canıım sen ideal kilona gelmiştin yaa noldukızlar hadi kimse yok mu katılmak isteyen?
selam ben de varım hatta bahsi büyütüp şekeri de ekliyorum diyetekızlar hadi kimse yok mu katılmak isteyen?
58.5 şu anda. 54-55 olmak istiyorum canımcanıım sen ideal kilona gelmiştin yaa noldu
selam. zaten şeker de karbonhidrat :)selam ben de varım hatta bahsi büyütüp şekeri de ekliyorum diyete
sadece karbonhidrat olmaz çünkü
aynen ama nedense karbonhidratı sadece un düşünüyorumselam. zaten şeker de karbonhidrat :)
tamam yarından itibaren başlayalım. un, şeker yok.
Günaydın nasılsın :)aynen ama nedense karbonhidratı sadece un düşünüyorumşekerse farklı bişey sanki
menün çok güzel seni takipteyim canım :)Günaydın nasılsın :)
yaptın mı kahvaltını. benim:
2 haşlanmış yumurta
yarım kalıptan daha az süzme peynir
18 tane zeytin
domates
hadi bakalım güzel bir gün olsun
Ah evet yaptım ben de günlüğüme paylaştımGünaydın nasılsın :)
yaptın mı kahvaltını. benim:
2 haşlanmış yumurta
yarım kalıptan daha az süzme peynir
18 tane zeytin
domates
hadi bakalım güzel bir gün olsun
Benim diyetimde patates serbest lakinSebzeler de karbonhidrat.Basit carb yok diyelim yani. Unlu, patatesli, pirinçli, bulgurlu hiç bişey olmayacak. Sadece nadiren yulaf yerim ben. Okeyse varım
sağol canım tamammenün çok güzel seni takipteyim canım :)
evet aynen onlar masum :)Sebzeler de karbonhidrat.Basit carb yok diyelim yani. Unlu, patatesli, pirinçli, bulgurlu hiç bişey olmayacak. Sadece nadiren yulaf yerim ben. Okeyse varım
sen bilirsin ama yemesen daha iyiBenim diyetimde patates serbest lakin
Evet 1 muz, 3 adet brezilya cevizi yedim. Üstüne de 15-20 ml zeytinyağı içtim ve 1 adet de omega3 hapı yuttum. Menüye gelevet aynen onlar masum :)
un, şeker, pirinç vb yok dediğin gibi. tabisi çok sevinirim. kahvaltı yaptın mı?
Kim patates serbest dedi, doktor mu? Patatesin glisemik indeksi sofra şekerinden bile daha fazla. Çok hızlı kana karaşıp şeker değelerini alt üst ediyor yani.Benim diyetimde patates serbest lakin
Öyle ama farklı bir diyet uyguluyorum ben ketojenik tarzı gerçi bu diyette de patates yasak doktorum ne derse onu yapıyorum canım ben ve diyetimde çok memnunumKim patates serbest dedi, doktor mu? Patatesin glisemik indeksi sofra şekerinden bile daha fazla. Çok hızlı kana karaşıp şeker değelerini alt üst ediyor yani.
vuhuu sıkıymış :)) ben akşama kadar ayrana dayanacam. bu karbonhidratsız yaşamı 2 öğünle pekiştirmek istiyorumEvet 1 muz, 3 adet brezilya cevizi yedim. Üstüne de 15-20 ml zeytinyağı içtim ve 1 adet de omega3 hapı yuttum. Menüye gel
Bu normalde 3 e kadar tok tutar beni, ama şekersiz cevizli bir protein barım var. Sırf canım çekti diye çayla yerim birazdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?