hoşgeldin canım, bu diyet insülin direncine birebir, tahıl ve bakliyattan mümkün olduğu kadar uzak dur, insülin direncine veda et:13:
kendimi çok kötü hissediyorum lütfen bana moral verin akşam saat 5 te bi kase dolusu patates yemeği yedim puanım kalmamasına rağmen kendimi çok güçsüz ve halsiz hissediyordum çünki sabahta kahvaltı yaptım noluyor bana eski günlerimemi dönüyorum yaklaşık 4 kilo verdim ama okadarda çok farkedilmiyor oksa bunu verdiği bi çöküşmü bilemedim.meyve suyu deoksuna başlamayada cesaret edemedim bugün öğlen yemeğine lahmacun varmış sinirlendim onada yazılmadım. ya ben şişgo olmak istemiyom zayıflamak istiyom ama direncimi kaybediyorum iş yerinde olmasam şimdi hünür hüngür ağlayacam yaaa boyum çok uzun değilki 68 kilo çok değil diyeyim.bende zayıf olmak istiyom....
kendimi çok kötü hissediyorum lütfen bana moral verin akşam saat 5 te bi kase dolusu patates yemeği yedim puanım kalmamasına rağmen kendimi çok güçsüz ve halsiz hissediyordum çünki sabahta kahvaltı yaptım noluyor bana eski günlerimemi dönüyorum yaklaşık 4 kilo verdim ama okadarda çok farkedilmiyor oksa bunu verdiği bi çöküşmü bilemedim.meyve suyu deoksuna başlamayada cesaret edemedim bugün öğlen yemeğine lahmacun varmış sinirlendim onada yazılmadım. ya ben şişgo olmak istemiyom zayıflamak istiyom ama direncimi kaybediyorum iş yerinde olmasam şimdi hünür hüngür ağlayacam yaaa boyum çok uzun değilki 68 kilo çok değil diyeyim.bende zayıf olmak istiyom....
teşekkürler aslıcım bakıcam o sayfaya daha once 2günm denemiştim ama sonra kalmıstı şimdi azımliyim verecem inş.yaa ben bişey sorcam oglen salata yemek istiyorum kıvırcıklı dereotlu ve semizotlu bi salata yesem nasıl olur acaba kb degeri ne
hepinize teşekkürler arkadaşlar siz olmasaydınız ben bugün bu işi bırakırdım beni tekrar motive ettiniz evet ben başka canan olacam zayıf aslında biliomusunuz benim üzüm biraz gülzel olduğundan lütfen yanlış anlamayın kendimi övmüyom çevremdekiler bana hep sen her halinle güzelsin böylede güzelsin dedikleri için ben zayıflayamadım 2 yaşında bi kızın var ve sen 25 yaşındasın abartma kilolarını verirsin falan dedikleri için hep erteledim ama bu kez kararlıyım.kızlar öğlene k fleks ler varya onlardan alıp yoğurt la yiyeyim diyorum onların değeri nasıl bilen varmı.
hepinize teşekkürler arkadaşlar siz olmasaydınız ben bugün bu işi bırakırdım beni tekrar motive ettiniz evet ben başka canan olacam zayıf aslında biliomusunuz benim üzüm biraz gülzel olduğundan lütfen yanlış anlamayın kendimi övmüyom çevremdekiler bana hep sen her halinle güzelsin böylede güzelsin dedikleri için ben zayıflayamadım 2 yaşında bi kızın var ve sen 25 yaşındasın abartma kilolarını verirsin falan dedikleri için hep erteledim ama bu kez kararlıyım.kızlar öğlene k fleks ler varya onlardan alıp yoğurt la yiyeyim diyorum onların değeri nasıl bilen varmı.
canım "cehendemin yolları iyi niyet taşlarıyla döşelidir" lafını hiç duydun mu, çevrendekiler seni üzmemek anlık bi mutluluk yaratmak için öyle söylülor, iyi niyetliler ama aslında böyle diyerek sana zarar veriyolar bilmeden
ben k fleks önermem, sadece 250 gr lık bi yoğurt alıp yesen çok daha iyi hatta yoğurt yerine küçük peynirler oluyo 100 gr lık kaşar, ya da dil peyniri onlardan al ye
mesela kızlar çok canınız tatlı isterse bitane sakın çiğneyin tatlandırıcılı olanlardan yada dişlerinizi fırçalayın bayağı etki ediyo
Bu arada farkettim de sende cok guzel laflar var..Ne isle mesgulsun?? Aynen katiliyorum soylediklerine..Ben de 11 kilo verdim ve beni gorenler daha ne vericen yeter diyorlar..Olucak is mi ben biliyorum hala cok kilolu oldugumu, tamamen bir goz aldatmasi diye dusunuyorum..Insanlar kilolu halime cok alistigi icin ben kilo verince yeterli oldugunu dusunuyorlar..Halbuki ben biliyorum 10 kilo daha verirsem cok daha iyi hissedicem ve cok daha guzel gorunucem..
Bu arada arkadaslar sabahtan beri kimse deginmemis ama bugun bizim icin cok onemli bir gun aslinda..
Dunyayi guzellestiren kadinlardir ve kesinlikle bugunun onemi tartisilamaz..
DUNYA KADINLAR GUNUMUZ KUTLU OLSUN BAYANLAR!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?