kızlar merhaba hepinize bir hafta önce yazmıştım yeni katıldım aranıza ama bu hafta biraz zordu kızım hastaydı doktor hastane falan neyseki çok şükür atlattık o yüzden şimdi kaldığım yerden devam..evet geçen hafta 74,3 ile başlamıştım bugün kilo 73,4 zaten bir hafta pek dikkat edemedim malum ama buda güzel zaten regl oldum.dediğim gibi ben bu diyeti 3 yıl önce yapıp 13 14 kilo vermiştim tabii dikkat etmediğim için aldım.sizlere tavsiyem kb sınırını daima 35 40 arasında tutmanızdır aksi halde vücut bi anda verdiyği kiloyu çooook hızlı bi şekilde geri alıyor benden söylemesi...kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum.bende sizlerle devam bakalım cuma kilomu yazarım yine herkese bol şans
ne kadar çenesi düşük bir kızım ben yaaabu hafta dersleri salladım cuma da dersleri ektim tüm gün netteyim neyse hafta içi özletirim kendimi
valla bende diyorum bi kaç arkadaş vardı ama cuma gelmediler
geçmiş olsun canım
bence iyi vermişsin 900 g az değil:13:
ay konuş şekerim, çeneni korkak alıştırma, zaten kimsenin konuştuğu bizden başka
kızlar topiğimize şenlik kattınız.iyiki geldiniz.msjlar çoğaldıkça hoşuma gidiyo.malum bugün pazar ben yazmaıyom pek.ama takip ediyorum sizi.meyva detoksu için mayva stoğumu yaptım.yarın başlayacağızçuamrım bizede olumlu sonuçlar yapar detoks.
arkadaslar bende yarin bu diyete basliyacagim . gecen sene yapmis yedi sekiz kilo vermistim.tekrar yapmak istiyorum .bende varim .nasil hafta da bir günmü kilo bildirimi yapiyomusunuz.
arkadaslar bende yarin bu diyete basliyacagim . gecen sene yapmis yedi sekiz kilo vermistim.tekrar yapmak istiyorum .bende varim .nasil hafta da bir günmü kilo bildirimi yapiyomusunuz.
Pericimmmmm aynen benim de kotuydu c.tesi..Ama bugun toparladım..
Esracımmm ben de resmen manavı eve taşıdım..Eşim saolsun bana gene eşlik etmeyi düşündügü icin..
Meyve yetmez diye doldurdum..Bir de kar gelicek diyip duruyorlar İstanbula, ben de bayaa bir dag başında oturuyorum..Kar yagıcak olursa hicbiryere çıkamam..Millet ac kalmamak icin erzak ekmek filan alır ben de meyve aldım 2 gunluk..
Neyse kızlar super olucak iki gun simdi, çok özledim cunku meyve sularımı ben gene..
Bir kere de denemiş olmanın verdigi rahatlık var en azından dayanabilecegimizi biliyoruz..
Peri yaa bize noldu, hırsımızı mı kaybettik yoksa yeni arkadaslar fazla hırslı olunca mı biz söndük :))
Haftasonu bozmalar filan hic bana yakısmıyor, bu kadar zaman yapmadım, ama işte ben demiştim daha once bir kere bozarsam bir daha zor toparlarım diye..Ne yazık ki yapım böyle..
Ama işte detoksu da o yuzden yapıyoruz..Tekrar moda girmek icin..
Şaka bir yana iyiki yeniler geldi, bizi gaza getiriyorlar sagolsunlar..Chess, Esoes ve Sof supersiniz vallahi :))
kizlar bende yine yurduma geri döndüm sevineyimmi aglayimmi bilemedim:)
ama artik yine menülerimi rahatlikla yazabilirim
sabah
1 kepekli ekmegin 6da biri asaga yukari 25 KH
peynir
tereyag
aksam karnabahar ve salata
birazdanda bir kahve icerim yaninada bir light cikolata yerim onlarda toplam 6KH eder.
buarada aycaa35 hosgeldin sen selinin zamaninda burdaydin dimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?