TV de bir prof var şu anda Ahmet Aydın. Taş Devri diyetinden bahsediyor.Kalori hesabı yapılan tüm diyetler başarısızdır diyor. Anlattığı şeyler bizim diyeti çok destekliyor. Tüm sıcak yemekleri tereyağı ile soğukları zeytinyağı ile yapın. Kırmızı et zararlı değildir.Kaloriyi değil unu şekeri azaltacaksınız diyor.
TV de bir prof var şu anda Ahmet Aydın. Taş Devri diyetinden bahsediyor.Kalori hesabı yapılan tüm diyetler başarısızdır diyor. Anlattığı şeyler bizim diyeti çok destekliyor. Tüm sıcak yemekleri tereyağı ile soğukları zeytinyağı ile yapın. Kırmızı et zararlı değildir.Kaloriyi değil unu şekeri azaltacaksınız diyor.
un, şeker, tahıl, bakliyat dışında ve günde 1 tane meyve dışında herşeyi yedim
akşamlarıda küçük bi kase kabak çekirdeği...
hiç aç kalmadım, zorlanmadım, bakalım yarın kaç çıkcakm, çok vermesemde az az gitsin, sağlıklı bi metod sonuçta
şuanmı hangi kanal kızlar
Hoca çok enteresan ama genelde bildiğimiz şeyleri söylüyor kitabı da varmış çok merak ettim alıp okumak lazım.
chess bizim diyetten farklı birşey yaptın mı? anlatsana biraz.
show seda sayan :))
siteside Beslenme Bülteni ve bu prof forumdan ve ziyaretçi defterinden insanlara tek tek cevap yazıyo inanamadım, siteyi incelemenizi tavsiye ederim:13:
aslıcım haklısın bişey yapamamk zaten en çok dokunan
chescim hoşgeldin bizi bırakma canım olsun hesap yapmasanda sen gel yinide
doktora bende az bakabildim netten güzel şeyler ablatıyodu sitesi varsa onu inceliyeyim biraz
canım mesela siz bi dilim ekmek falan yiyosunuz ya, mesela ben onları hiç yemedim
hocanın dediğine göre tahıl tüketimi dünyada yeni sayılır insanlığın %99 u tahıl ve bakliyat yememişti ve daha sağlıklıydılar
kafa ve kemik yapılarına bakıldığında diş çüürkleri bile yoktu
buna olması gereken doğal yaşam diyor
doğal yaşanlar olarak eskimoları örnek vermiş adamlar hiç tahıl ve bakliyat yemiyolar, balık,et ve yağ temel tüketimleri ama neredeyse hiç kalp hastalığı, tansiyon, şeker gibi hastalıkları yok, mesela aborjinler, kızılderililer... bunların eski usul yaşayanları tabii, hepsi çok sağlıklı
çünkü hastalıkları unlu şekerli yüksek kb li gıdalar yapar diyor hatta gut u bile
kitap neredeyse sitesiyle aynı bilgileri taşıyor, dosyalar kısmından merak ettiğin herşeyi indirip okuyabiliyorsun, şimdi yeni baskı bi kitabı çıktı, onu alıcam bende
Sanayileşmiş gıdalarla birlikte hastalıkların ortaya çıktığını söylüyor. Çok da haklı. Hemen alacağım kitabını. Böyle hocalar daha fazla çıkmalı basında. Bizim izlediklerimiz korkutup paranoyak yapmaktan başka bir işe yaramıyorlar. Süt kalsiyum ilişkisinin de bizim bildiğim kadar yüksek olmadığını roka ve dereotunda daha fazla olduğunu söyledi bu da enteresan bir not...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?