ecrin hosgeldin aramiza kafana takilan birsey oldugunda hepimiz yardimci oluruz sof saolsun dietimizi cok güzel özetlemis bu arada kac kilosun ve ne kadar vermek istiyorsun kolay gelsin:13:
hoşbulduk canım cok sagol geçmişi okumaya calısıyorum benım kılom 64 canım hedefim 54-53 inş.veririm.ben pko hastasıyım insülin direnci var pko oldugum için zayıflamak çok zorr çocuck istiyoruz ama zayıflamam lazım ozellıkle bel çevrem ve göbek var hepimize bol sans
Selam kızlar,
yoğun bir gün sonrası ancak yazabiliyorum.
sabah: 1/4 simit, 1 dilim denge ekmeği(7.5kb),peynir=14
öğlen: 3-4 dilim salam, peynirli salata ve omlet= 5
arada: peynir ve yarım elma=8
akşama da balık var yine, şimdilik 27, balık kızaracak 10 da öyle gelir..ama bi de annemin yaptıı zeytinli kek var bir 20gr da ondan yerim sanırım
cnm peynir 100 gr 1 kb senn peynir nasıl 14 oluyor anlamadım:26: omlet 1 ona da şaşırdım 50 gr yağda pişirme şansın var bendeki listede 2 yumurtalı omlet 1 acaba senn ki sebzeli omlet mi benim listemde sebzeli omlet 5 kb :26::26::26: ben senn listedeki kb yi 30 olarak saydım kek te dahil olursa bir dilim kek 30 kb hepsi 60 kb olur ama :26::26:
kızlar sözünüzü dinledimbir kibrit kutusu peyniri hoplattım tavuk suyu ısınsın onu da hüpletecem
yarın ki menum hazır
sabah 2 yeşil zeytin (2)
2 siyah zeytin (3)
1 haşlanmış yumurta (0)
½ domates (3)
1 kibrit kutusu dolusu peynir (1)
öğle ½ simit (13 )
1 ayran (5)
akşam: 2 yk kuru fasülye (10 ) -suyu değil ama tanesi-
2 yk pilav (5) -nohutlu tavuklu bi de kb sini arttırcak-
toplam 42 kb
sof'cum 7,5 ekmek+ 6 simit+0.5 peynir=14
1 omlet+ 5 salata, salam önemsiz=6
8 yarım elma+2 lokma peynir önemsiz=8
toplam 28
kek zeytinli yani şekersiz ondan daha hesaplamadım ne kadar olacağını belki yemem zaten
bu arada bende de insülin direnci, hatta metabolik sendrom var. Bu diyetle insülin salgılatmadığımız için pankreasımıza insülin direnci yönünden iyi ama metabolik sendrom nedeniyle kolesterol, trigliserid de yüksek onları zıplatmamak lazım. Başlarken tahlil yaptırdım 1 ay sonra kontrol edeceğim sonuca göre diyete ya devam ya revize edilecek
sof'cum 7,5 ekmek+ 6 simit+0.5 peynir=14
1 omlet+ 5 salata, salam önemsiz=6
8 yarım elma+2 lokma peynir önemsiz=8
toplam 28
kek zeytinli yani şekersiz ondan daha hesaplamadım ne kadar olacağını belki yemem zaten
hoşbulduk canım cok sagol geçmişi okumaya calısıyorum benım kılom 64 canım hedefim 54-53 inş.veririm.ben pko hastasıyım insülin direnci var pko oldugum için zayıflamak çok zorr çocuck istiyoruz ama zayıflamam lazım ozellıkle bel çevrem ve göbek var hepimize bol sans
insallah kolaylikla verirsin kilolarini :13:
İyşallah bende 25 gün sonunda vereceğim...Geçen hafta başlayacaktım sarkıttım bir hafta ve bugün başladım.Açlık hissetmiyorum,sadece baş ağrısı yapıyor birden diyet olayı:) Sizlere daha önce bahsettiğim 25 günlük diyetime başladım...1 hafta dolsun basküle çıkacağım.Sonucu haftaya pazartesi söylerim kıslaaar...Şu an 83 kg boy 1.73...Daha önce 4 kg vermiştim yine vereceğim iyşallah...Sizlerinde desteğini bekliyorum...Ah ahhh sizde olmasanız kıslaar kim çeker bu diyet dırdırlarımı :)Hepberaber daha ince günleree....
günaydin arkadaslar
üsüme disinda ilk gün güzel gecti ama gercekten cok üsüdüm hele gece bir ara tir tir titredim esim sicaktan bayginlik geldi demesine ragmen
günaydin arkadaslar
üsüme disinda ilk gün güzel gecti ama gercekten cok üsüdüm hele gece bir ara tir tir titredim esim sicaktan bayginlik geldi demesine ragmen
Pericim ben tuvaletten çıkamadım yaaa..Gecen sefer hiç boyle olmamıştım ama bu sefer bagırsaklarım bozuldu inanılmaz bir sekilde..Yani işkence olayına döndü, en az 20 kere çıkmışımdır tuvalete..
Simdi bu sabah daha iyiyim ama eger tekrar baslarsa oglene dogru filan normal rejimime geri dönerim..Cunku bir geceyi daha kaldıramam..Onun dışında en ufak bir açlık veya zorlanma, veya üşüme olmadı..Ama çok yorgun düştüm tuvalete gitmekten(
İnsallah bi daha başlamaz ishalde devam ederim yarına kadar cunku kilo vericek olmanın verdigi mutluluk çok iyi geliyor insana..
Nasıl gidiyor detoks kızlar bu arada?
Peri esra ve ben yapıyoruz sanırım di mi? Semilunacım da sanırım baska detoks yapıyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?