Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

günaydin arkadaslar

insallah kilo vermisizdir merak etmiyor degilim aslinda ama baslarken net kilomu bilmedigim icin tartilmak istemiyorum verdiysem bile nasil olsa cuma tartildigimda görücem simdi sira verdiysek bile aslininda dedigi gibi minumum kb alarak bunu korumak

asli ayva ise yaramadimi su an nasilsin canim bu seferki sana biraz iskence olsa bile yine bozmadan basardin bravo

esra ve semiluna sizler tartilcakmisiniz bilmiyorum ama sonuclari merak ediyorum

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar.iki günlük detoksdan sonra kendi diyetime dönüyorum.sabah tartıldım.59.200 çıktım.iyi bir sonuç bence.cumaya kadar 59. 500 olsa bile benim için önemli olan vücut direncimin kırılmış olması.
detokscu arkadaşlar tartılmadınızmı?bekliyorum merakla sonuçları

tebrikler esracim direncin kirilmasi bile süper insallah bundan sonra daha rahat kilo verirsin aman dikkat et verdigin emekler bosa gitmesin

Ya aslında ben p.tesi sabahı kaç oldugumu ve kaç kilo verdigimi biliyorum, ama regl yuzunden mi bir kilo fazlam vardı onu bilemiyorum..Yani p.tesi sabahı tam 1 kg fazla çıktım..Şuanda moralim duzgun ama yanıltma olmasın diye cuma günü sabah tartılıp soylemek istiyorum..En azından regl şişkinligi biraz gecsin..
Bu arada pericim ayva da hicbir işe yaramadı, kahve de hatta ilaç bile içtim..Neyse bi dahaki meyve suyu detoksunda ben yokum..Baska turlu bir detoks bulmalıyım kendime..Ama iki aya kadar istedigim kiloya insem de gerek kalmasa boyle detokslara ne guzel olur...
Esracımm en son kilon bende 59.700 olarak kayıtlı..Nasıl bu kadar az verdin acaba..Çok ilginc valla anlayamıyorum bu durumu..O kadar da ugrastın..Ama neyse mutluysan sorun yok tabiki..Keske 58 li bişeyler görebilseydin..Ama sanırım kilo azaldıkca vermek zorlaşıyor...Bizim kilomuz fazla oldugu icin daha cok veriyoruz..Neyse sen mutluysan biz de mutluyuz..

canım benim son zamanlarda çok durakladı kilo vermem.bide kabızlık sorunum var.kronikleşmiş.bende de keşke senin gibi etki yapsa ahh nerde.ama olsun ne yapayım.kötünün iyisi en azından.cumaya ne çıkcak bakalım.sendeki regl şişliğidir.cumaya baya azalmış çıkarsın.bidahaki detoksda farklı bişey deneriz.pirinç lapası olabilir.ama şu bir gerçekki birlikte yapıldığında daha çok motive olunuyo.

Kesinlikle dogru soyluyorsun..Birlikte olunca super motivasyon var..Kabızlık olayı kotu yaa..Hayatımda hiç yaşamadım ama yaşayan çok kadın var etrafımda..Benim olay ishal, iyi mi kotu mu bilmem ama hemoroid ameliyatı olmamın sebebi de çogunlukla ishal olmamdı..Hep bunun tam tersinin oldugunu soylemişti doktor..Yani kabızlık o tarz sorunlar yaratabilir sanıyor herkes ama işte tam tersi de yaratabiliyor..İkisi de iyi degil yani, herseyin normali iyi..Pirinc lapası kabızlık yapabilir sana ama bak o konuda senin icin iyi olmayabilir..cunku ishal olanlara bile pirinc lapası ye derler..Neyse o zaman gelsin düşünürüz..

slm kızlar dünden bugüne 100 gr vermişim bu hafta toplam 700 gr vermiş oldum cumaya kadar 300 gr daha verirsem tam istediğim gibi bir kilo vermiş olacam:76: 50 ye düşmek istemiştim ama 53 ün daha ii olacağını düşündüm üniversiteden mezun olduğumda 53 tüm üstelik süperdim en iyisi 53 diye düşündüm sabah kahvaltım çorba oldu bakalım gün içinde ne tüketecem daha karar vermedim kolay gelsin arkadaşlar

evt kötü gerçekten.hep çok dikkatli yemek zorundayım.evet canım haklısın lapa bende olumsuz etki yapar.ozaman gelsinde bende size uygun bir detoksla eşlik ederim.nasıl olsa birlikte yolumuz çok uzun.ideal kilomuza gelsekte ayrılamayacağız burdan..))

Kizlar nerelerdesiniz??
Detoks sonrasi durgunluk mu? Ben oglen yemeginde balik degil de et yemege karar verdim..
Firinda et yiyecegim aksam da zaten bruksel lahanasi...Cok onemli simdi cumaya kadar...
Gecen sefer haftasonu yuzunden verdigim bir kiloyu geri almistim..Simdi geri almaya hic niyetim yok..
Arada gidip gidip sosis seklindeki peynirlerden yiyorum..Bilen var mi acaba markasini yazamiyorum..
Paketin icinde satiliyor minik minik sosisler ama aslinda peynirler..Bu diyette cok iyi gidiyor, kesinlikle tavsiye ederim..Baharatlilari var corek otlusu filan..Neyse karnim acikti galiba..Yemek hazirlayayim ben..Sabah kahvaltisini erken edince erken aciktim sanirim..

bugün gercekten cok sessiz kimseler yok ayda yilda erken kalktim oda en sessiz zamana denk geldim bende esime sigara böregi yaptim ama inan canim bile istemedi yemek aklimin ucundan bile gecmedi ama bir yesem iki günü mahfetmis olurdum insallah bundan sonra nisanin birine kadar hic kacamak yapmadan devam edeyimki nisanin birinde insallah 70'i terketmis olurum:97:

Son düzenleme:

Bence sen nisan gelmeden once terkediceksin pericim bu hirsla..
Chess Esoes Sof demek onlar canli tutuyormus..
Nerdesiniz kizlar..
Semilunacim seni de merak ettim ne oldu detoks sonucu? Nasil gecti bir gel de yaz..
Terkencim de giremedi gene iyidir insallah duzelmistir durumlari..

slm kızlar sabah 1 haşlanmıs yumurta :0
5 adet ziyah zeytin :1
beyaz peynir :1
çeyrek simit:6,25

toplam puan 8,25

öglen salata yemek istiyorum kıvırcık salatası ton balıklı bu salatanın kb degeri ne acaba ton balıklı

insallah 69.9'u görsem ideal kiloma inmis gibi sevinicem semiluna sabah girmisti ama birsey yazmadan cikti hem verdigi kiloyu hemde zorluk acisindan nasil gecti diye sorcaktim cok duydum princ lapasini ama hic denemedim

gönül rahatligiyla ye canim orta boy marulda 8kb var yarim maruldan yapsan bile 4, ton icinde 1 desen icine koyacagin siviyagin degeri zaten yok yani büyük bir salata 5 kb yapar icine haslanmis yumurta ve biraz kasar dogra apayri bir lezzet oluyor benim favori salatam

kizlar siz sikiliyorsunuz diye yazayim dedim...yoksa ben gelip okuyorum sizleri hep.sadece benim diyetim cok rutine bindi hep ayni seyler yiyorum ondan artik gunluk bildirim yapmiyorum. yalniz gecenlerde bir yemek yaptim onu anlatayim. burda patates yerine turp fln kullanilabilecegini okumustum. sonra biraz arastirdim. kohlrabi diye bir tur kabak varmis ve karbonhidrat degeri cok dusukmus. ben de onunla soganli kiymali yemek yaptim. salcali fln. bakinca tam bir patates yemegi oldu. tadi da cok guzeldi. bahsettigim sey bu kizlar. varsa bunun gibi baska tarifleriniz paylasalim. arada bir sulu yemek yemek iyi oluyor..ozlemisim. ve buarada gecen hafta cuma gunu reglimin ikinci gunuydu ya, kilomu bildirince belki sisligin vardir demistiniz. asil sislik cumartesi basladi. resmen 1 kilodan fazla gosterdi tarti 24 saatten az bir surede. sonra pztesi normale dondum hatta gecen cumadan beri 500 gr vermisim.ins cumaya kadar 100-200 daha veririm. ama cm olarak pek bir degisiklik yok. sanirim artik spora baslamam gerekicek..burdan sonrasi toparlanma seklinde olucak herhalde.hepinizi operim..detoks yapanlara sabir ve iyi sonuclar diliyorum.

merhaba kızlar

anca gelebildim geçmişede bakadım
sabah kızımın çığlıklarıyla uyandık sabah 6da karnım ağrıyo diye kıvranıyodu yavrum masajlar sıcak sular falan fayda etmedi tuvalaete gidiyoruz yapıyo ama rahatlayamadı bi türlü doktora gittik hemen çünkü çok bağırıyodu kuzum gaz sıkışması olabilir dedi doktor görünürde bişeyi yok dedi baya muyene etti tahlil istedi ama henüz götüremedik eve geldik tekrar tuvalete bu defa rahatladı bayağı kendi kendine uyumuş koltukta ben rezene çayı yaparken mutfakda sonra evi biraz topladım işede gidemedim uyandı çorba içirdim rezene çayı bayağı rahatladı yavrum aman onlar hasta olmasında kıyamıyorum hiç

teşekkürler canım ama başka zaman denerim kaşar peyniri ve yuurtayı :) marul kuzu kulagı ve azda dereotu birazcık limon birazcıkda yaag yanıda 1dilim kepek ekmegi salata 5kb yapsa ekmek 8kb yapsa 13kb almıs oluyor galıbaa sabahda toplam kb 21,25 şimdilik iyi siz toplam 50kb alıyorsunuz arkadaşlar

dünkü yediklerim
sabah 1 dilim beyaz peynir 1 dilim kaşr peynir 1 yumurta

öğlen baharatlı tavuk göğüs

akşam tavuklu karnabahar 4 kaşık yoğurt

2tane kuru incir

cok gecmis olsun canim sükür rahatlamis onlar gercek melekler ve bende cocuklara hic kiyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…