tamam kızlar bende yarın başlıyorum bu meyve suyu diyetine istediğimiz kadar meyve suyu ve başkada bişey yok değilmi.benim katı meyve sıkacağım var yarın hangilerinden bi karışım yapıp getireyim işyerine 2,5 litre şişe akşama kadar yetermi bana sadece 2 gün yapacaz değilmi peki sizce tahmini kaç kilo gider.
slm kızlar benıde aranıza alırmısınız bende kılo vermek istiyorum yazılarınızı okuyacam inş.nerden başlıyacam bilmiyorum yardımcı olursanız coık sevınırım bu arada paylaşımlarınız tariflersiniz çok gzel benıde alın aranıza lütfennn
hoşgeldin burada herkesi aralarına alıyorlar merak etme yeterki azimli ve kararlı ol.bol şans
slm kızlar benıde aranıza alırmısınız bende kılo vermek istiyorum yazılarınızı okuyacam inş.nerden başlıyacam bilmiyorum yardımcı olursanız coık sevınırım bu arada paylaşımlarınız tariflersiniz çok gzel benıde alın aranıza lütfennn
kızlar ya ben merak ettim siz bu kilolarımızın notlarnı alıyomusunuz takibini nasıl yapacaz yani ben ilerde kaçıncı haftada nekadar vermişim merak edersem bi arşivi varmı...:78:
cnm ben kendime bir ajanda aldım günlük yemek çizelgesi çıkardım ne yiyorsam hepsini tek tek yazıyorum ajandamın arkasına da haftalık kilo çizelgesi yaptım o şekilde ayarlamalarımı yapıyorumkızlar ya ben merak ettim siz bu kilolarımızın notlarnı alıyomusunuz takibini nasıl yapacaz yani ben ilerde kaçıncı haftada nekadar vermişim merak edersem bi arşivi varmı...:78:
durumlar nasil arkadaslar eve yeni geldim aslicim sofcum tesekkür ederim gercekten güzel bir gündü
sof afiyet olsun sonucta 17 kb almissin cikolatadan ama diger yediklerinle dengeledigin sürece sorun yok
kızlar ben öğlen karnabahar yemeği yedim bol acılı içine soğan ve yağ katmadım tavuksuyunda pişirdim değişik bi yemek oldu ama lezzeti yerindeydi akşamada dolma yaptım kendiminkine pirinç katmamıştım iki tane oğlen ve akşam sebze abartmış olurmuyum sizce
bence hic sorun olmaz sebzeden gelen kb'den kesinlikle korkmayin princsiz yapmaklada cok iyi yapmissin:13:
kahvaltıdan 15 kb
çiçolattan 17 kb
salatadan 5 kb
toplamda 37 yaptı akşam naparım bilmiyorum erkenden uyurum heralde yarın ders var
saol canım emeklerimiz boşa gitmesin karnabaharın değerine baktım ama bulamadım :))
sofcum akşama güzel bi tavuk suyu çorba iç bol acılı metobolizmayı çalıştırır acı hem 0 kb almış olursun
yeni gelen arkadaşlarımızada hoşgeldiniz diyorum
bizim dietimizde ac kalmak yok ama ac yatmak yerine et türü birsey yiyebilirsin tercih etmezsen yumurta, peynir, ton gibi gibi degeri 0-1 olan yiceklerden rahatlikla yiyebilirsin sonucta secenek coooooooooooooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?