Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

2 gün boyunca acıktıkça içiyorsun sanırım günde bir kilo veriliyo ben ayran detoksunda 1.90 vermiştim sizde 2 falan verirsiniz sanırım. hazır meyve suyu kullanacaksan şekersiz % 100 doğal olanlardan alacaksın eğer kendin hazırlicaksan muz ananas hariç diğer her türlü meyveyi kullanabiliyorsun başka bir şey yok sadece meyve suyu ... sana da başarılar diliyorum cnm

slm kızlar benıde aranıza alırmısınız bende kılo vermek istiyorum yazılarınızı okuyacam inş.nerden başlıyacam bilmiyorum yardımcı olursanız coık sevınırım bu arada paylaşımlarınız tariflersiniz çok gzel benıde alın aranıza lütfennn

hoşgeldin burada herkesi aralarına alıyorlar merak etme yeterki azimli ve kararlı ol.bol şans

Kızlar meyve suyu iyi gidiyo da sabahtan beri tuvaletten çıkamadım..Aynı zamanda bagırsaklarda bozuldu..O yuzden pek giremiyorum..Ama full gaz devam..
Pericim iyi eglenceler cnm..
Esracım cocuk olunca gec kalkmak gibi bir durum mumkun olmadıgı icin..:)) Anlarız birbirimizi :))

hg aramıza cnm:81: her zaman destek oluruz merak etme sen karbonhidrat listen var mı yoksa netten indir mutlaka orda her gıdanın kb değeri var topluyorsun ve 50 yi geçmiyorsun arada kaçamaklarımız da oluyor benim haftanın bir günü 70 te oluyor her cuma toplu tartılma günü bu cumaya kilo verenler arasında seni de görmek isterim ünlü detoksumuzda var geçmiş yazıları okursan ordan da bilgi edinebilirsin ne kadar kalabalık olursak o kadar eğlenceli ve keyifli oluyor hg hg hg

kızlar ya ben merak ettim siz bu kilolarımızın notlarnı alıyomusunuz takibini nasıl yapacaz yani ben ilerde kaçıncı haftada nekadar vermişim merak edersem bi arşivi varmı...:78:

kızlar ya ben merak ettim siz bu kilolarımızın notlarnı alıyomusunuz takibini nasıl yapacaz yani ben ilerde kaçıncı haftada nekadar vermişim merak edersem bi arşivi varmı...:78:

Ben kilo cizelgesi yapmaya basladıgımdan beri hepinizin kilosunu hafta hafta kaydediyorum merak etme canım..Daha sonra bana sorup ogrenebilirsin :))

cnm ben kendime bir ajanda aldım günlük yemek çizelgesi çıkardım ne yiyorsam hepsini tek tek yazıyorum ajandamın arkasına da haftalık kilo çizelgesi yaptım o şekilde ayarlamalarımı yapıyorum

Son düzenleme:
durumlar nasil arkadaslar eve yeni geldim aslicim sofcum tesekkür ederim gercekten güzel bir gündü

sof afiyet olsun sonucta 17 kb almissin cikolatadan ama diger yediklerinle dengeledigin sürece sorun yok

kızlar ben öğlen karnabahar yemeği yedim bol acılı içine soğan ve yağ katmadım tavuksuyunda pişirdim değişik bi yemek oldu ama lezzeti yerindeydi akşamada dolma yaptım kendiminkine pirinç katmamıştım iki tane oğlen ve akşam sebze abartmış olurmuyum sizce

ecrin hosgeldin aramiza kafana takilan birsey oldugunda hepimiz yardimci oluruz sof saolsun dietimizi cok güzel özetlemis bu arada kac kilosun ve ne kadar vermek istiyorsun kolay gelsin:13:

durumlar nasil arkadaslar eve yeni geldim aslicim sofcum tesekkür ederim gercekten güzel bir gündü

sof afiyet olsun sonucta 17 kb almissin cikolatadan ama diger yediklerinle dengeledigin sürece sorun yok

kahvaltıdan 15 kb
çiçolattan 17 kb
salatadan 5 kb
toplamda 37 yaptı akşam naparım bilmiyorum erkenden uyurum heralde yarın ders var

bence hic sorun olmaz sebzeden gelen kb'den kesinlikle korkmayin princsiz yapmaklada cok iyi yapmissin:13:

bence hic sorun olmaz sebzeden gelen kb'den kesinlikle korkmayin princsiz yapmaklada cok iyi yapmissin:13:

saol canım emeklerimiz boşa gitmesin karnabaharın değerine baktım ama bulamadım :))

sofcum akşama güzel bi tavuk suyu çorba iç bol acılı metobolizmayı çalıştırır acı hem 0 kb almış olursun

yeni gelen arkadaşlarımızada hoşgeldiniz diyorum

kahvaltıdan 15 kb
çiçolattan 17 kb
salatadan 5 kb
toplamda 37 yaptı akşam naparım bilmiyorum erkenden uyurum heralde yarın ders var

bizim dietimizde ac kalmak yok ama ac yatmak yerine et türü birsey yiyebilirsin tercih etmezsen yumurta, peynir, ton gibi gibi degeri 0-1 olan yiceklerden rahatlikla yiyebilirsin sonucta secenek coooooooooooooook

karnıbahar bir porsiyonu 6 kb cnm tavuk haşlama var cnm istemiyo et yemek kusacam annem kurufasülye pilav yapmış yarın yerim bugün böyle kapansın yarın 45 50 gibi yerim artık ama tavuk suyu ii fikir içim ısınır biraz tşk cnm

Kızlar sonunda soyleye soyleye kar yagmaya basladı İstanbulda..
Koca bir senedir hayal ettigimiz şöminede sucuk ve sıcak şarap olayı da yalan oldu..
Tam zamanını buldum detoks yaediypacak..Neyse insallah cok ısrar etmez arkadaslar..Israrlardan nefret ediyorum cunku..
Onun dısında meyve suyu olayı hiç zorlamıyo beni bugun..:)))

bizim dietimizde ac kalmak yok ama ac yatmak yerine et türü birsey yiyebilirsin tercih etmezsen yumurta, peynir, ton gibi gibi degeri 0-1 olan yiceklerden rahatlikla yiyebilirsin sonucta secenek coooooooooooooook

benim cnm sıkkın ondan yemek istemiyom zaten bi senedir akşamları bir şey yemiyom tavuk suyu içerim birazdan tşk cnm

bizimkilerde diyette yani sözde diyetteler bugün ton balıklı salata yapalım dedik babam kızdı ton balığı orkinos balığından yapılıyormuş pulsuz balıkmış harammış bi sürü laf saydı ben öğrenciyken başka şehirde sürekli ton balığı yerdim günah olsa türkiyede satılmazdı ki di mi ama :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…