adaşım geçmiş olsun.çocuklar hasta olunca hayat duruyo sanki.biz onların yerine hasta olsak keşke diyo insan.benim oğlumda grip atalatamadık bir haftadır.antibiyotikte kullandım ama hala tam sökülmedi öksürüğü
aynen canım çok sağol sizede çok geçmiş olsun kreşe gidiyoda çocukların birbirinden bulaşma ihtimalide çok fazlaadaşım geçmiş olsun.çocuklar hasta olunca hayat duruyo sanki.biz onların yerine hasta olsak keşke diyo insan.benim oğlumda grip atalatamadık bir haftadır.antibiyotikte kullandım ama hala tam sökülmedi öksürüğü
ayyy cnm çok geçmiş olsunnn. çocuklar rahatsız olunca insan çaresiz hissediyor kendini iyi bilirim anne olmadım ama kardeşlerim elimde büyüdü. allah acil şifalar versin.. analı, babalı ,mutlu, huzurlu büyütürsün inşallah..
sigara böreğini yiyebilirdin aslında her ne kadar 2 tanesi 15 kb olsa dacan hakkı nefs hakkı derler ben yiyorum vallahi gün içerisindeki diğer yiyeceklerimi kısıyorum. onu yemedim bunu yemedim deyip iradem güçsüzleşiyor benim. hani seviyorum mahrum kalıyorum sinir yapıyor az tüketme yöntemini uyguluyorum diğer gıdalarla dengeliyorum.
offff ders çalışmam lazım yineeikinci üniversiteye hazırlanmak ne kötü bir durum yaa sınava bir şey kalmadı daha yetenek sınavı var 3 aşama yaşlandım 32 me geldim hala okul derdi pıfff
ayy birinciyi bitirdin birde ikinciyemi hazirlaniyorsun allah kolaylik versin
şeker Allh kolaylık versin.hangi bölüme hazırlanıyosuntşk cnm bakalım kolay gelecek mi ya kazanmak mesele değil bir sürü dersten de muaf olacam benzer bölümler olduğu için ama tekrar okumak çok zor geliyor bana yaa pıfffff
meslek sahibi edecek tüm bölümlere açığım ama ilk tercihim resim öğretmenliği ben heykel bölümü mezunuyum.. bakalım bu sefer napacam.. iş aramaktan bıktım yaa işe girip 3 5 sene sonra çıkmaktan başka iş bulmaktan da bıktım. sabit bir mesleğim olsun istiyorum en iyisi resim öğretmenliğişeker Allh kolaylık versin.hangi bölüme hazırlanıyosun
sof 32 yaşındamısınben seni hep boyle 20-21 gibi düşünmüştüm birinciyi bitirdin ikinciyi okuyosun ne güzel allah kolaylık versin
kizlar siz sikiliyorsunuz diye yazayim dedim...yoksa ben gelip okuyorum sizleri hep.sadece benim diyetim cok rutine bindi hep ayni seyler yiyorum ondan artik gunluk bildirim yapmiyorum. yalniz gecenlerde bir yemek yaptim onu anlatayim. burda patates yerine turp fln kullanilabilecegini okumustum. sonra biraz arastirdim. kohlrabi diye bir tur kabak varmis ve karbonhidrat degeri cok dusukmus. ben de onunla soganli kiymali yemek yaptim. salcali fln. bakinca tam bir patates yemegi oldu. tadi da cok guzeldi. Eki Görüntüle 155253 bahsettigim sey bu kizlar. varsa bunun gibi baska tarifleriniz paylasalim. arada bir sulu yemek yemek iyi oluyor..ozlemisim. ve buarada gecen hafta cuma gunu reglimin ikinci gunuydu ya, kilomu bildirince belki sisligin vardir demistiniz. asil sislik cumartesi basladi. resmen 1 kilodan fazla gosterdi tarti 24 saatten az bir surede. sonra pztesi normale dondum hatta gecen cumadan beri 500 gr vermisim.ins cumaya kadar 100-200 daha veririm. ama cm olarak pek bir degisiklik yok. sanirim artik spora baslamam gerekicek..burdan sonrasi toparlanma seklinde olucak herhalde.hepinizi operim..detoks yapanlara sabir ve iyi sonuclar diliyorum.
3 kb'cik birsey olmaz dicektim ama sinira gelmissin baska birsey yemek yokmaalesef detoks devami kilo almasi dahada kolay emeklerin bosa gitmesin
Kusura çıkmayın kızlar sabah da girdim okudum tam cevap yazacaktım internet gitti. Umarım bu sefer gönderebilirim yazdıklarımı. Detoks çok kolaydı kızlar. Hele yoğurt yiyebilenler için daha da kolay ama sonuç 800 gram. Sanırım meyve suyu kadar etkili değil. Bunu hemen yollayayım internet gitmeden.
Kusura çıkmayın kızlar sabah da girdim okudum tam cevap yazacaktım internet gitti. Umarım bu sefer gönderebilirim yazdıklarımı. Detoks çok kolaydı kızlar. Hele yoğurt yiyebilenler için daha da kolay ama sonuç 800 gram. Sanırım meyve suyu kadar etkili değil. Bunu hemen yollayayım internet gitmeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?