Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ya bir şey söylicem uygularmısın bilmiyorum. annemin kuzeni almanya da yaşıyor ordaki çocuk doktoru önermiş bizde yıllardır uygularız maydonoz saplarını ve 4 e bölünmüş kuru soganı bir iki taşım kaynatıyorsun bir tatlı kaşığı bal ve bir çay kaşığı keten tohumu koyuyorsun çok kötüyse durumu günde 3 4 kez değilse günde bir defa alınıyor hem ödem atmak içinde kullanılıyor hem de soğuk algınlıklarında kullanılıyor bilgin olsun cnm

aynen canım çok sağol sizede çok geçmiş olsun kreşe gidiyoda çocukların birbirinden bulaşma ihtimalide çok fazla

çok saol canım savunmazsız kalıyosun bide panik oluyorum ben o ağlıyo ben ağlıyorum

offff ders çalışmam lazım yinee ikinci üniversiteye hazırlanmak ne kötü bir durum yaa sınava bir şey kalmadı daha yetenek sınavı var 3 aşama yaşlandım 32 me geldim hala okul derdi pıfff

börekten hic canim cekmedi önceden diet yaptigimda esime yine yapardim kokusuyla bayginlik gecirirdim bu sefer ne görüntüsü ne kokusu hic etkilemedi o kadar sevmeme ragmen ben simdi yesil cayimi iciyorum mis gibi

offff ders çalışmam lazım yinee ikinci üniversiteye hazırlanmak ne kötü bir durum yaa sınava bir şey kalmadı daha yetenek sınavı var 3 aşama yaşlandım 32 me geldim hala okul derdi pıfff

ayy birinciyi bitirdin birde ikinciyemi hazirlaniyorsun allah kolaylik versin

ayy birinciyi bitirdin birde ikinciyemi hazirlaniyorsun allah kolaylik versin

tşk cnm bakalım kolay gelecek mi ya kazanmak mesele değil bir sürü dersten de muaf olacam benzer bölümler olduğu için ama tekrar okumak çok zor geliyor bana yaa pıfffff

size doyum olmaz ben bi koşu kaçayım tekrar gelirim mıncırdım hepinizi

tşk cnm bakalım kolay gelecek mi ya kazanmak mesele değil bir sürü dersten de muaf olacam benzer bölümler olduğu için ama tekrar okumak çok zor geliyor bana yaa pıfffff
şeker Allh kolaylık versin.hangi bölüme hazırlanıyosun

sof 32 yaşındamısın ben seni hep boyle 20-21 gibi düşünmüştüm birinciyi bitirdin ikinciyi okuyosun ne güzel allah kolaylık versin

Son düzenleme:
şeker Allh kolaylık versin.hangi bölüme hazırlanıyosun
meslek sahibi edecek tüm bölümlere açığım ama ilk tercihim resim öğretmenliği ben heykel bölümü mezunuyum.. bakalım bu sefer napacam.. iş aramaktan bıktım yaa işe girip 3 5 sene sonra çıkmaktan başka iş bulmaktan da bıktım. sabit bir mesleğim olsun istiyorum en iyisi resim öğretmenliği

sof 32 yaşındamısın ben seni hep boyle 20-21 gibi düşünmüştüm birinciyi bitirdin ikinciyi okuyosun ne güzel allah kolaylık versin

ay benim ruhum genç yaşımı göstermiyorum ama görüntü olarakta beni en fazla 25 falan sanıyolar birinci üniversite biteli 6 sene oldu iş güç derken baktım mesleki alanda kısırlaşmalar oluyor tekrar başladım okumaya.. hayırlısı bakalım... allah hayırlısıyla nasip eder inşallah

çoçooolat kaçamağı yaptım yine bir karecik göççük mini minicik minnacıııkkkk bitter 3 kb cik çikolata yemeği bırakırsam daha çok kilo veririm kesin regl kaçamağı bi şeycikler olmas
kb 47 idi 50 kb oldu bugünlük yeter abartmayım di mi verdiğim 700 gr bu hafta. geri almayım iki günde

Son düzenleme:

daha önce aylin arkadasimizda bu sebzeyle yapilan bir tarif vermisti 1004. sayfada

3 kb'cik birsey olmaz dicektim ama sinira gelmissin baska birsey yemek yok maalesef detoks devami kilo almasi dahada kolay emeklerin bosa gitmesin

SEMILUNAAAAAAAAAAA

seni merak ediyoruz detoks nasildi ne kadar verdin lütfen bu sefer birseyler yazmadan cikma

3 kb'cik birsey olmaz dicektim ama sinira gelmissin baska birsey yemek yok maalesef detoks devami kilo almasi dahada kolay emeklerin bosa gitmesin

haklısın cnm yarın azcık kb mi düşürim çikolata da yemeyim artık kaç gündür yiyorum azcık azıcık :18: bu hafta günlük kb 35 40 45 arası gitti geldi. bugün biraz abarttım

Son düzenleme:
Kusura çıkmayın(aceleden bakmayın yerine çıkmayın yazmışım :) kızlar sabah da girdim okudum tam cevap yazacaktım internet gitti. Umarım bu sefer gönderebilirim yazdıklarımı. Detoks çok kolaydı kızlar. Hele yoğurt yiyebilenler için daha da kolay ama sonuç 800 gram. Sanırım meyve suyu kadar etkili değil. Bunu hemen yollayayım internet gitmeden.

Son düzenleme:

Tebrik ederim cnm, bence gene de guzel sonuc..Sonucta zorlanmadan yaptıysan sorun yok..
Sabahtan beri periylen seni merak ediyoruz..Nerde noldu diye..İyi oldu cevap yazdıgın, merakımız gitti :))

Normalde pirinç lapasını yoğurtla karıştırıyorlar. Ben domates suyu, nane, karabiber ve çok çok az tuz koydum. Pilav pişiricide yağsız pişirdim. Yanınızda taşımak da kolay. Hiç açlık yok. Ben pirinci çok sevdiğim ve özlediğim için mutlu bile oldum. Kepekli prinç kullanılıp su içilirse kabızlık yapacağını sanmam. Pirincin ödem atıcılığı da var.

hicde kücümsencek bir rakam degil 800gr süper tebrik ederim birde tam olarak gün icerisinde ögünlerde ölcü olarak ne kadar princ yedin ve ilave ne yedin onlarida yazarmisin mümükünse:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…