Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

bitki çayının, çayın, kahvenin fazlası zararlı deyip duruyorlar kahveyi bıraktım çayı çok açık içiyorum ve bitki çayını günde bir taneye düşürdüm. sıcak su içmeye başladım iki gündür. hava soğuk, onu içme bunu içme... en iyisi sıcak su

Bir de şöyle bir laf var..Bak bunu da duy da iyice kafan karışsın..vucuda metabolizmayı hızlandırsın diye soguk suyu da öneren var..Yani soguk suyu alınca vucud çalışmaya başlayıp onu ısıtmaya çalışırken enerji harcıyormuş..filan falan..Bu sogukta soguk su nasıl icerler onu hiç anlamam..Ama her kafadan bir ses çıkıyor, kimseye ben de inanmıyorum artık..Ama yeşil çay severim ve gunde bir ya da 2 kupa icerim kesin o kadar..

günde 3 tane yesil cay icebilirsin fazlasi zarar hem metabolizma hizlanmada cok ise yariyormus aslinin dedigini bende duymustum ben buzlu su olarak okumustum vücut o zaman daha cok enerji harciyormus ve daha fazla kalori yakiliyormus su anda kilo problemi yasayanlar fazla yaygin oldugu icin uzmanlar cogaldi her kafadan bir ses cikiyor ortak düsünceye sahip olanlarda var ama birinin iyi dedigine digeri kötü diyebiliyor o zaman hangisine inanmak gerekir iste o kocaman soru isareti

ay bende şaşırdım arada hani biz kaçamak yapıyoruz yaa çikolata patates kızartması ekmek börek falan yiyoruz vucudun bunlara ihtiyacı var kb si yüksek olsa bile yemek lazım kısıtladğımız için hafıza zayıflığına sebep oluyormuş kaçamaklarımızdan pişmanlık duymayalım o zaman:44: google a baktım karbonhidratın diyetinin zararları diye yazdım orda gördüm.:44:

Bugün diyette 3.günüm bitiyor.EEE başlamak bitirmenin yarısı öyle değilmi?25 günü tamamladığımda 4-5 kg gitmiş olacak.25-3=22..KAldı 22...Bugün valla rüyamda sıcak simiti tam ağzıma yaklaştırdım ama kendi kendime hayır yemeyeceğim DİYETTEYİM dedim.Rüyamda bile yemedim,süper abi yaaa Çünkü beynimle vücuduma hükmediyorum...Ne şartlanmışım amaeee gaddar olucan biraz alırken 2 günde almıyosun bu kiloları,totoş iki günde büyümüyor Vermekte 2 günde olmuyor hal böyle olunca...Beynine bunu yerleştirmen gerekiyor!Yani ben öyle yapıyor gerçekleri kabullenerek ha babam de babam uğraşıyorum....Hayde bakalım hepbirlikte incelmeye!

rüyanda bile iradene hükmediyosun süper:13: diet gercekten tam sabir isi bu sekilde devam etdigin sürece galibiyet senindir

diyetinde başarılar dilerim.dilediğin kiloya ulaşırsın umarım.

dün 50 kb de yedim bugün baskülde aynı çıktım 67.8 baskül utanıp 50 gr eksik tartsaydı bari 300 gr daha versem bir kilo ile kapatırım haftayı kb mi 30 a çekim bugün hep kaçamak çiçolatlar yüzünden ya duraklama evresine adım attım ya da vucüt alıştı 30 45 arası yemeye , 50 fazla geliyor :26::26: annem 99 kilo her gün kb sini sayıyorum 70 ten aşağı yemiyor ve iki kilo verdi :26: sayfaların birinde okumuştum kilon 99 sa 80 kb de yesen bile veriyormuşsun:26: doğru galiba:26::26:

Son düzenleme:

cnm diyetinde başarılar dilerim istediğin kiloya ulaşırsın inşallah. zihnin diyeti içten içe kabullenmiş demek ki çünkü bilinç altımıza attığımız , iliklerimize kadar işleyen olayları görüyoruz çoğunlukla... e sen kafada bitirmişsin geriye uygulama kalmış onda da başarılı olacağına inanıyorum. kaç kilosun hedefin kaç merak ettim. tahminin doğru 25 günde 5 kilo veriliyor 22 gün sonra senn de çizelgeni ilerlemiş olarak görelim. hadi hep beraber çitos olmaya

günaydın kızlar
dünkü yediklerim kızmın hastalığında dolayı biraz sabah ve öğlen dengesiz oldu

11de 1parça peynir bi tatlı kaşık fındık ezmesi 100 gr da 8 kb varmış iyice baktım eminim 1+1 desek 2 kb

öğlen bi parça peynir 5 dilim pastırma onasa 1+1 desek 2 kb

akşam tavuk ızgara bi bardak ayran 1+6 diyorum onada 7 kb

1tanede çokonat yedim arada 11 kb umarım yarın kilolara yansımaz :)) 22 kble tamamlamış oldum günü yanlışım varsa düzeltirmisiniz arkadaşlar

ben tavuk ızgarayı 0 ayranı da 5 hesaplıyorum çikolata kaçamağı bende yaptım 22 kb ise pek etkilemiyor veriyorsun kilonu ama ben dün kaçamak dahil 50 kb yaptım bugün vermemişim..

25 günde 5 kilo vermek bile harika dahada çok sevdim bu diyeti sofcum inşallah bede verebilirim

bugün kahvaltıda 17 kb yedim geri kalan kb yi 0 lardan alacam 17 kalsın bugün

25 günde 5 kilo vermek bile harika dahada çok sevdim bu diyeti sofcum inşallah bede verebilirim

tabi ki verirsin cnm. bizim evde pasta çörek dünya kadar yapıyorlar bu durumdayken ben 5 kilo verdiysem sen hayda hayda verirsin yarın bakalım napcaz

tabi ki verirsin cnm. bizim evde pasta çörek dünya kadar yapıyorlar bu durumdayken ben 5 kilo verdiysem sen hayda hayda verirsin yarın bakalım napcaz

inşallah canım bakalım yarın ne sonuçlar alıcaz bugun tartılmamak için zor tuttum kendimi ama tuttum :)) yarını bende merakla bekliyorum bizdede hergün tatlı vardır eşim çok seviyo dün kabak tatlısı yaptım ama tadına bile bakmadım zerdeler pudingler tavukgöğsü falan hergün bi çeşit tatlı muhakkak yaparım allahtan hamur işiyle aramız yok benimde tatlıyla aram pek fazla yok çikolataya ise asla hayır diyemeyenlerdeyim özellikle bitter hımmmm

Son düzenleme:
kalori diyetine baktım karbonhidrat diyetimdeki menuyle karşılaştırdım. - kilo almamak için 1600 kb almam gerekiyormuş vermek için 900 1000 arası yemem lazımmış- dün ben 1400 yemişim ondan kilo vermedim demek ki bundan sonra hem kaloriyi hemde karbonhidratı hesaplayıp karşılaştırma yapacam bir de böyle deneyim bakim nasıl olacak.

ya insan sevdiği şeyleri yemediği zaman nasıl sinir oluyor çok iyi biliyorum bizimkiler sözde diyette pasta çörek hat safhada ev pasta üretim merkezi gibi çıldırtıyorlar beni yemiyorum ama. canım çok çekti mi kb ye göre yiyorum başka bir şey yemiyorum. çikolataya bende hayır diyemiyorum bu hafta çikolata konusunda çok tozuttum her gün en az 3 kb lik mutlaka yedim.kb sınırını aşmadım yine de istediğim kiloyu vermedim bu hafta daha 300 gr vermem lazım bugün kıstım bakalım napcam

canım üzülme hergün tattılmazsan daha güzel sonuçlar alırsın bence sen tartııo gözünün önünden kaldır yerinide bilme cumadan cumaya daha çok motive olursun mesela bugun tartıldın 800gr vermiş olarak gördün kendini sevinip ogün bi kaçamak yapabilirsin ama diğer türlü hergün dikkat ederek cuma çıkan sonucu merak edersin kaçamak yapma lüksünde ortadan kalkar

en azından moralim bozulmaz di mi böyle çok kasıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…