evet canım bu hocayı pek tv ye çıkarmıyolar çünkü neredeyse tüm gıda sanayine karşı, hatta ay çiçek yağına bile
Off off. neler yiyoruz bilemeden. Hoca çok hoş birşey söyledi. Kalsiyum, roka ve dereotunda sütten çok daha fazla var ama dereotu roka haftası yapmıyoruz çünkü arkasında süt gibi bir sanayii yok dedi.
Tabi kimsenin işine gelmez.Bir de yediğimiz etin tavuğun doğalını nereden bulacağız o sorun var...
tabii canım rokanın reklama ihtiyacı yok çünkü, sütü değil süt ürünlerini yiyin diyor bu aldığımız UHT sütler bağırsak yapmımızı balçıklaştırıyomuş, uht süt kesinlikle içmemeliymişiz, doğalını bulursanız onu için diyor ya da en güzeli, yoğurt, kefir, peynir diyor
UHT süt şu uzun ömürlü süt dediklerimiz değil mi? bu durumda yoğurdu da günlük sütle evde kendimiz yapmalıyız galiba..
farkındaysanız birazda dukan ve atkins diyetine benziyo
Haklısın benziyor gerçekten. Demek ki genel bazı doğrular var bu diyetlerin ortak noktası olan.
Aman uzak durun denen yiyecekler o kadar da zararlı değilmiş yumurta,kırmızı et,tereyağı gibi
Çok faydalı denen yiyecekler de mucize değilmiş süt,soya,tahıllar gibi.
Kabuklu pirinç, esmer bulgur, esmer şeker,çok tahıllı ekmek vs birer pazarlama projesiymiş.
yalnız hoca akşam 7 den sonra yememek gerektiğini de söyledi. Un ve şeker almazsanız acıkmazsınız zaten dedi.
evet canım yüksek glisemik indexli çünkü unlu ve şekerli şeyler, yesen ne yemesen ne... hemen açıktırıyo zaten
bu doktora karşıda çok doktor var bence onlar kendi cepleri için korkuyorlar
çünkü bu doktor ben şöyle hap çıkardım alın, şöyle çay çıkardım için demiyo
kitabında yazanlarla sitesindekiler aynı
üstelik insanlara sitesinden tek tek cavep yazıyo
şimdi tüm bildiklerini bedava paylaşan prof. a mı yoksa yok sağlıklı yaşam şireketleri olan, zayıflama merkezleri olan, haplar yapıp satan doktoramı inanalım
Çok haklısın. Piyasada öyle şaklabanlar varki insan kimseye güvenemiyor. İsmi lazım değil asıl mesleğinin ne olduğunu bilmediğim bazı proflar kendi ürünlerini pazarlamak için hergün tv deler ve acaip zararlı şeyler anlatıp duruyorlar. bağırsak detoksu gibi.. Yine ismi lazım değil bir kanser profu insanlara kansere yakalanma korkusu aşılıyor karısı ve oğlu da güya doğal ürünler satan bir şirket kuruyor bir sürü örnek var böyle.
canım, diyete ilk başladığım günlerde bende de benzer şeyler olmuştu vücut tepki veriyor bir şekilde.
ben aralarda az az ceviz badem fındık gibi çerezler tüketmiştim. paketli olanların üzerlerinde kb değerleri yazıyor ve 100 gr da 5-8 arası kb var. kaldı ki zaten gün içinde bunlardan 100 gr daha az tüketiyorsun. ben kb değeri düşük şeylerden sık sık yiyerek atlattım sıkıntıları.
ecrin terkenin yazdiklarina katiliyorum mutlaka dene ise yaradigini göreceksin
bişey sorcam yagda kızarmıs koftede kaç kb var bide 2,5litrelık kolanın arkasında kb degeri 11.9 yazıyorr yarım bardak yada 1bardak içsem ne kadar kb alırım acaba :26:
ya canım karışmak gibi olmasında kola içersen şikayetçi olduğun o halsizliği yenemezsin, bence diyet boyunca hiç şeker ve kola alma, kan şekerini düşürüp seni halsiz hissettirir:13:
:26:ben içiyorum yaa yarım bardakçık 12 kb diyorum hüpletiyom :26: şeker kullanmıyom ama çikolat yiyorumpasta börek bi ısırık alıyom falan ay ben zor zayıflarım aaayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?