slm kızlar sabah 1 haşlanmıs yumurta :0
5 adet ziyah zeytin :1
beyaz peynir :1
çeyrek simit:6,25
toplam puan 8,25
öglen salata yemek istiyorum kıvırcık salatası ton balıklı bu salatanın kb degeri ne acaba ton balıklı
Bence sen nisan gelmeden once terkediceksin pericim bu hirsla..
Chess Esoes Sof demek onlar canli tutuyormus..
Nerdesiniz kizlar..
Semilunacim seni de merak ettim ne oldu detoks sonucu? Nasil gecti bir gel de yaz..
Terkencim de giremedi gene iyidir insallah duzelmistir durumlari..
gönül rahatligiyla ye canim orta boy marulda 8kb var yarim maruldan yapsan bile 4, ton icinde 1 desen icine koyacagin siviyagin degeri zaten yok yani büyük bir salata 5 kb yapar icine haslanmis yumurta ve biraz kasar dogra apayri bir lezzet oluyor benim favori salatam
ton balıklı salata 3 kb cnm
çok sağol canım bende hiç kıyamıyorum biz dayanabiliyoruz ama onlara çok zor rabbim dermansız dert vermesin inşallahcok gecmis olsun canimsükür rahatlamis onlar gercek melekler ve bende cocuklara hic kiyamam
Esracımmm cok ama cooook gecmişler olsun..Cok uzuldum, ben de soruyorum Esra nerde diye..Kuzulara bişey olmasına hiç dayanamıyorum..Oglum da yavaştan başladı gene nezle, ben de çok korkuyorum nezle başlayınca, bu sene 2 kere zaturreye çevirdi çünkü, ya olursa diye düşünmeden edemiyorum..Neyse Allah korusun kuzularımızı..
amin canım çok sağol olmaz inş. senin kuzucukda hasta okadarda dikkat ederiz ama çocuklar çok başka
Dur kaçma nie kaçıyorsun? :))
bu arada ton balıklı salatayı nasıl 3 hesapladın tatlım?
Ceyrek marul mu koydun?
ay ben de 5 sayıyorum kendim hesapladım içindeki malzemeye göre ama netten bir daha araştırdım bir liste buldum orda ton balığı 3 yazıyordu
bugün gercekten cok sessiz kimseler yok ayda yilda erken kalktim oda en sessiz zamana denk geldim bende esime sigara böregi yaptim ama inan canim bile istemedi yemek aklimin ucundan bile gecmedi ama bir yesem iki günü mahfetmis olurdum insallah bundan sonra nisanin birine kadar hic kacamak yapmadan devam edeyimki nisanin birinde insallah 70'i terketmis olurum:97:
benim aldigim ton baligin üzerinde degerleri yaziyor 100gr balikta 0.1kb varmis bir kutu 140gr ve ben her yaptigimda düz rakam olsun diye hep 1kb olarak hesaplarim orta boy bir maruldada 8kb var ondan salataya ne koyduguna göre hesaplanabilir yani
Selam kızlar.
Acaip kar yağıyor. Evden izlemek keyifli ama işte güçte olanlara Allah yardım etsin.
Uzun zamandır görmemiştim böyle bir kar yağışını çıldırmış gibi:))
Aslı niye bu sefer böyle oldun ki. Farklı meyve kullandın mı yine evde kendin sıktın di mi?
Ben yapmadım bu sefer ama ayran detoksunu denemek istiyorum. Sof'un yaptığı gibi sıcak formunu da deneyebeilirim gibi geliyor.
Hava koşulları nedeni ile eve kapanınca sürekli birşeyler yeme isteği hasıl oldu bu arada hadi hayırlısı:))
merhaba kızlar
anca gelebildim geçmişede bakadım
sabah kızımın çığlıklarıyla uyandık sabah 6da karnım ağrıyo diye kıvranıyodu yavrum masajlar sıcak sular falan fayda etmedi tuvalaete gidiyoruz yapıyo ama rahatlayamadı bi türlü doktora gittik hemen çünkü çok bağırıyodu kuzum gaz sıkışması olabilir dedi doktor görünürde bişeyi yok dedi baya muyene etti tahlil istedi ama henüz götüremedik eve geldik tekrar tuvalete bu defa rahatladı bayağı kendi kendine uyumuş koltukta ben rezene çayı yaparken mutfakda sonra evi biraz topladım işede gidemedim uyandı çorba içirdim rezene çayı bayağı rahatladı yavrum aman onlar hasta olmasında kıyamıyorum hiç
adaşım geçmiş olsun.çocuklar hasta olunca hayat duruyo sanki.biz onların yerine hasta olsak keşke diyo insan.benim oğlumda grip atalatamadık bir haftadır.antibiyotikte kullandım ama hala tam sökülmedi öksürüğü
merhaba kızlar bende lavoboya çıkamama sorunu başladı bugün kayısı kurusu yedim ama çok sinir bozucu ya şiş göbekle gezmek.başka ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?