canımcım bi ısırıktan bişey olmaz tabii ama ben şöyle düşünüyorum, eğer hayatımızda bi takım köklü değişiklere gitmezsek, kilolar hızlı ya da yavaş bi şekilde geri döner ve emeklerimiz boşa gider benim düşüncem...
o yüzden un ve şekeri iyice azaltmalıyız, pasta da yiyelim tabii ama sadece özel günlerde mesela
ya hayatım boyunca o muhteşem yaratılardan uzak durmak zorunda olduğumu bilmek zoruma gitmiyor değil hani. hep ucundan ucundan azcık azcık yemek gerekecekgül diken hesabı zayıflamayı istiyorsan uzak duracaksın kilo almak istemiyorsan ucundan koklicaksın zihnen kabullenmek gerekecek belki zamanla soğurum ve cnm bile istemez belki :26:
slm kızlar siteye sabahtan beri girip okuyom ama yazmaya cesaret edemiyom yarın içinde korkuyom hafta içi pes eder gibi oldum ya sanki biraz bozuldu diyet yarım üzülmem inşallah.
slm kızlar siteye sabahtan beri girip okuyom ama yazmaya cesaret edemiyom yarın içinde korkuyom hafta içi pes eder gibi oldum ya sanki biraz bozuldu diyet yarım üzülmem inşallah.
aslında işin özü bunları az yemeğe alışmak galiba, bir lokmada aynı tat, bin lokmada aynı tat.. o bi lokmanın tadını çıkarmak lazım
bu noktada önemli olan kısım ilk ısırıktan sonra aldığın keyifle ikinci ısırığı almama mücadelesiben bi böreği dörde bölüyorum her gün bir parça psikolojik olarak kendimi hazırlıyorum onu ben yicem zaten diyorum ikinci ısırık kısmı gelmiyor
slm kızlar cok güzel paylasımlar olmuss :=) niye kolanın arkasında oyle yazıyor acaba anlamadım şimdi neysee yarım içtim bende 12kb diyorum bidahada içmem zaten
aslıcım sana katılıyorum diyet degıolde saglıklı beslenmek kulaga daha hoş geliyorr :) ve ben 3gündür yapıyorum bu diyeti karnımdakı o yanma ve o şişlik gitti gibi kb degerimi biraz daha azaltsam süper olcak ama yavaş yavaş yediklerimi ezberliyorum birkaç gün sonra eminim herşey daha kolay ve güzel olacak artık aldıgım herşeyim kb degerine bakıyorum bu arada bugun hazır tavuk çorası aldık kb sı 100mlde 4,00g yazıyoorr kremalı tavuk çorbası oldugu içinmi böyleee acaba
bu dieti zaten severek ve zevkle yapiyordum yazdiklarinizi okuyunca dahada mutlu oldum
aslicim bahsettigin ekmek sandwic ekmegi gibimi yoksa yine kitirmi??
slm kızlar cok güzel paylasımlar olmuss :=) niye kolanın arkasında oyle yazıyor acaba anlamadım şimdi neysee yarım içtim bende 12kb diyorum bidahada içmem zaten
aslıcım sana katılıyorum diyet degıolde saglıklı beslenmek kulaga daha hoş geliyorr :) ve ben 3gündür yapıyorum bu diyeti karnımdakı o yanma ve o şişlik gitti gibi kb degerimi biraz daha azaltsam süper olcak ama yavaş yavaş yediklerimi ezberliyorum birkaç gün sonra eminim herşey daha kolay ve güzel olacak artık aldıgım herşeyim kb degerine bakıyorum bu arada bugun hazır tavuk çorası aldık kb sı 100mlde 4,00g yazıyoorr kremalı tavuk çorbası oldugu içinmi böyleee acaba
tabiki ekmek degilkıtır tatlım..Bildigin wasanın sandviç haline getirilmesi..Çok lezzetli, burda varsa orda kesin vardır..Bence bir araştır..Kucuk kucuk tekli paketler halinde..
wasa ekmeği büyük marketlerde satılıyormu acaba bende alsam diyorum
Ozellikle 3M lerde satılıyor..Buyuk marketlerde de olabilir..Ama gidince sorarsan daha kolay ulaşırsın..
Wasa paket icinde oluyor tek tek kıtırlar..Bir adetinde 5 KB var ve bence kepek ekmegine gore cok daha lezzetli ve doyurucu..Ya da degişiklik olsun diye denenebilir..
yardım için teşekkürler kızlar hepğniz çok şekersiniz yaaa dün moralım çok bozuktu ama bugun çok iyiyim çok şükürr eşime kızdım ben cocuk için tedavı görüyorum ve eşimde varıkosle vardı amelıyat oldu bende pkoluyum doktorum çocuk için zayıfla dedı bende zayıflıyorum ama eşim pek ugrasmıyorr yanı doktorun verdıgı ilaçları bile alıp içmek istemiyorr ama ben şuan sizinle konustugum için cok mutluyum başka topikde başka arkadaşlarımda onlarda sizin gibi çok iyi sizler olmasanız kafayı yerdım ben herhaldeee :) paylaşımlarınız için teşekkürlerr :)
ya bide tavuk çorbası nasıl yapabılırım bana biraz tarıf verrimisiniz hiç yapmadımda:78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?