Tatlım seni unutur muyuz..Tabiki unutmadık..Senin nasıl gidiyor kalori diyetin??
Saol iyi dileklerin icin canım..
masumcum seni unuturmuyuz hic ama sen artik eskisi gibi ugramiyorsun ne zaman tekrar baslamayi düsünüyorsun bizim diete. kendi dietin nasil gidiyor zorlaniyormusun
citir olmadan yilmak yokhele ben kaplumbaga hiziyla kilo veriyorum ama olsun diyorum artik sonucta giden kilo benden demi ama ama su bir gercek buradaki dayanisma mükemmel sizlerde iyiki varsiniz
yeni yazma fırsatım oldudışarsı öyle soğukki.bede meyva suyu hepten tetiklio üşümeyi.ısınamadım bir türlü.kahve içicem bir kupa.
aslıcım geçmiş olsun.kabızlık yapcak bişeyler yeseydin keşke.ayva yada muzda iyi gelir.şurda sayılı saatler kaldı.yarın kendine güzel bir bakım yaparsın.normalde döner vücudun.dieğr arkadaşlar sizin nasıl gidiyo detoks?
citir olmadan yilmak yokhele ben kaplumbaga hiziyla kilo veriyorum ama olsun diyorum artik sonucta giden kilo benden demi ama ama su bir gercek buradaki dayanisma mükemmel sizlerde iyiki varsiniz
Ben hiç üşümüyorum valla havanın bu kadar soguk olmasına ragmen..Ama dedigini yaptım arkadasım yarım ayva yiyorum şuanda inşallah işe yarar çünkü çok yoruldum bu olaydan..Ama açlık sıfır..Bu nasıl oluyor bu sefer anlamıyorum...
Ben şuanda bir yarım ayva yiyorum çünkü saat 4 ten beri 8 kere filan tuvalete gittim, kahve de henuz işe yaramadı, belki ayva yarar diye esranın dedigini yapayım dedim..Sonucta insanlar bu detoksu yaparken açlıga dayanamayıp meyve yedikleri de oluyordu..Çok bozmuş sayılmam di mi pericimm..Yarım ayva alt tarafı..Posalı bişeyler yemem gerektigini düşündüm çünkü..
kizlar nasil gidiyo rejim? daha hepsini okuyamadim ama detoks kesin ise yaramistir.
ppericim haklisin sabahlari ekmekten cok KH aliyorum ama genelde sabah 8gibi kahvaltimi yaptigim icin cok takmadim cünkü selin abla sey demisti sabah erken aldigimiz KHlar cok etkili olmaz diye. Bende aslinda cok düsündüm onun yerine sabahlari ne yesem diye ama aklima bisey gelmedi. Light ekmek alsam 4 dilim yemeden bozulcak cünkü odalar sicak...bi öneriniz varsa hemen uygularim ama benim aklima gelmiyor
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr yorgunum ölüyommmbugün öğlen çikolata kaçamayı yaptım kb mi 42 de tuttum. yaşasın kaçamaklar
meyve suyunun şekersizinden %100 dogalından bulamadık kaç tane market gezdim bulamadım ablamda ayran detoksu yapmak istedi yapamadı bıraktı tansiyonu düşmüş galiba öyle bi şeyler söyledi bugün 45 te yemiş detoks bazılarının bünyesine ii gelmiyor galiba pirinc sevmez mercimek bulgur sevmez meyve suyu da hazır olanı şekerli yapamaz meyve alıp yapsa uzun iş meyve çeşiti sınırlı olur meyve suyu sıkacağı makinası yok. ablama yaramadı bu detoks.
bugün akşam 3 yk kuru fasülye 3 yk pilav yedim küçük çerez tabaklarına koyuyorum yemekleri. tabak dolu görünsün gözüm doysun diye çok şükür gözümde doyuyor karnımda..
çaya şeker koymadan içmek işkence oluyordu bir aydır can çekişe çekişe içiyordum bugün bayağı alıştığımın farkına vardım insan zamanla herşeye alışıyormuş demek ki..
bugün teyzemle konuştum 40 yaşında taş gibi kadın sporunu yapar yemeğine dikkat eder. bugün bana öğüt verdi bu diyeti bırakırsan yine alırsın yeme şeklini alışkanlıklarını değiştirceksin ve sabitliceksin dedi. 70 kb de almıyorsan hep öyle yemeğe alıştır dedi arada kaçamakların olsa da o hafta dengele korursun dedi ama hep dikkat etmen gerekecek dedi. bünyemiz almaya müsait genetik birazda diyo hak vermedim değil aslında zayıflayımda korumak için uğraşim bana dokunmaz allahıma..
ay çok konuştum günlük biriktirdimtoplu sayıyorum tek tek herkesin kadınlar gününü kutluyorum..
kendini güçsüz iradesiz hisseden varsa bir kaç gün 70 te yiyip tekrar kb yi düşürmesi daha iyi bir fikir gibi geliyor bana. ablama öyle yap istersen dedim 500 gr vermiş havaya uçtu 50 60 70 arası yiyordu bir kaç gün 40 45 yedi yine de farketti.. belki sizde de işe yarar bende problem yaşarsam öyle yapmayı düşünüyorum..
bugün 3 ay önce giremediğim pantolonun içine girdim havalara uçtum o kadar çok kilo almıştım ki hem resim çekilmeye sinir oluyordum hemde giysilere sığmıyordum şükürler olsun bugünleri de gördün nasıl mutlu oldum.. çok vermedim sadece 5 kilocuk ama yine de farketti.. yol uzun daha 67,9 um 50 ye çok var ama insan hevesleniyor vallahi.. bir de ben en son göbekten alırım ilk önce göbekten veririm göbek dümdüz görünüyo ayakta durunca amaallah hepimize güçlü iradeler versin ki çıtırlar bizi kıskansın hepinizi mıncırıyorum
kizlar nasil gidiyo rejim? daha hepsini okuyamadim ama detoks kesin ise yaramistir.
ppericim haklisin sabahlari ekmekten cok KH aliyorum ama genelde sabah 8gibi kahvaltimi yaptigim icin cok takmadim cünkü selin abla sey demisti sabah erken aldigimiz KHlar cok etkili olmaz diye. Bende aslinda cok düsündüm onun yerine sabahlari ne yesem diye ama aklima bisey gelmedi. Light ekmek alsam 4 dilim yemeden bozulcak cünkü odalar sicak...bi öneriniz varsa hemen uygularim ama benim aklima gelmiyor
Herkese yi geceler :)
1 tane salatalıkta kaç gram karbonhidrat vardı hanımlar?
Teşekkür ederim
evet ppericim wasa iyi fikir aslinda. severimde dedigin gibi hemende bozulmuyor. Simdi bi kac gün antalyaya tatile gidiyorum ama yurda döndügümde kesin alacam
3 kilo almisim,halbuki ne sporlar ne diyetler uygulamistim
itiraf ediyorum kilo aldiracak ne var ne yoksa bilerek yedim..
biraz bakinayim bende buralara, motivasyona ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?