Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kizlar ben gaza gelip hemen eski kiyafetlerimden denedim 38 beden kot ve kumas bermudam vardi ikiside oldu inanamiyorum simdi dahada mutluyum

bende bu hafta eski kıyafetlerimin içine girebildim. bir kotum kaldı onun içine de girdim mi tmm dır

biliyorum canım.ben uzun zamandır bu topiği takip ediyorum.nerdeyse tüm sayfaları okudum.taş devri diyetiyle çok benzeşiyor gerçekten ve mantıklı da.yıllarca yağlardan,etten,yumurtadan uzak durmamız öğütlendi.gerçi insan neye inanacağını bilemiyor böyle olunca.
ben çok zor kilo veririm.sadece bu diyetle hızlı kilo verebiliyorum.1-2 kg alınca 1 hafta kadar uygular verirdim ama son zamanlarda kantarın ucunu iyice kaçırmışım:2:
uzaktan da olsa sizleri izlemek bana güç verdi ve sonunda üye olmaya karar verdim.
evdeki pc çok yavaş olduğu için pek yazamıyorum sadece okuyorum.
pazar günü başlamıştım kb diyetine 72 kg ile bu sabah 70.4 çıktım.bu sonuç benim için harika çünkü sebze meyve yiyerek,yağdan kısıtlayarak yaptığım diyetlerde ayda 1 kgyi zor veriyordum.ayrıca spor da yapıyordum yanında.
yalnız bugüne dek bu diyeti 6 günden uzun yapamadım çünkü midem kalkıyor et ürünlerinden.en rahat yediğim şey kaşar peyniri ve günde 200 gr kadar yiyorum sanırım.atıştırmalık olarak hep elimin altında ama ekmeksiz et ürünleri yemek cidden işkence oluyor.

hoşgeldin canım o zaman, tamda bugün tartı günümüzdü:13::13:

tebrik ederim gercekten süper vermissin et ile birlikte salata yada yaninda sebzede yiyebilirsin süreklide et yenmez cünkü her ne kadar kb degeri az olsada sebze yemeklerini kiymali yapabilirsin arada yogurtluda yiyebilirsin

Kızlar gunaydın..Tek tek hepinizin kilosunu kaydettim o yuzden gec yazdım..
Ben de siz şöyle soyliyeyim, p.tesi sabah detoksa başlamadan önce tam olarak 68.2 kg idim..
Bu sabah itibariyle tam olarak 66kg yum..Yani 2.2kg verdim p.tesiden ama cumadan diye bakarsak 1.2kg verdim..ÇOOOOK MUTLUYUMMM LAY LAY LOOOMM...
Bayadır bir cuma gunu bu kadar keyifli olmamıştım..
Sofcum 800 gram guzel bir sonuc bence sonucta ilk haftada diilsin artık normal..Hem de detokstan sonra boyle bir sonuc bence daha da guzel..Tebrikler cnm..
Gulyabcn cnm seni de tebrik ederim..Cidden sonunda indin sınırının altına..40 gram bence de super..Onu bulamayanlarda oluyor biliyoruz ki :)
Aldente cnm aramıza yeni katıldın ama 1.6kg super bir sonuc, ilk hafta genelde çok olur zaten bu diyette..Umarım hep boyle devam eder, tebrikler..
Pericimmmmm cnmmm tebrik ederimmm hem de cooookkkk..Demek ki sen kilo almamışsın haftasonu, ya da bakmamakla iyi ettin..Ben de baktım ordan biliyorum..Belki sen de baksan ögrenicektin ne kadar aldıgını..Bir daha oyle kilolar almayalım lutfen, bak detoks olsa toparlayamayız...Tekrar tekrar tekrar tebrklerrrrrrr!!!

Sonunda çogu gitti azı kaldı diyebiliyorum kilolarım için!!
En guzeli de bu oldu bu hafta..Artık geri sayım başladı..

aslicim bende seni tebrik ederim tatlim gecen hafta sonu kacamagini detoks sayesinde gercekten iyi toparladik benim icin bugünde cok tehlikeli günümüz var

teşekkürler arkadaşlar,ayrıca beni de listeye eklediğin için artı teşekkür helinaslı
ilk hafta giden su muydu yağ mıydı bilemiyorum ama göbeğim indi sanki.
sabah uyanınca 2 kare bitter çikolata yedim:6 kb diye hesaplıyorum.
öğlen sanırım süt içicem.okul kantininde kb değeri düşük bir şeyler bulmak pek mümkün değil.sütü evden getirmiştim.ben genelde 20-30 arasında tutuyorum kb değerini ama dün 50ye çıktı.birazcık ekmek yedim.tatlı ihtiyacımı karşılamak için tercihim yarım muzdan yana oluyor genelde.
ben yoğurdu evde mayalıyorum çok da lezzetli oluyor ama kb değeri biraz yüksek geldiğinden pek yemiyorum.çünkü başlayınca durduramıyorum kendimi.

Sonunda çogu gitti azı kaldı diyebiliyorum kilolarım için!!
En guzeli de bu oldu bu hafta..Artık geri sayım başladı..

katiliyorum sana bu yüzden 70'i bir an önce terketmek istiyorum hem 60'li rakamlari görmek hemde geri sayimin baslayacak olmasi süper bir duygu zayifliyoruz ama benim bu hafta verdigim kilo cok farketti bacaklarimda bile gözle görüülür incelme var

günaydın arkadaşlar.ne güzel herkes mutlu bugün.bende 59.5 çıktım.nutella kaçamağımdan sonra fena sayılmaz.be çok ağır veriyorum zaten.fena sayılmaz yani))taş devri diyeti benimde çok ilgimi çekti.ama siteye ulaşamıyorum bir türlü.yararlı bir çok bilgi edineceğimize eminim.

canım bende ilk hafta 1.6 vermiştim tabii suda gidiyor:13:

alternatif olarak kefiride düşünebilirsin tadı yabancı gelmezse, sütten daha doyurucu ve sağlıklı, hem tüm gün çantanda kalablir bozulmadan, altınkılıcın 33O ml lik olanları var, at çantana açıktıkça iç:13:

kaç g verdin canım:26:

bu arada beslenme bülteni sitesi aktif bugun

taş devri diyetinin ana hatlarını eklemiştim, 5 sayfa önce ordanda bakabilirsin
:13:

Son düzenleme:
bende şimdi tartıldım kızlar, 200 g vermişim sanırım 58.5
hiç puan hesaplamadım buna rağmen iyi bence, zaten acelem yok, benden kurtulamazsınız öyle kolay

Son düzenleme:
kızlar pazartesiden itibaren yürüyüşe başlayalımmı yarım saatçik, haftada 5 gün, yürümeyene ceza verelim

Son düzenleme:

iyi fikir.umarım bulabilirim.tenefüste öğretmenler odasına uğradım.masalarda börekler,simitler...hemen geri döndüm sınıfıma

iyi fikir.umarım bulabilirim.tenefüste öğretmenler odasına uğradım.masalarda börekler,simitler...hemen geri döndüm sınıfıma

boşver canım bizim yediklerimiz daha güzel:87:, kefir migroslarda var canım, eker ve ülker markada var

günaydın kızlar

chescim okuya okuya anca geldim çok güzel yazılar paylaşmışsın teşekkür ederim çok faydalı bilgiler
herkes mutlu bide bugun bende çok mutlu oldum kilo veren herkesi tebrik ediyorum

bende mutluyum çünkü tam 900 gr vermişim üstelik hala regli olamadım onun şişkinliğini atamadım üstümden ayyy ne güzel bigün herkes mutlu

chescim yürüyüş olayına katılıyorum hergün yapalım arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…