Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

internet işindeyim canım, kendi işimiz kardeşimle. Senin boyun kaçtı canım
:26:

Benim boyum 1.63 ama sanirim kemiklerim agir..Ben bunu kabul ediyorum..Cunku ben 70 kilo iken bile insanlar 70 kilo olduguma hayatta inanmiyorlar..Ya da giyinirken kilomu kapatmayi iyi biliyorum..
Bu arada 2.5 yasinda bir oglum var ve aslinda bu benim dogum kilom..Cocuk kocaman oldu ancak veriyorum dogum kilolarimi..Evlenirken 55 kilo idim ve 5 sene once evlendim...Yani eskiden hep zayiftim..Simdi kilolu olmak belki de bu yuzden cok koyuyor..Neyse eninde sonunda vericem ben buna eminim..3 ay gecti ve tam umidi kaybedicekken, sizler geldiniz buraya..Biz de canlandik..Simdi detokstan sonra full gaz devam..Mayista minileri giyicez diyordum ben aylardir ama Hazirani da bulabilir..Olsun giyelim de gerisi bos :)))

allah bağışlasın canım, evet gerçektende o zaman ideal kilon 55 senin.
sende bu işi bitirenlerdensin bence, tebrik ediyorum seni bu sebeble:13:
azim kararlılık, kolay pes etmemek bence her kadında olması gereken erdemler, sadece kilo konusunda değil her konuda lazım bunlar, yoksa anlık hazlara, gerçek mutlulukları, başarı mutluluğunu değişmiş oluruz bu da bize hiç bişey kazandırmaz
:13:

bi de ne var biliyo musunuz kızlar, iyi niyetli olanları bi yere koyalımda alttan alta hafif kıskanç olanlarda var, mesela bi komuşumuz ya da iş arkadaşımız ya da bazı akrabalar topluysa, sizin zayıflamanızı istemiyor olabilir, o yüzden sen böyle çok iyisin diyor olabilirler
ya da kadınsal rekabet dürtüsü vardır ya, hiç bi kadın kabul etmesede, mesela ondan daha güzel olmanız fikrine dayanamaz ondan sizi caydırmaya çalışıyor olabilir. Hatta bazen eşimiz bile daha güzel olmamızı istemeyebilir kıskançlık meselesi yüzünden.
tüm caydırıcılara karşı dikkat

Son düzenleme:

Benimde soylemeye calistigim bu iste..Ama en guzeli burdaki arkadasliklarda bu yok iste..Cunku burda hicbirimiz birbirimizi gormuyoruz ve gayet ictenlikle birbirimize destek oluyoruz. Her hafta hepimiz birbirimizin kilo vermesini istiyoruz cunku birlikte bir hedefe ulasmaya calisiyoruz.
Bu arada yas kac chess baktim profiline de goremedim...Bence ayni yastayiz ama emin degilim..

şekerim ben çok yaşlıyım ama kabul etmek zor olsada yaş 32

evet canım burdaki dayanışma çok güzel, insanın en büyük caydırıcısı kendisi, buna bile engel oluyo burdaki dayanışma:13:

şekerim ben çok yaşlıyım ama kabul etmek zor olsada yaş 32

evet canım burdaki dayanışma çok güzel, insanın en büyük caydırıcısı kendisi, buna bile engel oluyo burdaki dayanışma:13:

O zaman ben de yasli oluyorum :))) 31 yasindayim bende gayet yakinmisiz :))

O zaman ben de yasli oluyorum :))) 31 yasindayim bende gayet yakinmisiz :))

ben seni 25-26 gibi düşünmüştüm nedense

aslında bizim için bi dönüm noktası bu yaşlar, artık bazı şeylere, mesela kilolara sonsuza kadar veda etmek için:13:

aslicim nasil oldun kendini zorlamani istemem ama baslamiskende acikcasi bitirmeni isterim

canancim gerci biraz gec kaldim arkadaslar cok güzel moral vermisler ama insan bazen o kopma noktasina geliyor ama sakin pes etme ben ocak ayinda yasamistim ayni seyi sinir oluyordum kendime, resmen kendimden nefret etmistim ama pes etsem ne olacak bu vücutla yasiyacak olan yine benim cevrendekilerede aldanma herkes kendi idealini biliyor bu yüzden sonuna kadar kadar devam:13:

gercekten süper tebrikler en önemliside detoksun arkasindan vermen daha bir harika cünkü detoks devami her zaman tehlikelidir korumak anlaminda verdigin kilolar maalesef cok kolay alinabiliyor

hımm meyve suyununda sıcak servisi yok mu acaba basküle çıktın mı ne kadar vermişsin

ben cumaya kadar tartilmak istemiyorum cünkü hafta sonu özellikle pazar günü hamur yüklemesi yaptim vücuduma:78: bu yüzden dün tartilsaydim eminim cok fazla cikabilirdim kalici kilo olmasa bile.detoks bitimi tartildigimda benim gercek verdigim kiloyu göstermicekti yani bu sekilde kendimi kandirmis olacaktim. daha önce bu detoksu denedigim icin asagi yukari vericem kiloyu biliyorum bu yüzden benim icin önemli olan detoksda ne kadar verdigimden ziyade cuma kac cikacagim:97:

pperi sayacın dikkatimi çekti, yavaşım ama kararlıyım acelem yok diyosun:13::13:

Bu arada arkadaslar sabahtan beri kimse deginmemis ama bugun bizim icin cok onemli bir gun aslinda..
Dunyayi guzellestiren kadinlardir ve kesinlikle bugunun onemi tartisilamaz..
DUNYA KADINLAR GUNUMUZ KUTLU OLSUN BAYANLAR!!

saol aslicim

hepimizin günü kutlu olsun

Chess ben de 30 dan sonra bir kilo versem de genclessem mantıgıyla yaklaşıyorum bu rejim olayına..
En cok korktugum da zaten menapozdan sonra kilo vermenin çok güçleşmesi ve ben o yaşlara gelene kadar istedigim incelikte olmalıyım..Ayrıca ikinci cocugu da istiyorum ve bu kiloda hamile kalma olasılıgı beni cok korkuttugu icin de kilo vermek istedim..Tabi istedigim kiloya indigimde zayıflıgın tadını almadan da hamile kalmaya hic niyetim yok artık :))
Pericimm bırakmadım canım hala devam..Ama dün çok fazla meyve suyu içtim, bugun o kadar çok içmiyorum. Yeşil çay ve su olayını fazlalaştırdım normal öğünlerimde meyve suyumu içiyorum..Dün zaten hiç acıkmamıştım, bugun de hiç açlık hissetmiyorum..Boyle olunca super zaten..İnsallah tekrar başlamaz ishalim çünkü o zaman direk bırakıcam..Dun geceyi bir daha yaşamak istemiyorum..Ben yarın sabah tartılmak istiyorum aslında ama şöyle bir durum var, ben haftasonu resmen kilo almışım, bu yuzden moral bozuk..Yani muhtemelen onu hemen vermişimdir ama almasaydım tabi daha guzel olurdu..Bir de yarın regl olucam en cok regl sonrası kaçı gorecegimi merak ediyorum. Sanırım detoks yuzunden hic regl olucak gibi hissetmiyorum. Yani karnım hep şişerdi, o kadar boşalttım ki hiç şişlik yok..Neyse cok konustum..Ben de kilo bildirimini cuma gunu yapayım o zaman..Kendim bakarım ama sizlerle ben de cuma paylaşırım :))

Son düzenleme:

evet canım haklısın, insan 30 una kadar laylaylom yaşıyo ama bu yaştan itibaren maddi, manevi, fiziki her türlü geleceğine yatırım yapmaya başlıyo
:13:

bugün işe gitmedim, dışarda kar tipi... kendime koca bi kase domatesli tavuk çorbası yaptım limonlu naneli pul biberli.. sıcak sıcak... ohh..
domates iştah açıyo ama napıyım özlemişim domatesli

aslicim insallah günü basariyla tamamlarsin bende hafta sonu kacamaklarindan sonra rakami görmek istemedim onun icin tartilmadim onun icin bu cuma ne ciksam kabulüm normalde 72 falan gelmem lazim ama gelmesem bile moralim bozulmayacak

aslicim insallah günü basariyla tamamlarsin bende hafta sonu kacamaklarindan sonra rakami görmek istemedim onun icin tartilmadim onun icin bu cuma ne ciksam kabulüm normalde 72 falan gelmem lazim ama gelmesem bile moralim bozulmayacak

yaa tatlım valla ben gene ishal oldum ve koca bir kaşık turk kahvesi yedim limonlu..Birazdan bir kaşık daha yiyecegim..Çok korkuyorum çunku bu şekilde bir aksam daha geciremem..Durması lazım bu durumun..Canım hiç yemek yemek istemiyor ama kahve yedim valla yapacak birsey yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…