eminim bu seferde basarili olacaksin ve istedigin kiloyu vereceksin bizler her zaman burdayiz:13: burdaki arkadasliklar ve motivasyon olmasa bende ara verirdim acikcasi. kilo vermem durdugu halde yasadigim moral bozukluguna ragmen devam ediyorum cünkü yaza citir olmak herseyin önünde geliyor
Bugün diyette 3.günüm bitiyor.EEE başlamak bitirmenin yarısı öyle değilmi?25 günü tamamladığımda 4-5 kg gitmiş olacak.25-3=22..KAldı 22...Bugün valla rüyamda sıcak simiti tam ağzıma yaklaştırdım ama kendi kendime hayır yemeyeceğim DİYETTEYİM dedim.Rüyamda bile yemedim,süper abi yaaaÇünkü beynimle vücuduma hükmediyorum...Ne şartlanmışım ama eee gaddar olucan biraz alırken 2 günde almıyosun bu kiloları,totoş iki günde büyümüyor Vermekte 2 günde olmuyor hal böyle olunca...Beynine bunu yerleştirmen gerekiyor!Yani ben öyle yapıyor gerçekleri kabullenerek ha babam de babam uğraşıyorum....Hayde bakalım hepbirlikte incelmeye!
Bugün diyette 3.günüm bitiyor.EEE başlamak bitirmenin yarısı öyle değilmi?25 günü tamamladığımda 4-5 kg gitmiş olacak.25-3=22..KAldı 22...Bugün valla rüyamda sıcak simiti tam ağzıma yaklaştırdım ama kendi kendime hayır yemeyeceğim DİYETTEYİM dedim.Rüyamda bile yemedim,süper abi yaaaÇünkü beynimle vücuduma hükmediyorum...Ne şartlanmışım ama eee gaddar olucan biraz alırken 2 günde almıyosun bu kiloları,totoş iki günde büyümüyor Vermekte 2 günde olmuyor hal böyle olunca...Beynine bunu yerleştirmen gerekiyor!Yani ben öyle yapıyor gerçekleri kabullenerek ha babam de babam uğraşıyorum....Hayde bakalım hepbirlikte incelmeye!
günaydın kızlar
dünkü yediklerim kızmın hastalığında dolayı biraz sabah ve öğlen dengesiz oldu
11de 1parça peynir bi tatlı kaşık fındık ezmesi 100 gr da 8 kb varmış iyice baktım eminim 1+1 desek 2 kb
öğlen bi parça peynir 5 dilim pastırma onasa 1+1 desek 2 kb
akşam tavuk ızgara bi bardak ayran 1+6 diyorum onada 7 kb
1tanede çokonat yedim arada 11 kb umarım yarın kilolara yansımaz :)) 22 kble tamamlamış oldum günü yanlışım varsa düzeltirmisiniz arkadaşlar
cnm diyetinde başarılar dilerim istediğin kiloya ulaşırsın inşallah. zihnin diyeti içten içe kabullenmiş demek ki çünkü bilinç altımıza attığımız , iliklerimize kadar işleyen olayları görüyoruz çoğunlukla... e sen kafada bitirmişsin geriye uygulama kalmış onda da başarılı olacağına inanıyorum. kaç kilosun hedefin kaç merak ettim. tahminin doğru 25 günde 5 kilo veriliyor 22 gün sonra senn de çizelgeni ilerlemiş olarak görelim. hadi hep beraber çitos olmaya
25 günde 5 kilo vermek bile harika dahada çok sevdim bu diyeti sofcum inşallah bede verebilirim
tabi ki verirsin cnm. bizim evde pasta çörek dünya kadar yapıyorlar bu durumdayken ben 5 kilo verdiysem sen hayda hayda verirsin yarın bakalım napcaz
inşallah canım bakalım yarın ne sonuçlar alıcaz bugun tartılmamak için zor tuttum kendimi ama tuttum :)) yarını bende merakla bekliyorum bizdede hergün tatlı vardır eşim çok seviyo dün kabak tatlısı yaptım ama tadına bile bakmadım zerdeler pudingler tavukgöğsü falan hergün bi çeşit tatlı muhakkak yaparım allahtan hamur işiyle aramız yok benimde tatlıyla aram pek fazla yok çikolataya ise asla hayır diyemeyenlerdeyim özellikle bitter hımmmm
ya insan sevdiği şeyleri yemediği zaman nasıl sinir oluyor çok iyi biliyorum bizimkiler sözde diyette pasta çörek hat safhada ev pasta üretim merkezi gibi çıldırtıyorlar beni yemiyorum ama. canım çok çekti mi kb ye göre yiyorum başka bir şey yemiyorum. çikolataya bende hayır diyemiyorum bu hafta çikolata konusunda çok tozuttum her gün en az 3 kb lik mutlaka yedim.kb sınırını aşmadım yine de istediğim kiloyu vermedim bu hafta daha 300 gr vermem lazım bugün kıstım bakalım napcam
canım üzülme hergün tattılmazsan daha güzel sonuçlar alırsın bence sen tartııo gözünün önünden kaldır yerinide bilme cumadan cumaya daha çok motive olursun mesela bugun tartıldın 800gr vermiş olarak gördün kendini sevinip ogün bi kaçamak yapabilirsin ama diğer türlü hergün dikkat ederek cuma çıkan sonucu merak edersin kaçamak yapma lüksünde ortadan kalkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?