Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ecrin hosgeldin aramiza kafana takilan birsey oldugunda hepimiz yardimci oluruz sof saolsun dietimizi cok güzel özetlemis bu arada kac kilosun ve ne kadar vermek istiyorsun kolay gelsin:13:

hoşbulduk canım cok sagol geçmişi okumaya calısıyorum benım kılom 64 canım hedefim 54-53 inş.veririm.ben pko hastasıyım insülin direnci var pko oldugum için zayıflamak çok zorr çocuck istiyoruz ama zayıflamam lazım ozellıkle bel çevrem ve göbek var hepimize bol sans

kızlar sözünüzü dinledim bir kibrit kutusu peyniri hoplattım tavuk suyu ısınsın onu da hüpletecem
yarın ki menum hazır
sabah 2 yeşil zeytin (2)
2 siyah zeytin (3)
1 haşlanmış yumurta (0)
½ domates (3)
1 kibrit kutusu dolusu peynir (1)
öğle ½ simit (13 )
1 ayran (5)
akşam: 2 yk kuru fasülye (10 ) -suyu değil ama tanesi -
2 yk pilav (5) -nohutlu tavuklu bi de kb sini arttırcak-
toplam 42 kb

hoşgeldin canım, bu diyet insülin direncine birebir, tahıl ve bakliyattan mümkün olduğu kadar uzak dur, insülin direncine veda et
:13:

Selam kızlar,
yoğun bir gün sonrası ancak yazabiliyorum.
sabah: 1/4 simit, 1 dilim denge ekmeği(7.5kb),peynir=14
öğlen: 3-4 dilim salam, peynirli salata ve omlet= 5
arada: peynir ve yarım elma=8
akşama da balık var yine, şimdilik 27, balık kızaracak 10 da öyle gelir..ama bi de annemin yaptıı zeytinli kek var bir 20gr da ondan yerim sanırım

bu arada bende de insülin direnci, hatta metabolik sendrom var. Bu diyetle insülin salgılatmadığımız için pankreasımıza insülin direnci yönünden iyi ama metabolik sendrom nedeniyle kolesterol, trigliserid de yüksek onları zıplatmamak lazım. Başlarken tahlil yaptırdım 1 ay sonra kontrol edeceğim sonuca göre diyete ya devam ya revize edilecek

cnm peynir 100 gr 1 kb senn peynir nasıl 14 oluyor anlamadım:26: omlet 1 ona da şaşırdım 50 gr yağda pişirme şansın var bendeki listede 2 yumurtalı omlet 1 acaba senn ki sebzeli omlet mi benim listemde sebzeli omlet 5 kb :26::26::26: ben senn listedeki kb yi 30 olarak saydım kek te dahil olursa bir dilim kek 30 kb hepsi 60 kb olur ama :26::26:

sof'cum 7,5 ekmek+ 6 simit+0.5 peynir=14
1 omlet+ 5 salata, salam önemsiz=6
8 yarım elma+2 lokma peynir önemsiz=8
toplam 28
kek zeytinli yani şekersiz ondan daha hesaplamadım ne kadar olacağını belki yemem zaten

iyi yapmissin en azindan ac uyumazsin

toplam 28
kek zeytinli yani şekersiz ondan daha hesaplamadım ne kadar olacağını belki yemem zaten

kek zeytinli bile olsa yani seker olmasa dahi unda cok kb var bende yemeni tavsiye etmem

insanı hasta eden, metabolik sendroma, insülin direncine yol açan unlu şekerli yüksek kb li gıdalar canım
kolestrolle ilgili korkutucu senaryoların sadece senaryodan ibaret olduğu kanıtlandı artık yeni çalışmalarla

toplam 28

hmm toplama usulü çizelge yapmışın ondan anlamadım pardon cnm

insallah kolaylikla verirsin kilolarini :13:

kızlar yarın tüm gün yokum çenemden mahrum kalacaksınız cıx cıx akşam 6 dan sonra gelcem beni çok özleyin detoks sonuçlarını çok merak ediyorum inşallah umduğunuzdan daha ii sonuç alırsınız herkesi şimdiden tebrk ediyorum cicişleeeerrrrrr

Son düzenleme:
insallah kolaylikla verirsin kilolarini :13:

İyşallah bende 25 gün sonunda vereceğim...Geçen hafta başlayacaktım sarkıttım bir hafta ve bugün başladım.Açlık hissetmiyorum,sadece baş ağrısı yapıyor birden diyet olayı:) Sizlere daha önce bahsettiğim 25 günlük diyetime başladım...1 hafta dolsun basküle çıkacağım.Sonucu haftaya pazartesi söylerim kıslaaar...Şu an 83 kg boy 1.73...Daha önce 4 kg vermiştim yine vereceğim iyşallah...Sizlerinde desteğini bekliyorum...Ah ahhh sizde olmasanız kıslaar kim çeker bu diyet dırdırlarımı :)Hepberaber daha ince günleree....

Son düzenleme:

eminim bu seferde basarili olacaksin ve istedigin kiloyu vereceksin bizler her zaman burdayiz:13: burdaki arkadasliklar ve motivasyon olmasa bende ara verirdim acikcasi. kilo vermem durdugu halde yasadigim moral bozukluguna ragmen devam ediyorum cünkü yaza citir olmak herseyin önünde geliyor

günaydin arkadaslar

üsüme disinda ilk gün güzel gecti ama gercekten cok üsüdüm hele gece bir ara tir tir titredim esim sicaktan bayginlik geldi demesine ragmen

günaydın kızlar... gitmeden bi bakim dedim.. her sabah tartılıyorum ben ya takıntı oldu tartılmasam için rahat etmiyor az kilo aldığımı görsem kıscam yaa o psikolojiyle kendimi baskülün başında görüyorum:78: cuma gününden beri 3 günde 600 gr vermişim 67.9 oldum çok şükür babam bu sabah ne kadar zayıflamışsın dedi altı üstü 5 kilo verdim başladığımdan beri ama demek ki farkediliyorr

günaydin arkadaslar

üsüme disinda ilk gün güzel gecti ama gercekten cok üsüdüm hele gece bir ara tir tir titredim esim sicaktan bayginlik geldi demesine ragmen

hımm meyve suyununda sıcak servisi yok mu acaba basküle çıktın mı ne kadar vermişsin

günaydin arkadaslar

Pericim ben tuvaletten çıkamadım yaaa..Gecen sefer hiç boyle olmamıştım ama bu sefer bagırsaklarım bozuldu inanılmaz bir sekilde..Yani işkence olayına döndü, en az 20 kere çıkmışımdır tuvalete..
Simdi bu sabah daha iyiyim ama eger tekrar baslarsa oglene dogru filan normal rejimime geri dönerim..Cunku bir geceyi daha kaldıramam..Onun dışında en ufak bir açlık veya zorlanma, veya üşüme olmadı..Ama çok yorgun düştüm tuvalete gitmekten(
İnsallah bi daha başlamaz ishalde devam ederim yarına kadar cunku kilo vericek olmanın verdigi mutluluk çok iyi geliyor insana..
Nasıl gidiyor detoks kızlar bu arada?
Peri esra ve ben yapıyoruz sanırım di mi? Semilunacım da sanırım baska detoks yapıyordu..

Evet canım ben de pirinç detoksu yapıyorum. Dün çok mutluydum çünkü pirinci çok severim ve çok özlemiştim ama bu sabah mide yanmasıyla kalktım. Zaten bizim rejimin başka bir süper tarafı da mide rahatsızlıklarını azdırmaması bence. Ben ne zaman karbonhidratlı şeyleri abartarak yesem midem azıyor. Neyseki pirincimi yiyince geçti yanma. Kepekli pirinç kullanıyorum ben. Bakalım yarın neler olacak tartıda. Umarım bünye karbonhidratı özleyip depolamıyordur. Ben kendimi hafif hissediyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…