Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

günaydin arkadaslar

sofcum 800gr güzel bir sonuc tebrikler

meraktan uyku tutmadi yine halbuki sabaha dogru yattim hemen tartildim mutluluktan ucuyorum bugün itibariyle verdigim toplam kilo 10kg oldu saka gibi gercekten 71.7 ciktim süper bir duygu zayifliyorum

günaydın hanımlar

negüzel paylaşımlar olmuş , topic diyet değil sağlıklı beslenme topiğine dönmeye başladı en güzelide o zaten . Bu karbonhidrat diyetinin bana kazandırdığı en güzel alışkanlık şekersiz çay , kahve içmek ilk başlarda zorlanıyordum ama iyice alıştım ve kendimi çok iyi hissediyorum.

Burada Sof tebrik ederim canım 800 gr çok güzel , evet detoksçular sizleri bekliyoruz kaçar kilolar gitti.

Bende bugün 63,6 geldim 400 gr vermişim sevindiğim olay 400 gr değilde 64 ün altına inebilmek kırılmayan o direnci kırdım neredeyse bir aydır 64 kilonun etrafında dönüp duruyordum.

tebrik ederim canım

ödül verdim kendime 3 kb lik çiçolat ½ bardak meyve suyu bundan sonra her cuma baskülde kilo vermiş çıkarsam ödül var toplamda 11 kb yaptı

Son düzenleme:

tebrik ederim kaç g vermişsin

evet canım en güzeli, 50 yaşına gelincede puan hesaaplamaya devam etmeyelim

tebrik ederim bu arada, 400 g da çok güzel en güzeli direnci kırmış olman tabii
:13::13:

ödül verdim kendime 3 kb lik çiçolat ½ bardak meyve suyu bundan sonra her cuma baskülde kilo vermiş çıkarsam ödül var toplamda 11 kb yaptı

ödülün daha büyük olduğu günleride görürsün inşallah sofcum

bugün teyzoşlarım gelecek. tüm gün uğrayamam büyük ihtimalle. çok şükür bugün pasta çörek yok. teyzoşlarımda diyette galetayla geçiştirecez galeta bir tanesi kaç kb biliyormusunuz ben geçen sene bir tanesini 2 kb sayıyordum yanlışım varsa düzeltirmisiniz arkadaşlar:97::97:

kizlar ben gaza gelip hemen eski kiyafetlerimden denedim 38 beden kot ve kumas bermudam vardi ikiside oldu inanamiyorum simdi dahada mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…