Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

bizim yarin günümüz var:26: elimden geldigince dikkat etmeye calisicam insallah basaririm:97:

Esracım valla benim oglumunda az burnu akıyo derken hemen öksürmeye başladı..O da agladı gece anne oksurmek istemiyorum ben uyumak istiyorum diye agladı..Ben de uykusuzluga çok alışkınım ama aglaması çok başka oluyor..Hele benden yardım isteyince fena oluyorum..
Kızlar hepiniz icin sucuk ve kofte yerim tabiki ekmeksiz olarak...Ben de minimum da tutmaya çalışıyorum..
Pericim sen biliyor musun wasanın sandvicleri var paket icinde satılıyor.Ondan aldım da haftasonu,cok lezzetli, icinde peynir ezmesi filan oluyor..Ama 10 KB alıyorsun işte bir sandvicten..Cok lezzetli ama deger..Sabah kahvaltısını sadece onunla yaptım.Oglen sadece kofte ve sucuk yiyecegim..Aksama da karnıyarık yapıyorum..Yani gene toplamda en fazla 30 la filan kapatmış olurum günü muhtemelen..Arada bir iki tane fıstık veya fındık filan yiyorum onlar super iştah kapatıyor bende..

hasta olan kuzularınıza geçmiş olsun kızlar
puan hesaplamadığım için pek yazmadım bu ara...
bakalım yarın nolcak çok merak ediyorum, eğer 100 g da olsa verdiysem, puan hesaplamıcam, bu şekilde devam etcem bakalım

TV de bir prof var şu anda Ahmet Aydın. Taş Devri diyetinden bahsediyor.Kalori hesabı yapılan tüm diyetler başarısızdır diyor. Anlattığı şeyler bizim diyeti çok destekliyor. Tüm sıcak yemekleri tereyağı ile soğukları zeytinyağı ile yapın. Kırmızı et zararlı değildir.Kaloriyi değil unu şekeri azaltacaksınız diyor.

süpersin işte ben bu diyeti yapıyorum bu hafta
deney

un, şeker, tahıl, bakliyat dışında ve günde 1 tane meyve dışında herşeyi yedim
akşamlarıda küçük bi kase kabak çekirdeği...
hiç aç kalmadım, zorlanmadım, bakalım yarın kaç çıkcakm, çok vermesemde az az gitsin, sağlıklı bi metod sonuçta

bende onu izliyorum.bizim diyet adamın dedikelrine tam uygun

siteside Beslenme Bülteni ve bu prof forumdan ve ziyaretçi defterinden insanlara tek tek cevap yazıyo inanamadım, siteyi incelemenizi tavsiye ederim:13:

Hoca çok enteresan ama genelde bildiğimiz şeyleri söylüyor kitabı da varmış çok merak ettim alıp okumak lazım.
chess bizim diyetten farklı birşey yaptın mı? anlatsana biraz.

bende izliyorum ağzım açık bir şekilde hemde

Hoca çok enteresan ama genelde bildiğimiz şeyleri söylüyor kitabı da varmış çok merak ettim alıp okumak lazım.
chess bizim diyetten farklı birşey yaptın mı? anlatsana biraz.

canım mesela siz bi dilim ekmek falan yiyosunuz ya, mesela ben onları hiç yemedim
hocanın dediğine göre tahıl tüketimi dünyada yeni sayılır insanlığın %99 u tahıl ve bakliyat yememişti ve daha sağlıklıydılar
kafa ve kemik yapılarına bakıldığında diş çüürkleri bile yoktu
buna olması gereken doğal yaşam diyor
doğal yaşanlar olarak eskimoları örnek vermiş adamlar hiç tahıl ve bakliyat yemiyolar, balık,et ve yağ temel tüketimleri ama neredeyse hiç kalp hastalığı, tansiyon, şeker gibi hastalıkları yok, mesela aborjinler, kızılderililer... bunların eski usul yaşayanları tabii, hepsi çok sağlıklı
çünkü hastalıkları unlu şekerli yüksek kb li gıdalar yapar diyor hatta gut u bile
kitap neredeyse sitesiyle aynı bilgileri taşıyor, dosyalar kısmından merak ettiğin herşeyi indirip okuyabiliyorsun, şimdi yeni baskı bi kitabı çıktı, onu alıcam bende

hocanım en önemli özelliği bence beslenme ve metablizma ana bilim dalı başkanı olması, yani asıl uzmanlığı beslenme ve metabolizma, aynı zamanda çocuk doktoru
diğer doktorlar beslenme konusunda uzman değildi tv de konuşanlar
mesela ender saraç, aile doktoru, maranki bildiğim kadarıyla iktisat ya da sosyal bilimler dalında prof, vs.. vs..

aslıcım haklısın bişey yapamamk zaten en çok dokunan

chescim hoşgeldin bizi bırakma canım olsun hesap yapmasanda sen gel yinide

doktora bende az bakabildim netten güzel şeyler ablatıyodu sitesi varsa onu inceliyeyim biraz

siteside Beslenme Bülteni ve bu prof forumdan ve ziyaretçi defterinden insanlara tek tek cevap yazıyo inanamadım, siteyi incelemenizi tavsiye ederim:13:

yukarda verdim canım linkini, bizim diyete çok uygun:13:

Sanayileşmiş gıdalarla birlikte hastalıkların ortaya çıktığını söylüyor. Çok da haklı. Hemen alacağım kitabını. Böyle hocalar daha fazla çıkmalı basında. Bizim izlediklerimiz korkutup paranoyak yapmaktan başka bir işe yaramıyorlar. Süt kalsiyum ilişkisinin de bizim bildiğim kadar yüksek olmadığını roka ve dereotunda daha fazla olduğunu söyledi bu da enteresan bir not...

evet canım bu hocayı pek tv ye çıkarmıyolar çünkü neredeyse tüm gıda sanayine karşı, hatta ay çiçek yağına bile

hoca tv ye çıktı diye kıskananlar oldu herhalde şuan sitesi açılmıyor, saldırı alıyor siteye muhtemelen
ama mutlaka dosyalar bölümünden diyetin nasıl yapılacağını okumalısınız sonra, yapmasanız bile
:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…