slm kızlar haftaya sıkı başladık desenize.ya şu detokslarınızı bana bi demediniz hem böle farklı ve zor şeyler denediğinizde beraber olalım ki destek olalım.birlikten kuvvet doğar.sağlıkla inceleceğimiz haftalar.
günaydin arkadaslar
hepimize kolay gelsin insallah hepimiz icin cuma günü baskülün bizi cok mutlu edicegi rakamlari görecegimiz bir hafta geciririz acikcasi benim buna cok ihtiyacim var su an yesil cayimi iciyorum
günaydın kızlar
süpersiniz valla detoskçulara kolay gelsin diyorum bu haftanın birincileri belli bizde ikincilik için yarışalım :))
bende çok şükür kaçamaksız bi haftasonu geçirdim sadece çokanat yedim onunda kbsi 11 di sevindim
dünkü yedimleri
sabah 5 dilim sucuk 1 dilim peynir 2 dilim kaşar peynir
öğlen kıymalı yumurta
arada 1 çokanat
akşam tavuksuyu çorba bol acılı
bu sabah tartıldım çünkü tam iki hafta oldu başlayalı fazla bişey olmasa tartım yine gülümsetti beni :))
tebrik ederim canım, sen bitirdin bu işi artık:13:
saol canım yok daha yeni başlıyoruz sadece iki hafta oldu bide regli olsam gecikti bu ay 9 gün kadar belim için ilaçlar kullanmıştım acaba onun etkisi olurmu tamda emin değilim
ben simdilik cikiyorum biraz ev isi yapayim sonrada disari gitcem bugün karnaval yürüyüsü var saat kacta gelirim bilmiyorum ama meyve suyumu cantama koyup gidicem su icemedim artik gelince telafi ederim
yok canım bitirdin derken, kafada bitirmek diye bişey var ya, hedeften gözünü ayırmamak, işte o modda gördüm seni, o yüzden bitirdin dedim:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?