Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Evet kızlar biraz gecikmeli olarak kilo tablosunu gönderiyorum..Çok başarılı arkadaslar var gene bu hafta..Ne guzel yaa hepiniz bizlere motivasyon oluyorsunuz!!
Öncelikle kilo alan ve benim gibi veremeyen arkadaslar, hicbirimiz üzülmeyelim ve bu hafta detoks sayesinde kesin verecegiz onu düşünelim...
Vagus.......................89.6kg ile başladı
Aaylin.......................68.5kg- 500 gram fazla
Masumum..................69.2kg- 400 gram fazla
Esra55......................59.7kg- 200 gram fazla
Helinaslı.....................67.3kg-100 gram fazla
Pperi.........................73.3kg-200 gram
Gulaybcn...................64.0kg-300 gram
Semiluna...................73.7kg-300 gram
Esoes.......................78.4kg-500 gram
Mnla.........................61.0kg-600 gram
Terkenhatun..............59.2kg-700 gram
Cansude....................68.4kg-800 gram
Chess.......................58.7kg- 1kg 300 gram
Osqee.......................64.3kg- 1kg 500 gram
Sof...........................68.5kg- 2kg 400 gram

Evet kızlar haftanın şampiyonu SOF!!! Alkışlar Sof için gelsin :))))
Tekrar tebrikler herkese!!

Waow super vermissin, tebrik ediyorum.. Detoks gercekten ise yariyor demek ki... Bugunku menunde guzel gozukuyor.

tşk ederim canım ayyy detoksun ilk günü işkenceydi ama neyseki kendime uyarlayabildim keyifli hale getirdim bir buçuk ayda bir mutlaka yapacam meyve suyu ve pirinç detoksunu da denicem her ay birini yaparım sıkılmam en azından ailedekiler diyeti bırakınca koktum onlar gibi bende bırakırım diye çok şükür sizlerle herşey çok güzel gidiyor verdiğim kiloları bizimkiler görünce tekrar başladılar ailede az çekişme başladı en azından pasta börek yapmazlar beni zorlamazlar cidden ailenin yeme alışkanlığı ve çevrenin ikram zenginliği insanın iradesini çok zorlayabiliyor.. hep beraber vermeye devammmmmm

günaydın herkese, sof detoksun nasıldı? diyetin başında önerir misiniz? motivasyon arttırıcı olabilir mi?

detoksum ilk gün zordu canım benim için işkenceydi çünkü mercimek bulgur tamak tadıma uymuyordu ve tortulu sıvı gıdaları tüketmekten hoşlanmıyorum ve akşam karnımın gurultusundan bir şey yememek için erkenden uyudum ertesi gün bir kilo verdiğimi görünce devam etmeye karar verdim ama nasıl keyifli hale getiririm diye düşündüm ben yayla çorbasına bayılırım aklıma geldi sadece bir litre ayrana nane ve azcık tuz koyup bir iki kaynattım ve tüm gün ılık olarak içtim hem büyük keyif aldım hem de akşam hiç acıkmadım canım bir şeyde istemedi üstelik evde kocaman pasta vardı dönüp bakmadım bile.. arkadaşlar salatalık da koyabilirsin diye önerdi ama bana cazip gelmedi mercimek ve bulgurdan hoşlanmayanlar için ii bir tercih olabilir detoksu ya da düşük kb yi ilk başlarda önermiyorum çünkü ben diyete ilk başladığımda ilk gün 75 kb yedim sonra yavaş yavaş düşürdüm vucudumu diyete hazırladım benim diyetimin 21 inci günü ve daha yeni yaptım ilk başladığında kb ni düşük tutarsan güçten düşersin hele bir de detoks yaparsan vucut dengesini bozarsın bence. dilerim herkes en az benim kadar ii sonuç alır herkese çok tşk ederim

cnm tşk ederim çok mutlu oldum benim bu hafta verdiğim kilo normalde 500 gr dı yanlış ekmek hesabı yapmamdan kaynaklandı detoksun çok büyük etkisi var çok veremeyen ya da az veren arkadaşlar üzülmesin duraklama dönemi ya da ufak kaçamaklar her zaman olacaktır mutlaka bende yaşayacağım detoks sayesinde sizlerde bir kaç kilodan kurtulacaksınız hepinizi tek tek tebrik ediyorum hepinizin yanaklarınızdan mıncırdım

Son düzenleme:
tüh 1. liğimi sof a kaptırdım, şaka şaka, tebrik ederim canım

sabah yumurta b peynir, zeytin yedim
öğlen kıymalı karnıbahar ve bol tere
akşamı bilmiyorum henüz
bu hafta sebzelere daha çok yer vercem, nasılsa hedefe 700 g kaldı
benden kolay kurulmanızı izin vermicem
:13::13:

sof tebrikler canım harika bir sonuç almışsın.
ayran detoksu deneyimlerin önümüzdeki günlerde bizim için de güzel bir örnek oldu.ben de deneyebilirim. çorba formu çok akıllıca.en azından bir gününü o şekilde geçirmek iyi gelebilir.
hafta başında meyve suyu detoksuna başlayacak arkadaşlar var sanırım. şimdiden onlara kolay gelsin, başarılar.
ben bu sabah omlet yedim öğlen ekmeksiz köfte ve ayran. akşama da enginar yemeyi düşünüyorum.
yarın benim için kabus gün. pazarları mutlaka annemlerde kahvaltı var. simit,börek,domates soslu kızartmalar off off....yesen bir türlü yemesen başka bir türlü...

tşk ederim canım. sayenizde mümkün oldu ii ki sizleri buldum :76: kendimi hem güçlü hissediyorum hemde yararlı şeyler öğreniyorum hepinize tek tek tşk ederim
bence kaçamak yaptığın günlerden pişmanlık duyma sevdiğimiz insanlarla toplandığımızda mutlaka eşlik etmemiz gerekiyor yemediğin zamanda çok ısrarcı olabiliyorlar kb yüksek olduğu gün sonrası yiyeceklerine dikkat edersen dengelersin cnm mesela benim haftada bir kaçamağım var 70 te yiyorum ama yine de veriyorum detoks yaptığım haftalarda serbest günümü kaldırma kararı aldım o da geri almamak için ne olur ne olmaz önlemimi almak istedim duraklama dönemim de olacaktır ben her 5 kilo da bir mutlaka duraklama dönemi yaşıyorum bu haftadan sonra öyle bir dönem bekliyorum
bakalım neler yapacağız bu hafta :26: herkese en yüksek seviyede irade diliyorum

haklısın canım aile ile birlikte yapılan uzun pazar kahvaltıları kadar keyifli kaç şey var ki!!!
dikkatli olup keyfini çıkartmak en iyisi.
bu arada sana bir şey soracağım. ayran detoksunda ayranı kendin yaptın di mi? yoğurt ne kullandın normal mi yoksa light mı? fark ediyor mu acaba?

cnm ayranı kendim yaptım bire bir ölçü kullandım yogurtta hazır değil annemin mayaladığı yogurttu üst katmandaki yağını başka kaba aktardım öyle kullandım bence farketmiyor bende digerleri gibi 1.90 kg verdim. için rahat olsun istediğin yogurdu kullan cnm

akşam tavuk ızgara salata yedim iki üç saat sonrada kabak çekirdeği yemeği düşünüyorum

günaydıın, napıyonuz, eşimide kb diyetine soktum, onuda cuma tarttım

Kızlar gunaydın...
Bugun meyve alışverişi var, unutmayın..
Yarın detoks yapan kaç kişi var?? Hadi katılanlar ses versin bugun :))
Benim kilo vermem 2 haftadır durdu o yuzden çok ihtiyacım var bu tarz bir detoksa şuanda..
Heyecanla hazırlayacagım meyve kokteyllerini düşünüyorum şuanda..:)))

slm kızlar.. verdiğim kiloyu geri almaktan korkuyorum. dün 25 kb olarak ayarlamıştım menumu ama uymadım 16 kb de yedim ii halt ettim çünkü sabah uyandığımda elim ve ayağım titriyordu:95: sabah kahvaltı yapana kadar sürdü dün açlık çok hissetmedim ama o yüzden bu kadar düşmüş oldu miğdem küçülmüş galiba hemen doyuyorum bugün kahvaltıda 18 kb lik yedim . şimdi iyiyim düzeldim çok şükür. bugün kiloma baktım yine 68.5 çıktı dün çok düşük tuttuğum halde üstelik. sanırım bu hafta duraklama evresi geçirecem önemli değil geri almayımda aynı kalsın sorun değil bir kaç gün içinde kb yi çabucak yükseltirsem geri alırım diye düşünüyorum.. bugün 25 30 kb de tutacam.istikrarlı olmalı kb ler arası sayı değerleri bence. bana öyle daha mantıklı geliyor geçen sene o şekilde 10 kilo vermiştim ama hiç 16 kb ye düşürmemiştim abartıyormuyum acaba bu sefer :26: siz siz olun detoks sonrası 25 in altında yemeyin

Son düzenleme:
günaydıın, napıyonuz, eşimide kb diyetine soktum, onuda cuma tarttım

süpersin ailece yapılan diyetler daha verimli oluyor çekişmeler şakalaşmalar oluyor motivasyon daha da artıyor ikinize de başarılar cnm:81: süper kilolar vermenizi diliyorum

aman canım dikkat et kendine, mineralli şeyler yiyip iç detox sonrası vucudun kaybettiği mineralleri geri koymak için, bence diyetine çok az kabuklu yemişler eklemelisin, doğal mineralli maden suyu diye satılan sodalardan içmelisin:13::13:
ay ayrıca dur ya daha pazar günü duraklıcam galiba diyosun, önümüzde daha günler var

Son düzenleme:
süpersin ailece yapılan diyetler daha verimli oluyor çekişmeler şakalaşmalar oluyor motivasyon daha da artıyor ikinize de başarılar cnm:81: süper kilolar vermenizi diliyorum

erkek kardeşimide cuma tartıp diyete soktum, aslının listeyi yazıcıdan çıkartıp verdim eline
hanginiz daha çok kilo verirse ona bi ödül dedim, ama daha ödüle karar vermedim

tmm cnm kuruyemiş ve soda ekleyim diyetime. kuruyemişi tercih etmiyordum babam açık paket getiriyor karışık olarak ölçüsünü tutturamam diye her birinden bir iki tane yiyip çekiliyordum ama kendime özel hazır paket alırım artık. haklısın daha 6 gün var mutlaka kiloda değişiklik olacaktır tşk cnm

erkek kardeşimide cuma tartıp diyete soktum, aslının listeyi yazıcıdan çıkartıp verdim eline
hanginiz daha çok kilo verirse ona bi ödül dedim, ama daha ödüle karar vermedim

ben de aileyi diyete sokmuştum her gün pasta börek yapıyorlardı beni çileden çıkartıyorlardı adım elime listeyi kim ne yerse yazıyordum baktım onlarda dikkat etmeye başladı sonra bir ara bıraktılar şimdi tekrar başladılar bizde ödül yok belki ödül olsaydı aralarda bırakmazlardı aileyi zayıflatıp sevaba giriyoruz işte aferin bize

kızlar merhaba hepinize bir hafta önce yazmıştım yeni katıldım aranıza ama bu hafta biraz zordu kızım hastaydı doktor hastane falan neyseki çok şükür atlattık o yüzden şimdi kaldığım yerden devam..evet geçen hafta 74,3 ile başlamıştım bugün kilo 73,4 zaten bir hafta pek dikkat edemedim malum ama buda güzel zaten regl oldum.dediğim gibi ben bu diyeti 3 yıl önce yapıp 13 14 kilo vermiştim tabii dikkat etmediğim için aldım.sizlere tavsiyem kb sınırını daima 35 40 arasında tutmanızdır aksi halde vücut bi anda verdiyği kiloyu çooook hızlı bi şekilde geri alıyor benden söylemesi...kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum.bende sizlerle devam bakalım cuma kilomu yazarım yine herkese bol şans

geçmiş olsun cnm bende geçen sene 10 kilo verdim kb ile ondan önce 5 kg ı saçma sapan bir diyetle vermiştim kb yi keşfedince bıraktım ve geçen yaz 10 kiloyu verdikten sonra bazan 50 ama çoğu zaman 60 70 80 kb arası yedim geri kilo almadım. umarım hedefine en sağlıklı şekilde ulaşırsın aramıza hg ben şimdi normalde kb mi 45 55 arası tutuyorum ve o şekilde veriyorum ilk hafta 2 kilo verdim son haftada 2,40 verdim 500 gr kendi çabam digerleri detoksun etkisi tabi ki 35 40 ta tutarsam çok hızlı kilo veriririm ben sadece haftada bir kilo vermek istiyorum ben başlayalı 22 gün oldu ondan başta hızlı verdim haftada bir kilo benim için yeterli olacaktır diyetisyenim de o şekilde tavsiye etmişti sadece duraklama dönemlerinde 5 10 kb düşürüyorum onun dışında çok düşürmemeye çalışıyorum vucut direncimin zayıflamasını istemiyorum ders çalışıyorum bir de ders çalışırken kıvranabilirim şimdi detoks sonrasındaki hafta ne yapmam gerektiğini çözmeye çalışıyorum deneme yanılma yoluyla oluyor ama çok şükür arkadaşların öğütleri sayesinde bu hafta da oturtacam sanırım tekrar aramıza hg herşey dilediğince olsun cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…