Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

hayret birsey niye böyle oldu acaba bu sefer istersen devam etme aslicim cok hafif birseyler yedigin takdirde bozmus sayilmazsin gücsüz düsersin kücük cocugun var sana enerji lazim

hayret birsey niye böyle oldu acaba bu sefer istersen devam etme aslicim cok hafif birseyler yedigin takdirde bozmus sayilmazsin gücsüz düsersin kücük cocugun var sana enerji lazim

Yaa aslında hiç güçsüz düşmedim..Ama maden suyu içicem akşam eşim getiricek..Ben çıkamıyorum şuanda o yuzden..Ama sanırım bu ishal yüzünden çok mineral kaybettim ve tuz da yemiyoruz, bir şekilde mineralleri koymam lazım yerine..Ama bırakmak hiç istemiyorum pericim yaa..Kahve yedim ondan bişey olmaz muhtemelen, azcık toparlasa bagırsaklarımı iyi hissedicem..Zaten akşam oldu, sabaha bişey kalmadı, akşam meyve suyu içmem muhtemelen ama çunku içtikce cogalıyor gibi geliyor..Su ve maden suyuyla idare ederim artık..Zaten içtim içecegim kadar..

gercekten kacinciya aciyorum hic kimse yok

Ben varım yetmez mi
heheh şaka bir yana, ben burdaydım butun gun diye mi kimse yazmıyor..Her gun sayfalarca yazı olurdu..Bugun evdeyim ama kimse bişey yazmıyor..
Chess sen de durgunsun bugun canım, esra da yok..

Kızlar detoksunuz hayırlı olsun. Aslıcığım geçmiş olsun, umarım çektiğin sıkıntının karşılığını alırsın. Ara ara giriyorum ama beni unuttunuz galiba.

Ben varım yetmez mi
heheh şaka bir yana, ben burdaydım butun gun diye mi kimse yazmıyor..Her gun sayfalarca yazı olurdu..Bugun evdeyim ama kimse bişey yazmıyor..
Chess sen de durgunsun bugun canım, esra da yok..

en çok ben yazdım canım ya

geçmiş olsun, ben bu detoxlardan korkuyorum bu yüzden bence de sen meyve suyu içmeyi bırak

zaten detoxun kilo verdirdiğine ben inanmıyorum , sadece vucud su kaybediyo, bi günde 1 kilo vermiş olmak inandırıcı gelmiyo bana, o giden sadece su oluyo bence yani hevesinizi kırmak istemem ama ben böyle düşünüyorum

Kızlar detoksunuz hayırlı olsun. Aslıcığım geçmiş olsun, umarım çektiğin sıkıntının karşılığını alırsın. Ara ara giriyorum ama beni unuttunuz galiba.
Tatlım seni unutur muyuz..Tabiki unutmadık..Senin nasıl gidiyor kalori diyetin??
Saol iyi dileklerin icin canım..

insallah kahve etkisini gösterir geceyi rahat gecirirsin sabahda peynirli yumurtali güzel bir kahvalti yaparsin diger ögündede istersen haslanmis tavuk ye ki biraz kati yiceklerle bagirsaklarin normale dönsün

masumcum seni unuturmuyuz hic ama sen artik eskisi gibi ugramiyorsun ne zaman tekrar baslamayi düsünüyorsun bizim diete. kendi dietin nasil gidiyor zorlaniyormusun

Zaten daha fazla meyve suyu içmeyecegim, uyarın için tesekkur ederim canım ama ne yazık ki kilo vermem durdugu icin vucudu şoklamak adına boyle birsey yapmam gerekiyordu..Tabiki vucud su kaybediyor ama o kadar çok su iciyorum ki kaybettigim suyu yerine koyuyorum buna eminim..1.5 ay önce de yapmıştım bu detoksu ama nedense bu sefer dokundu..Ama eminim bişeyler yemege baslayınca düzelicek..Önemli olan detoksla verilen kiloyu korumak..Ben diyetisyen kontrolunde de rejim yaptım daha önce ve 2 günlük şok diyetleri hep veriyorlar..Ve ayrıca bu iki gunluk meyve suyu detoksu aslında hollywood diyetinin ilk iki günü, vucuda vitamin depolamak ve temizlemek adına yapılan bir uygulama..Yanlış oldugunu düşünmekte haklısın, ama kilo verdigimi görmek herşeye değer..İnan bana bizim kadar fazla kilon olsaydı ve kilo veremeseydin kesin sen de bizim gibi degişik yontemler denerdin tatlım..

insallah kahve etkisini gösterir geceyi rahat gecirirsin sabahda peynirli yumurtali güzel bir kahvalti yaparsin diger ögündede istersen haslanmis tavuk ye ki biraz kati yiceklerle bagirsaklarin normale dönsün

Sabah yumurta yersem de bana dokunur kesin, ama bir dilim tost ekmegi ve peynir yerim buyuk ihtimalle, oglen de kesin haşlama et yiyecegim yagsız..Atlatırım ben neler atlattım..Ameliyattan sonra bile yapmıştım bu diyeti hatırlasana..Şunun şurasında yarın sabaha ne kaldı ki zaten :)))

estağfurullah canım amacım eleştirmek değil ama sağlınızdan endişeliyim

et kesinlikle iyi gelir bagirsaklarin icin kati yiceklere ihtiyacin var. sen bu azim ve iradeyle herseyin üstesinden gelirsin:13:

yeni yazma fırsatım oldudışarsı öyle soğukki.bede meyva suyu hepten tetiklio üşümeyi.ısınamadım bir türlü.kahve içicem bir kupa.
aslıcım geçmiş olsun.kabızlık yapcak bişeyler yeseydin keşke.ayva yada muzda iyi gelir.şurda sayılı saatler kaldı.yarın kendine güzel bir bakım yaparsın.normalde döner vücudun.dieğr arkadaşlar sizin nasıl gidiyo detoks?

estağfurullah canım amacım eleştirmek değil ama sağlınızdan endişeliyim

Canım benim tabiki eleştirmek için söylemediğini biliyorum..Lütfen yanlış anladın söylediğimi sanırım, ben yaptıgımı meşrulaştırmaya çalıştım sanırım..Kendimce haklı sebeplerim oldugunu göstermeye çalıştım..Yanlış anlaşıldıysam kusura bakma canım..

et kesinlikle iyi gelir bagirsaklarin icin kati yiceklere ihtiyacin var. sen bu azim ve iradeyle herseyin üstesinden gelirsin:13:

Canım benim beraber aynı azmi paylaşıyoruz..Sen de gayet azimlisin ve hiç yılmayacaksın ben de buna eminim..İyi ki varsınız yaa..Çok iyi geliyor bana bu muhabbet..

Canım benim beraber aynı azmi paylaşıyoruz..Sen de gayet azimlisin ve hiç yılmayacaksın ben de buna eminim..İyi ki varsınız yaa..Çok iyi geliyor bana bu muhabbet..

citir olmadan yilmak yok hele ben kaplumbaga hiziyla kilo veriyorum ama olsun diyorum artik sonucta giden kilo benden demi ama ama su bir gercek buradaki dayanisma mükemmel sizlerde iyiki varsiniz

esracim ben gayet iyi durumdayim biraz üsüme var hatta su anda yesil cay iciyorum icimi biraz isitsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…