Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

valla bende diyorum bi kaç arkadaş vardı ama cuma gelmediler
geçmiş olsun canım
bence iyi vermişsin 900 g az değil
:13:

ne kadar çenesi düşük bir kızım ben yaaa bu hafta dersleri salladım cuma da dersleri ektim tüm gün netteyim neyse hafta içi özletirim kendimi

ne kadar çenesi düşük bir kızım ben yaaa bu hafta dersleri salladım cuma da dersleri ektim tüm gün netteyim neyse hafta içi özletirim kendimi

ay konuş şekerim, çeneni korkak alıştırma, zaten kimsenin konuştuğu bizden başka

kızlar topiğimize şenlik kattınız.iyiki geldiniz.msjlar çoğaldıkça hoşuma gidiyo.malum bugün pazar ben yazmaıyom pek.ama takip ediyorum sizi.meyva detoksu için mayva stoğumu yaptım.yarın başlayacağızçuamrım bizede olumlu sonuçlar yapar detoks.

valla kızlar ben bu hafta puan hesaplamıcam, sadece tahıl, bakliyat ve şeker hiç almıcam bakalım spnuç ne olacak, bu deney gibi bişey benim için

kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr bizimkiler pasta çöreğe neden bu kadar düşkünler anlamıyorumm bir günde yapmasınlar yaa... bir haftacık bir güncük ayyy çok şey mi istiyooommmm beeennnnnn:95::95::95::95: çikolatalı pasta yaptılar yinee bi de sahlep yaptılar baktım kb sine 20 kb miş yaf bir bardağı yemicem içmicem işte hıh bugün kb 35 oldu.yaşasın tavuk yemek

ay konuş şekerim, çeneni korkak alıştırma, zaten kimsenin konuştuğu bizden başka
ay sagol cicimmmm çenem hep düşüktür benim bazan bana sussan ne iyi olur değil mi falan diyolar eee canım konuştukça bazı şeyleri anlıyoruz bir kelimeden bir cümleden neler çıkıyor neler öğreniyoz demi ama :76::76:

cnm detoksunuzda başarılar diliyorum umarım umduğunuzdan daha ii sonuç alırsınız merakla sonuçlarınızı bekliyorum

selam arkadaslar
eve yeni geldik diet bakimindan cok kötü hafta sonuydu iki gün resmen kb yüklemesi oldu:78: arkadaslarla program yapinca maalesef böyle oluyor yediklerim muakkak basküle yansir neyseki detoks yapicaz yerlesmeden hemen gider

Pericimmmmm aynen benim de kotuydu c.tesi..Ama bugun toparladım..
Esracımmm ben de resmen manavı eve taşıdım..Eşim saolsun bana gene eşlik etmeyi düşündügü icin..
Meyve yetmez diye doldurdum..Bir de kar gelicek diyip duruyorlar İstanbula, ben de bayaa bir dag başında oturuyorum..Kar yagıcak olursa hicbiryere çıkamam..Millet ac kalmamak icin erzak ekmek filan alır ben de meyve aldım 2 gunluk..
Neyse kızlar super olucak iki gun simdi, çok özledim cunku meyve sularımı ben gene..
Bir kere de denemiş olmanın verdigi rahatlık var en azından dayanabilecegimizi biliyoruz..
Peri yaa bize noldu, hırsımızı mı kaybettik yoksa yeni arkadaslar fazla hırslı olunca mı biz söndük :))
Haftasonu bozmalar filan hic bana yakısmıyor, bu kadar zaman yapmadım, ama işte ben demiştim daha once bir kere bozarsam bir daha zor toparlarım diye..Ne yazık ki yapım böyle..
Ama işte detoksu da o yuzden yapıyoruz..Tekrar moda girmek icin..
Şaka bir yana iyiki yeniler geldi, bizi gaza getiriyorlar sagolsunlar..Chess, Esoes ve Sof supersiniz vallahi :))

arkadaslar bende yarin bu diyete basliyacagim . gecen sene yapmis yedi sekiz kilo vermistim.tekrar yapmak istiyorum .bende varim .nasil hafta da bir günmü kilo bildirimi yapiyomusunuz.

arkadaslar bende yarin bu diyete basliyacagim . gecen sene yapmis yedi sekiz kilo vermistim.tekrar yapmak istiyorum .bende varim .nasil hafta da bir günmü kilo bildirimi yapiyomusunuz.

hoşgeldin canım, başarılar:13::13:

demin 60 g lık bademli black çikolata yedim, aslında canım çekmemişti niye yedim ki, 18 kb neyse...

Son düzenleme:

cuma tartı günümüz canım yazmayı unutmuşum:13:

sorma aslicim önce cumartesi icin program yapmistik eslerimiz pazar günü lahmacun isteyince bizim sizler gibi ismarlama sansimiz olmadigi icin hanimlar olarak bir girdik mutfaga koca bir tepsi yaptik oturduk afiyetlede yedik aslinda hirsimi hic kaybetmemistim iki hafta sonunda hic kacamaksiz verdigim kilo 200 gr olunca moralim bozuldu mart sonu 69 olmak istiyorum diet yapmama ragmen kilo veremiyorum:97: insallah bu detoksla büyük bir moral depolariz ve yolumuza yine devam ederiz

ayca tekrar hosgeldin demek istiyorum cünkü ismini eski sayfalardan hatirliyorum karistirmiyorsam tabiki sende deneyimli arkadaslarimizdansin kolay gelsin insallah istedigin kiloya kavusursun bu arada hedefin kac kilo olmak ne kadar fazlaligin var

kizlar bende yine yurduma geri döndüm sevineyimmi aglayimmi bilemedim:)
ama artik yine menülerimi rahatlikla yazabilirim
sabah
1 kepekli ekmegin 6da biri asaga yukari 25 KH
peynir
tereyag
aksam karnabahar ve salata
birazdanda bir kahve icerim yaninada bir light cikolata yerim onlarda toplam 6KH eder.
buarada aycaa35 hosgeldin sen selinin zamaninda burdaydin dimi??

aylincim sabah kahvaltilarindaki ekmekten cok kb aliyorsun baska bir cözüm bulsan nasil olur en azindan baska sevdigin yiceklerden alirsin kb ekmek yerine cesidin artar yani

slm kızlar haftaya sıkı başladık desenize.ya şu detokslarınızı bana bi demediniz hem böle farklı ve zor şeyler denediğinizde beraber olalım ki destek olalım.birlikten kuvvet doğar.sağlıkla inceleceğimiz haftalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…