günaydin arkadaslar
sofcum 800gr güzel bir sonuc tebrikler
meraktan uyku tutmadi yinehalbuki sabaha dogru yattim hemen tartildim mutluluktan ucuyorum bugün itibariyle verdigim toplam kilo 10kg oldu saka gibi gercekten 71.7 ciktim süper bir duygu zayifliyorum
tebrik ederim canım
günaydin arkadaslar
sofcum 800gr güzel bir sonuc tebrikler
meraktan uyku tutmadi yinehalbuki sabaha dogru yattim hemen tartildim mutluluktan ucuyorum bugün itibariyle verdigim toplam kilo 10kg oldu saka gibi gercekten 71.7 ciktim süper bir duygu zayifliyorum
günaydın hanımlar
negüzel paylaşımlar olmuş , topic diyet değil sağlıklı beslenme topiğine dönmeye başladı en güzelide o zaten . Bu karbonhidrat diyetinin bana kazandırdığı en güzel alışkanlık şekersiz çay , kahve içmek ilk başlarda zorlanıyordum ama iyice alıştım ve kendimi çok iyi hissediyorum.
Burada Sof tebrik ederim canım 800 gr çok güzel , evet detoksçular sizleri bekliyoruz kaçar kilolar gitti.
Bende bugün 63,6 geldim400 gr vermişim sevindiğim olay 400 gr değilde 64 ün altına inebilmek kırılmayan o direnci kırdım neredeyse bir aydır 64 kilonun etrafında dönüp duruyordum.
ödül verdim kendime3 kb lik çiçolat ½ bardak meyve suyu bundan sonra her cuma baskülde kilo vermiş çıkarsam ödül var toplamda 11 kb yaptı
ödülün daha büyük olduğu günleride görürsün inşallah sofcum
tebrik ederim kaç g vermişsin
tesekkür ederim 1.6 kg vermisim
vaaaay süpersin
harikasınnnnnntbrkler canım
harikasınnnnnntbrkler canım
saol canimbu sefer daha önceki detoksa göre 100gr daha fazla vermisim
saol canimbu sefer daha önceki detoksa göre 100gr daha fazla vermisim
gelecek ay detoksunda iki kilo verirsin inşallah amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
gelecek ay detoksunda iki kilo verirsin inşallah amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
aminn canim insallah hep beraber:13: ögleden sonra bende olamam bizimde günümüz var napicam bakalimgaleta hakkindada hic bir fikrim yok canim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?