kizlar ben gaza gelip hemen eski kiyafetlerimden denedim 38 beden kot ve kumas bermudam vardi ikiside oldu inanamiyorumsimdi dahada mutluyum
canım bu topikte yapılan taş devri diyeti değil, ama kb değeri 50 de tutulduğundan benziyo, 746. cı sayfada yiyeceklerin kb değeri var, 50 yi geçmiyosun
ama ben taş devri diyetine uyarlayarak yaptım ilk hafta 1.6 kg vermiştim yanlış hatırlamıyosam, 2. haftada 1.3 kg verdim
biliyorum canım.ben uzun zamandır bu topiği takip ediyorum.nerdeyse tüm sayfaları okudum.taş devri diyetiyle çok benzeşiyor gerçekten ve mantıklı da.yıllarca yağlardan,etten,yumurtadan uzak durmamız öğütlendi.gerçi insan neye inanacağını bilemiyor böyle olunca.
ben çok zor kilo veririm.sadece bu diyetle hızlı kilo verebiliyorum.1-2 kg alınca 1 hafta kadar uygular verirdim ama son zamanlarda kantarın ucunu iyice kaçırmışım:2:
uzaktan da olsa sizleri izlemek bana güç verdi ve sonunda üye olmaya karar verdim.
evdeki pc çok yavaş olduğu için pek yazamıyorum sadece okuyorum.
pazar günü başlamıştım kb diyetine 72 kg ile bu sabah 70.4 çıktım.bu sonuç benim için harika çünkü sebze meyve yiyerek,yağdan kısıtlayarak yaptığım diyetlerde ayda 1 kgyi zor veriyordum.ayrıca spor da yapıyordum yanında.
yalnız bugüne dek bu diyeti 6 günden uzun yapamadım çünkü midem kalkıyor et ürünlerinden.en rahat yediğim şey kaşar peyniri ve günde 200 gr kadar yiyorum sanırım.atıştırmalık olarak hep elimin altında ama ekmeksiz et ürünleri yemek cidden işkence oluyor.
biliyorum canım.ben uzun zamandır bu topiği takip ediyorum.nerdeyse tüm sayfaları okudum.taş devri diyetiyle çok benzeşiyor gerçekten ve mantıklı da.yıllarca yağlardan,etten,yumurtadan uzak durmamız öğütlendi.gerçi insan neye inanacağını bilemiyor böyle olunca.
ben çok zor kilo veririm.sadece bu diyetle hızlı kilo verebiliyorum.1-2 kg alınca 1 hafta kadar uygular verirdim ama son zamanlarda kantarın ucunu iyice kaçırmışım:2:
uzaktan da olsa sizleri izlemek bana güç verdi ve sonunda üye olmaya karar verdim.
evdeki pc çok yavaş olduğu için pek yazamıyorum sadece okuyorum.
pazar günü başlamıştım kb diyetine 72 kg ile bu sabah 70.4 çıktım.bu sonuç benim için harika çünkü sebze meyve yiyerek,yağdan kısıtlayarak yaptığım diyetlerde ayda 1 kgyi zor veriyordum.ayrıca spor da yapıyordum yanında.
yalnız bugüne dek bu diyeti 6 günden uzun yapamadım çünkü midem kalkıyor et ürünlerinden.en rahat yediğim şey kaşar peyniri ve günde 200 gr kadar yiyorum sanırım.atıştırmalık olarak hep elimin altında ama ekmeksiz et ürünleri yemek cidden işkence oluyor.
Sonunda çogu gitti azı kaldı diyebiliyorum kilolarım için!!
En guzeli de bu oldu bu hafta..Artık geri sayım başladı..
teşekkürler arkadaşlar,ayrıca beni de listeye eklediğin için artı teşekkür helinaslı
ilk hafta giden su muydu yağ mıydı bilemiyorum ama göbeğim indi sanki.
sabah uyanınca 2 kare bitter çikolata yedim:6 kb diye hesaplıyorum.
öğlen sanırım süt içicem.okul kantininde kb değeri düşük bir şeyler bulmak pek mümkün değil.sütü evden getirmiştim.ben genelde 20-30 arasında tutuyorum kb değerini ama dün 50ye çıktı.birazcık ekmek yedim.tatlı ihtiyacımı karşılamak için tercihim yarım muzdan yana oluyor genelde.
ben yoğurdu evde mayalıyorum çok da lezzetli oluyor ama kb değeri biraz yüksek geldiğinden pek yemiyorum.çünkü başlayınca durduramıyorum kendimi.
günaydın arkadaşlar.ne güzel herkes mutlu bugün.bende 59.5 çıktım.nutella kaçamağımdan sonra fena sayılmaz.be çok ağır veriyorum zaten.fena sayılmaz yani))taş devri diyeti benimde çok ilgimi çekti.ama siteye ulaşamıyorum bir türlü.yararlı bir çok bilgi edineceğimize eminim.
canım bende ilk hafta 1.6 vermiştim tabii suda gidiyor:13:
alternatif olarak kefiride düşünebilirsin tadı yabancı gelmezse, sütten daha doyurucu ve sağlıklı, hem tüm gün çantanda kalablir bozulmadan, altınkılıcın 33O ml lik olanları var, at çantana açıktıkça iç:13:
iyi fikir.umarım bulabilirim.tenefüste öğretmenler odasına uğradım.masalarda börekler,simitler...hemen geri döndüm sınıfıma
boşver canım bizim yediklerimiz daha güzel:87:, kefir migroslarda var canım, eker ve ülker markada var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?