Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

canım iki günlük meyva detoksu yapıyoruz.evde sıktığımız meyva suyu yada katkısız doğal meyva suyuyla.istersen sende katılabilirsin.

Kızlaaaarrr!!
Evet buyuk gün, henuz meyve suyuna baslamadım, her sabah içtigim ılık yarım litre suyumu içiyorum henuz..
Sonra da kendime portakal elma ve armut karısımı kokteylimi hazırlamayı düşünüyorum..Üçü biraraya gelince super oluyor:))
Cansudecim 2 gun sadece meyve suyu icecegiz, muz ve ananas haric buttun meyvelerden hazırlanan meyve suları diledigimizce..Ayrıca meyve sıkacagı olmayanlar katkısız hazır meyve sularından içebiliyorlar..Tabi bunların yanında 2 litre suyu da bitiriyoruz..Yani butun gun WC den cıkamıyoruz ne yazık ki :))

günaydınn arkadaşlar.bir koca bardak meyva suyumu içtim.nasıl özlemişim bu tadı.bu detoksun tek kötü yanı üşütüyo.yazın dahada iyi olur ama))sıcaklarda serin serin
detokscular nerdesiniz??

aslı bi snele ben erkenciyiz heralde.çocuk olunca böyle oluyo heralde.benim oğlum yedide ayakta.

günaydın hanımlar

detoksçular hadi bakalım kolay gelsin , ben cesaret edemedim .Aslında işimin gücümün olmadığı bi hafta sonu yapmayı düşünüyorum .
Hadi bakalım kaçar kilo gidecek.

Kaçamaksız sayılan bir hafta sonu geçirdim diyebilirim . İnşallah bu haftayıda öyle geçiririz.

Günaydınnn çıtır adaylarıııı

Ben meyve suyu içemiyorum midemi yaktığı için ama pirinçle detoks yapıyorum ben de sizinle beraber. Benim eşimin bekar evinden gelen pilav pişiricisi var. Onunla normal pilav yapınca sevmiyor diye kaldırmıştık. Şimdi süper işe yaradı. Üç öğün için üç çay bardağı kepekli pirinç koydum, suyunu, nanesini, bir tane de soyulmuş domatesini kodum, az da tuz koydum ama dayanamadım. O kendi kendine pişti valla ohhh. Tekrar ısıtıyor da misss

Hadi bakalım hafifleyelim biraz

günaydin arkadaslar

hepimize kolay gelsin insallah hepimiz icin cuma günü baskülün bizi cok mutlu edicegi rakamlari görecegimiz bir hafta geciririz acikcasi benim buna cok ihtiyacim var su an yesil cayimi iciyorum

günaydın kızlar

süpersiniz valla detoskçulara kolay gelsin diyorum bu haftanın birincileri belli bizde ikincilik için yarışalım :))

bende çok şükür kaçamaksız bi haftasonu geçirdim sadece çokanat yedim onunda kbsi 11 di sevindim

dünkü yedimleri

sabah 5 dilim sucuk 1 dilim peynir 2 dilim kaşar peynir

öğlen kıymalı yumurta

arada 1 çokanat

akşam tavuksuyu çorba bol acılı

bu sabah tartıldım çünkü tam iki hafta oldu başlayalı fazla bişey olmasa tartım yine gülümsetti beni :))

günaydin arkadaslar

hepimize kolay gelsin insallah hepimiz icin cuma günü baskülün bizi cok mutlu edicegi rakamlari görecegimiz bir hafta geciririz acikcasi benim buna cok ihtiyacim var su an yesil cayimi iciyorum

Merhaba kızlar
ay iyiki hatırlattın bende yapayım kendime bi yeşil çay, bi taraftanda ebru şallıyı izliyorum ama sadece iziyorum yani

tebrik ederim canım, sen bitirdin bu işi artık:13:

tebrik ederim canım, sen bitirdin bu işi artık:13:

saol canım yok daha yeni başlıyoruz sadece iki hafta oldu bide regli olsam gecikti bu ay 9 gün kadar belim için ilaçlar kullanmıştım acaba onun etkisi olurmu tamda emin değilim

saol canım yok daha yeni başlıyoruz sadece iki hafta oldu bide regli olsam gecikti bu ay 9 gün kadar belim için ilaçlar kullanmıştım acaba onun etkisi olurmu tamda emin değilim

yok canım bitirdin derken, kafada bitirmek diye bişey var ya, hedeften gözünü ayırmamak, işte o modda gördüm seni, o yüzden bitirdin dedim:13:

slm kızlar.. bugünkü menüm sabah : 2 yeşil zeytin
2 siyah zeytin
1 kibrit kutusu b. peynir
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği
öğle : 1 servis tabağı dolusu salata
akşam: 2 kaşık kuru fasülye
2 kaşık pilav

öğlene bi parça et köfte bişey koysaydın canım acıkmıcanmı
:26:

Son düzenleme:

öğlene bi parça et köfte bişey koysaydın canım acıkmıcanmı
:26:

kaç gündür et yemekten gına geldieti bugün es geçim dedim. salata miktarını çoğalttım:86: akşam pek acıkmıyorum olur da acıkırsam eti ya da yumurtayı düşünebilirim

ben simdilik cikiyorum biraz ev isi yapayim sonrada disari gitcem bugün karnaval yürüyüsü var saat kacta gelirim bilmiyorum ama meyve suyumu cantama koyup gidicem su icemedim artik gelince telafi ederim

ben simdilik cikiyorum biraz ev isi yapayim sonrada disari gitcem bugün karnaval yürüyüsü var saat kacta gelirim bilmiyorum ama meyve suyumu cantama koyup gidicem su icemedim artik gelince telafi ederim

ii eğlenceler cnm yerime de keyiflen biraz

yok canım bitirdin derken, kafada bitirmek diye bişey var ya, hedeften gözünü ayırmamak, işte o modda gördüm seni, o yüzden bitirdin dedim:13:

evet canım kafada bitirdim eşimede dedim 30 mayısda tekrar görüşelim :))

tamam kızlar bende yarın başlıyorum bu meyve suyu diyetine istediğimiz kadar meyve suyu ve başkada bişey yok değilmi.benim katı meyve sıkacağım var yarın hangilerinden bi karışım yapıp getireyim işyerine 2,5 litre şişe akşama kadar yetermi bana sadece 2 gün yapacaz değilmi peki sizce tahmini kaç kilo gider.

ya kızlar ben öğle salatam vardı cnm istemedi yemedim mis gibi türk kahvesi canım çekti ablamda neslenin kare çiçolatını almış arkasında 100 gr ı 52.5 yazıyo ama çiçolat 80 gr dı ve 15 kare vardı ben 6 tanesini hüplettim hesabıma göre bir karesi 3 kb yapıyo (2.8 ama 3 diyelim ) toplamda 18 kb hüplettim demi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…