Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ya hayatım boyunca o muhteşem yaratılardan uzak durmak zorunda olduğumu bilmek zoruma gitmiyor değil hani. hep ucundan ucundan azcık azcık yemek gerekecek gül diken hesabı zayıflamayı istiyorsan uzak duracaksın kilo almak istemiyorsan ucundan koklicaksın zihnen kabullenmek gerekecek belki zamanla soğurum ve cnm bile istemez belki :26:

aslında işin özü bunları az yemeğe alışmak galiba, bir lokmada aynı tat, bin lokmada aynı tat.. o bi lokmanın tadını çıkarmak lazım

slm kızlar siteye sabahtan beri girip okuyom ama yazmaya cesaret edemiyom yarın içinde korkuyom hafta içi pes eder gibi oldum ya sanki biraz bozuldu diyet yarım üzülmem inşallah.

hiç moralini bozma en kötüsünü düşün kilo verdiğini görünce sevinirsin bende çikolata kaçamağı yaptım ama toplamda 700 gr vermiş oldum. bence sende vermişsindir. artıda olsan bile önümüzdeki haftayı iyi değerlendirirsin hiç sıkma canını..

bu dieti zaten severek ve zevkle yapiyordum yazdiklarinizi okuyunca dahada mutlu oldum

aslicim bahsettigin ekmek sandwic ekmegi gibimi yoksa yine kitirmi??

slm kızlar siteye sabahtan beri girip okuyom ama yazmaya cesaret edemiyom yarın içinde korkuyom hafta içi pes eder gibi oldum ya sanki biraz bozuldu diyet yarım üzülmem inşallah.

hic moralini bozma canim bu tür kacamaklari hepimiz yasadik pes etmedigin sürece sen kazanicaksin:13:

aslında işin özü bunları az yemeğe alışmak galiba, bir lokmada aynı tat, bin lokmada aynı tat.. o bi lokmanın tadını çıkarmak lazım

bu noktada önemli olan kısım ilk ısırıktan sonra aldığın keyifle ikinci ısırığı almama mücadelesi ben bi böreği dörde bölüyorum her gün bir parça psikolojik olarak kendimi hazırlıyorum onu ben yicem zaten diyorum ikinci ısırık kısmı gelmiyor

Son düzenleme:

süpersin canım:13:

slm kızlar cok güzel paylasımlar olmuss :=) niye kolanın arkasında oyle yazıyor acaba anlamadım şimdi neysee yarım içtim bende 12kb diyorum bidahada içmem zaten

aslıcım sana katılıyorum diyet degıolde saglıklı beslenmek kulaga daha hoş geliyorr :) ve ben 3gündür yapıyorum bu diyeti karnımdakı o yanma ve o şişlik gitti gibi kb degerimi biraz daha azaltsam süper olcak ama yavaş yavaş yediklerimi ezberliyorum birkaç gün sonra eminim herşey daha kolay ve güzel olacak artık aldıgım herşeyim kb degerine bakıyorum bu arada bugun hazır tavuk çorası aldık kb sı 100mlde 4,00g yazıyoorr kremalı tavuk çorbası oldugu içinmi böyleee acaba

canım keşke hazır çorba kullanmasak. bazen ben de üşenip kullanıyorum ama içinde monosodyumglutomat denilen bir ilave var ki çok zararlı olduğu söyleniyor. aynı madde et-tavuk bulyonlarında ve cipslerde de varmış. aromatik bir tat oluyormuş ve günlük tuz ihtiyacımızın yarısından fazlası mevcutmuş bu paketlerde. Dünya Kanser Örgütü de bu maddeye savaş açmış durumda.

bu dieti zaten severek ve zevkle yapiyordum yazdiklarinizi okuyunca dahada mutlu oldum

aslicim bahsettigin ekmek sandwic ekmegi gibimi yoksa yine kitirmi??

tabiki ekmek degilkıtır tatlım..Bildigin wasanın sandviç haline getirilmesi..Çok lezzetli, burda varsa orda kesin vardır..Bence bir araştır..Kucuk kucuk tekli paketler halinde..

kremasindan ziyade icinde nisasta ve unun olmasi kb degerini arttiriyor evde tavugu kendin hasla unsuz yumurta ve yogurtla terbiye yapabilirsin cok güzel oluyor hem sifir hemde tavugunuda yirsin tabiki oda sifir

Son düzenleme:

hazır çorba olduğu için olabilir içine koydukları ek gıdalardandır ve büyük ihtimalle kremadandır bendeki listede tavuk çorbası elde yapılmış bir porsiyonu 0 hazırı bayağı fark ediyor demek ki

tabiki ekmek degilkıtır tatlım..Bildigin wasanın sandviç haline getirilmesi..Çok lezzetli, burda varsa orda kesin vardır..Bence bir araştır..Kucuk kucuk tekli paketler halinde..

cumartesi alisverise gidicem ekmegim kalmamisti zaten varsa degisiklik olsun diye alirim saol canim

yardım için teşekkürler kızlar hepğniz çok şekersiniz yaaa dün moralım çok bozuktu ama bugun çok iyiyim çok şükürr eşime kızdım ben cocuk için tedavı görüyorum ve eşimde varıkosle vardı amelıyat oldu bende pkoluyum doktorum çocuk için zayıfla dedı bende zayıflıyorum ama eşim pek ugrasmıyorr yanı doktorun verdıgı ilaçları bile alıp içmek istemiyorr ama ben şuan sizinle konustugum için cok mutluyum başka topikde başka arkadaşlarımda onlarda sizin gibi çok iyi sizler olmasanız kafayı yerdım ben herhaldeee :) paylaşımlarınız için teşekkürlerr :)

ya bide tavuk çorbası nasıl yapabılırım bana biraz tarıf verrimisiniz hiç yapmadımda:78::78:

wasa ekmeği büyük marketlerde satılıyormu acaba bende alsam diyorum

selamm
kızlar naslsınız yaa
özledim sizi:)
karbonhidrat diyeti yapmayınca sanki meşgul ediyormusun gibi geliyo o yüzden çekiniyordum.ama ara ara giriym.nasılsınız.diyet iyi gidiyo haa..maşallah.ben 3+3 yapıyorum.dengeli beslenmeye çalışıyorum artık.böyle daha iyi oldu gibi geldi bana...benim bünyeme göre..

wasa ekmeği büyük marketlerde satılıyormu acaba bende alsam diyorum

Ozellikle 3M lerde satılıyor..Buyuk marketlerde de olabilir..Ama gidince sorarsan daha kolay ulaşırsın..
Wasa paket icinde oluyor tek tek kıtırlar..Bir adetinde 5 KB var ve bence kepek ekmegine gore cok daha lezzetli ve doyurucu..Ya da degişiklik olsun diye denenebilir..

tamam cnaım sagol bana tavuk çorbası tarıfı vewrırımısın

ecrinciğim ben tavuğu haşlıyorum,haşlama suyunu biraz daha kaynatıp yumurta ve limon ile terbiye yapıyorum. tavuk suyundan terbiyeye bir kaç kaşık koyup ılıştırıyorum.sonra da yavaş yavaş tavuk suyuna karıştırarak ilave ediyorum. sonra içine didiklediğim tavuk parçalarını atıyorum. normalde bunun içine arpa şehriye de konuyor ama ben kb değeri nedeni ile bu şekilde tercih ediyorum :)) biraz daha kaynatıp altını kapatıyorum seviyorsan kırmızı pul biber ile süper oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…