Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar ben de bu diyete başlayalı 5 gün oldu.burayı uzun zamandır takip ediyorum ve aranıza katılmaya karar verdim.bu sabah itibariyle kilom 70.3 tü.

günaydın kızlar bugun diyete başlayalım 3,günüm ve suan cok kotu oldum yaa niye boyle oldu miğdem bulanıyorrr başım donuyorr bu dyet benı cok halsız bırakıyorr bikez daha denemiştim bu diyeti ama yapamamsıtım yıne aynısı olsu yaaa ben bıraktım arkadaşlar ama sizi takıp edıcem olabıldıgınıce dıkkate deıcem yedıklerıme hepinize bol şanslarr

üffff((( aldım elime aldım nutella kavanozunu kaşıkladımda kaşıkladım.uzun süredir tutuyodum kendimi bunu yapmamak için.karbonhidratın dibine vurmuş oldum yani.kaçamakların en büyüğünü ben yaptım sanırım.neyse artık olan oldu .yarına bakmak lazım dimi....

canım diyetin ilk günlerinde vücut diyete alışma süreci yaşıyo.hemen pes etme.senin başını döndüren karbonhidratı çok tüketmemen insülin direncin düşmüştür.

selam arkadaslar

ALDENTE aramiza hosgeldin kolay gelsin istedigin kiloya kolaylikla inersin insallah

ECRIN daha 3. günündesin bu kadar cabuk pes etme canim bütün dietlerde ilk hafta zor gecer vücudun alistimi devami daha rahat geciyor

ESRAAA nutellami dedin:18: hemde kasik kasik regl dönemin yakinsa bu krizler maalesef oluyor neyse canim artik yapacak birsey yok yarin daha hafif seyler yiyerek dengelersin umarim

ASLICIM nerelerdesin

pericim hoşgeldin

kızlar chesde yok iki gündr bıraktımı bizi acaba

esracım regli dönemindeysen olabiliyo canım ama mümkün olduğunca gözünün önünde tutmamaya çalış

ecrincim diyetin ilk günleri hep bu şekildedir bu haftayı atlatırsan rahat edersin ilgini başka yönlere çekmeye çalış özellikle evdeysen daha zor geçiyo

Son düzenleme:
arkadaşlar ben de bu diyete başlayalı 5 gün oldu.burayı uzun zamandır takip ediyorum ve aranıza katılmaya karar verdim.bu sabah itibariyle kilom 70.3 tü.

hg aramıza bir şeker daha olsun tadımızda yarın tartılma günü 70.30 la başlamış oldun allah güçlü iradeler versin amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

esraaa hayalimdeki şeyi yapmışsın!!! verdiği mutluluğu tahmin edebiliyorum:) ama bozma moralini günün kalanını sıfır karbonhidrat ile geçirebilirsin.yarın da kb düşük tutarsın.

ilginiz için teşekkürler kızlar sagolun nebilim acayıp oldum ama madem boyle bugun 3,günü yarın obur gün vücut alısacak inş.dimi o zmaan durmak yok yola devam :) evet galıbainsülin direnci bu direnci kırmam lazım benım hastalıgım içinde şartt bu pko yaktı benı zaten bu hastalıgı yenmem için zayıflamam lazım hadı kızlarr

kızlar yedim gitti valla.bir gün hafif yemeyle dengelenirmi bilmem.bir hafta çok dikkat etmem gerek nutella telafisi için.ama iyi gitti canım çok istemişş))

canım, diyete ilk başladığım günlerde bende de benzer şeyler olmuştu vücut tepki veriyor bir şekilde.
ben aralarda az az ceviz badem fındık gibi çerezler tüketmiştim. paketli olanların üzerlerinde kb değerleri yazıyor ve 100 gr da 5-8 arası kb var. kaldı ki zaten gün içinde bunlardan 100 gr daha az tüketiyorsun. ben kb değeri düşük şeylerden sık sık yiyerek atlattım sıkıntıları.

ecrin terkenin yazdiklarina katiliyorum mutlaka dene ise yaradigini göreceksin

Kızlar gunaydınn hepinize geç de olsa :))
Bugun o kadar guzel bir karla uyandık ki, hemen giyinip yürüyüşe çıktık arkadaşımla,
şimdi de eve geldim şömineyi yaktım ve karşısında oturuyoruz oglumla..
Birazdan annemler gelicek misafirlige ayıptır şöylemesi şöminede sucuk kofte filan yapıcam onlara da..
Neyse sabahtan beri bunlarla ugrastıgım icin bir türlü girmek fırsatını bulamadım..
Ecrincim çok üzüldüm kotu hissetmene, ama tabiki vucudun alışma süreci var ve normal yeme düzenini degiştirdigin icin vucud tepki verebilir..Ama surekli yesen mesela peynir, salam gibi şeyler atıştırsan kesin kendini kotu hissetmiyeceksin..Ben de rejime ilk başladıgımda o kadar cok degeri sıfır olan şeylerden yiyordum ki, şimdi inanamıyorum ne kadar az yedigime..
Sofcum bence ne olursa olsun her gun tartılmak dogru degil tatlım..Diyetisyene gittigimde bile evde tartılmayı yasaklıyordu..Cunku ne olursa olsun moral bozuklugunda vucuda daha az yemek bile soksan kilo vermen zorlaşıyormuş..Moralin yuksek olması kesinlikle cok onemliymiş kilo verirken..Ve 6 gun hic kilo veremeyip 7. gun vucud bir anda kiloyu vermiş olabilirmiş..Neyse gene de sen bilirsin ama benim herkese tavsiyem bu oldu burda..
Pericimm canım nasılsın, nasıl gidiyor rejim? Sıkı yapıyosundur insallah sen de benim gibi..
Esracımm nutella mı?? Afiyet seker olsun artık yapmışsın boş yere moral bozmanın bir anlamı yok..Keske bu çılgınlışı detokstan önce yapsaydın ama neyse sen toparlarsın bugun yediklerinle hemen bence..
Aldente hoşgeldin aramıza cnm..Umarım sen de bizler gibi diyetten çok keyif alıp her gun aktif olarak bizimle konusarak diyetine daha baglı kalabilirsin..
Esoescim nasıl oldu kuzun?? Sen bence dogru yapamadıgını dusunsen de bu hafta da guzel kilo vericeksin..Üzüntü ve sıkıntıylan da veriliyor ne yazık ki, kendimden biliyorum..
Chess sen nerelerdesin? Bir sorun mu oldu diyetinde? Yoksa bıraktın mı bizleri?

Son düzenleme:
aslıcım hoşgeldin canım kuzum gece yine bikaç defa karnım ağrıyo dedi tuvalete götürdüm bi ara iyi gibiysi sonra yine kalktı bi uyur bi uyanık geçti gecemiz uykusuzluğa bebkliğinden buyana alışığımda ağlamasına dayanamıyorum çok sağolasın canım

senin de misafirlerin geliyomuş ohhh ne güzel şomine başında keyif tadını çıkarın canım

aslicim afiyet olsun detoks bosa gitmesin diye gercekten bayagi SIKI tutuyorum yarin insallah baskül hepimizi cok mutlu eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…