim. o gunleri ozlemle bekliyorum. :81:

bu arada sen yine dokturmussun bu hafta, cok tebrikler. hazir boyle giderken biraz daha ver bence. zaten vucudun bir suer sonra yavaslar. o zaman kb degerlerini biraz arttirir sonra da birakirsin artik saymayi.

Son düzenleme:
günaydın kızlar merakıma yenildim ve basküle çıktım detoksla toplam 1.90 kg vermiş oldum artık 68,50 kg yim şimdi geri almamak için uğraşacam detoks cidden çok iyiymiş bu hafta toplamda 2.40 gr vermiş oldum sevinçten uçuyorum

canım zaten önemli olan mutlu memnun olmak:13::13:
ben kilo vereceğimi gördüm zaten ya, metabolizmamda hızlı sanırım çünkü herkesten çok yediğim halde bu kiloda olmam, çevremdekilerin dikkatini çekiyodu, artık kendimi rölantiye aldım, geçen 2 haftaki gibi kasmıcam kendimi, daha bol sebze yicem, meyvelerede dönüş yapcam sanırım

tebrik ederim canım, çok iyi gidiyosun:13::13:

günaydın kızlar

sof tebrik ederim detoks bayağı işe yaradı harika gidiyosun devamı gelsin inşallah

benim dünkü yediklerim
sabah 4 dilim pastırma 80gr kadar dil peyniri 2 zeytin çay tatlandırıcı ile

öğlen 6 adet köfte ekmeksiz 1 bardak ayran

arada 3 kare bitter çikolata

akşam bi tabak ıspanak yemeği 3 kaşık yoğurt

tbrler canım.detoks baya etkili olmuş.bu bikaç gün dikkat et geri elmesin kilolar.

tşk ederim arkadaşlar bugünkü menüm hazır 25 kb de bırakacam bugün. yarın 30 35 kb arası yerim öbür gün her zamanki gibi 45 55kb arası tutarım haftalık kaçamağımı da yapmicam geri almamak için kilomu sabitlemek için uğraşacam bu hafta :)
sabah: 1 haşlanmış yumurta (0)
bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir (1)
2 zeytin (3)
½ domates (3)
öğle: 3 yk kabak tavası (pirinç kullanmamak için tavasını yaptık ) (4)
bir kepçe mercimek çorbası (9)
akşam: bir porsiyon marul salatası (5)
tavuk ızgara (0)
aralarda çay çeşitleri, kahve ve su tüketecem. hep berabeeeerrrr berabeeerrrr incelsiiinnn tümmmm bedeeennnleeerrr

Waow super vermissin, tebrik ediyorum.. Detoks gercekten ise yariyor demek ki... Bugunku menunde guzel gozukuyor.

günaydın herkese, sof detoksun nasıldı? diyetin başında önerir misiniz? motivasyon arttırıcı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…