Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

tebrik ederim canım 900 g süper
:81::81::13:

kızlar kefir a101 marketlerdede var ülkerinkinde katkı maddleri var içeriğini okursanız a101 altınkılıç mesela ben kızıma çilekli alıyorum içinde sadece süt kefir mayası çilek sosumureçelimi oyle bişey yazıyodu ama ülkerde renglendirici koruyucu gibi bişeyler daha yazıyodu

Bende de ciddi bir incelme var ama çok ciddi bir sarkma var..Karnımı görseniz resmen yüz yaşında kadın göbegi gibi, buruş buruş rezalet..
Ben hamileyken inanılmaz çatlamıştı zaten karnım..Şimdide iyice inince karnım böyle igrenc bir goruntusu oldu ne yazık ki..ama neyse bikini giymesem de olur..yeterki mayo ile fit goruneyim..

doğrudur canım en iyisi altınkılıç galiba, bende oğluma altınkılıç alıyodum ama geçen gün bulamadım ülker almıştım

spor yapalım canım, kuzun sezeryan doğummu

chescim saol canım az olsunda her hafta verelim ki 900gr çokda az değil :))

aslıcım kesinlikle mekik başka türlü toparlıyamazsın canım

chescim saol canım az olsunda her hafta verelim ki 900gr çokda az değil :))

aslıcım kesinlikle mekik başka türlü toparlıyamazsın canım

tabii ki az değil canım zaten bi aşamadan sonra çok hızlı veremezsin, gerekte yok zaten, giden yağdan gitsin yeter ki:13:

spor fikri güzel.bende uyarım size.aslıcım bende hamilelikte çok kilo aldım.göbeğim acayip çatladı.bir video indirdim netten.karın egzersisleri içeren 15 dklık bir video.hem kısa sıkmıyo insanı hemde etkili.tavsiye ederim canım.ama buraya link ekleyemiyorum sanıırm.

Günaydın arkadaşlar.
Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Ben 59.2 yim geçen hafta ile aynı. Buna da şükür. 60 ın altına inmek bir sorundu benim için şimdi buralarda kalmak için çabalıyorum. Benim hedefime 3-4 kilo kaldı sona yaklaştıkça daha da zorlaşıyor kilo kaybetmek.

chess her açtığımda senin yazılarını görüyorum çok hoşuma gidiyo.sayende baya aktifleşiyo topik.birlikte aynı hedefe ilerlemek güzel oluyo.hepiniz iyiki varsınız şekerler)))

olsun canım, bence yürüyüş eklersen metabolizmanı hızlandırmaya kesin yardımı olur, biz çok çok zorlamasakta olur zaten, 100 g -200 g versek yeter her hafta:13:

chess her açtığımda senin yazılarını görüyorum çok hoşuma gidiyo.sayende baya aktifleşiyo topik.birlikte aynı hedefe ilerlemek güzel oluyo.hepiniz iyiki varsınız şekerler)))

çok teşekkür ederim canım, çok tatlısın

kizlar hepinize selamlar. kisaca baktim mesajlariniza bu hafta herkes cok daha mutlu gorunuyor. hepinize tebrikler. Ben de bildireyim. gecen hafta 61 kilo idim, bugun tuvalete fln cikamadim henuz ama 60.2 iyim. ve artik tecrubelerimle bir seyi sabitledim. kacamaklarinizin arasina en az iki gun koyarsaniz hic bir zarari olmuyor. ve kacamaktan kastim makarna, patates gibi seyler. cunku ben istisnasiz her gun bitter cikolata ve yagsiz tuzsuz patlamis misir yiyorum. onlari kacamaktan saymiyorum artik. her gun tartildigim icin de ne yiyince ne kadar farkediyor gozlemleyebiliyorum. ben de artik belli bir duzen oturttugum icin hic saymiyorum karbonhidratlari fln...cok alistim bu diyete, artik yadirgamiyorum, bitse de kurtulsam fln diye birsey yok. sanirim benim sizden farkli olarak tek yaptigim sey ekmek yerine yedigim dukan krepleri. yulaf kepegi sindirim esnasinda gecirdigi kimyasal degisimle kalori yuklu basit gidalari vucuttan atiyormus. ben bu kadar rahat diyet yapip yine de her hafta iyi kotu kilo vermemi artik buna bagliyorum. simdi cikmam lazim kizlar dersim var yarim saat sonra. hic gidesim de yok
herkese tebrikler tekrar..hepimize masallah

olsun canım, bence yürüyüş eklersen metabolizmanı hızlandırmaya kesin yardımı olur, biz çok çok zorlamasakta olur zaten, 100 g -200 g versek yeter her hafta:13:

kesinlikle haklısın.aslında ben spor yapıyorum ama son 3 haftadır ara verdim. önümüzdeki hafta tekrar başlamayı düşünüyorum.
bu arada taş devri diyeti ile ilgili paylaşımların için de çok sağol canım.
artık benim için zayıflamanın ötesinde sağlıklı beslenmek çok önemli. taş devri diyeti de bana çok mantıklı ve inadırıcı geliyor. dün nette de biraz araştırdım iki hoca daha var Kenan Demirkol(cerrah) ve Yavuz Dizdar (onkolog) onlar da özellikle şeker ve karbonhidrat için çok benzer şeyler söylüyorlar. Bu hocaların bir diğer ortak noktaları da gıda sektörü tarafından lanetlenmiş olmaları :))))

tebrik ederim canım süper
yulaf keğeğini baharatçıdan mı aldın canım
:26:

napıyodun canım, yürüyor muydun:26:

evet canım mübbeccel demirkol ve serkan yimsel de var, onlarıda araştırmanı tavsiye ederim

bu arada topikteki arkadaşları yanlış yönlendirmek istemem taş devri diyeti bi zayıflama rejimi değil, yaparsanız zayıflarsınız diye bişey yok yani yanlış anlaşılma olmasın
:13:

tenefüste arkadaşlar yine masayı doldurmuşlardı.beyaz peynir yedim.çok lezzetliydi,nerden aldığını sorunca arkadaş A-101 dedi.zaten gidecektim.çok iyi oldu kefiri de ordan alırım artık.
öğlen için sipariş veriliyodu.dayanamadım,ben de söyledim.döner yiycez
ekmekli bişey yiycem kaç günden sonra.25ti sanırım ünitesi değil mi?
bugünlük bir kaçamak yapıcaz artık.biri yer biri bakar olmasın dedim

yok ben powerplate yapıyordum. çok da severek yapıyorum.
haklısın adında diyet var ama taş devri diyeti bir yaşam biçimi :)))

tebrik ederim canım süper
yulaf keğeğini baharatçıdan mı aldın canım
:26:
canim burda bioshoplarda fln oluyor,ama diger topikten takip ettigime gore trde henuz bulmasi biraz zormus. dukan topigine sorarsan onlar kesfettikleri marketleri soylerler. ama kalitesine de dikkat etmeli. cunku yulaf ezmesini yulaf kepegi diye satabilirler. ayni sey degil. ama cok lezzetli birsey. ben buraya da yapilmis halinin fotosunu koymustum canim. nerdeyse 1.5 aydir hic ekmek yemedim ben. ve artik gercekten bircok seyi ona borclu oldugumu goruyorum. (ingilizce sitelerde cok bilgi var bununla ilgili; oat bran seklinde ararsan)
ben de seni tebrik ederim canim buarada.
bi de bi de ...dersimi astim ben..usendim:78:simdi bir guzel kahvalti yaparim. yulaf kepekli krep, iki haslanmis yumurta, incecik dilim light beyaz peynir ve bir domates..

Kızlar bana mekik filan işe yaramaz ne yazık ki.Yani karnımın yapısını bir görseniz anlarsınız, olayım cildimde, o kadar çok çatlak var ki ancak gerdirme operasyonu ile adam olur karnım benim ne yazık ki..
E onu da yaptıracak degilim..Çok önemi yok ben 55 kilo olayım da gerisi boş..
Spor olayı cok mantıklı ama hiç bana göre degil, 1 hafta gaza geliyorum yapıyorum sonra direk bırakıyorum ne yazık ki..Onun da hiç bir yararı yok..Ben oyle surekli spor yapabilecek bir kişilige sahip degilim ne yazık ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…