acaba doğru yere mi yazdım?
günaydın kızlar bugun diyete başlayalım 3,günüm ve suan cok kotu oldum yaa niye boyle oldu miğdem bulanıyorrr başım donuyorr bu dyet benı cok halsız bırakıyorr bikez daha denemiştim bu diyeti ama yapamamsıtım yıne aynısı olsu yaaa ben bıraktım arkadaşlar ama sizi takıp edıcem olabıldıgınıce dıkkate deıcem yedıklerıme hepinize bol şanslarr
arkadaşlar ben de bu diyete başlayalı 5 gün oldu.burayı uzun zamandır takip ediyorum ve aranıza katılmaya karar verdim.bu sabah itibariyle kilom 70.3 tü.
arkadaşlar ben de bu diyete başlayalı 5 gün oldu.burayı uzun zamandır takip ediyorum ve aranıza katılmaya karar verdim.bu sabah itibariyle kilom 70.3 tü.
üffff((( aldım elime aldım nutella kavanozunu kaşıkladımda kaşıkladım.uzun süredir tutuyodum kendimi bunu yapmamak için.karbonhidratın dibine vurmuş oldum yani.kaçamakların en büyüğünü ben yaptım sanırım.neyse artık olan oldu .yarına bakmak lazım dimi....
günaydın kızlar bugun diyete başlayalım 3,günüm ve suan cok kotu oldum yaa niye boyle oldu miğdem bulanıyorrr başım donuyorr bu dyet benı cok halsız bırakıyorr bikez daha denemiştim bu diyeti ama yapamamsıtım yıne aynısı olsu yaaa ben bıraktım arkadaşlar ama sizi takıp edıcem olabıldıgınıce dıkkate deıcem yedıklerıme hepinize bol şanslarr
pericim hoşgeldin
saol canim
ilginiz için teşekkürler kızlar sagolun nebilim acayıp oldum ama madem boyle bugun 3,günü yarın obur gün vücut alısacak inş.dimi o zmaan durmak yok yola devam :) evet galıbainsülin direnci bu direnci kırmam lazım benım hastalıgım içinde şartt bu pko yaktı benı zaten bu hastalıgı yenmem için zayıflamam lazım hadı kızlarr
Kızlar gunaydınn hepinize geç de olsa :))
Bugun o kadar guzel bir karla uyandık ki, hemen giyinip yürüyüşe çıktık arkadaşımla,
şimdi de eve geldim şömineyi yaktım ve karşısında oturuyoruz oglumla..
Birazdan annemler gelicek misafirlige ayıptır şöylemesi şöminede sucuk kofte filan yapıcam onlara da..
Neyse sabahtan beri bunlarla ugrastıgım icin bir türlü girmek fırsatını bulamadım..
Aslı afiyet olsun planlar süpermiş vallahi. Yiyeceğin şeylerin KB değerleri çok az olduğuna göre bizim için de ye :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?