Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kendimi çok kötü hissediyorum lütfen bana moral verin akşam saat 5 te bi kase dolusu patates yemeği yedim puanım kalmamasına rağmen kendimi çok güçsüz ve halsiz hissediyordum çünki sabahta kahvaltı yaptım noluyor bana eski günlerimemi dönüyorum yaklaşık 4 kilo verdim ama okadarda çok farkedilmiyor oksa bunu verdiği bi çöküşmü bilemedim.meyve suyu deoksuna başlamayada cesaret edemedim bugün öğlen yemeğine lahmacun varmış sinirlendim onada yazılmadım. ya ben şişgo olmak istemiyom zayıflamak istiyom ama direncimi kaybediyorum iş yerinde olmasam şimdi hünür hüngür ağlayacam yaaa boyum çok uzun değilki 68 kilo çok değil diyeyim.bende zayıf olmak istiyom....

günaydın kızlarrr ben bugun başladım bu diyeti gerci dünde yedıklerıme dıkkat ettım aksam saat 8gibi vaşım cok agrıdı ama sonra gecti tabıkıdee.bu sabah başladım diyete 64 kılo ilee
1 haşlanmıs yumurta
kibrit kutusu kadar beyaz beynir
4 siyah zeytin
çeyrek simit yedım ve bir bardak şekersiz çay agzıma kadar doydum sankı yada bana öyle geliyorr çünkü yemekden yarım saat once ılık su içtim :) herkese bol sans

hoşgeldin canım, bu diyet insülin direncine birebir, tahıl ve bakliyattan mümkün olduğu kadar uzak dur, insülin direncine veda et
:13:

hoşbulduk canım sagol evet feda edecem inş.bu direnci kıracam :)

Tatlım nolur bozma moralini bu kadar..Hepimizin boyle dönemleri oldu..Ama pes etmedik..Ben de zaman zaman inan aglama krizlerine girdim..Yiyip de kilo almayan insanları hep kıskandım içten içe..
68 kilo korkunc obez bir kilo degil kesinlikle..Ben de o kilolardayım, hem de 78 den indim bu kiloya..Aynalara bakamaz fotograf cektiremezdim...O kadar nefret ediyordum goruntumden..Ama inan bana verdikce moralim duzeldi..Senin de oyle olucak..Lutfen kendini bırakma..

Semilunacımm eminim bugunu de rahatlıkla atlatıcaksın...Yarın biz tartılardan degil tartılar bizden korksun :)) Benim ishalim tekrar baslarsa bırakıcam hemen, cunku dun cok kotu bir gece gecirdim..Ama gene de verdim kilo buna eminim, en azından bagırsaklarım tamamen boşalmış oldu..
Neyse oyle ya da boyle bu kilolar gidecek.
Ecrincimm hoşgeldin aramıza, senin de cok fazla bir kilon yok, eminim cok guzel bir sekilde istedigin kiloya ulaşıcaksın..İlk zamanlar diyette biraz baş agrın olabilir, ama bunun sebebi yeni yeme duzenine vucudunun alışıyor olması..Kesinlikle aç kalma ve degeri sıfır olan yiyeceklerden istedigin kadar ye..Ozellikle ilk zamanlar..Bu arada 746. sayfada cok kapsamlı bir liste gondermiştim..Onu bir incele ve gene de aklına takılan bir yiyecek olursa cekinmeden sor cnm..Kolay gelsin!

günaydın arkadaşlar

detokscular bir günü atlattınız bile hadi az kaldı , Aslıcım çok yıprattıysa zorlama canım bitkin düşersin hasta olursun Allah korusun .
Canancım üzülme canım ne kalmış şurda 4 kilo gitmiş az kaldı . İllada kendini zaman konusunda zorlama yavaş yavaş sıkılmadan gitsin kilolar.

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz , güzel keyifle sıkılmadan yıpranmadan kilo vermeler diliyorum .

bende adet durumları sinir bozucu şekilde tatlı isteği ama yememeye gayret ederek devam etmeye çalışıyorum.

günaydın arkadaşlar.meyva suyu benide çok üşüttü.ısınamadım bir türlü.birde aksilik sabah meyva sıkacağı bozuldu gene.bugün meyvayı yiyip peşinden hemen su içerek devam etcem mecburen.yarın sbaha tartıdaki rakamı merak ediyorum.bugün dışarı çıkıcam.arkadaşım taşındı ona yardıma gidicem.kendimi güçsüz hissetmem umarım.

teşekkürler aslıcım bakıcam o sayfaya daha once 2günm denemiştim ama sonra kalmıstı şimdi azımliyim verecem inş.yaa ben bişey sorcam oglen salata yemek istiyorum kıvırcıklı dereotlu ve semizotlu bi salata yesem nasıl olur acaba kb degeri ne

canım halsizliğini patates gidermez ki, hatta seni daha halsiz kılar, gi yüksek çünkü
bence lahmacunun pidesi inceyse bi tane yemelisin, diğer yediklerinin kb sine dikkat edersin, şekersiz maden suyu içmeyi unutma, seni halsiz kılan mineral eksiğiyse onları geri koymak için
ayrıca bence sen sporda yapalısın, bu hafta hava soğuk ama haftaya mutlaka açık havada bol gübeş göre göre yürümelisin yarım saat
pes etmek için çok erken, iddayı kafaya takma, bu yol uzun bi maraton, kısa mesafe koşusu değil
:13::13:

günaydın kızlar dünkü yediklerim
sabah 1 dilim beyaz peynir dilim kaşar peynir 1 dilim dil peynir

öğlen 1 tabak karnabahar yağsız tavuk suyunda

akşam 3 dolma sadece 1 tanesinde pirinçliydi 3 kaşık yoğurt

1 tatlı kaşığıda fındık ezmesi yedim 100grda 4,4 kbdi sanırım görünce şaşırdım hatta

cansude sıkma canını silkelen kendine gel kesin zayıflıycam bi ay sonra insanlar beni gördüğünde değişikliği farkedecek ve ben inanılmaz bi mutluluk duyacağım diye önce sen kendi beyninde bitir zayıflama olayını mesela şuan beni feriştahı gelse beynimdeki fikri değiştiremez mayıs 30da bambaşka bi esra olucam kendime sözüm var

hepinize teşekkürler arkadaşlar siz olmasaydınız ben bugün bu işi bırakırdım beni tekrar motive ettiniz evet ben başka canan olacam zayıf aslında biliomusunuz benim üzüm biraz gülzel olduğundan lütfen yanlış anlamayın kendimi övmüyom çevremdekiler bana hep sen her halinle güzelsin böylede güzelsin dedikleri için ben zayıflayamadım 2 yaşında bi kızın var ve sen 25 yaşındasın abartma kilolarını verirsin falan dedikleri için hep erteledim ama bu kez kararlıyım.kızlar öğlene k fleks ler varya onlardan alıp yoğurt la yiyeyim diyorum onların değeri nasıl bilen varmı.

Rahatlikla yiyebilirsin salata cesitlerin ozellikle yesil olanlari..Domates de 6 kb var mesela ama zaten mevsimi olmadigi icin yemek saglikli degil..Ben salatalarimi hep taze soganla yapiyorum bu rejime basladigimdan beri..Taze soganin bir adetinde 1 var..Ama bir kuru soganda 10 var..O yuzden onu salatama koymuyorum..Ama yemege koyarken sorun etmiyorum cunku bir kuru soganda 10 olsa bile bir tencere yemege 1 adet koyuyorsun ve koca bir tencereyi yemiyorsun..
Neyse salatayi gonul rahatligiyla yiyebilirsin cnm..

canancım aynı şeyleri bende yaşıyorum 26 yaşındayım 2yaş10aylık kızım var ve kimse benim 80 kilo olduğuma inanmaz abartma neren 80 en fazla yetmişsin falan derler boyumun avantajı var ama 172 görünen köy kılavuz istermi simitlerim ve öndeki göbeğimi saklamak istemiyorum artık kfelslerdende mümkün olduğunca uzak dur 100grda bayağı bi kb vardı bende bakdığım gibi bıraktım bol bol peynir ye tavuk ye özellikle göğüs çok tok tutuyo tyavuk suyu orbalar ekmeksiz köfteler sebze yemekleri hergün bitane kivi ye mesela ben dün unuttum ama genelde yemeğe çalılıyorum 7 kb falan var okadar seçenek varki bu diyette güzelliği bu zaten

mesela kızlar çok canınız tatlı isterse bitane sakın çiğneyin tatlandırıcılı olanlardan yada dişlerinizi fırçalayın bayağı etki ediyo

canım "cehendemin yolları iyi niyet taşlarıyla döşelidir" lafını hiç duydun mu, çevrendekiler seni üzmemek anlık bi mutluluk yaratmak için öyle söylülor, iyi niyetliler ama aslında böyle diyerek sana zarar veriyolar bilmeden
ben k fleks önermem, sadece 250 gr lık bi yoğurt alıp yesen çok daha iyi hatta yoğurt yerine küçük peynirler oluyo 100 gr lık kaşar, ya da dil peyniri onlardan al ye

Bu arada farkettim de sende cok guzel laflar var..Ne isle mesgulsun?? Aynen katiliyorum soylediklerine..Ben de 11 kilo verdim ve beni gorenler daha ne vericen yeter diyorlar..Olucak is mi ben biliyorum hala cok kilolu oldugumu, tamamen bir goz aldatmasi diye dusunuyorum..Insanlar kilolu halime cok alistigi icin ben kilo verince yeterli oldugunu dusunuyorlar..Halbuki ben biliyorum 10 kilo daha verirsem cok daha iyi hissedicem ve cok daha guzel gorunucem..

mesela kızlar çok canınız tatlı isterse bitane sakın çiğneyin tatlandırıcılı olanlardan yada dişlerinizi fırçalayın bayağı etki ediyo

Kesinlikle soyledigin ise yariyor..Ama minicik bir bitter cikolatayi agzinda eme eme bitirince de super etki yapiyor bende..Ya da sutun icine tarcin cubugu atip icmek de cok iyi geliyor..Kesinlikle tavsiye ederim..

Bu arada arkadaslar sabahtan beri kimse deginmemis ama bugun bizim icin cok onemli bir gun aslinda..
Dunyayi guzellestiren kadinlardir ve kesinlikle bugunun onemi tartisilamaz..
DUNYA KADINLAR GUNUMUZ KUTLU OLSUN BAYANLAR!!

internet işindeyim canım, kendi işimiz kardeşimle. Senin boyun kaçtı canım
:26:

Bu arada arkadaslar sabahtan beri kimse deginmemis ama bugun bizim icin cok onemli bir gun aslinda..
Dunyayi guzellestiren kadinlardir ve kesinlikle bugunun onemi tartisilamaz..
DUNYA KADINLAR GUNUMUZ KUTLU OLSUN BAYANLAR!!

vallahi kadınların bile kadınlar aklına gelmiyo, kadınlar günümüz kutlu olsun:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…